Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 15-08-2005, 20:05   #61
MatKus
http://tibiaspy.com

MatKus's Avatar

Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy

Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Adres Jabbera do MatKus
Domyślny

Tak się zastanawiam... czy serwis umarł bardzo młodo, czy tylko tak wygląda?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-08-2005, 20:55   #62
Karrith
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno

Profesja: Rookstayer
Domyślny

@ MatKus

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eerion
szkoda tylko że serwis umarł dzień po założeniu
No, ale trudno
i wszystko jasne
stary 15-08-2005, 21:00   #63
Oxygane
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2003

Stan: Niegrający
Oxygane ma numer GG 4384632
Domyślny

Zapewniamy wszystkich, ze serwis nie umarl , jak wiadomo jest teraz okres wakacyjnych wyjazdow, ktore dotyczą rownierz nas. Niedlugo jedziemy z nowosciami na stronie.

Edit: Na stronie zrobilismy maly update, pojawil sie wywiad ze Scorem,Mayem, Nemesisem i wieloma innymi, dodalismy dzial ciekawostki, w ktorym znajdziecie mase informacji o modach, zrobilismy takze quiz o Dromadrze, zapraszamy do lektury.

Ostatnio edytowany przez Oxygane - 22-08-2005 o 17:42.
Oxygane jest offline  
stary 22-08-2005, 17:58   #64
Bambuko
Użytkownik Forum

Bambuko's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy

Domyślny

Odwiedziłem stronę i mi się podoba. Co prawda graficznie nie jest idealnie, ale po co więcej. Podoba mi się dział cytatów.
Bambuko jest offline  
stary 27-08-2005, 01:28   #65
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

A mi, na ten przyklad, grafika sie podoba. Ciekawe tematyka i ogolnie humor Chyba pierwsza rzecz, ktora musze Oxemu pogratulowac!
stary 27-08-2005, 13:17   #66
Oxygane
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2003

Oxygane ma numer GG 4384632
Domyślny

Chętnie przyjme do ekipy (którą stanowimy ja i Parys, który zajmuje sie techniczną stroną serwisu) kogoś do pomocy. Jeśli chcesz zostać redaktorem tibia-moobs zgłoś się do mnie na gg - 4386432
Oxygane jest offline  
stary 11-09-2005, 22:31   #67
Straznik Monopolowego
Użytkownik Forum

Straznik Monopolowego's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm

Domyślny

Omg to jest załosne kto to przyklejił ?? Jak ja bym zrobił takie forum o sobie i dał tu link to albo by skasowali i napisali " a wykupiles bleble " albo " to jest forum o tibi" i taka prawda to jest forum o tibi a nie o modkach !! Jak ja bym byl modkiem to bym tego za nic nie przyklejił a ten kto to stworzyl chyba chce byc modem czy cos ze sie tak podlizuje. Taka jest moja opinia i h.. mnie to obchodzi czy dostane bana czy nie ale ten temat nie powininen sie na tym forum znalesc a w przyklejnych to juz całkiem .
down: chlopcze?? to moze powiesz mi jak to wygląda tatuśku ?? nie masz nic na swoją hm "obrone" wiec nie pisz mi tu tekstow chlopcze i nie pisz tekstow ktore nie maja sensu nie mowie ze tamto forum jest glupie czy cos widzialem i podoba mi sie ale to jest forum o tibi wiele bylo takich temtow typu np" kody do gta" a wy kasowaliscie i pisaliscie " idz na forum gta" ale ten link do tego forum sie znaleść w linkach :/ ale cóż wasze forum wy z nim robicie co chcecie ale to nie ma sensu

Ostatnio edytowany przez Straznik Monopolowego - 12-09-2005 o 02:23.
Straznik Monopolowego jest offline  
stary 11-09-2005, 23:35   #68
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

@up
Chłopcze, skoro nie wiesz jak to dokładnie wszystko wygląda, to z łaski swojej nie odzywaj się (a w tym przypadku nie pisz) już nic więcej.

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!
Raul jest offline  
stary 12-09-2005, 11:30   #69
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego
Omg to jest załosne kto to przyklejił ?? Jak ja bym zrobił takie forum o sobie i dał tu link to albo by skasowali i napisali " a wykupiles bleble " albo " to jest forum o tibi" i taka prawda to jest forum o tibi a nie o modkach !! Jak ja bym byl modkiem to bym tego za nic nie przyklejił a ten kto to stworzyl chyba chce byc modem czy cos ze sie tak podlizuje. Taka jest moja opinia i h.. mnie to obchodzi czy dostane bana czy nie ale ten temat nie powininen sie na tym forum znalesc a w przyklejnych to juz całkiem .
każde forum ma swój klimat i swoje wewnętrzne życie, tu pozycja modka jest dość głośna i zresztą dość ważna, jako że ci mają pełne ręce roboty z masą noobków, tak więc nic dziwnego, że ludzie na nich patrzą i śledzą ich poczynania, wzloty i upadki, gdyby nie było takiej stronki to forum byłoby pewnie zapchane większą ilością tematów o nich
jest to poniekąd integralna część tego forum i modków, więc nie rozumiem co masz za złe temu, kto stworzył topic na ten temat, jeśli chodzi o reklamy innych - jest to uzasadnione, nie są one związane przecież w żaden sposób z forum i dlatego ulegają anihilacji, oczywiście dozwolona jest ona we własnym podpisie - tego nikt im nie zabronił, a tu mamy coś związanego z samym 'życiem' forum, nie jest to reklama czegoś obcego, a raczej wskazanie na coś, co 'dopełnia' to forum (argh.. masę powtórzeń jestem zmuszona robić.. jak ja tego nie lubię)
jeśli tu nie powinien się znaleźć to gdzie? w twórczości? grafice? a może stricte tematach tibijskich? tu jest temat 'o wszystkim i o niczym', tak więc i o tym może być, a jest przyklejony, gdyż wielu ludzi tam sobie wchodzi i zapoznaje się z obecnymi 'stróżami porządku', gdyż to jest informacja i to taka, którą każdy może odświeżyć i nikt przez to nie zakłada masy nowych tematów z racji tego, że by gdzieś zaginął i dlatego, że coś mu nagle nie pasiło i o czymś nie wiedział
jestem zarejestrowana na wielu forach i każde ma swój odmienny klimat i własne życie, tak więc nie wiem, czemu nagle Ciebie razi taka drobnostka jak mały objaw tutejszego..

powiedz mi jeszcze, że się komuś ‘podlizuję’ pisząc przeciw twoim słowom w obronie tego tematu.. proszę bardzo, uśmiech nie zejdzie mi z twarzy chyba do samych egzaminów tak dobrze mnie rozbawisz..
wiedz, iż nie zarzuca się czegoś komuś, kogo się nie zna i nie wie się nic o tym co kieruje jego poczynaniami, tak więc nie możesz zarzucić komuś tak po prostu, że się komuś ktoś podlizuje, jeśli np. coś sprawia mu przyjemność i jest to dla niego zabawą, nie znaczy to, że robi to 'pod kogoś', jeśli ja sprawdzam opowiadania to podlizuję się słownikom poprawnej polszczyzny? może mi to sprawia satysfakcję, może temu, kto założył ten topic i prowadzi tamtą stronę też sprawia to satysfakcję?

edit:
@down
'o wszystkim i o niczym' - z założenia traktuje o tym co nie jest związane z Tibią, czyli nawet o filmach, polityce, kompach, mandze i anime, prywatnym życiu użytkowników, tak więc nie wiem, czemu uważasz, że to tu się nie nadaje i że to też jest z Tibią związane, mi się wydawało, że został ten dział stworzony właśnie dla tematów z nią NIE związanych (a skoro o użytkownikach może być temat, to czemu nie o modach? poza tym, gdyby nie było o tym tematu, to gdzie by się ludzie wypowiadali o tej stronie? sam link jest linkiem ale nie można pisać w kodzie URL)
a tak na marginesie to nie są testy.. to egzaminy - drobna różnica, między innymi w zasobie informacji jakie trzeba wchłonąć i ich tematyce (bynajmniej nie mówię o prawku, bo to mam)

d. Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..

Ostatnio edytowany przez Taube - 12-09-2005 o 13:02.
Taube jest offline  
stary 12-09-2005, 12:47   #70
Straznik Monopolowego
Użytkownik Forum

Straznik Monopolowego's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm

Domyślny

hmm ten temat powininen się znaleść w linkach nie sądze ze należy go przyklejić tak jak juz mówiłem, to jest forum o tibi.Nic nie mam do modkow wręcz przeciwnie swietnie sie spiują w swoich obowiązkach na tibi de syf totalny na xx to juz ja mam czysciej po imprezie a tutaj klturka ale nie widze powody by tutaj zamiscic ten link powiedziałas ze ludzie chcą cos wiedziec o modkach i adminach dobże ale to powinno znalesc sie w linkach albo w banerze w forum twoje forum jest fajne smieszne ale jak ja bym dal link do forum o mnie by go skasowali i napisali zebym wykupil baner :/ ale tak jak juz powiedzialem to ich forum i magą robic z nim co chcą ale sami sobie zasmiecają forum nadal uważam ze do przyklejonego sie nie nadaje a dzial "O wsztkim i o niczy" tez dotyczy tibi wkoncu to forum o tibi powinni adminy stworzyć dzial "Ciekawostki" i tam by to bylo.
ps. powo na testach ciesze sie ze moglem pomóc
srry za literowke
up: skoro jest o wsztkim to czego tematy typu "kody do gta" są kasowane??

Ostatnio edytowany przez Straznik Monopolowego - 12-09-2005 o 13:43.
Straznik Monopolowego jest offline  
stary 16-09-2005, 07:35   #71
Juliusz Cezar
Użytkownik Forum

Juliusz Cezar's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Rumia Janowo

Imię: Salfaere
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 18
Skille: 46/38
Poziom mag.: 11
Juliusz Cezar ma numer GG 5771065
LOL Świetne

Tak czy siak forum jest spoko
stary 16-09-2005, 23:14   #72
BolczyK
Użytkownik Forum

BolczyK's Avatar

Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: Wr0cław

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Pretoria
Świat: Harmonia
Poziom: 51
Skille: 77
Poziom mag.: 15
BolczyK ma numer GG 3799500
Domyślny

Bardzo fajny serwis. Ciekawe informacje i fotki. Oby był często aktualizowany!
BolczyK jest offline  
stary 10-10-2005, 01:14   #73
sHiiNeQ
Użytkownik forum

sHiiNeQ's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2005
Lokacja: London, UK

Poziom: 6
sHiiNeQ ma numer GG 7950705
Domyślny

Ludziom się nudzi ^.^'' Ale fajne ; d
sHiiNeQ jest offline  
stary 11-01-2006, 19:07   #74
kojiro
Użytkownik forum

kojiro's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Iława

kojiro ma numer GG 1598897
Domyślny

fajnie fajnie ale mozna by powiedziec...The page is dead..
kojiro jest offline  
stary 11-02-2007, 13:07   #75
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

pipczok ma bana i nie moze postowac, wiec zrobie to za niego ;]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oxygane
Znany i ceniony serwis tibia-moobs wznawia dzialanosc! W zwiazku z tym poszukujemy mlodych, ambitnych osob do wspolnej pracy. Chetni proszeni sa o napisanie swojego podania w tym temacie, po rozwazeniu skontaktujemy sie na pw
hoomik jest offline  
stary 11-02-2007, 13:18   #76
Ghand
Zbanowany

Ghand's Avatar

Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
Domyślny

Pieprzeni archeolodzy...
-.-
Ghand jest offline  
stary 11-02-2007, 13:20   #77
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghand Pokaż post
Pieprzeni archeolodzy...
-.-
czytaj, łosiu =.=
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.
Dark Sven jest offline  
stary 11-02-2007, 15:01   #78
Nikast Shynix
Użytkownik Forum

Nikast Shynix's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Płock

Adres Jabbera do Nikast Shynix
Domyślny

Cytuj:
Pieprzeni archeolodzy...
-.-
Pieprzona nieumiejętność czytania...
-.-

@topic: a co trzeba w tym podaniu napisać?

Nikast Shynix jest offline  
stary 11-02-2007, 15:07   #79
Kele
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oxygane
Wystarczy wyrazic taka chec, odpowiednia osoba skontaktuje sie przez pw
Jakby nie miał bana to by chociaż innym gitary nie zawracał... ;-)

stary 11-02-2007, 18:54   #80
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

[17:20] <MatKus (WPK)> se po poltora roku przypomnieli o stronie

Dr. Omader jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania