|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() @Ignatius:
Eh... Ale zależy mi też żeby ludzie oceniali Fake bo satysfakcja-żadna z kłótni co to była rura Banglora, a np. ocena uświadamia ci co jest źle co trzeba poprawić etc.
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() @Norah
Uwierz mi, rozumie cie, offtopy są niefajne, gdy zaczynają przeważać nad sensownymi postami. Po prostu lubie i szanuje cie jako twórce, więc jakoś tak automatycznie wpadam w role "sumienia"...wybacz, jeśli cie uraziłem.
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Okej nic się nie stało.
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Właśnie,to jest forum.NA fora wchodzi się by podyskótwać z ludźmi na określony temat.A nikt nie będzie zakładał osobnego tematu na temat jakiś rórek
![]() I skoro już dobrze trafiliśmy,to czemu nie możemy spobie pogadać?Zrób następną część to pokomentójemy ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 30-11-2005 o 22:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
A jeżeli chesz zbudować własną historię wystarczy zmienić lub zniekształcić nazwy. Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 01-12-2005 o 00:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Stawiaj ich przynajmniej bokiem, bo durnie wygląda to strzelanie... Acha, powinieneś dorobić to, jak Bar ucieka; bo w pierwszej chwili myślałem że wybuchł razem z ładunkami...
![]() 8.75/10
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Imię: Nandakke
Profesja: Knight
Gildia: ------------
Świat: Elysia
Poziom: 15
Skille: 52/52
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Zaje***ty Fake zrob dalej ocena 100/100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czekam na dalsze losy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
|
![]() Coś nie podoba mi się za bardzo, ale że II wojna światowa to git.
Ocena: Fabuła: 9/10 Wykonanie: 4/10 ( za mało akcji a dokładniej ludzi ,te Mg słabo ci wyszły i te osłony też nie za bardzo ci wyszły nie pamiętam jak się nazywają)) Ogólnie: 6,5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Zgierz (Wiocha?)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mati Marczako
Profesja: Paladin
Gildia: A cioto?
Świat: Silvera
Poziom: 37
Skille: 71/39
Poziom mag.: 13
|
![]() Cytuj:
tylko ma jeden mniej i adrugi wiecej gwziazdek ![]() ![]() ![]() Bo wiekszoć ludzi podchodzi do tego ze "ja bym tam wyszedl postrzelali zabil i wygral" , ale coz tam gineli ludzie za nas a nie zeby zabic tylko uwolnic swiat od tyrani (o cholera jak na wypracowanie na historie;p;p)
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Zgierz (Wiocha?)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mati Marczako
Profesja: Paladin
Gildia: A cioto?
Świat: Silvera
Poziom: 37
Skille: 71/39
Poziom mag.: 13
|
![]() [quote=sebcio]Ee e, to byla rurka kogostam.
![]() 2x down: Wlasnie. ![]() Rura Bangalora, moze sie pomylilem o literke hehe taka dluga rurka wypchana materialem wubuchowym ![]() ![]() ![]()