Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 26-04-2006, 16:35   #61
Zaphi
Użytkownik Forum

Zaphi's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2005

Domyślny

oby akcja telewizji zablokowala naplyw nowych graczy do tibi.....
Zaphi jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-04-2006, 16:46   #62
BOtter
Użytkownik Forum

BOtter's Avatar

Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn

Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pally mikmys
omg ten reportaz tvnu mnie dowalil "chodzi o to zeby zabijac jaknajwiecej" te media zachowuja sie jak ****e robią z nas masowych zabijaków (nie przecze )
ale "TROSZKE" wyolbrzymiaja fakty
LoL to Ci chyba w mediach nie będą mówić, że w tibi chodzi o Bicie lvli i trenowania skilli , tak jak tam koles mówił, że jego kolega wali z axa a on z rózgi/rózdżki

Btw GZ
j****e Misie Bimbrownisie Okradly mnie z:bohy,crown helmet,beholder shield,plate legi golden backpack niewierzcie im na chrzcie jak zrobicie 2 zadania to was wezma do podziemi bez eq i spuszcza na was potwory ja dedlem i wzieli mi wszystko niewierzcie tym pedalom
pozdrowienia
BOtter jest offline  
stary 26-04-2006, 16:51   #63
Trichondrius
Użytkownik Forum

Trichondrius's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Tibia.pl
Profesja: Elder Druid
Gildia: NiMa ?
Świat: Thoria
Poziom: 8??
Skille: 1/1 ;D
Poziom mag.: -1
Trichondrius ma numer GG 9894634
Domyślny

Gdyby wszyscy byli nałgowcami ,to by było załozone forum "Zjazdy na TVN i TVP3" , i codziennie ludzi z krzesłami albo toboretami szli donich ich pobić bo oni sa knajtami i wlalą z sfortuw i axe a ich koledzy sorci by walili z rotuw (LoL!).
W obu wypowiedziach niesłyszałem pytania (czegokolwiek w tym stylu) o dobrych cehach tibi ,ciągle tylko ,tibia zła ,ludzi grają w nią żeby kase zarobić ,tibia zła itd....

A co do adv.
GraTz dla sorka który zrobił solo ten quest ;] i dla innych też xD

ps. Mało osób wzróciło uwage na advance ,większość tylko na akcje "tipia złaa.."
Trichondrius jest offline  
stary 26-04-2006, 16:54   #64
Pacek
Użytkownik Forum

Pacek's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów

Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Domyślny

ech te media zawsze potrafią odwrócić kota ogonem, TVN był żenujący wzieli chyba największych kretynów z cafejki albo kazali sie temu gościowi wypowiedzieć jak idiota bo przecież to niemożliwe żeby normalny człwoek mówił w ten sposób i takim językiem. TVP 3 nie obejrzałem całego ale te ceny na allegro (od kilkuset kilkutysięcy złotych) były lekką przesadą, poza tym pomysł że można sie wylogowac dopiero po wbiciu poziomiu jest zabawny pomyślmy ile by musaił grać EO. nie ma sie czym podniecać za 2 tyg znajdą sobie inny cel ataku. Ta historia nas uczy żeby na to co pokazuje sie w mediach patrzeć z przymrużeniem oka
ps.jaka piękna wiosna za oknem, a ja siedze w domu, w pokoju, nie jem, przestałem spotykać sie z dziewczyną, z kumplami bo mam mature,czy jestem uzależniony??

"płoń płoń płoń parlamęcie niech spali cię ogień na historii zakręcie"

Pacek jest offline  
stary 26-04-2006, 16:57   #65
Instrumentum Diaboli
Użytkownik Forum

Instrumentum Diaboli's Avatar

Data dołączenia: 11 01 2005
Lokacja: Gdynia

Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 111
Instrumentum Diaboli ma numer GG 2661650
Domyślny

"Kolega yyy gra knajtem i yyyyy wali aksem a ja yyy jestem druidem i wale z yyy rozdzki"
OMFG Rotfl, ci ludzie z tv to imbecyle jednak. Ja nie widze problemu w tibii, pogrywam sobie spokojnie, chodze do jednego z najlepszych liceow w miescie i mam czas na imprezy/dziewczyny/sport/nauke. Nie rozumiem, czemu w taki sposob gadali o tibii, fakt faktem duzo wsrod graczy "maniaczy" totalnie, ale sa tez ci normalni, ktorych taki bullshit obraza/rani etc. etc. Nie czuje sie z powodu tych raportow urazony, poprostu usmialem sie i tyle...

PozdR

Yours,

Hecate Gorgo

Princeps gloriosissme caelestis militiae, sancte Michael, defende nos in praelio et colluctiatone. Santas! Ecce Crucem Domini, fugite partes adversae! Apage! Apage! Apage!
Instrumentum Diaboli jest offline  
stary 26-04-2006, 17:02   #66
Kaldor
Użytkownik forum

Kaldor's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2006

Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
Domyślny

A jak jakiś dzieciak wyskoczył z okna bo myślał że pokemonem jest.. tez jednostka.Gadali gadali i przestali z Tibią pewnie też tak będzie, albo matki strzeżcie się
Kaldor jest offline  
stary 26-04-2006, 17:16   #67
Str4t0s
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1

Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
Domyślny

Media rzuciły się na tą tibie jak wklęsły pies na mieso.Nie wiem co w niej uzależnia.Dla mnie jest NUDNA.Ciekawe czemu nie rzucaja sie na world of warcraft ktore jest bardziej uzależniajace.
...Wisps rozwijać od wyrobów spirytusowych w tych biednych stypendystów, że zmarł w bagnach. Oni nie są złe z natury, lecz działa jak sleepwalkers nieświadomi swoich działań. Niemniej jednak, ich dotykać kanalizacji życia życie żywych stworzeń, które czyni je perilous wrogów.
Str4t0s jest offline  
stary 26-04-2006, 17:25   #68
Pefar
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 01 2006

Domyślny

Moim zdaniem (tylko i wyłacznie moim...) bardzo dobrze, że ktoś w końcu zaczął sie interesować Tibia mam na myśli uświadomienie młodych ludzi oraz ich rodziców o tym do czego może doprowadzić nie pilnowanie syna\córki przez sprawdzanie co robi na komputerze czy też raz w roku szkolnym przejść się do szkoły i sprawdzić godziny nieusprawiedliwione...

Gratz lvli, ale czemu przy tym "solo" DH quescie jest jakis dialog a nie ma uderzeń?:>
Pefar jest offline  
stary 26-04-2006, 17:26   #69
Dragonit
Użytkownik Forum

Dragonit's Avatar

Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: w Sieradzu

Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Jamera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kaldor
A jak jakiś dzieciak wyskoczył z okna bo myślał że pokemonem jest.. tez jednostka.Gadali gadali i przestali z Tibią pewnie też tak będzie, albo matki strzeżcie się
OMG

Co do tematu:Tvn jest sux,ktoś kto nie zna tibi mogłby po tym artykule pomyśleć,że tibi chodzi o masowe killowanie wszystkiego,że przez nią nie można nieraz przestać grać przez 10 godzin bo moze zginąć nasza postać oraz o to,że przez to dzieci stają się zabójcami,a tibia to najbrutalniejsza gra na świecie.LOl,nei cche tego nawet komentować.
14:58 x [22]: jakiego zoka?
14:58 x [22]: orca bersercera?
14:58 y [32]: zorka tak soie muwi na tom postac
14:58 y [32]: ktura
14:58 x [22]: aha
14:58 y [32]: jest bersererkiem
14:58 y [32]: orkiem
14:58 y [32]: i niekuc si3e ze mna

15:02 y [32]: a sokola lubisz z ta jego piosenka o tych braniach na sto ruznytch sposobuw
15:03 x[22]: ile masz lat?
15:03 y [32]: a masz numer na gadugaud?
Dragonit jest offline  
stary 26-04-2006, 17:26   #70
Kaldor
Użytkownik forum

Kaldor's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2006

Domyślny

Ten kolo musiał mieć nieźle pomieszane w głowie żeby stołkiem za*****bać matce za deda w Tibii. Gz dla tego kola

Ostatnio edytowany przez Kaldor - 26-04-2006 o 17:31.
Kaldor jest offline  
stary 26-04-2006, 17:28   #71
Wither
Użytkownik forum

Wither's Avatar

Data dołączenia: 04 04 2006

Problem Omfg

Według mnie to jest najwieksze oszczerstwo na temat Tibi. Gadajom o czyms o czym g***o wiedzą. Moja stara obejrzała tom audycje, i teraz jak gram jawsze znajdzie mi jakoms robote zebym niegrał .

To tak samo jak z tym japoncem co umarł jak grał w wowa. Tylko że szkoda że media nie powiedziały że był uzależniony od anfy i jego organizm był w 90% zniszczony .

Do wszystkich co sie na tym g***o znajom! jak jakis palant, jeden z 200000 ludzi co w to grajom zacznie okładac starom krzesłem to nie zanczy ze tibia to dzieło szatana i ze to trzeba spalic!! .

Juz u mnie w szkole dyra chodziła na zebraniach po szkole i pie****liła jakies farmazony ze to naług i teraz w szkole nawet na tibia.pl nie morzna wejsc!!

P.S. Gratz Advancow
Wither jest offline  
stary 26-04-2006, 17:40   #72
B_ro
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Realm
Siemka, ej mam pytanko, w tym mp3 , pod koniec profesorek mowil, ze jakis gracz "Fatality" jest podobno najlepszy ;] wie ktos w jakie on gierki gra? moze ma swoja stronke internetowa? poda ktos? albo zna jakies szczegoly o nim?
Unreal Tournament ( w mtv made byl cały program o nim)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pior'firebladde
Tak trzymaĆ!! tak trzymać.... jestem tegosamego zdania co TY
dr.om onu muszą sie czymś zająć te medja zamiast pużczać filmy puszczają jakieś idjotyczne programy.... ale już 16 lat w pl. można przywyknąć
Kup słownik ortograficzny lub kliknij czerwony krzyżyk w twojej przęglądarce.

stary 26-04-2006, 17:48   #73
Talron
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: W jeleniej dziórze

Imię: Zafgos
Profesja: Knight
Świat: Thoria
Poziom: 30
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
Domyślny

DOBRZE ZROBIL ja bym ją walną jeszcze raz ale tym razem thunder hammerem.Oglądałem to grając w tibię i przez to zginąłem!! Już szykuje atak terrorystyczny na TVN!! Aha , według mnie norma grania w tibie to 18h-20h a jak grasz więcej to dopiero jesteś uzależniony.Zresztą koleś się w*****ł i j***ą odruchowo starą krzesłem.

Ostatnio edytowany przez Talron - 26-04-2006 o 17:51.
Talron jest offline  
stary 26-04-2006, 17:52   #74
Dabek
eX Moderator

Dabek's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2004

Imię: Dabeek
Poziom: 100
Domyślny

Respekt dla pana z Clicka i pana filozofa, chyba jako jedyni w całym tym materiale z TVP3 wiedzieli o czym mówią...
Dabek jest offline  
stary 26-04-2006, 17:55   #75
p.l
eX Moderator

p.l's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem

p.l ma numer GG koniec tego dobrego
Domyślny

najbardziej dobijająca jest zupełna amatorszczyzna tych audycji, szczególnie ten dziennikarz z TVP3 mnie dobił, się naoglądał "Pod napięciem" i mu się zdaje że umie prowadzić dyskusje >.<

Co do pierwszej audycji, "gracze identyfikują się z postaciami które tworzą, szczególnie w grach typu rpg np. Diablo, WoW", sorry bardzo ale jak ktoś indentyfikuje się ze swoją postacią z Diablo to mi go szczerze żal ...
a najlepsi są z tym "administratorem gry tibia" <sciana>

Ps. nie ma to jak pokazać esencję -> 1levelową postać chodzącą po rooku 0.0

Ostatnio edytowany przez p.l - 26-04-2006 o 18:07.
p.l jest offline  
stary 26-04-2006, 18:10   #76
Kaser
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 05 2004

Domyślny

Wielu mówi tu o tym że sens gry został źle przedstawiony w tej bądź co bądź krótkiej wypowiedzi. Zastanawia mnie więc jak wy, geniusze opisalibyście sens Tibii w równie krótkiej wypowiedzi jak chociażby ta TVN'owska
Kaser jest offline  
stary 26-04-2006, 18:33   #77
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Domyślny

"jest on prawdopodobnie pierwszym magiem, który wykonał w pojedynke Demon Helmet Quest."

Na pewno nie Konda zrobil to dobre pol roku temu solo
szkodi jest offline  
stary 26-04-2006, 18:36   #78
D Rookmaster
Użytkownik Forum

D Rookmaster's Avatar

Data dołączenia: 20 04 2006

Problem Czemu!!!???

Nie no, 3majcie mnie. Czemu się oni tak na to uwzięli???
Czy nie powinni powiedzeć najpierw o jakiś grach typu GTA, postal itd...???
Przecież tam to normalnie ludzie serio świrują. Słyszałem że tacy kolesie "zainspirowani" jedną z takich gier zabili kolesia, ukradli mu samochód, po czym pędzili nim 150km/h przez miasto. W Tibii nie ma przecież mordobicia.
Ludziom ni leci z uszu krew. Zresztą sami wiecie jak to jest.

Co to tych co tam grali:
-Jeden kolo miał włączonego lighthacka.
- Inny miał włączone forum. Będziemu sławni!!!
- Zaś w telekurierze była kolesiówna co chyba z niewiem którym lvl czarodzieja była w orc forstres i poszła na zerka który wzią ją na 2 hity.
(ciekawe jak doszła tak daleko )
Wejdź tam i kliknij w brzuszek Pajacyka,
a pomożesz nakarmić głodne dziecko.
To nic nie kosztuje ani nie boli, a ktoś dzięki Tobie nie będzie dziś głodny.
D Rookmaster jest offline  
stary 26-04-2006, 18:42   #79
Razzor Hunter
Guest

Domyślny

Moze ktos dac audycje z radialudz do ściągnięcia bo bardzo chciałbym posłuchać. A to co jest w newsie juz mi nie dziala tzn nie da sie ściągnąć.

P.S. To z TVN'u mnie dobiło:
chodzi o to by zabijać jak najszybciej i jak najwięcej, ][_({})][_!

stary 26-04-2006, 19:06   #80
coo84
Użytkownik forum

coo84's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Gdańsk

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
Poziom: 30
Skille: 66/66
Poziom mag.: 5
coo84 ma numer GG 1930313
Domyślny

Jak ten kolo mówił "Mój kolega wali z axe" to jakby mówił że kogoś zgwałcili!;] Ludzie, to tylko gra, a tvn to wyolbrzymia...wielki minus dla nich....
coo84 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania