![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 150
|
![]() Hmm... no na tej Pani terapia z krzesłem chyba by poskutkowała.
Cytuj:
waste <3 __________________ Pozdrawiam, Tasior... Ostatnio edytowany przez Tasiorstrasz - 29-04-2006 o 17:20. |
|
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2004
|
![]() A co wy chcecie od jednej, biednej tej pani "psycholog". Normalna ludzka rzecz odreagować niepowodzenia. Widocznie nie wiedziała jak zrobić rat questa, więc teraz wyżywa się na opinii publicznej. Może powinna pójść z tym do... psychologa?
PS: Pozdro dla TVN... ale już więcej takiej kichy nie róbcie. |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: W-wa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Silver Seth
Gildia: ----
Świat: Mythera
Poziom: +
Skille: +
Poziom mag.: +
|
![]() ja to mam pecha zawsze ogladalem (czas przeszly bo chyba zakoncze) "Dzien Dobry TVN" a dzisiaj zaspalem no GZ dla mnie
PLX DAJCIE LINKA (byle nie rapshide-limit) |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: Bytom
Imię: ---
Świat: --
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: --
![]() ![]() |
![]() buhahahaha
Pani Psychlog poradzilbym pojscie na terapie krzeslowa -.- i moze na nastepny raz za nim cos powie to sie czegos dowie o grze i powiem cos madrego... |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Wrzesnia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dyskordian
Gildia: Kings of The Fly
Świat: Mythera
Poziom: 37+
Poziom mag.: 4
|
![]() Znam jedno madre stwierdzenie, nie mowie ze sprawdza ono sie we wszystkich przypadkach ale w duzej ilosci tak. Brzmi ono ze na psychologie ida ludzie ktorzy sami maja problemy ze soba...
Ja juz napisalem do TVN wiec i wy napiszcie! Trzeba ich zmusic do tego aby sprostowali wypowiedz pani parapsycholog!
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Profesja: Knight
Świat: Rubera
Poziom: 10
|
![]() No, przypomina mi to zamieszczone w CDA "prace" Pani Psycholog, dla dobra której Smuggler* nie podał nazwiska Dżenjalnei Ałtorki. "Najlepszym dowodem istnienia spisku to brak jakichkolwiek dowodów. Onacza to, ni mniej, ni więcej, że spisek jest dobrze zakamuflowany".
*- redaktor CDA Odbiło im!!! |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fimmyr Zeron
Profesja: Sorcerer
Gildia: rock
Świat: Arcania
Poziom: 26
Skille: po co?
Poziom mag.: 25
|
![]() m991 klamstwo jest karalne i jest znane jako oszczerstwo przeczytaj moj wczenisniejszy post
|
![]() |
![]() |
#69 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Właśnie rozwala mnie ze śmiechu czy nawet z rozpaczy jak czytam niektóre posty. Trzeba przyznać, TVN jak nie jedna stacja wzieła kogoś kto ni jak zna się na Tibii do wysuwania ogromnych wzniosków o tej "złej" grze. Pomyłka, zdarza się, pewnie przeproszą bądź nie, mi to zwisa. Ale ludzie, z tego powodu nie można jechac po tej stacji jak po stercie gów*a... Każdemu zdarza się wpadka, miejmy tylko nadzieje, że to ich jedna z ostatnich takich wpadek, chodź nie pierwsza, pamieta ktoś wpadkę z Panzers'em
![]()
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Lucyonio Sharigod
Gildia: Iluzjonisci
Świat: Celesta
Poziom: 41
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() TVN nooby
![]() argh kolejna tania sensacja ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Guest
|
![]() Wieszok troche masz ale niech oni niemówia to co im powiedzial jakies poprapane dziecko ;/
Ostatnio edytowany przez MarkoRoz - 29-04-2006 o 17:36. |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Terror Monk
Gildia: Luminera Friends
Świat: Luminera
Poziom: 40
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Hahahahaha!!!!
Gratuluję pięknej kompromitacji TVNu, nie ma to jak sie pośmiać z samego rana <żal> ![]()
![]() [Napis na bramie Piekła] ,,Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste męki, przeze mnie droga w naród zatracenia. Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki. Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwładna, Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieją, chyba wieczyste - a jam niepożyta! Ty, który wchodzisz, żegnaj się z nadzieją..." |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie oglądałem tego ale z waszych wypowiedzi i poprzednich relacji telewizyjnych wnioskuje ze to kolejna bzdura.
współpraca z widzami [email protected] tel. (22) 8566161 Jak by ktos chcial sie wypowiedziec do TVN ![]() Wrzucie ten program na google plx ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() HuHu , gz TVN'ie ;d
Niedośc że wzieli jakiegoś druta ktury wali z różdżki a jego kolega z ax ,to dali takiego gracza ,Panią Psycholog która nigdy nie widziała tibi ,a gdyby widziała toby niewiedziała jak założyć konta . Niewiem jak inni ale ja od dziś bende oglondał nonstop TVN !! przynajmniej bende miał się z czego pośmiać ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2005
|
![]() Wysłałem
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Skille: 70
|
![]() po tym co przeczytałem musze powiedzieć jedno: BUHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH
![]() I jeszcze jedno: TRZEBA TO CO MÓWIĄ JAKOŚ SPROSTOWAĆ ![]() Albo spotkać panią psycholog w ciemnym zaułku ![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]() Zwała z tego Programu Na tvnie ! Ale denerwuje mnie taka baba co sie nie zna i gada jakies pierdoły
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: ...
Świat: Azura
|
![]() Media szukaja sensacji i tyle.Z tej pani psycholog nie mozna sie smiac trzeba plakac!! Ja sie strasznie na nia wQrwilem i na TVN,bo przez to sie poklocilem z mamą
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Imię: Fimmyr Zeron
Profesja: Sorcerer
Gildia: rock
Świat: Arcania
Poziom: 26
Skille: po co?
Poziom mag.: 25
|
![]() Nagonki zdarzaly sie juz od dawna ,ale to juz przekracza zdrowy rozsadek .
Wczesniej jak juz ktos powiedzial Panzers ktora byla gra pokazujaca polakow jako "pijakow i tchorzy" ,a okzalo sie ,ze pijak byl jedynie przenosnikiem klucza co do tchorzy to jak jedna osoba rzuci sie na 5 z pistoletem .Inny przyklad GTA 3 dzieciak zrobil bombe domowej roboty i juz zakazali sprzedawac gre .Wodziok znam ta afere bo czytalem o niej w komputer swiat |
![]() |
![]() |
#80 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() "... Nic o nim nie wiesz. Po co robić tę wielką sensację i wielkie halo. Co?
(...)Ci co nie znają się wcale najwięcej mówią o tym zawsze..." Pewnie zjedzie mnie kilka osób za ten cytat ale pasuje tu w 100% ![]()