|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Początkujący
Imię: Rekhta
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 8
![]() |
![]() Twoim zdaniem...
||
![]() |
|
![]() |
#62 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() dobry pomysł - złe wykonanie
Masa nupków dorwała się teraz do tibiiwiki tworząc artykuły na miarę takiego http://wiki.hunted.pl/index.php/Doll O tych co zrzynają regułki i robią na mase nic nie mówię - przynjamniej robią coś co wygląda porządnie i zawiera informacje ale to co robi większość... to aż szkoda gadać...
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Agalloch
Profesja: Knight
Gildia: Carphatian Forest
Świat: Balera
Poziom: 45
Skille: 86/85
Poziom mag.: 5
![]() ![]() |
![]() @Up
zrzynaja z tibia.erig.net naprzyklad ? :S A moim zdaniem dobry pomysl tylko bedzie to samo co na tibia.erig.net tylko przetlumaczone na polski. |
![]() |
![]() |
#64 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() To przysiądź, przetłumacz i dodaj do TibiaWiki. Samo się nie zrobi. Chyba, że Twoje gadanie to zwykłe "weźmy się i zróbcie"?
|
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]() Pomysł mi się podoba, to może być dla mnie pomocne
![]() Co do kopiowania haseł z innych stron: to mi się nie podoba, lepiej stworzyć coś oryginalnego ![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Calmera
|
![]() Może by zrobić dział postacie ? Np. można by opisać swoją postać , kim się jest w hierarchii serwera , lub opisać w stylu Rpg. Co o tym sądzicie ? Żeby nie było spamu to postać powinna mieć z 20 lvl
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Niegrający
Świat: Real life
|
![]() Cytuj:
ale ja na przykład dałem tam swoje 4 "poprwaki" i wydaje mi się że są dobre ;] jak na razie nikt ich nie kasował |
|
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Poznań
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 93
Skille: ujdą
|
![]() Czy mi się wydaje czy ktoś paskudnie namieszał na stronie wikipedii?
Wygląda to na wyjątkowo chamski dowcip... ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]() Kurde załanczam TibieWiki a tam zamiazt normalnej strony pojawiają się gejowskie galerie......
|
![]() |
#70 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Już poprawiłem.
Jak widać, niektórzy koniecznie chcą swoje zainteresowania rozpowszechniać gdzie tylko mogą.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() To chyba jakiś głupi kawał, ale podczas otwierania strony wyskakuje mi zdjęcie z jakąś baba
Edit :Już wszystko wróciło do normy
![]() Ostatnio edytowany przez Duch Guardi - 18-08-2006 o 16:32. Powód: Wszystko OK |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Zgadnij xD
Stan: Niegrający
Gildia: Radio Maryja
Świat: Noobera
Poziom: Omg
Skille: Wtf?
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() Taaak, tyle że wszystko co jest na tej elo encyklopedii jest już na waszej stronce, po co to powielać? Żeby było że coś robicie? :S Aha, i te masowe spoilerowanie questow na tej encyklopedii też jest super ;]
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: Gdzie mieszkasz?
Świat: Świat na którym
Poziom: Poz
Skille: Skille
Poziom mag.: Po
|
![]()
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
|
![]() A mi sie troszke nie podoba... mianowicie nasza kochana tibia.pl SUPPORTED FUNSITE tworzy Tibia Wiki w ktorym jest zakladka quest... zaraz zaraz to qs... skasujecie czy nie?
edit@ http://wiki.hunted.pl/wiki/Bear_Room_Quest/Spoiler oO i to nasz kochany bosal tworzy skroty na questy... niezle niezle... zeby nie bylo... mozna ctrl+r? Ostatnio edytowany przez Chycel - 19-08-2006 o 20:48. |
![]() |
![]() |
#76 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() a widziales ze na tibia.pl tez jest zakladka quest?
tam jest tak samo, jesli klikniesz zepsujesz sobie zabawe, ale coz erig.net tez jest supported i ma dokladnie to samo to czemu my mamy byc gorsi ? |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolego, widze ze nawet nie jestes obeznany w menu tibia.pl
Otoz, questy ktore sa wprowadzone w szakladce na glonej stonie tibia.pl nie mowia jak dokladnie wykonac quest <tu mowie o pokazanej drodze, potrzebnych narzedziach> http://www.tibia.pl/quests.php look and comment... jestem dalej za ctrl+r wiecej argumentow |
![]() |
![]() |
#78 |
TecHadmin
|
![]() kolego, jestem obeznany bo jestem adminem ;]. zauwaz ze na wiki tez masz opisane lekko, i bez spoilingu, dopiero jak klikniesz aby ci calosc pokazalo dostajesz pelne informacje.
|
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() kolego drogi :> lecz samo zawarcie na sronie info jak quest wykonac jest qs.
a tak off top@ mam zlamana reke, bede pisac bez duzych liter...;p ja jednak bym proponowal wykasowac zakladke Quests- zeby przyzwoicie bylo... bo co to za wykonywanie questa jesli siedzi tam okolo 100 osob, wszystko wybite, zadna zabawa :< |
![]() |
![]() |
#80 |
TecHadmin
|
![]() zakladka jest za pozwoleniem CipSoftu, specjalnie sie o to pytalismy. Informacje zawarte byly sprawdzane i sa przez CipSoft. Wiec jak najbardziej jest to na miejscu.
|
![]() |