|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Ostatnimi czasy tibia.pl nie próżnuje.
Sporo zmian i nowych funkcji pojawiło się na naszej stronie, ale my nie próżnujemy i dajemy wam do dyspozycji wikipedię. Tych, co nie wiedzą, czym jest wikipedia informujemy, że jest to rodzaj encyklopedi, którą każdy z użytkowników może modyfikować. Mimo, że zdajemy sobie sprawę ze specyfiki tibii, postanowiliśmy dać możliwość edycji artykułów wszystkim zarejestrowanym użytkownikom. Oczywiście na razie nie ma tam wielu materiałów, ale z waszą pomocą z pewnością będzie ich szybko przybywać. Wszystkich, którzy chcą się zapoznać tą stroną zapraszamy na adres wiki.hunted.pl
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Założyłem tam już jeden temat. Może nie przypaść do gustu, ale w razie czego przeżyję ;').
|
![]() |
![]() |
#4 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Na forum jest również nowa opcja, w edytorze wystarczy wpisać haslo oraz kod aby podlinkować do http://wiki.hunted.pl. Wystarczy kliknac na przycisk w edytorze "W". Kod to:
Kod HTML:
[wiki]haslo[/wiki] oraz PHP Kod:
oraz PHP Kod:
Ostatnio edytowany przez bosal - 15-08-2006 o 18:06. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Super.
SMS tibia.pl Blacklist Nowe forum Tibian Earth Wikipedia I co jeszcze wymyślicie? ![]() GRATZ
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Wspaniały pomysł
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() No, no, no, wielki RESPECT dla tibia.pl
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Świat: Valoria
|
![]() No i dobrze
![]() ![]()
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Szczena mi opadla...
Niezly update, trzeba przyznac. Ktos ma jeszcze jakies waty ktora strona jest najlepsza ![]()
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po co robic cos co juz istnieje?
A co do tego ze to jest po polsku to wlasnie moim zdaniem zle ... Poniewaz zaduzo ludzi gra w tibie bez znajomosci jezyka angielskiego co psuje cala atmosfere gry.Jak ja np. pytam sie kogos kiedy zejdze z expowiska a on mi napisze pl? to juz taki kolo niepowinien grac w tibie moim zdaniem ...
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Teraz już chyba jest jasne, że tibia.pl jest najlepszą stroną o Tibii ;>
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
@asustua Nie trzeba znać biegle angielskiego żeby zrozumieć proste pytanie, a co do anglo-języcznej wikipedi... oh well, tam nie znajdzie informacji masa ludzi. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Imię: Akhel Cimirus
Profesja: Knight
Gildia: Alliance of Trust
Poziom: 30
Skille: 67/67
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() zrobilem juz 1 badziewny temat ale to dopiero poczatek...
![]() ![]() ![]() ![]()
#14 |
Guest
|
![]() Mam pytanie: jeżeli chcę edytować np. "bag" na tibiawiki to mogę skopiować to co jest na tibia.pl???
![]() (jakby coś to tego na razie nie zrobiłem 19:39) |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale moim zdaniem z tą wikipedią to nie jest dobry pomysł. Już się rzuciło tam stado noobów, które piszą dla podniety, kopiując całe teksty, nawet nic nie poprawią jak się źle skopiuje. Oczywiście są normalni, ale artykuły takie jak [wiki]Amazon[/wiki] czy [wiki]Dwarf Guard[/wiki] Już trzeba było poprawiać, bo wszystko było napisane ciurkiem i z okropnymi babolami
Cytuj:
[char]Morbid Vost[/char] - na forum.tibia.com już dawno to było, dobrze że i wreszcie tutaj jest. [guild]Jakaśtam gildia[/guild] - ten link na pewno nie prowadzi do opisu gildii, bo takiej nie ma. Dlaczego? Bo są polskie znaki! Ale fajna funkcja. Pogratulować.
![]() Ostatnio edytowany przez Nikast Shynix - 15-08-2006 o 20:27. Powód: jednak ta wikipedia to zły pomysł - szybciej zostanie zniszczona i zdewastowana przez nooby niż została zainstalowana |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() A tak ogólnie dobrze, że nareszcie TibiaWiki ujrzała światło dziennie ![]() @Down Założyłeś kiedyś o tym topic, a ja Cię ostrzegłem, że czeka Cię mocna konkurencja ![]()
~~~ Proud to be bestowed the honorary title of Senator by CipSoft ~~~ Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji. Ostatnio edytowany przez Rothes - 15-08-2006 o 20:58. |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Początkujący
Imię: Rekhta
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 8
![]() |
![]() Jasna cho***a. To może ktoś mi teraz powie po jaką cho***ę istnieje od 28 czerwca 2006 polska TibiaWiki http://pl.tibia.wikia.com ??? I po co ja tam jestem adminem, skoro ktoś już na ten pomysł wpadł???
Teraz trzeba by jakąś fuzję, czy coś. Ostatnio edytowany przez zbluszcz (były rechta) - 16-08-2006 o 11:33. Powód: uspokojenie |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() ciekawe, kiedy znajdzie sie jakas pizda, ktorej bedzie przeszkadzal porzadek na tibiawiki... moze wprowadzic by kogos na wzor moderatorow, ktorzy sprawdzaliby nowe zmiany przed ich opublikowaniem i gdyby byly ok to by akceptowali je?
@edit up: o.O lol?
Ostatnio edytowany przez Helixaw - 15-08-2006 o 20:43. |
![]() |
![]() |
#20 | |||
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
|
![]() Cytuj:
Po za tym dwarf guard (amazonki nie sprawdzałem) też jest nienajlepiej zrobiony technicznie. Chociażby dla tego, żen ie korzysta z szablonu. Jak to robić? Spójrz chociażby na [wiki]Deer[/wiki] Cytuj:
![]() Cytuj:
![]()
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! Ostatnio edytowany przez MatKus - 15-08-2006 o 20:51. |
|||
![]() |