|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Suldanesslar
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]() Jak juz ktos wczesniej wspomnial obie wersje zostalyy dopuszczone do uzytku...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Lokacja: Elbląg
![]() ![]() |
![]() Ehh tak jak już mówiłem,że mam szacunek do policji,ale nasze polskie prawo jest poj....e!!!!Policjantom wogule nie chce się pracować..Wogule ,gdy była milicja jak już inni wspomnieli to to była prawdziwa policja...Za dawnych czasów każdy bał się milicji!Wogule dawniej bardziej dbali o wychowanie.Gdy teraz w szkole ktoś się nie słucha to tylko uwagę dostaje a przedtem to było tak:
Łape wyprostowywał uczeń,nauczyciel brał długąąąą linijke i tak walił nią po ręku,że ślady przez tydzień się trzyały,a uczeń siedział cicho jak mysz pod miotłą ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#84 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Co do samego tematu - mam. Ostatnio edytowany przez Slay - 11-05-2005 o 16:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Cytuj:
siedzi sobie "uczeń X" i nic nie robi, nawet się nie rozpakuje, nauczyciel bardzo stara się go zainteresować (na polskim) i każe nam przeczytać paro-okienkowy komiks o tytusie. Jakieś 7-10min potem pyta z tego komiksu na pierwszy rzut idzie "uczeń X" nic nie wie. nauczyciel: i co, nawet ta forma nie potrafi Ciebie zainteresować? X: nie wiem..... ja nie lubie czytać ! ludzie było tego ze 4-5 chmórki textu -.- masakra! pare x down: ale on przeszkaszał; gadał, siedział tyłem do nauczyciela Ostatnio edytowany przez joey - 11-05-2005 o 17:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Ale linijką po łapach dostawało się za bardzo błache rzeczy, nie tylko za zupełne obijanie się.
![]() |
#87 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Gizycko
|
![]() Tak te haslo jest super zwlaszcza dla 14-latkow otumanionych hip-hopem na vivie.Zobaczymy jak bedziecie miauczec jak kradna wam rower inni blokersi.Za co ne lubicie policji? Za to ze ci ziolo zabrali i sprawe miales zalozona ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#89 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
|
![]() Cytuj:
@topic nie przeszkadzaja mi...jak chce zrobic cos nielegalnego, robie to w domu i niemoga sie do mnie przyczepic. a spisywanie nie jest takie straszne, po 3 minutach cie puszczaja. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dezerter De'War - 11-05-2005 o 17:19. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Ja osobiscie jestem za, w dzisiaejszych czasach nie mozna liczyc na policje. Trzeba sę samemu radzić (Trzeba mieć kumpli itp.).
A co do HWDP - co to znaczy ja znam wiele znaczeń tego skrótu, np: Hętnie wstąpie do policji Homik wjerzdza do parkingu TO MI SIĘ NAJBARDZIEJ PODOBA: HŁOPCY WOLĄ DISCO POLO ![]() Nic więcej nie mam do powiedzenia!
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() wchodze na joemonster.org i co widze?
![]() @kaczi Czemu z każdym twoim postem dowiaduję się coraz ciekawszych informacji na temat tego samego przypadku? Zaraz się okaże że nie miał obu nóg ![]() @topic Policja to tylko ludzie, którzy są ograniczeni tak jak wszyscy.
![]() |
#92 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
|
![]() Cytuj:
A tak w ogóle ciekawe kto wymyslił ten skrót bo o ile wiem to ten pierwszy wyraz prze 'ch' się pisze. :P
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Skrót CHWDP wzial sie z tad ze... Na samochodach policji tablice rejestracyjne sa HPC.... Wiec dalej se ktos wymyslil, i tak sie rozeszlo ![]() |
|
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 05 2005
|
![]() Heh ^^ u mnie na podwórku (normalne blokowisko -,-) jak przyjeżdza policja to wszyscy:
-HWDP -chwdp! -A ja CHWD-Chwała Hodakom W Duelu czy jakoś tak. I mnie za to do aresztu wzieli :/ sam nie wiem czemu... hmm dobra mniesjsza z tym ja nie bluźnię na policję ale jestem za tzn jak oni przegną pałę... |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja zostałem spisany za przechodzenie po trawniku.. ;/ cooz takie życie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() @up
Jak opłacisz pensje....
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
|
![]() <Wielki Cut>...
Ostatnio edytowany przez Tuhamiid - 03-01-2008 o 20:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
A co, jezeli bede zle mowic o drechach? Pobijesz mnie? Postraszysz kumplami spod bloku? Czy moze zrobisz jedyna madra rzecz w swoim zyciu i zamilkniesz, nie osmieszajac sie do konca? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Od dzisiaj szanujemy drechów. XD
@up Eee... Ehm... Zgadzam się. ![]() |
![]() |