|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#82 |
Guest
|
![]() Heja...
Wg. mnie, to update powinien przynieść nowe itemy, expowiska dla FACC. Sprawy koni... no mogłyby być, ale tak jak w silkroad online, można byłoby przywoływać je ze scrolli. Sprawa dzwięku... hmm... gdyby było tak jak na tym filmiku, co ktoś wyżej podał, to fajnie by wyglądało. Tylko np. gdyby ktoś byłby na anni, to by se wyłączył... ja bym chciał. Sprawa z tym podnoszeniem rąk... fajnie by było , gdyby można było podnosić ręce, siadać na krzesłach (tak jak to jest w tibi(?) tyle że inaczej sie nazywa, ma inne itemy, jest więcej mozliwości itd. Phobos Onlinee to ta gra) Sprawa z rasami... ehh... byłoby super, gdyby można byłoby soobie wybrać rasę. Np. Przy wyroczni : Ty - Hi Wyr. - bla bla bla.... ty - yes wyr. - profesja ty-(np.) sorc wyr. - (nie umiem tego po angielsku powiedzieć ;d) chcesz służyć dobru czy złu ? ty - (np.) dobru wyr. - (i jeśli dobru to np. thais, carlin, a jeśli złu to Venore itd. [daje przykład]) gdzie chcesz iść. ty - wybierasz se miasto wyr. - are you ready ? ty - yes i jesteś w mieście. Fajnie by było, gdyby byłyby te rasy ;d Co do kar za free itmz i 15 gp plx ;d powinno być więcej gm'ów/tutorów żeby uciszali tych graczy, którzy tak piszą ![]() No to na tyle. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Krupski Młyn/Tarnowskie Góry
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sister Of Kolczu
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Skille: rosną
|
![]() archeolog -.-
Po co odświeżasz temat ??
![]() |
#84 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() @Up: Po co postujesz zamiast reportować?
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Vartuis
Gildia: Immortales
Świat: Refugia
Poziom: 91
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Profesja: Rookstayer
|
![]() Hyh pewnie bedą nowe tereny, potoworki dla high leveli
![]() troche nowych itemow pare questow, grafika sie trochu zmieni ![]() a do fista mogli by dac jakies rekawice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Co Wy ciągle z tym dźwiękiem?
Ja dźwięk mam "Tibia sound" dopasowany do każdego miasta/podziemi czy innego terenu skądś można to ściągnąć,ale zapomniałem skąd.
![]() |
#88 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Imię: Luki'bek
Świat: Eternia Rox!!!
![]() |
![]() Ja bym dodał
-Bossy od ruthless seven i triangle terror -Nowe tereny dla facc(fantazja)i pacc(prawdopodobne) -3 addon -system transportu koń ale jak zniego zejdziesz to znika (tak jak w silkroad) trzeba bedze zwój dokupić -Dżwiek (ale nie taki jak RS mi sie płakać chciało jak mój kumpel w to grał) -Animacje w stylu że widzisz jak bijesz i co nosisz (właśnie przezt to tyle ludzi nie lubi tibi) -Szybszy system skilowania -Nowe czary ofensywne dla druta i knighta i palka a ofensywne u sorca i palka -zbalansowanie profesji i zrórznicowanie (po update gracz bedzie mogl wybrac sobie profesje) ![]() Ostatnio edytowany przez Lukib - 08-06-2007 o 01:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2006
|
![]() Komu by sie chciało przerabiać all mapę tibi na 3D ?
Ja bym zróżnicował profesje a nie balansował ^^ Ostatnio edytowany przez JanCzarny - 07-06-2007 o 22:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Ab'dendriel
Imię: Prince almighty
Profesja: Sorcerer
Gildia: Punk team
Świat: Valoria
Poziom: 16
Skille: none/18
Poziom mag.: 12
|
![]() a może nie będzie 8.0 tylko 7.98?
![]() przede wszystkim więcej dla facc,druidów i knightów,ew. jakiś fajny czar dla sorca... i żeby power arrowsy wznowili ![]() ![]() ![]() ![]() BTW Ważne!!! kiedy test serv, bo nie wiedziałem kiedy 7.92 i uciekł mi ![]() @edit,@up ofc nikomu, poza tym tibia 3D byłaby do dupy, widziałęm na youtube jak wygląda the outcast.... boshe totalna porashka
Nie udowadniaj ludziom swojej wartości bo jeśli okaże ona się zbyt duża, będą ci zazdrościć ------- Dzisiaj, 00:46 Kerston Ta wiadomość została usunięta przez Wald_Kerius. Powód: Wypier...!! Yyyy..., odejdź w pokoju. Ostatnio edytowany przez Kill_Bill - 08-06-2007 o 13:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Bossy od Ruthless Seven? Nawet Ruthless Seven nie ma a tu już bossy mają być ; | [ironia] Tak grajmy w Tibie ze zwojami! [/ironia] Dźwięk? Lipa. Ciekawe jakby to zrobili dostajesz hita z sd i auuuu! Widzisz co nosisz? Raj dla pkerów, pomyśl troche. Emcess. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
|
![]() To może widzisz co nosisz z systemem on/off?
![]() ![]() PS mocno ściska? xD
Nie udowadniaj ludziom swojej wartości bo jeśli okaże ona się zbyt duża, będą ci zazdrościć ------- Dzisiaj, 00:46 Kerston Ta wiadomość została usunięta przez Wald_Kerius. Powód: Wypier...!! Yyyy..., odejdź w pokoju. Ostatnio edytowany przez Kill_Bill - 08-06-2007 o 14:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Dronezz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 42
Skille: 75/34:P
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() mysle ze dziwieku to niewalna bo wiadomo ze dla wszystki doswiadczonych graczy to by zupelnie posulo klimat a takie paly co najwyerzj maja 10-15 lvle to by byli w niebie i jakby jeszcze byl taki fast atak ze demona zabije z vortexa bo taka dawke energii dostanie
![]() Napewno beda nowe terany ![]() mam nadzieje ze cus zrobia z knightem(ale tylko z nim) a inne profesje zostana teki jakie sa(mysle ze lekki FA byl by wporzadku ale taki prawie niezauwarzalny... jakies ze 2-3 now dla niego czary... i moze jakiegos cluba...cos na rowni z sov. Przydaly by sie tez jakies np nowe ringi np. Shield ring, ze zwieksza shieldinga o 4...czy dist ring ![]() Ale ja i tak bym zostal przy kilencie 7.5...jednie terany zeby zostaly i zeby nie bylo takich wyscigow z lvlem...jak to bylo jakies 2-3 lata temu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#95 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Imię: Kalun Ligo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: szukam gilldi ktora czesto hunci
Świat: Luminera
Poziom: 44
Poziom mag.: 41
|
![]() Cytuj:
a tak wlasciwie to bedzie swargrond nowe potwory i arenaXD
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Jak czytam nie które propozycje to się płakać chce. Może niech od razu dazą każdemu full eq, 1000bp MPA, skile po 666 i level 333. Każdy będzie zadowolony. To dopiero będzie fajna gra!
Tibii 3d i z dźwiękiem mówimy nie! Chcesz ładną grafe i muzę ? Graj w Lg2, WoW, GW.
![]() |
#97 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
|
![]() Wie ktoś może z was kiedy będzie nowy update, dokładnie dzień, wyczytałem, że ma niby być dzisjaj, ale coś nie chce mi się w to wierzyć
![]() Czekam na odp. Pozdrawiam Cyber Mech ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Imię: zelia jumux
Świat: solera
Poziom: 67
Poziom mag.: 60
|
![]() najlepiej by było żeby można samemu robić mana fluidy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() LOLE!!!! KIEDY BĘdzIE TEN TEST SERV?!?!?!?!?!?!?
![]() ![]()
Nie udowadniaj ludziom swojej wartości bo jeśli okaże ona się zbyt duża, będą ci zazdrościć ------- Dzisiaj, 00:46 Kerston Ta wiadomość została usunięta przez Wald_Kerius. Powód: Wypier...!! Yyyy..., odejdź w pokoju. |
![]() |
![]() |