![]() |
#1041 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#1042 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2007
Lokacja: cbn
Imię: Demonic Angelina
Profesja: Elder Druid
Gildia: Pik Nick Team
Świat: ReFuGiA
Poziom: 39
Poziom mag.: 41
|
![]() wy czyli ''Polacy'' Polakow...
nie mowie ze Ty Mispex ;=\ Ostatnio edytowany przez CentralBattleNet - 29-04-2007 o 23:01. |
![]() |
![]() |
#1043 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Lokacja: Parkowa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 103
Skille: 92
Poziom mag.: 19
|
![]() Tez mam noobchara moze o mnie tez chodzi...
nie mamy wladzy nad kazdym polakiem i nie da sie nad tym zapanowac ![]()
#1044 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1045 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
|
![]() To ty się lepiej jebnij w łeb. Pokaż mi gdzie napisałem że Polacy TERAZ muszą iść na open battle??? Nawet nie jesteś w stanie zrozumieć tego co sam czytasz.
![]() Poza tym widzę że narobiłem tylko sporo zamieszania a i tak większość z was i tak niczego niezrozumiała. Nikt już mnie tu nielubi więc będzie najlepiej jak nie będę się wtrącał w wasze wojenne sprawy. Wrócę gdy wojna się już skończy aby bezczelnie zaśmiać się w twarz debilom którzy są przekonani że nie wiem co mówię... |
![]() |
![]() |
#1046 |
Użytkownik Forum
|
![]() Deemer kilka postów up napisales ze nie masz juz konkretnego lvla tu ? Dlaczego sprzedales czy hack.
1. Jezeli sprzedales to pewnie widziales sytuacje na xerenie i bales sie ze twój CENNY czas nad tibia zostanie stracony i sprzedales i miales w dupie polaków którzy chca walczyc o ten serw 2. Jezeli hack no to trudno ale ja takze mialem hacka i teraz nie mam wiele kasy bo to bedzie okolo 10k ale jezeli kamikaze napisze ze chcieli by pomocy z mojej strony to odrazu ide na ten war. A to dotyczy sie tego ze napisales ze polacy MUSZA isc na open battle zeby war wygrac: Oryginalnie napisane przez Deemer: Oczywiste jest chyba że żeby wygrać wojnę musicie wygrywać open battle
#1047 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Ventui
Gildia: Wannabe Kamikaze
Poziom: 77
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Deemer.. nie chce być nieprzyjemny... ale pierdolisz od rzeczy.. mówisz open battle.. policz sobie damage ich combo... 3k hp? na takie cos spokojnie sklei sie Tedunio.. do tego bot.. jeśli bedziemy chcieli padac za free to napewno do ciebie napiszemy
![]() Cytuj:
![]() |
#1048 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skramer nie ma co sie z nim klucic bo on i tak mysli ze on wszystko wie najlepiej i on all by rozegral lepiej, a i co najwazniejsze poszedl by na open battle bo tylko dzieki open battle mozna wedlóg niego war wygrac
![]()
#1049 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Szkoda ze Mitzum a ab nie padl
![]()
#1050 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Synergy
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Nie widac efektow bo nie widac ale jak zaczniemy fragowac to miejsca na forum nie starczy zeby te fragi wkleic.
|
![]() |
![]() |
#1051 | |||||||
Użytkownik forum
|
![]() Aż się zarejestrowałem jak czytam takie bzdury, żeby nie nazwać tego gorzej, jakie Pan tu wypisuje Panie Deemer. I Panu podobni malkontenci.
Nie wiem kim jesteś, nie znam większości osób tutaj udzielających się, ale z wypowiedzi wnioskuję że jesteś "kumaty", a przynajmniej się silisz na to żeby tak wyglądać. Ja "kumaty" nie jestem, ale gram tutaj już jakiś czas, na Xerenie, wiem co to Tengu, wiem co to znaczy po szwedzku "pay boh or die" itepe ... Wiem jak się traci ochotę do gry, gdy kolejni znajomi rezygnują bo mają paymenty z kosmosu albo dla czyjejś frajdy padają kilka razy z rzędu. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Owszem, nabili sporo fragów, niekoniecznie w czasie wojny. Ot, pekowanie i gnębienie innych graczy. Ale doszło do tego, że już nie muszą nabijać fragów. Wystarczy magiczna prastara formułka walecznych wikingów "pay boh or die" i ludzie sami rezygnują. Są zwyczajnie zniechęceni takim graniem. Gdzieś już przeczytałem takie fajne stwierdzenie (może nawet w tym wątku, przepraszam ale nie mogę znależć), że wojnę przegra ten kto odejdzie z serwera, kto się pierwszy zniechęci, zostanie zrookowany, dostanie bana czy deletion. Wszystkie chwyty dozwolone. Dlatego, naprawdę, pisanie o fragach budzi we mnie śmiech. Z przyjemnością padnę nawet 10 razy, co ja piszę, rooka przywitam z bananem na twarzy jeśli będzie to oznaczać deletion dla któregokolwiek z tych szwedzkich przygłupów. Pytanie: Co tengu będzie miało z 10 fragów na mnie w wojnie? Odpowiedź: Mitzuma/Hampisha/kogokolwiek_tengu z ręką w nocniku. Tak więc, jak widzisz, wojnę można prowadzić na wielu poziomach. Nawet Twój noob-char mógłby się przydać ... Ale Ty tego zwyczajnie nie rozumiesz. I niestety jest sporo osób które myślą tak jak Ty. Gramy tylko na poziomie "easy" a jak nam się gra nie podoba to idziemy do mamy i prosimy/żądamy żeby kupiła następną. Bo nie lubimy przegrywać. Nie i już. Ta gra jest gupia, tamta jest lepsiejsza. Śmieję się serdecznie z takich osób co 30 razy przeszły NFS, FIFE czy innego PESA na najłatwiejszym poziomie, bo strach włączać trudniejszy. No cóż pewnego pułapu się nie przeskoczy. Ale rzygać mi się chce gdy taka osoba poucza inne, których podłoga jest Twoim sufitem. Dzieci błądzące we mgle? Chłopcze, Ty nawet tej mgły nie widziałeś ... Nie roztrząsam tego co się stanie czy może się stać. Wszyscy wiedzą jak wygląda sytuacja na Xerenie. Są ludzie którzy podjęli się, jak sam twierdzisz, niemożliwego. Są też tacy co nie zagrają jeszcze na takim poziomie bo brak im doświadczenia/leveli/skilla ale pomagają. A dookoła pełza marudzące polactwo. Co Was, malkontentów, obchodzi Xerena? Przecież Wy już nie gracie, sellneliście/hacknięto wam chara, macie wszystko w czterech literach. I się jeszcze z daleka śmiejecie. Bo tak bezpieczniej. Nie ma strachu, majtki czyste, mama krzyczeć nie będzie. |
|||||||
![]() |
![]() |
#1052 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2007
|
![]() Hahaha wasze posty dosłownie mnie rozbrajają. Wy myślicie ze jestescie jacys super inteligentni a szwedzi to ostatnie debile. Moze raczej powinniscie byc troche bardziej skromni bo powoli zaczynacie gadac od rzaczy. Liczą sie czyny a nie slowa ;]
|
![]() |
![]() |
#1053 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Lokacja: Parkowa
Poziom: 103
Skille: 92
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1055 |
Użytkownik Forum
|
![]() @G.E
Post napisany perfekcyjnie ![]() ![]()
#1056 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wy tego nie wiecie, ale my mamy jeszcze asa w rękawie. To będzie czarny koń wojny
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() PS. G.E To kto wygrywa wojne nie przez fragi tylko kto opusci swiat to ja pisalem haha.. Btw uczysz/studiujesz polaka, nie? ;p
We're flying to the promised land To the gates of no return We're heading for the future And we'll fight until the end Ostatnio edytowany przez Skramer - 30-04-2007 o 11:41. |
|
![]() |
![]() |
#1058 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2007
Lokacja: wwa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Po co wogole wypisujecie takie rzeczy !? Zeby udowodnic cos temu ciulowi ;p ? Bez sensu... Jak zapewne wiecie szpiegow nie brakuje :x
17:13 Eternity Rob [60]: masz DOKLADNIE 5 zl? 17:14 Bakunlen [84]: za sec zobacze tylko skoncze jesc oki? 17:14 Eternity Rob [60]: to co ty to kurwa w sejfie masz? 17:15 Bakunlen [84]: nie ale jak wstane to mi kot wpierdoli kotleta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1059 | ||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Militades: Mispex wie trochę na mój temat. O ile dobrze kojarzy moją osobę ![]() @Skramer: Nie, akurat coś zupełnie przeciwnego ![]() |
||
![]() |
![]() |
#1060 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |