Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Xerena

Notki

Xerena Wydarzenia ze świata Xerena

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 29-04-2007, 22:51   #1041
Deemer
Użytkownik Forum

Deemer's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marczio Pokaż post
Nie wiem skad ci taka glupota przyszla do glowy, nikt nie powiedzial ze musi byc open battle, niech ich sneakuja do oporu niech fraguja tengusy beda musialy blesy kupowac ciagle. W ich sytuacji wyjsc na open battle to tak jak dac sie nabrac na najglupsza szope typu "o masz cos na swetrze" po czym pstryknac go w nos jak sie schyli zobaczyc. Niech madrze rozplanuja to, tengusy jeszcze sie nie boja ale jak kilka sneakow pojdzie to juz nie beda tak pewnie szli na exp. Ty myslisz ze tengu to sa jacys krolowie? Po prostu ich przeciwnicy byli slabi dlatego sie tak dlugo utrzymuja, takie pajace jak mitzum czy nargoriel to zwykla bezmozga holota ktora mozna wypunktowac jesli sie ma troche oleju w glowie i umiejetnosci.
No to jest oczywiste. Teraz open battle było by największą głupotą, ale samymi sneak atakami wojny chyba nie wygrają no nie? Kiedyś trzeba to zrobić. Miejmy tylko nadzieję że ktoś tam up napisał prawdę i Kamikaze wie jak walczyć. Na razie wyglądają trochę jak dzieci błądzące we mgle...
Deemer jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-04-2007, 23:00   #1042
CentralBattleNet
Użytkownik Forum

CentralBattleNet's Avatar

Data dołączenia: 29 04 2007
Lokacja: cbn

Profesja: Elder Druid
Świat: ReFuGiA
Poziom: 39
Poziom mag.: 41
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mispex Pokaż post
Swoich pekujemy?
Podaj name kogo "zabilismy"
wy czyli ''Polacy'' Polakow...

nie mowie ze Ty Mispex ;=\

Ostatnio edytowany przez CentralBattleNet - 29-04-2007 o 23:01.
CentralBattleNet jest offline  
stary 29-04-2007, 23:14   #1043
Mispex
Użytkownik Forum

Mispex's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2006
Lokacja: Parkowa

Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 103
Skille: 92
Poziom mag.: 19
Domyślny

Tez mam noobchara moze o mnie tez chodzi...
nie mamy wladzy nad kazdym polakiem i nie da sie nad tym zapanowac
stary 29-04-2007, 23:28   #1044
Freddd
Użytkownik Forum

Freddd's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława

Świat: Azura / Obsidia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Deemer Pokaż post
No to jest oczywiste. Teraz open battle było by największą głupotą, ale samymi sneak atakami wojny chyba nie wygrają no nie? Kiedyś trzeba to zrobić. Miejmy tylko nadzieję że ktoś tam up napisał prawdę i Kamikaze wie jak walczyć. Na razie wyglądają trochę jak dzieci błądzące we mgle...
Wez sie jebnij w leb polacy nie musza isc na open battle wystarczy ze jeszcze bedzie wiecej dobrze rozegranych snake ataków i szwedzi sie podlamia a pózniej pójdzie z górki open battle nie jest potrzebne do wygrania tej wojny. Tylko zeby polacy sami sie nigdzie nie zapuszczali bo tengusy strapuja i i ded na miejscu jezeli bedzie tak jak do tej pory sie w grupie trzymaja to polacy maja duze szanse ze szwedzi wkoncu zrezygnuja
stary 29-04-2007, 23:45   #1045
Deemer
Użytkownik Forum

Deemer's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Freddd Pokaż post
Wez sie jebnij w leb polacy nie musza isc na open battle
To ty się lepiej jebnij w łeb. Pokaż mi gdzie napisałem że Polacy TERAZ muszą iść na open battle??? Nawet nie jesteś w stanie zrozumieć tego co sam czytasz. Chodzi mi o SKUTECZNOŚĆ tych sneak ataków!!! Ich celem jest zmniejszenie przewagi szwedów. Problem w tym że tak zajebiście wymiatacie że ich przewaga rośnie! Jeśli tak dalej pójdzie to huj będzie ze zwycięstwa o którym tak gadacie!

Poza tym widzę że narobiłem tylko sporo zamieszania a i tak większość z was i tak niczego niezrozumiała.
Nikt już mnie tu nielubi więc będzie najlepiej jak nie będę się wtrącał w wasze wojenne sprawy. Wrócę gdy wojna się już skończy aby bezczelnie zaśmiać się w twarz debilom którzy są przekonani że nie wiem co mówię...
Deemer jest offline  
stary 30-04-2007, 00:06   #1046
Freddd
Użytkownik Forum

Freddd's Avatar

Domyślny

Deemer kilka postów up napisales ze nie masz juz konkretnego lvla tu ? Dlaczego sprzedales czy hack.
1. Jezeli sprzedales to pewnie widziales sytuacje na xerenie i bales sie ze twój CENNY czas nad tibia zostanie stracony i sprzedales i miales w dupie polaków którzy chca walczyc o ten serw
2. Jezeli hack no to trudno ale ja takze mialem hacka i teraz nie mam wiele kasy bo to bedzie okolo 10k ale jezeli kamikaze napisze ze chcieli by pomocy z mojej strony to odrazu ide na ten war.

A to dotyczy sie tego ze napisales ze polacy MUSZA isc na open battle zeby war wygrac: Oryginalnie napisane przez Deemer:
Oczywiste jest chyba że żeby wygrać wojnę musicie wygrywać open battle
stary 30-04-2007, 00:08   #1047
Skramer
Użytkownik Forum

Skramer's Avatar

Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Łódź

Imię: Ventui
Poziom: 77
Poziom mag.: 57
Skramer ma numer GG 4220894
Domyślny

Deemer.. nie chce być nieprzyjemny... ale pierdolisz od rzeczy.. mówisz open battle.. policz sobie damage ich combo... 3k hp? na takie cos spokojnie sklei sie Tedunio.. do tego bot.. jeśli bedziemy chcieli padac za free to napewno do ciebie napiszemy

Cytuj:
Wrócę gdy wojna się już skończy aby bezczelnie zaśmiać się w twarz debilom którzy są przekonani że nie wiem co mówię...
Zapewne uważasz, że jesteś boski i wszystko bys zrobil lepiej.. w takim razie udowodnij mi to, to bede sie przed Toba klanial..
And we'll fight until the end
Skramer jest offline  
stary 30-04-2007, 00:14   #1048
Freddd
Użytkownik Forum

Freddd's Avatar

Domyślny

Skramer nie ma co sie z nim klucic bo on i tak mysli ze on wszystko wie najlepiej i on all by rozegral lepiej, a i co najwazniejsze poszedl by na open battle bo tylko dzieki open battle mozna wedlóg niego war wygrac
stary 30-04-2007, 00:20   #1049
Skramer
Użytkownik Forum

Skramer's Avatar

Domyślny

Szkoda ze Mitzum a ab nie padl to by podnioslo nasza psychike.. bo zabic camela to nie problem.. to jest idiota ktory wejdzie w trapa jak mu zagrasz..
Skramer jest offline  
stary 30-04-2007, 01:23   #1050
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Gildia: Synergy
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
Domyślny

Nie widac efektow bo nie widac ale jak zaczniemy fragowac to miejsca na forum nie starczy zeby te fragi wkleic.
wr00n jest offline  
stary 30-04-2007, 01:25   #1051
G.E.
Użytkownik forum

Domyślny

Aż się zarejestrowałem jak czytam takie bzdury, żeby nie nazwać tego gorzej, jakie Pan tu wypisuje Panie Deemer. I Panu podobni malkontenci.

Nie wiem kim jesteś, nie znam większości osób tutaj udzielających się, ale z wypowiedzi wnioskuję że jesteś "kumaty", a przynajmniej się silisz na to żeby tak wyglądać. Ja "kumaty" nie jestem, ale gram tutaj już jakiś czas, na Xerenie, wiem co to Tengu, wiem co to znaczy po szwedzku "pay boh or die" itepe ... Wiem jak się traci ochotę do gry, gdy kolejni znajomi rezygnują bo mają paymenty z kosmosu albo dla czyjejś frajdy padają kilka razy z rzędu.

Cytuj:
Kolego "Miltiades" oczywiście że wy gracie i tylko wy podejmujecie decyzje. Nie zamierzam tego kwestionować.
Czy jestem pesymistą... hmmm... nazwał bym się raczej realistą.
Eee, imho jesteś malkontentem. Jeśli nie wiesz czemu to czytaj dalej.

Cytuj:
Chciałbym tylko zauważyć że wojna trwa już 11 dni zakładając że zabicie Kavare'go ją zaczęło. Od tego czasu możecie się pochwalić nabiciem jedynie 3 fragów. Dwóch na Zulinie i jednego na Skulltcie. Może sie wam wydawać że skoro straciliście tylko 2 fragi (Arefrius i Kavare) a nabiliście te 3 to wszystko ma się zajebiście i wygrywacie. Problem w tym że każdy z was jest ciągle offline i w ogóle nie expi, za to podczas trwania wojny Mitzum wbił 2 lvle, Skullita odrobił stracony lvl po deadzie i nabił kolejny, Zulin na bieżąco odrabia straty, nie liczę nabitych lvli innych osób z Tengu.
Gdyby zamiast fragów (które moim zdaniem prawie nigdy nie odzwierciedlają rzeczywistego stanu wojny) liczyć zmianę lvli to przegrywalibyście co najmniej -2 do +3 zakładając że walczycie tylko z Mitzumem, Zulinem i Skullitą.
Jasne, fragi uber alles. Jedyne co się liczy to fragi. Magiczne słowo, na forum tibia.com robi wręcz zawrotną karierę. Moim zdaniem niesłusznie. Ale jeśli chcesz wiedzieć dlaczego tak sądzę to poczytaj jeszcze dalej.

Cytuj:
Nietrudno zauważyć że nawet teraz Tengu wam ucieka. Ich przewaga ciągle rośnie. Jeśli tak dalej pójdzie to czarno widzę tą waszą przyszłość na Xerenie, chyba że macie jakiś super genialny plan który zapewnia wam zwycięstwo i którego realizujecie w 100%. Jeśli tak to przepraszam za takie komentowanie ale jeśli nie to radzę się sprężyć

Berserker Ostrzy
Last login: Apr 29 2007, 01:55:19 CEST

Widzę że Tibia ponad wszystkim
A najłatwiej jest stać z boku i komentować. I udzielać światłych rad. Jest wiele określeń na takie postępowanie. Sporo z nich dość obraźliwych.

Cytuj:
Dobrze wiesz że już nic nie mogę tu zrobić. Nie mam tu już żadnego chara z sensownym lvl.
Złej baletnicy i rąbek spódnicy ... czytaj dalej ...

Cytuj:
Nie mam też zamiaru się z wami kłócić. Myślicie że tengu się was boją? Niech wam będzie "boją" się was baaardzo. Oczywiste jest chyba że żeby wygrać wojnę musicie wygrywać open battle. Nie wiem co teraz od*******ają Szwedzi. Najprawdopodobniej są trochę zaskoczeni tym co pokazaliście, ale kiedyś wyjdą z pz i zaczną walczyć. Ciekawe co powie nasz waleczny Zerek kiedy dosięgnie go nawałnica ich SDków ...a z resztą, co mnie to obchodzi. Będzie gadanie że pl wygrywali aż coś się zacięło. Prawda jest taka że to Szwedzi się zacieli ale kiedyś się odetną...
Za to open battle to już kilka osób Cię pojechało, więc ja nie będę, mam nadzieję że już wiesz jak powinno się postępować gdy przeciwnik ma zdecydowaną przewagę. Ale jeśli piszesz o tym w ten sposób to albo nie jesteś wystarczająco kumaty (czytaj: udajesz kogoś kim nie jesteś) albo jesteś zwyczajnie rżniesz głupa nie chcąc przyznać racji tym którzy ją mają.

Cytuj:
Myślę że ta wojna jest przegrana, walczycie nie o lepszą Xerenę tylko o co najwyżej honor.

Czas pokaże kto miał rację.
Zakładając nawet, że Twoje proroctwo się spełni, Ty już o swój honor nie walczysz. Dobrze wiedzieć z kim się ma do czynienia ...

Cytuj:
A dlaczego właściwie sneak atakami nie da się wygrać wojny? A może zdefiniuj Twoje kryterium "wygrania wojny". Fragi? Nie sądzę. A wiesz dlaczego? Przykład masz niedaleko. Tengu.
Owszem, nabili sporo fragów, niekoniecznie w czasie wojny. Ot, pekowanie i gnębienie innych graczy. Ale doszło do tego, że już nie muszą nabijać fragów. Wystarczy magiczna prastara formułka walecznych wikingów "pay boh or die" i ludzie sami rezygnują. Są zwyczajnie zniechęceni takim graniem.
Gdzieś już przeczytałem takie fajne stwierdzenie (może nawet w tym wątku, przepraszam ale nie mogę znależć), że wojnę przegra ten kto odejdzie z serwera, kto się pierwszy zniechęci, zostanie zrookowany, dostanie bana czy deletion. Wszystkie chwyty dozwolone. Dlatego, naprawdę, pisanie o fragach budzi we mnie śmiech. Z przyjemnością padnę nawet 10 razy, co ja piszę, rooka przywitam z bananem na twarzy jeśli będzie to oznaczać deletion dla któregokolwiek z tych szwedzkich przygłupów.
Pytanie: Co tengu będzie miało z 10 fragów na mnie w wojnie?
Odpowiedź: Mitzuma/Hampisha/kogokolwiek_tengu z ręką w nocniku.

Tak więc, jak widzisz, wojnę można prowadzić na wielu poziomach. Nawet Twój noob-char mógłby się przydać ... Ale Ty tego zwyczajnie nie rozumiesz. I niestety jest sporo osób które myślą tak jak Ty. Gramy tylko na poziomie "easy" a jak nam się gra nie podoba to idziemy do mamy i prosimy/żądamy żeby kupiła następną. Bo nie lubimy przegrywać. Nie i już. Ta gra jest gupia, tamta jest lepsiejsza. Śmieję się serdecznie z takich osób co 30 razy przeszły NFS, FIFE czy innego PESA na najłatwiejszym poziomie, bo strach włączać trudniejszy. No cóż pewnego pułapu się nie przeskoczy. Ale rzygać mi się chce gdy taka osoba poucza inne, których podłoga jest Twoim sufitem.
Dzieci błądzące we mgle? Chłopcze, Ty nawet tej mgły nie widziałeś ...

Nie roztrząsam tego co się stanie czy może się stać. Wszyscy wiedzą jak wygląda sytuacja na Xerenie. Są ludzie którzy podjęli się, jak sam twierdzisz, niemożliwego. Są też tacy co nie zagrają jeszcze na takim poziomie bo brak im doświadczenia/leveli/skilla ale pomagają. A dookoła pełza marudzące polactwo. Co Was, malkontentów, obchodzi Xerena? Przecież Wy już nie gracie, sellneliście/hacknięto wam chara, macie wszystko w czterech literach. I się jeszcze z daleka śmiejecie. Bo tak bezpieczniej. Nie ma strachu, majtki czyste, mama krzyczeć nie będzie.
G.E. jest offline  
stary 30-04-2007, 01:44   #1052
tzu
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 03 2007

Domyślny

Hahaha wasze posty dosłownie mnie rozbrajają. Wy myślicie ze jestescie jacys super inteligentni a szwedzi to ostatnie debile. Moze raczej powinniscie byc troche bardziej skromni bo powoli zaczynacie gadac od rzaczy. Liczą sie czyny a nie slowa ;]
tzu jest offline  
stary 30-04-2007, 09:19   #1053
Mispex
Użytkownik Forum

Mispex's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2006
Lokacja: Parkowa

Poziom: 103
Skille: 92
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez G.E. Pokaż post
Aż się zarejestrowałem jak czytam takie bzdury, żeby nie nazwać tego gorzej, jakie Pan tu wypisuje Panie Deemer. I Panu podobni malkontenci.

Nie wiem kim jesteś, nie znam większości osób tutaj udzielających się, ale z wypowiedzi wnioskuję że jesteś "kumaty", a przynajmniej się silisz na to żeby tak wyglądać. Ja "kumaty" nie jestem, ale gram tutaj już jakiś czas, na Xerenie, wiem co to Tengu, wiem co to znaczy po szwedzku "pay boh or die" itepe ... Wiem jak się traci ochotę do gry, gdy kolejni znajomi rezygnują bo mają paymenty z kosmosu albo dla czyjejś frajdy padają kilka razy z rzędu.

Eee, imho jesteś malkontentem. Jeśli nie wiesz czemu to czytaj dalej.

Jasne, fragi uber alles. Jedyne co się liczy to fragi. Magiczne słowo, na forum tibia.com robi wręcz zawrotną karierę. Moim zdaniem niesłusznie. Ale jeśli chcesz wiedzieć dlaczego tak sądzę to poczytaj jeszcze dalej.

A najłatwiej jest stać z boku i komentować. I udzielać światłych rad. Jest wiele określeń na takie postępowanie. Sporo z nich dość obraźliwych.

Złej baletnicy i rąbek spódnicy ... czytaj dalej ...

Za to open battle to już kilka osób Cię pojechało, więc ja nie będę, mam nadzieję że już wiesz jak powinno się postępować gdy przeciwnik ma zdecydowaną przewagę. Ale jeśli piszesz o tym w ten sposób to albo nie jesteś wystarczająco kumaty (czytaj: udajesz kogoś kim nie jesteś) albo jesteś zwyczajnie rżniesz głupa nie chcąc przyznać racji tym którzy ją mają.

Zakładając nawet, że Twoje proroctwo się spełni, Ty już o swój honor nie walczysz. Dobrze wiedzieć z kim się ma do czynienia ...

A dlaczego właściwie sneak atakami nie da się wygrać wojny? A może zdefiniuj Twoje kryterium "wygrania wojny". Fragi? Nie sądzę. A wiesz dlaczego? Przykład masz niedaleko. Tengu.
Owszem, nabili sporo fragów, niekoniecznie w czasie wojny. Ot, pekowanie i gnębienie innych graczy. Ale doszło do tego, że już nie muszą nabijać fragów. Wystarczy magiczna prastara formułka walecznych wikingów "pay boh or die" i ludzie sami rezygnują. Są zwyczajnie zniechęceni takim graniem.
Gdzieś już przeczytałem takie fajne stwierdzenie (może nawet w tym wątku, przepraszam ale nie mogę znależć), że wojnę przegra ten kto odejdzie z serwera, kto się pierwszy zniechęci, zostanie zrookowany, dostanie bana czy deletion. Wszystkie chwyty dozwolone. Dlatego, naprawdę, pisanie o fragach budzi we mnie śmiech. Z przyjemnością padnę nawet 10 razy, co ja piszę, rooka przywitam z bananem na twarzy jeśli będzie to oznaczać deletion dla któregokolwiek z tych szwedzkich przygłupów.
Pytanie: Co tengu będzie miało z 10 fragów na mnie w wojnie?
Odpowiedź: Mitzuma/Hampisha/kogokolwiek_tengu z ręką w nocniku.

Tak więc, jak widzisz, wojnę można prowadzić na wielu poziomach. Nawet Twój noob-char mógłby się przydać ... Ale Ty tego zwyczajnie nie rozumiesz. I niestety jest sporo osób które myślą tak jak Ty. Gramy tylko na poziomie "easy" a jak nam się gra nie podoba to idziemy do mamy i prosimy/żądamy żeby kupiła następną. Bo nie lubimy przegrywać. Nie i już. Ta gra jest gupia, tamta jest lepsiejsza. Śmieję się serdecznie z takich osób co 30 razy przeszły NFS, FIFE czy innego PESA na najłatwiejszym poziomie, bo strach włączać trudniejszy. No cóż pewnego pułapu się nie przeskoczy. Ale rzygać mi się chce gdy taka osoba poucza inne, których podłoga jest Twoim sufitem.
Dzieci błądzące we mgle? Chłopcze, Ty nawet tej mgły nie widziałeś ...

Nie roztrząsam tego co się stanie czy może się stać. Wszyscy wiedzą jak wygląda sytuacja na Xerenie. Są ludzie którzy podjęli się, jak sam twierdzisz, niemożliwego. Są też tacy co nie zagrają jeszcze na takim poziomie bo brak im doświadczenia/leveli/skilla ale pomagają. A dookoła pełza marudzące polactwo. Co Was, malkontentów, obchodzi Xerena? Przecież Wy już nie gracie, sellneliście/hacknięto wam chara, macie wszystko w czterech literach. I się jeszcze z daleka śmiejecie. Bo tak bezpieczniej. Nie ma strachu, majtki czyste, mama krzyczeć nie będzie.
Napisane...Perfect
stary 30-04-2007, 10:22   #1054
Miltiades
Użytkownik Forum

Miltiades's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2006
Lokacja: Raszyn

Imię: Miltiades
Profesja: Elite Knight
Gildia: Synergy
Poziom: 112
Poziom mag.: 7
Miltiades ma numer GG 9118314
Domyślny

potwierdzam słowa mispexa.

Btw. może zdradzisz kim jesteś ?
Miltiades jest offline  
stary 30-04-2007, 10:39   #1055
Freddd
Użytkownik Forum

Freddd's Avatar

Domyślny

@G.E
Post napisany perfekcyjnie ale do jednego sie lekko przyczepie do twoich slów, ze ci co sprzedali postac czy dostali hacka maja wszystko w dupie otóz ja dostalem hacka ale jezeli kamikaze bedzie chcialo mojej pomocy to z usmiechem na ustach im pomoge
stary 30-04-2007, 11:18   #1056
Waldo1910
Użytkownik Forum

Domyślny

Wy tego nie wiecie, ale my mamy jeszcze asa w rękawie. To będzie czarny koń wojny
Waldo1910 jest offline  
stary 30-04-2007, 11:39   #1057
Skramer
Użytkownik Forum

Skramer's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Waldo1910 Pokaż post
Wy tego nie wiecie, ale my mamy jeszcze asa w rękawie. To będzie czarny koń wojny
A ja mam camela w rękawie

PS.
G.E
To kto wygrywa wojne nie przez fragi tylko kto opusci swiat to ja pisalem haha.. Btw uczysz/studiujesz polaka, nie? ;p

Ostatnio edytowany przez Skramer - 30-04-2007 o 11:41.
Skramer jest offline  
stary 30-04-2007, 12:03   #1058
Rob'ek
Użytkownik Forum

Rob'ek's Avatar

Data dołączenia: 30 03 2007
Lokacja: wwa

Stan: Na Emeryturze
Rob'ek ma numer GG 6171442
Domyślny

Cytuj:
Po co wogole wypisujecie takie rzeczy !? Zeby udowodnic cos temu ciulowi ;p ? Bez sensu... Jak zapewne wiecie szpiegow nie brakuje :x
17:13 Eternity Rob [60]: masz DOKLADNIE 5 zl?
17:14 Bakunlen [84]: za sec zobacze tylko skoncze jesc oki?
17:14 Eternity Rob [60]: to co ty to kurwa w sejfie masz?
17:15 Bakunlen [84]: nie ale jak wstane to mi kot wpierdoli kotleta

Own3d
Rob'ek jest offline  
stary 30-04-2007, 12:04   #1059
G.E.
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Freddd Pokaż post
@G.E
Post napisany perfekcyjnie ale do jednego sie lekko przyczepie do twoich slów, ze ci co sprzedali postac czy dostali hacka maja wszystko w dupie otóz ja dostalem hacka ale jezeli kamikaze bedzie chcialo mojej pomocy to z usmiechem na ustach im pomoge
Faktycznie, mogło zabrzmieć dwuznacznie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez G.E. Pokaż post
A dookoła pełza marudzące polactwo. Co Was, malkontentów, obchodzi Xerena? Przecież Wy już nie gracie, sellneliście/hacknięto wam chara, macie wszystko w czterech literach.
Mam nadzieję, że pogrubienie rozwiewa wątpliwości.

@Militades: Mispex wie trochę na mój temat. O ile dobrze kojarzy moją osobę Poza tym, jeśli chodzi o politykę, jestem raczej serwerowym "nołnejmem".

@Skramer: Nie, akurat coś zupełnie przeciwnego
G.E. jest offline  
stary 30-04-2007, 12:04   #1060
st1L
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Mitzum i Xazez to tak na prawde Polacy i sa po Waszej stronie nie ? : D

JOKE
st1L jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania