![]() |
#1281 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ty chyba jeszcze nie poznałeś albertusa, albo jesteś bardzo uprzejmy. 10 lat to dla niego stanowczo za mało. Cytuj:
Gówno prawda, bo to poglądy i przekonania bezpośrednio wpływają na nasze czyny, tzn. zagorzały homofob nigdy nie zaprzyjaźni się z gejami, a skrajny nacjonalista nigdy nie powita z otwartymi rękoma obcokrajowca w naszym kraju itd. Ostatnio edytowany przez Argen - 14-07-2009 o 17:00. |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1282 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1283 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Świat: Nerana
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1284 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
"lepiej zginać na polu bitwy niż odejść żywy jako zdrajca/tchórz." tak jest , ale tak być nie musi. Ostatnio edytowany przez Albertus - 14-07-2009 o 17:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1285 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@down Tchórzliwe podejście, nieumiejętność poradzenia sobie z przeżyciami. Chodzi o to żeby żyć normalnie wbrew całemu złu jakie spotkało nas/czeka nas na tym świecie, to jest bohaterstwo.
![]() Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 14-07-2009 o 17:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1286 |
Użytkownik Forum
|
![]() maa , ze lepiej umrzec niz zostac zgwalconym przez pedofila.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1287 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() Cytuj:
Nie jestem ani przeciwko tobie ani z tobą. Mam swoje poglądy i chętnie się z nimi wymienię, nawet z tobą. Ale żeby być przeciwko tobie? Niby dlaczego? To że różnimy się w pewnych podstawowych sprawach nie znaczy że jestem przeciwko tobie. Mnie to po prostu nie obchodzi, dopóki nie próbujesz wymusić na mnie przyjęcia twoich poglądów. Nie uważam, że mam monopol na prawdę. Jestem ciekawy co sądzisz o pewnych rzeczach, ale bardziej ciekawi mnie czy są to twoje poglądy i przemyślenia, czy też są to tylko i wyłącznie rzeczy które podłapałeś od innych i powtarzasz je bezmyślnie. Cytuj:
@MikeRoyal No i? Każdy z nas kiedyś przeżył traumę. Pomaga się ludziom i wychodzą na prostą. Psychologowie najczęściej wiedzą co robią i są w stanie pomóc każdemu. Aha co do dożywocia dla gwałciciela dzieci. Lepiej kula w łeb. Bardziej ekonomiczne, mniejsza szansa że znowu wyjdzie i to zrobi.
Rogue 80 Ostatnio edytowany przez ponczus - 14-07-2009 o 17:09. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1288 | ||
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Gonzo - 14-07-2009 o 17:11. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1289 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Albertus już nawet nie mam sił żeby z tobą dyskutować, za długi post by był żeby wyrazić tu to, co teraz myślę... No tak, ale ty przecież wierzysz w boga słońca i kamienia, czemu się dziwić, takie pytanie tylko: miałeś jakieś niepokojące wydarzenia we wczesnym dzieciństwie? Bo po twoich postach można to wywnioskować. Naprawdę, jakby podsumować wszystko, o czym napisałeś na tym forum, to wychodzą skutki chyba wszystkich chorób psychicznych. Poglądy poglądami, ale to już nie są poglądy tylko skrajna zawiść i nienawiść do tego, co ci obce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1290 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
no ale jak kula w leb to sie chlop przestanie meczyc , lepiej zeby pracowal (w jakims zakladzie zamknietym itp. cale życie i 90 % jego wynagrodzenia trafialo na konto poszkodowanego. a 10 % na skromne jedzenie (chleb , woda itp.) @UP. nie mialem zadnych doswiadczen w dziecinstwie... poprostu nie chce zeby moj syn/curka lub jakis kolega/kolezanka za xx lat zostal zgwalcony przez bande pedarastow-pedofili Ostatnio edytowany przez Albertus - 14-07-2009 o 17:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1291 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1292 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@MikeRoyal Racja, nie wiem co czują. Ale sam przyznałeś, że traume można z biegiem czasu wyleczyć (albo chociaż zminimalizować). Piszesz, że dzieci te mają zniszczone dzieciństwo. Być może. Ale co z resztą życia? Uważasz, ze nie mogą cieszyć się życiem? Piszesz coś o wieku zgwałconego dziecka, więc, załóżmy, że dziecko ma x lat, gdzie x to wiek, w którym (twoim zdaniem) gwałciciel wyrządza największą krzywde. Ja dalej uważam, że bycie zgwałconym (jak to okropnie brzmi) jest o niebo lepsze od bycia zabitym w tym samym okresie życia. A teraz do wszystkich, który uważają, że zabijając dziecko wyrządzamy mu mniejszą krzywde niż gwałcąc je: Czy uważacie za słuszne wprowadzenie ustawy, mówiącej o tym by wszystkie zgwałcone dzieci były zabijane? Przecież, dzięki temu wybierzecie mniejsze zło. W końcu, śmierć > bycie zgwałconym. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1293 |
Użytkownik Forum
|
![]() W sumie też jestem tego zdania, żeby odsiadki we więzieniach były wypełnione ciężką pracą przynoszącą zyski dla społeczeństwa, a nie tylko odizolowaniem delikwentów od reszty społeczeństwa i zapewnienia zbrodniarzom nie wiadomo jakich wygód za pieniądze uczciwych podatników.
@down To jest właśnie straszne. Potem w telewizji słyszę "Mamy dziurę w finansach państwa", bo nie wiadomo ile kasy musi iść na utrzymanie więzień :/
![]() Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 14-07-2009 o 17:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1294 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
lepiej delikwenta pare dni meczyc... zeby czul ze umiera , ale trzeba by to robic takl zeby narzadow nie uszkodzic. Ostatnio edytowany przez Albertus - 14-07-2009 o 17:16. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1296 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Świat: Nerana
|
![]() Przeczysz sam sobie i histologii, pochwa rogowaciejący, odbyt nierogowaciejący.
![]() |
#1297 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1298 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie kazdy gej to pedofil , ale kazdy pedofil to gej (malo wyjatkow)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1299 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
P.S.: Jeśli każdy pedofil to gej, to nie może być wyjątków ![]() ![]() ![]() @down Z pewnością tak, poprostu gej lubiący dziewczynki. Ostatnio edytowany przez Argen - 14-07-2009 o 17:21. |
|
![]() |
![]() |