![]() |
#1261 | |||||||
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() I teraz tak na serio - przestań się ośmieszać. Ostatnio edytowany przez Gonzo - 14-07-2009 o 16:18. |
|||||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1262 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
@up czyli, ze prawo glosu afroamerykanow stawiasz na rowni z pedofilia?? @down raczej ten swiat sie cofa 2000 lat wstecz Ostatnio edytowany przez Exodus - 14-07-2009 o 16:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1263 | |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
@up A ja mam wrażenie, że niektórzy w dużej mierze zatrzymali się w tamtym okresie.
Martka's last.fm Ostatnio edytowany przez Martka - 14-07-2009 o 16:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1264 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Skille: Milion
|
![]() Mam wrażenie, że to całe "legalizowanie pedofilii" to nie przyzwolenie na porywanie dzieci z ulicy w celu ich zgwałcenia, jak większość użytkowników myśli.
![]() |
#1265 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() Pary homoseksualne chcą legalizacji ZWIĄZKÓW a nie pozwolenia na wstąpienie w związek małżeński tak jak to widzi kościół. Mamy instytucje konkubinatu czy też śluby państwowe. Dlaczego tego chcą, z powodów prawnych. W Polsce prawo spadkowe jest wystarczająco powalone i de facto bez formalizowania związku drugą osobę zostawia na lodzie (nie ważne czy to ta sama płeć co denat czy nie). Drugą rzeczą jest chociażby szpital. Jeżeli nie jesteś z rodziny nikt nie powie ci o stanie zdrowia drugiego człowieka, bo jesteś obcy. I tu też nie ma znaczenia płeć i orientacja. Takie jest prawo w Polsce.
I dyskutujmy na poziomie, bez sugestii że współdyskutant powinien kupić sznur. Ani to mądre, ani uprzejme.
![]() |
#1266 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() @up: Przyzwyczaj się, to są takie powiedzonka naszego sławnego Albertusa.
Cytuj:
Cytuj:
Co do cofania się... Kiedyś na j. polskim nauczycielka pokazała nam taką parabolę z romantyzmem itp., to co było na dole było dla człowieka, to co na górze - dla Boga. Z poglądami może być podobnie. Z biegiem czasu raz są na górze, raz na dole. Nie zmienisz tego. Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 14-07-2009 o 16:30. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1267 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
a czy dla rodzica nie było by przykro? ze zrobił se dziecko , wychowywał je , patrzył jak dorasta a ono mu taki numer wywija na stare lata? Ja bym się załamał... I na pewno dałbym mu wybór , rodzina albo wynaturzenia. Wiem ze ciężko było by stracić syna , ale nie zniósłbym myśli ze mam syna-zboczeńca. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1268 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1269 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Czy Ty na prawdę jesteś tak tępy i nie wiesz o co mi chodzi? Chodzi mi o Twoje porównywanie pedofilii do homoseksualizmu. Pedofil to osoba, która czerpie korzyści seksualne i psychiczne wykorzystując dzieci. DZIECI, K***A, DZIECI! Które jeszcze nie są świadome czym jest miłość czy seks! Związek homoseksualny tworzą dwie dojrzałe emocjonalnie osoby, które chcą być ze sobą. Nie widzisz różnicy? :|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Nie pamiętam dokładnie, ale zdaje się, że o ile nabłonek jest ten sam, to naczynia krwionośne są w odbycie bliżej powierzchni. W każdym razie przy stosunku analnym ryzyko zarażenia HIV jest rzeczywiście większe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1271 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1272 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Świat: Nerana
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1273 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Nie wiem, czemu rodzicowi ma być przykro. Oczywiście jest to coś, czego się nie spodziewał, ale myślałem, że dla rodzica najważniejsze jest szczęście dziecka. Czyżbym się mylił? Wynaturzenia? Hmm... Ze swoimi poglądami, zachowaniem i kulturą, to mógłbyś zasilać armię Hitlera, mieszkać z jakimiś buszmenami w Afryce albo w Galii z Asteriskem i Obeliksem (pitka i bójka rox /o/). A czemu nie poradziłeś mi żebym się zabił? Przecież jestem GEJEM, strasznym WYNATURZENIEM, powinno się mnie TĘPIĆ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1274 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Albertus - 14-07-2009 o 16:44. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1275 | |||
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Zresztą to: Cytuj:
No i w końcu, wyobraź sobie, że wszyscy ludzie na świecie mają takie poglądy jak ty. Ciekawie by taki świat wyglądał? Nikt nie mógłby wyjechać za granicę, bo przecież "Anglia dla Anglików", "Rosja dla Rosjan" itd. Co za tym idzie, nie byłoby w ogóle handlu zagranicznego. Nie miałbyś telewizora, samochodu, komputera itp. Zresztą, i tak bylibyśmy kilkaset lat do tyłu, bo wymiana jakiejkolwiek myśli naukowej czy technicznej z innymi krajami byłaby niemożliwa. No i oczywiście zawsze komuś brakowałoby "przestrzeni życiowej", więc wojny byłyby normalnością (zwłaszcza przy braku jakichkolwiek powiązań i wspólnych interesów między krajami). No, ale wtedy przynajmniej mógłbyś sobie swobodnie ganiać pedałów i żydów ze swoją siekierą... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajnie masz. Moi najlepsi przyjaciele słuchają zupełnie innej muzyki ode mnie, interesujemy się różnymi sportami i mamy skrajnie inne poglądy na wiele kwestii. I tak oddałbym za nich życie i wsparł w potrzebie, ponieważ o ludziach świadczą czyny a nie poglądy czy przekonania.
![]() |
#1277 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Cytuj:
A czy ja gdzies powiedzialem, ze pedofilia = homo? Ja po prostu obydwa uwazam za zboczenia, tyle. Z tym, ze homoseksualizm to mniejsze zlo, moze nawet nie zlo, ale lekkie skrzywienie psychiczne. btw. bez irytkiii |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1278 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Świat: Nerana
|
![]() @Gonzo
Znawco specjalnie dla ciebie sprawdziłem w podręczniku od histologii, odbytnica jest pokryty nabłonkiem wielowarstwowym płaskim nierogowaciejącym. Jest różnica między pochwą a odbytnicą. @Down Czytać nie umiesz pochwa ma rogowaciejący, ściana jest o wiele grubsza, więc jest różnica, bo przez stosunek analny możesz się łatwiej zarazić niż przez koitalny, a że koitalnego uprawiać nie mogę więc ruchen dupen.
Mike Ostatnio edytowany przez MikeRoyal - 14-07-2009 o 16:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1279 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak pisałem. Pożyjesz, zobaczysz więcej. Zobaczysz także że nacjonalizm jest w swojej istocie bardzo głupi bo sam siebie neguje. Ale to wszystko przed tobą. BTW polecam American History X. Dobry film. POkazuje pewne mechanizmy działania wszelkich ideologii nacjonalistycznych, nie tylko neo nazizmu. @MikeROyal Przecież GOnzo to właśnie napisał.
Rogue 80 Ostatnio edytowany przez ponczus - 14-07-2009 o 16:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1280 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie przecze sobie , Jezeli masz jakies przekonanie to albo jestes ze mna albo przeciw mnie , a jak milczysz/nie masz zdania to jestes neutralny Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Albertus - 14-07-2009 o 16:59. |
||
![]() |
![]() |