|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Avari Aldaron
Profesja: Elder Druid
Gildia: Eternal Friendship
Świat: Grimera
Poziom: 133
Skille: 23/28
Poziom mag.: 74
![]() |
![]() Cytuj:
To chyba miales mega pecha ze sie nie zwrocilo - zwlaszcza na hero ![]() Bylem 3 dni temu z 2 kina - 56 i 91. 3h hunta - 4 c helmety 2 c army 4 red clothy i tempest z priesty - koszt hunta 4 uhy i 8 bp manasow - wartosc lota pokryla kilka razy koszty hunta. Za moja dzialke kupilem mf z tym 91 kina wbilem prawie caly lvl na wyspie bone beastow - co po podziale lota i selnieciu kosci tez sie zwrocilo. Nie wiem jak mozna byc biednym ![]()
![]() |
|
![]() |
#122 | ||
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Tym, że mag zabierając mana fluidy do wyczerpania swojej ładowności może polować góra 2-3 godziny, rycerz - kilkakrotnie dłużej. A mnie nie. Paradoksalnie ciekawiej było (i mówię to z perspektywy paladyna, nie maga) jak paladyn przez całe życie mógł używać praktycznie tylko jednej broni i jednego rodzaju amunicji... Tell me about it... W sumie przez ok. 8 godzin zabijania hero zdobyłem crown helmet i red piece of cloth... Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 31-07-2007 o 11:14. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Imię: Sensei of Ako
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() Szczeście i tyle ;p
Największy fart, to c legs i c armor w pierwsze 5 hero ^^ wydatek to 2 mfm łącznie z dojściem a dla samego siochera bylo 30k ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Gdynia
Imię: Avari Aldaron
Profesja: Elder Druid
Gildia: Eternal Friendship
Świat: Grimera
Poziom: 133
Skille: 23/28
Poziom mag.: 74
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#125 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
poprawdzie gram knightem, moj sorc pamieta stare dobre czasy ( i poczatki celesty dokladniej ), ale osobiscie zastanowil bym sie, czy uzyc wanda zeby zadac komus 60 obrazen, czy tez przeznaczyc to na visa za 130 dmg. Ostatnio edytowany przez sat - 31-07-2007 o 01:44. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Matias Thunder
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Crank Hunters
Świat: Celesta
Poziom: 91
Skille: 16/25
Poziom mag.: 63
![]() |
![]() Według mnie ten update nie był ani dobry ani zły. Był poprostu średni.
Knightą i Palką dodali powera, a postacią magicznym odjeli. Dla porównania zrobiłem sobie knighta i musze powiedzieć że znudziło mi sie skilowanie na 62/60. Mimo to moge na 25 lvlu klepać dragi. Przy farcie sie zwraca. MSem 60 lvl 53 mag. na d lair zawsze mam waste mf. Expie za to dużo szybciej. Kumpel 76 ek 83/80 skill potrafi wbić lvl dziennie z zyskiem na d lair. Mimo to najczęsciej expimy teamem. Głównie Hydry, ja stawiam dsy, siocher też stawia dsy i z różczki. Blocker naparza na full def z mystic blade'a i mimo to bierze z każdej hydry jakieś 300 expa, Ja biore 700-900 a druid 500~. Każdy dostaje expa, hunt sie zwraca prawie zawsze. Balansacja jest może troszke przesadzona, ale w dobrym kierunku. Troche mnie denerwuje gdy z e-wave udeżam po 270 , a kumpel z exori (chyba gran) po 450. Na 80 mlvl potrzeba więcej czasu niż na 100 skila. Więc na tak wysokim mlvl hity powinny być jednak nieco zwiększone. |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Lokacja: Gliwice
Świat: Eternia
|
![]() Powiem tyle ze szkoda sie w tym poscie wypowiadac, za duzo tu glupich czarodziejkow ktorym nie pasuje, ze nie sa najlepszymy profesjami (z czym sie nie zgodze bo nadal sa).
Nie mowie o wszystkich bo jest tu sporo madrych wypowiedzi. Ostatnio edytowany przez Zaxom - 31-07-2007 o 12:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Świat: Morgana
|
![]() @Up
Jak taki mocny jesteś to zrób sorca na 35lv i exp nim bez waste na d lair ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Imię: Sensei of Ako
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() a kto Ci każe na 35 lvl pchać się sorcem na dragi? O_o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Świat: Menera
|
![]() Sorka na dole jest prawidłowy post ;D
Michael 18:27:44 ja do brata Michael 18:28:01 ej mam waste tak jak stad do konca twojego huja Michael 18:28:05 a bro Michael 18:28:07 aaa to male Ostatnio edytowany przez Xizibi - 07-08-2007 o 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Lokacja: Olsztyn
Świat: Menera
|
![]() Moim zdaniem po updacie nic sie nie zmieniło chociaż zauważyłem ze na expowiskach dla niskich lvlei jest dużo więcej osób. np:
Grałem na serverze gdzie gra o jakieś 200osb więcej niż na tym co tera gram i przed updatem w kopalni dwarfów widziałem 2 max 3 osoby. A teraz, widze na wejsciu 10 knightow ktorzy sklluja to na wejsciu w srodku kolejne 10 knightow i pallkow z 5 i na wyjsciu to samo. Po tym widać że, bardzo wiele osób przestało grać postaciami magicznymi i dużo osób zaczęło grać pallem czy knightem i widać jak CIPSOFT chrzanił granie sorkom czy drutom. PS. Ja dalej gram sorkiem i jest dobrze ;D
Michael 18:27:44 ja do brata Michael 18:28:01 ej mam waste tak jak stad do konca twojego huja Michael 18:28:05 a bro Michael 18:28:07 aaa to male |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poprostu nie umieja grac... dla mnie ci, ktorzy tak placza i sie przezucili po UPie to zwykle dzieciaki, które graja tylko dla leveli, ilosci expa na godzine i kasy. Jak dla mnie sa baardzo kiepscy ;p
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
|
![]() Właśnie to tylko gra. Nic nie mam do ludzi, którzy zmieniają profesję, ale czemu to robią wtedy, kiedy jest update? ; -) Bo liczą się tylko cyferki...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
|
![]() Ja się wypowiem tak:
Jak dla mnie, tibię udupili wtedy gdy wprowadzono pacc.Dlaczego ci ludzie którzy płacą mają mieć więcej przywileji?? ![]() Wiem żę zaraz ktoś napisze... -"To niegraj jak ci się niepodoba" -"Żal.br" -itd @Topic Zgadzam się z autorem..... Sorców naprawdę zjechali.....w sumie można iść na vyverny z dwoma ds'ami ale na swoją kolej będziesz czekał z 1-3h a jak zaczniesz walic to zaraz będzie "Spitalaj stąd bo zadzwonie bo kolegów i będo cie blokować" itd. Ale nie łam się jescze....Poczekaj na uptade.Jak po uptade jescze bardziej udupią sorków to to będzie przesada.(O ile już nie przesadzili). Aha....i Sorkiem niepograsz sobie zbyt dobrze bez pacca ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Moderator
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 20-08-2007 o 14:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @pacc
Nie chcesz płacić - cierp. Okrutny biznes. @zmiana profesji po update Co w tym złego? Zdrowym odruchem jest zmiana profesji na mniej uciążliwą, jeśli jest taki wybór. @granie dla cyferek A dlaczego można grać w Tibię? Argument "poznawanie ludzi" kojarzy mi się z no-life'ami, "nauka języka" z nieukami. Inne cele? Chyba niespecjalnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Moderator
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() dziecko... przyzywczaj sie ze nie ma nic za darmo Cytuj:
PS: nie dosc ze dzieciak to jeszcze zlodziej ...
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() @Duch Niespokojny
Co wedlug ciebie znaczy gra dla przyjemnosci? Ostatnio edytowany przez MrSosoo - 21-08-2007 o 09:08. |
![]() |
![]() |