|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2006
Lokacja: w domu
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: zajebista
Świat: dobry jest
Skille: duże
|
![]() Do założyciela tematu:
Gardzę tobą, przed free itemami padłeś parę razy i wyłączyłeś myślenie po tych twoich, wiadome jest że teraz ryczysz ( ![]() Edit: Aha dla mnie wielki styl to np. iść zbloczyć Demony kumplom nie pacząc na waste, a jak miałeś jakieś mpa, golden legi czy demonke, to dać potajemnie i powiedzieć że z monstera poleciało i by się cieszyli jacy to oni są PRO ![]()
Zarabiaj 10-20 dolarów na godzinę wypełniając ankiety, warte są one od 15 centów do 2 dolarów, bez referralów , przez internet! To nie kolejne oszustwo gdzie płacą Ci 0.01 za emaila, tu zarabiasz prawdziwe pieniądze! Ostatnio edytowany przez KaCzKa.pl - 27-03-2008 o 21:42. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
nie dziwię. Pokazał przynajmniej symbolicznie, że Tibia tak naprawdę mało znaczy. W życiu pieniądze się nie liczą. Może kiedyś to zrozumiecie..
Ostatnio edytowany przez neopostman - 27-03-2008 o 22:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Iława
Imię: Connor Mcloud
Profesja: Paladin
Świat: Eternia
Poziom: 115
|
![]() [quote=KaCzKa.pl;1975346]Do założyciela tematu:
Gardzę tobą, przed free itemami padłeś parę razy i wyłączyłeś myślenie po tych twoich, wiadome jest że teraz ryczysz ( ![]() Boże, człowieku, tu nie chodziło o jakieś głupie deady, lol... gram w tibie od ponad 3 lat, zaczynałem będąc jak większość 12-latków z tego forum. W tej chwili mam lat 15, zacząłem myśleć nieco inaczej. Za dużo czasu straciłem na tę badziewną grę. Dajmy na to : przychodzi po mnie kumpel i się pyta czy idę z nim na plażę, a ja mu odpowiadam, że nie, bo mam venore tower dragons...był taki czas, że 'tibia to moje rzycieeeee!11!1oneone!", ale doszedłem do wniosku, że nie ma sensu marnować 5 godzin na wbicie badziewnego levela, który i tak nie jest mi do niczego potrzebny. Poprostu większa liczba w paseczku na prawo ;o. A tak ofc. skąd wiesz, że teraz ryczę ? o.O Właśnie przed sekundką wróciłem ze spotkania koleżanką i czuję się wspaniale. Żegnam i pozdrawiam pana gardziciela ;oo !
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() No i Xovex jeśli odstawiłeś tibie i przez to masz więcej czasu na np. spotkanie się z koleżanką to trzeba Ci tylko przyklasnąć i namawiać ludzi do tegp. że gdy mają wybór - zrobienie czegoś na rl-wbicie lvl, to powinni wybrać rl. Nie trzeba odstawiać tibii w 100%, poporstu nie można przeginać i zapominać, że choć wciągająca, jest to tylko gra.
Ostatnio edytowany przez Bykunn - 27-03-2008 o 22:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Donas: tak, a później się dziwicie, że ktoś cały czas narzeka, jak te MMO schodzą na psy.
A zresztą, psujcie sobie Tibię, mi nie zależy, i tak nie gram. ;p Ale od Maple i GW na razie mi wara. ;p
![]() |
#127 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Jesteś śmieciem jeżeli wybierasz/wybierałeś gre od rl. Ja dajmy na to czekam na respa 5h przychodzi do Mnie koleś po kilku h zwłoki i pyta sie czy ide na dwór to ja bez zastanowienia wyłączam grę i spieprzam. Powinni wprowadzić zakaz używania komputera do 16 roku życia. Ostatnio edytowany przez Cery - 28-03-2008 o 16:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() wydałbyś wyrok sam na siebie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() Ale co was obchodzi co on zrobił ze swoją kasą. Skoro tak zadecydował to jest jego sprawa i wam gówno do tego.
![]() |
#131 | |
Użytkownik Forum
Poziom: 115
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2007
|
![]() Zastanawiałem się, czy napisac tu swoje 3 grosze. Jednak Wasze komentarze mnie do tego zmusiły. Połowa z Was ma naprawdę racje, przejdę do szczegółów, zjebałeś chłopcze. Wywaliłeś wszystkie piksele, bo chciałeś skonczyc z Tibia. Mogłeś pomyślec, ze to wszystko możesz po prostu sprzedac i cieszyc sie prawdziwą gotówką, to jest "oryginalne" odejście z gry. Co teraz masz ? Huja, ze tak powiem. Oczywiście każdy ma prawo do swojej opinii, ale szczerze to naprawdę zjebałeś. Gdybyś sprzedał piksele, mógłbyś sobie już dziś chodzic w nowych ciuszkach, czy pójśc z kolegami na pizze/piwka. Pomyśl ile straciłeś na prąd i na pacce. Widac pieniędzy ci nie brakuje. Na koniec powiem Ci wyraz który nawiązuje do tego, co zrobiłeś. "Wyrzuciłeś 200 złoty na chodnik"
Pozdrawiam. Powinniście zrozumiec cały mój post, bo nawiązuje on do prawdziwego życia. Ja właśnie też niedawno skończyłem grac. Wiesz co teraz mam?W kieszeni mam 160 złoty. Nie, nie chwalę sie, próbuję ci powiedziec, że źle zrobiłeś, a jeśli naprawdę nie chciałeś prawdziwej gotówki, mogłeś oddac koledze postac ! Zrobic mu tą przyjemnosc. Ostatnio edytowany przez Lukaszek14 - 28-03-2008 o 17:13. Powód: ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Noob Town-Carlin
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: 80+
Poziom mag.: 55
|
![]() Ludzie ! To jest jego decyzja...Tibia to tylko gra a wy odrazu pokazujecie jakimi jesteście materialistami w rl. co udawadniacie poprzez hasła typu : "Mogłeś sprzedać itemy na allegro" . Mógł ale tego nie zrobił. Proste. Widocznie już dawno w przeciwieństwie do Was doszedł do wniosku, że pięniądze szczęścia w życiu nie dają...
Ostatnio edytowany przez Hoster - 28-03-2008 o 17:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Profesja: Knight
Świat: Gaalaaanaa ;d
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez mc200 - 28-03-2008 o 17:36. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2007
Imię: Dragllex
Profesja: Sorcerer
Gildia: Black Angels
Świat: Calmera
Poziom: 46
Skille: 86/80
Poziom mag.: 45
|
![]() Ja bardzo popieram te forme kończenia z grą, swojego rp i ms oddałem koledze i on sie cieszy może ten gośc nie ma kolegów. Nie pomyśleliście? Mnie itak zainponowałeś, ale na twoim miejscu najlepsze bym wyrzucił na koniec
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
Imię: Pawlikov
Profesja: Elite Knight
Gildia: Raz tu Raz tu
Świat: Refugia
|
![]() po 1 żal mi was, że go wyzywacie(on chcial tylko pokazać co zrobił, a wy go zbluzgaliscie. Nie napisal w poscie "jestem pro evul evul bo rzucilem fri itams")
po 2 to bardzo dobrze zrobil, choć mógł czerpnąć troche korzyści z postaci(jego sprawa) po 3 to wy*******am stąd POZDRO! Xd Ps:Tak mam 12 lat, gram w tibie od 3 lat mam 150 lvl i nadal nie umiem skakać i nie widze nieba w tibii ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 02 2008
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
|
![]() No patrz ja mam 106 lvl i jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się żebym wolał expić niż wyjść na dwór.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Użytkownik Forum