|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Lord'Paulistinha to wielki: | |||
Gracz |
![]() ![]() ![]() ![]() |
105 | 26.32% |
Oszust |
![]() ![]() ![]() ![]() |
294 | 73.68% |
Głosujących: 399. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Wwa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: :P
Profesja: Elite Knight
Świat: Elera
|
![]() piszecie ze wszyscy zazdroszcza mu bla bla bla
smieszy mnie to wszystko... "zazdroscicie mu wszyscy poziomu" czlowieku wloz w tibie polowe pieniedzy co on wlozyl i gwarantuje ci ze masz opanowany serwer, sam wybierasz miejsce do expienia, i juz nie ma roznicy czy bocisz czy nie bo albo zostawiasz na slabszych potworach bota albo idziesz na mocniejsze bez, a taki gracz nie moze osbie pozwolic zeby zostawic bota pod swoja nieobecnosc...oszustem jest nie dlatego ze boci czy nie boci, oszustem jest bo wszystkie wojny ktore wygral (odkad kupil ta postac, bodajze 150 lvl) wygral przez rl kase, przez to ze gdy juz przegrywal zaczynal kupowac postacie przeciwnikow... ale wy tego nie zrozumiecie i nadal bedziecie swoje biadolic... pozdrawiam @up inaczej Ci powiem drogi kolego po fachu sproboj nie zdobyc full eQ majac kilkanascie-kilkadziesiat postaci 100+ ![]() Ostatnio edytowany przez Boniu91 - 05-08-2008 o 14:23. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Imię: Ciunki
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Peacekeepers
Świat: Harmonia
Poziom: 205
Poziom mag.: 82
|
![]() Tak potrafie. A czemu ? Skoro nawet nie wiesz kim jestem, kim gram i wyskakujesz ze grac nie potrafie to analogicznie :>
Cytuj:
Paulstinha wybocil 350 ek wiec widze ze masz swoj wzor co nie ? Ostatnio edytowany przez ciunki - 05-08-2008 o 14:35. Powód: "rzal" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
dlatego wiem sporo o tym co sie dzieje na serwerze zreszta zapytaj sie kazdego kto gral za czasow Rainmakers a pozniej Black Emperor ze tak bylo i tak bedzie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2008
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @up
Nie miałeś się komu wyżalić??? Wszyscy go tak podziwiają, a to jest zwykły oszust który kupuje chary nie??? Szczerze żali Cie troszke... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#126 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a smieje sie dlatego bo w tibie wciagnal cala rodzine, zone, syna i niewiem kogo jeszcze tam ma, a oprocz tego porozdawal postacie "kolegom" zeby tylko miec mocniejsza gildie... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 06 2008
Lokacja: ciemnogrut
Imię: kruul pogromca rotwormuw
Gildia: wydupcona w kosmos - najleprza
Świat: rurznie kurwa
Poziom: ej
Skille: 13/38
Poziom mag.: !!
|
![]() żal mi dupe ściska że nie mam takiego lvlu dlatego wybrałem opcję oszust tak samo jak mdw drugi oszust i kolejny seromontis też oszust
w ogóle całe top 500 w tibii to wielcy oszuści |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2007
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Vile Mage
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 60+
|
![]() Co to za różnica czy gra na bocie czy nie i tak źle i tak źle.Jakby nie grał każdy powie coś : Jak używa bota to botter,noob itp. jak bez bota to że głupi,nie ma rl życia itp. Nie ma 100% dowodów że gra na bocie czy bez ,bynajmniej ja sie z takimi nie spotkałem prócz jednego ss który o niczym nie świadczy ,jeśli odpowiada mu botowanie czy normalne granie jego sprawa.Za dobrego gracza uważam tylko Messiaha.Najlepiej zapytajcie się każdej osoby z Elery czy botuje ,nie pytajcie polaków bo większość z nich powie że botuje... To tyle nie uważam go za wielkiego gracza ani wielkiego oszusta
Dziękuję
Moje miasto tylko graniczy ze śląskim Moje miasto leży w Zagłębiu Dąbrowskim ![]() Takich Braci Się Nie Traci Opcja "Szukaj" Jedyna miłość która nigdy mnie nie zdradzi To miłość do tych barw Zagłębie Sosnowiec ![]() Ostatnio edytowany przez paciek89 - 05-08-2008 o 18:11. Powód: mały błąd |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie ebaya, stary owner lp skonczyl grac a on od niego kupil bo byli razem w gildii, czy tam zamienili sie postaciami za doplata nie pamietam juz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2008
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Malvera
|
![]() Cytuj:
co do mojego bocenia ek'ami. Cashmakerzey zarabiali kase na 170ms'a którym nie bociłem ani razu. To, że Tobie chce się siedziec 60ek w zwyż na malpach mi nie przeszkadza. Trzeba sobie 'radzić', a dziś 'radzi' sobie każdy na swój sposób ![]()
GO FOR IT Jean ![]() [center]My blood to your blood, your blood to mine. Our unity over all, until the end of time. My life for the family, my sword for the victory. forever and in eternity! Ostatnio edytowany przez Vamanaun - 05-08-2008 o 19:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() @Boniu90
Zarzuć jakaś historie bo mi się nudzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
|
![]() @niewiem czy Boniu90 to byla jakas aluzja, ale jestem mimo wszystko '91 a co do historii wlasnie mi sie przypomniala jak LP solowal Questy dla ludzi a dokladniej DHQ, to bylo bardzo dawno jeszcze przed 200 lvl a wiec gdy zsolowal juz poprosil ludzi aby dali mu do zdjecia wszystkie DH, poniewaz to najwyzszy lvl na elerze to po co mialby oszukiwac, powiedzial ze odda jutro bo urzadzi z nimi chatke aby ladniej wygladala, po kolejnym SS'ie chata byla pusta, LP "zostal schakowany" ![]() @down jestem w pracy wiec troche sie spiesze z pisaniem ![]() Ostatnio edytowany przez Boniu91 - 06-08-2008 o 12:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2008
|
![]() az sie dziwie ze dalej pozwalaja tak bocic temu knightowi ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2008
Lokacja: Stargard Szczeciński
Stan: Niegrający
Imię: Orbel Kalekiot
Poziom: 268
![]() |
![]() LoL wy tu gadu ,gadu ,a on już 362 lvl! -.-
![]()
![]() |
#137 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Jak jesteście tacy mądrzy, to sami wyboćcie taki lvl.
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2008
|
![]() wszyscy wiedzom ze to oszust bo to br oni nie mogom byc sprawiedliwi a jak beda to jajkiem w dupe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Lokacja: Bielsko-Biała
Poziom: 64
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Wielki gracz dlaczego? Bo nawet jeżeli wybocił ten 350 lvl to tak i tak nie dał sie złapać ;o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() jak zzasponsorujesz to moge ci bocic nawet 3 takich knightow na raz.