|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aranidnio
Profesja: Knight
Świat: Zanera
Poziom: 16
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Muwicie ze knight na huntera jest super... ja bym nie powiedzial przeciez zanim knight podejdzie to tez moze niezle oberwac...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Białe Błota
Imię: Argan Card
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 20
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
|
![]() Może i huntery często zabijają ludzi i ludzie wyzywają na nie i mówią, że to
stwór nie wart uwagi ![]() Player Killerów ![]() BP SD + 2BP mana fluids + 2BP IH i taaaaka imprezka. huntery siekają lepiej niż archery czy scouty, a moim zdaniem lepiej niż FD. Najgorsze jest to, że z hunterami można PKować tylko na Edron i na całym obszarze między Thais - Kazzo - Venore czyli praktycznie żadne miejsce do AFK. Ale i bez tego zazwyczaj się zwraca PKowanie z hunterami. Sorce/Druty/Palle do 30 lvli padają jak dostaną combo 2x arrow by hunter's and SD ![]() dłuzej, ale też wymiękają ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: W-W
Imię: Lord Zielkq
Profesja: Paladin
Gildia: Angels of Darkness
Świat: Refugia
Skille: rosną
|
![]() Mam palka na 20 lvl ze skilami 58/45. Dziwie sie jak postacia na ~15 lvl hunter wali za 30-40... Za każdym razem gdy na niego pojde to sieka mi po ~90...
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie rozumiem was czemu sie czepiacie huntera o loot,przeciez luk i brass armor to nie lada gratka(ja wlasciwie zyje ze sprzedawania lukow i kusz).Mnie wnerwia to ze huntery sa tak liczne i zjadaja wiecej hp niz drag(jak soluje to max 3 uhy zchodza i gostek gryzie piach, a na huntera to na sama ucieczke ida min 2)i co do trudnosci zabicia to assasin jest silnejszy...Magiem mialem fajna taktyke:Wlaze,ff i zlaze.Czekam,2 ff i gostek lezy.Dla pala najtrudniej zabic,ale najlepszy loot bo zwracaja sie arrowy...A wlasciwie kazy stwor 100-300 expa jest malo oplacalny...
![]() |
#126 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |