|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() @up
Ale mogłeś równie dobrze kupić koszulke bez naduruku, lub z jakimś innym napisem/obrazkiem lecz coś cię pokierowało i kupiłeś tą z ziołem (wątpie że ci rodzice kupili) ale to tego nic nie mam, chodzi mi tylko o to że dziecko które nie wie nawet co to jest ulega takiej modzie.
|
![]() |
#122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#123 |
Guest
|
![]() policja... policja... hmmmmmmmmmmmmmmmm.....
....................... zdecydowanie NIE ( no, może czasami pomogą... odkąd odbyłem mutację ![]() Są to osoby starsze, a do osób starszych mam szacunek ( no, są wyjątki...) |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Lokacja: Kęty
![]() |
![]() HWDP badz CHWDP:
Chipsy W Duzej Paczce Chowaj Wodke Do Plecaka Hugo Wraca Do Polsatu Chce wstapic Do Policji (kiedys tak jeden komendant to przetlumaczyl ![]() takie cos mozna dluuuuuuuugo wymyslac nie obrazajac policji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2005
|
![]() A miał to nie być dyskusja 10latków..
Ja zaczne od tego hasło HWDP było jest i bendziei to się nigdy nie zmieni i żaden małolat od tak sobie tego nie wymyslił (obudził się, poszed kupić spraya i malował po blokach hasła HWDP). Sam osobiście jestem zwolennikiem tego skrótu i ma ku temu kilka powodów: 1 Zostałem kiedyś zatrzymany przez policje, fakt mieli powody żeby nas zatrzymać. Wracałem z kumpalmi z takiej tam imprezy a że jeden z nas był troche na jupie zrobił jakiemuś typowi dziesiątke (kumaci wiedzą co to dziesiątka a ci co nie to już niech lepiej nie wiedzą). a że ten koles szedł z jakimis panienkami to te zaraz po zdarzeniu zadzwniły po niebisekich, na a że była godzina koło 3 nad ranem panowie policjanci sie bardzo nudzili i wysłali za nami konwuj (tj.3 kabaryny i samochody osobowe policujne oczywiscie i z tego co pamiętam jeden po cywilu jechał). jakieś 20 min po zdarzeniu siedzieliśmy już w kabarynie no i szybciej niż można się zoriętować komisariat tam będą transportować. i Jescze wtedy nie miałem do nic zadnych pretesji ale jak już siedzieliśmy na dołku to oczywiście W******L za to że od społeczeństwa inni mimo iż żaden z nas nie stawiła oporu ani nie atakował zadnego BURKA on ale oni jak na p******ą to im dumy przybędzie. No i po wstępnym przesłuchaniu zanotowaniu danych sprawdzeniu mojego stanu aktualnego czyli ilość % dostaliśmy jescze od każdego po 3 zagle i ze 2 razy pałą przez plecy i odtransportowali nas do domu mimo iz nie wyraziłem na to zgody ponieważ mialem wtedy 17 lat i w świetle prawa odpowiadam jakos osoba pełnoletnia. Podsumowanie: a) Jeżeli ja nie stawiam oporu nie atakuje żadnego z funkcjonariuszy oni nie mają prawa wobec mnie użyć jakiej kolwiek broni tj. pałki, broni ostrej, broni gładko lufowej, paralizatorów ani gazów. b)Jako 17latek odpowiadam jako osoba pełno letnia czyli mam prawo do wykonania jedengo telefonu, ale na komendzie za tekst typu ze che zadzwonic to odrazy pałą w zęby. c)Ja mając 17 lat mam prawo odmówić odtransportowania do domu i oni mają to uszanować natomist oni siłą zapakowali mnie do kabaryny i na sygnale odwiezli do domu za co H** i w D***. 2. Druga sprawa to sytułacje na meczach. Osobiście sam jestem kibicem i jest to kolejny powód dla którego nienawidze policji. Tutaj napisze wam pewnie artykuł napisany na jednej z ze stronek Jagieloni. A i ododam ze ten teks napislą jeden z policjantów wypowiadający się na forum "Otóż moi mili za to są dodatkowe dla nas pieniądze, tak dodatkowe pieniadze.Tak skonstruowane jest prawo a czy dobrze to nie ode mnie zależ.Przykład?Proszę bardzo.Ostatnio rozmawiałem ze znajomymi z Sosnowca.Pamiętacie mecz Zagłębie-Jagirellonia?Czy myślicie,że wyszło jak wyszło bo przez przypadek otwarto malo wejść?Nie.Ktoś kogoś poprosił bo chciał zarobić.A przu ścisku i tłumie o iskrę nie trudno.A że ktoś chce sobie dorobić , pokażcie kto nie??To nie jest tak,że z premedytacją chcemy kogoś pobić samemu narażając sie na razy." No i takie głupi sprowokują awanture i zaczyna sie dym tylko że oni zawsze są góra bo jak ja im P*******E to dostane 3 lata w zawiasach na 5 za czynną napaść na policjanta, a jak on mi to bedzie miał na koncie akcje z narażeniem życia a co za tym idzie więcej pieniędzy. 3.Trzeci puntk dotyczy głupoty policjantów. I tutaj też mam wam cos do opowiadania: Jak kiedyś na osiedlu błąkał się stary człowiek który wyraźnie nie wiedział gdzie jest ani co sie z nim dzieje poprosiliśmy go aby usiadł z nami na ławkach.Po kilku minutach rozmowy okazało się że jest chory na Altzhaimera(wiecie co to jest?)Zadzwoniliśmy na policję , co często się raczej nam nie zdarza , ale wiadomo jaka była sytuacja.Przedstawiliśmy sytuację dyspozytorce i poprosilismy o przysłanie patrolu w celu ustalenia tożsamości tego Pana.Wiesz za ile przyjechali Twoi koledzy z Łodzi?Wcale k****!!!Stalismy dwie godziny na ulicy i czekaliśmy na Wasz "słoneczy patrol".W końcu nadjechał.Jak zaczęliśmy machać żeby stanął to k***s na fotelu pasażera psa przeładował giwerę i mierzył do nas , a byliśmy z dziewczynami i rodzicami jednego z chłopaków.I wiesz co?CH*** wiedzieliście o sprawie!Szczęscie ze rodzina tego faceta szukała i że go zatrzymaliśmy bo był już na drugim końcu osiedla od swojego domu i tyle psie CH*** zdziałały że przywieźli tych ludzi 200 metrow do nas bo wcześniej oni się pytali Ich o dziadka. A jak , k**** rok później w tym samym miejscu malowaliśmy duży ładny napis ŁKS ŁÓDŹ TEOFILÓW żeby gówniarze i inne skejty nie mazały na osiedlu bzdur to żeśta co 5 minut byli Wy pseudo-stróże prawa. I weś tu z takimi gadaj albo nie mów o nich źle.. Ehh i na tym zakonćze moje rozważania na temat psów bo i tak uwarzam ze nie warto o nich gadać bo Jak żyję nie spotkałem mądrego policjanta , który na zadane grzecznie pytanie odpoiwedziałby inaczej niż "nie wiem" "s*******aj" albo jeszcze coś.Dlaczego?Bo z definicji jesteśmy dla Was tępymi debilami w szalikach.Więc Wy jesteście dla mnie też z definicji psami , k*****mi i j****** robotami. P.S Mam nadzieje że nie dostane bana za wszyskie wulgaryzmy i za tam moje poglądy wkońcy mieskamy w demokratycznym panstwie. ![]() A i Jescze jedeno Sorry za błędy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Idz spac mitomanie;]
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @MassiveHbg:
Musiałem czytać 3 razy twój post, zanim go porządnie zrozumiałem :O Hmm... długo myślałeś nad tymi, jakże przygłupimi, historyjkami?
![]() |
![]() |
#129 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() Cytuj:
"h"omik wlazl do pralki "h"ce wstapic do policji "h"wala wszystkim odbrym policjantom a w oryginale ch** w d**e policji
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() ja nie mam co narzekac na policje w swoim malym miescie.
ps. bylo juz chwala wszystkim dobrym policjantom ;p ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik forum
|
![]() Tak jak nie każdy kibic to bandyta, tak samo policjant, nie każdy jest ****em. Niektórzy z was pewnie ma znajomego ktory pracuje w M.O. i jest poprawny.
Po meczu z Radomiakiem policjant powiedzial: Szkoda ze mam ten *******ony dyżur, nie mam kiedy isc na mecz z synem. Mozna zauwazyc na ulicach 11-sto latkow krzyczacych na widok radiolki: O, psy!, AAaa, suuuki!, bo tak starsi koledzy mowia, a w rzeczywistosci czesto nie mieli stycznosci z policja. Pominalem juz tutaj tych naprawde "c***kowatych", ktorych mozna zobaczyc na roznych filmikach, pokazujacych od czego ma sie pale i odznake. |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() @MassiveHbg
Bhawhahaha... Fajna historyjka... >>>dostaliśmy jescze od każdego po 3 zagle i ze 2 razy pałą przez plecy i Bhaha! Tutaj spadłęm z krzesła... Naprawde... Policjanci nie mają co robić, tylko napierd***ć jakichś 15 latków (bo po twoich błędach ortograficznych, wnoiskuje że jesteś 15-sto latkiem, a nie tak jak napisałeś - 17-sto latkiem)... >>>W końcu nadjechał.Jak zaczęliśmy machać żeby stanął to k***s na fotelu pasażera psa przeładował giwerę i mierzył do nas hahahaha.... O tak... Policja ciągle mierzy do przechodniów załadowaną bronią... _____ Podsumowanie: Dodaj to do Twórczości... Pozdrawiam
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() Po pierwsze to CH.W.D.P,
po drugie, jako szalikowiec sądze że - 'Wróg numer jeden, policja wróg numer jeden', po trzecie, większych farmazonów jakie wypisał MassiveHbg, w życiu nie czytalem, po czwarte, po co odswieżacie temat sprzed kilku miesięcy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
|
![]() Temat o którym zapomniałem
![]() Moje zdanie jest takie same, co kolegi wyżej. A pozatym do niektórych: Po co gadacie HWDP skoro: a) Nigdy na meczach nie byliście b) Nigdy nie rozmawialiście z policją. c) Nigdy nie mieliście jakiejkolwiek styczności z nią. * Niepotrzebne skreślić. PS: "Wróg numer jeden..."
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() A wiec teraz kolej na moje zdanie:
Mam troche problemow z policja, wiec cos wiem.. Nie szanuje policji- nie oczywiscie ze podejde do policjanta i w twarz go zwyklinam, ale poprostu denerwuja mnie... Wg. mnie 90% policjantow, to ludzie, ktorzy poszli do policji tylko po to, zeby wrazie czego miec mozliwosc wywiniecia sie z klopotow. Z gliniarzem nigdy nie wygrasz. Tyle mowi sie w telewizji, zeby zapinac pasy w samochodzie, takie wysokie mandaty sa za to, a jak kiedys jechalem z szanownymi panami policjantami (bleee), to pasy byly na wczasach (?)... Denerwuja mnie takze wszystkie procedury.. Powiem krotko: PO *** TEGO TYLE?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Stan: Niegrający
Poziom: 69
![]() |
![]() Generalnie policja czasami przegina, ale ich po prostu olewam. Ew rzuce fucka, jak beda przejezdzac ;]
Popieram, chowajmy Windowsa do piwnicy! ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik forum
|
![]() u nas na stadionie zamkneli, uwaga....
... SEKTOR! ;O a to za przyspiewki nt. pzpn, policji, za flagi "CHWDP", "Mielec..." i za rzucanie w sedziow tyczkami i butelkami ;d XD! |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() Em, policja nie jest od zamykania stadionów, sektorów. Takie rzeczy są robione pod nakazem PZPNu i zapewniam Cie, że napewno nie zamknęli wam sektora za rzucanie czymś i takie przyśpiewki bo w Opolu jest tak samo i od kiedy pamiętam sektor/stadion nigdy nie był zamykany.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() tacy co sa przeciw za HWDP sa zawsze z rynsztoku , zawsze mieli kłopoty z prawem , i wogle nic w zyciu nie osiągna , kradna , i wogle za źli ze tak ich los pokarał . Ja osobiscie nie jestem ani za ani przeciw HWDP. Niektórzy sa lekarzami , niektorzy aktorami a nie którzy policjantami -.-' kazdy wykonuje swoje obowiazki , chociaz policja sie opieprza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | ||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ma byc wyslane pismo, z prosba o zamianę tej kary na karę finansową :> |
||
![]() |