![]() |
#1561 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tragicall
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() Dostosowujemy sie do zasad gry, które wy ustaliliście. Skoro wy gracie niehonorowo, to dlaczego od nas wymagacie tego
![]() Ostatnio edytowany przez Tragicall - 07-10-2006 o 16:57. |
![]() |
|
![]() |
#1562 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() Cytuj:
Oct 05 2006, 19:30:17 CEST Killed at Level 99 by Xees and by Camuh a teraz porownaj daty smirci? kto zaczal pierwszy? xalade nie byla u nas, nie miala kasy, nie zamierzala dojsc, zginela za nic. kto mieczem wojuje od miecza ginie. nie podoba mi sie zgon boltana, i pewnie bym kazal go splacic gdyby nei nastawienie jego "przyjaciol" teraz nie zamierzam nawet kiwnac palcem.
![]() |
#1563 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Poland
Stan: Na Emeryturze
Imię: Uzupatorka
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 71
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1564 |
Użytkownik Forum
|
![]() wy = strona przeciwna wraz z supporterami jak ty, oni zabili xalade i co? i nie sa "be"? nie widzialem twojego posta najezdzajacego na nich za zabicie xalade.. ano wlasnie, bo to ok jak padaja nasi znajomi, no to teraz odbijamy pileczke. cya
![]()
#1565 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Idz dziewcze do szkoly lepiej... A co do motywu ataku Maciusi na Zentrasa- skoro on byl anszym supporterem, a ty bylas ich suporterem ( i do tego z wielkim pyszczkiem na forum) to to jest ta sama sytuacja tyle ze tym razem nie nasz kumpel padl tylko jeden z waszych...! Kto mieczem~, ten~! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1566 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
wystarczy ze Wy na nich najezdzacie ja nie musze... hmmm i tak znajomi znajomych itd..i caly server jest mieszany w wojne ktora jest miedzy wami.. a nie pomysleliscie o tym.. ze moze zajmijcie sie soba ( zarowno jedna jaki i druga strona) a reszcie dajcie spokojnie pograc...
![]() |
#1567 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nom ciagle o tym mysle.. a ty w tym samym czasie piszesz ze aylithya ma prawo atakowac zentrasa za free... rozumiesz znaczenie slowa dwulicowosc? or paradox? bo wyglada na to ze nie... koniec z graniem fair wtedy kiedy oni zabiijaja naszych znajomych za free, teraz jak powiedzialem, kto od miecza wojuje od miecza ginie. sami sie o to prosili, jesli to sa twoi tacy przyjaciele, to bylo z nimi pogadac zeby tak nie robili, wtedy nikt z ich znajomych nei bylby zagrozny, to nie nasza wina za boltan padl, to ich wlasna poprzez swoje akcje.
![]() |
#1568 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a jesli chodzi o moj pyszczek i forum ..to hmmm wiem wiem ze za to padlam.. nie mogliscie mi dac rady slowami to zaczeliscie sila .. ehh typowe niemeskie zagranie... ale was na nic innego nie bylo stac .. rozumie
![]() |
#1569 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ps. sry ne chodzilo mi 1vs1 tlko 1:1.. moj blad..
W życiu jest jak w tej grze,nie ma GAME OVER, jest tylko next LEVEL. Ostatnio edytowany przez Agnieszka21 - 07-10-2006 o 18:18. |
|
![]() |
![]() |
#1570 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Powod dla ktorego padlas jest mi nieznany- jak wiesz nie bylo mnie tam i szczerze mowiac twoja smierc mnie nie interesuje.. Skoro maciek to twoj przyjaciel- chcial po wojnie zabic naszego i probowal kilka razy.. bez powodzenia.. to moze mogas sie tym zainteresowac wczesniej a nie teraz an forum? P.S. akurat ty mojej meskosci oceniac nie bedziesz... Nie stac cie na fachowa ocene ![]() P.S. 2.18:19 Duo Da Jah [75]: 18:19 Miepje [48]: 6:43 Aylitha [141]: You are hunted 16:43 Aylitha [141]: wife to krupnik Masz maciusia.. wraca do swoich sztuczek;] Ostatnio edytowany przez Kurier - 07-10-2006 o 18:39. |
|
![]() |
![]() |
#1571 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
18:19 Miepje [48]: 6:43 Aylitha [141]: You are hunted 16:43 Aylitha [141]: wife to krupnik to mowi za siebie, jesli ona straci chociarz 1 hp z jego winy, nikt kogo znam jako znajomego aylithyi nie bedzie bezpieczny, macie moje slowo. jesli to was przyajciel jak poweizdialem, to pomysli o was zanim ja zaatakuje.. a jesli nie, hah, no to wtedy co z niego za przyjaciel? co do tego ze tylko maciek to twoj przyjaciel, no to wlasnie masz przyklad jego standardowego zachowania, co do twojej smierci, nie poweidzial bym zebys wygrala z kims na tym forum badz w dyskusji w grze, wrecz przeciwnie, logika do ciebie nie przemawia...ale ty wiesz swoje ![]()
![]() |
#1572 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hmm ja miesiac temu opuscialam Galane.. wszyscy chyba wiedza dlaczego.. i nie wnikalam w to co sie tu przez ten czas dzialo, wiec Mackowi nic na ten teamt nie mowilam bo co mnie to.... slyszlam ze hmmm wojna sie skonczyla itd.. a to ze znowu macie wasza sprawa.. chodziaz hmmm nie jest mi smutno z powodu smierci kondy ![]()
![]() |
#1573 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
hehe wspomniales cos o logice.. hmm nie zaczynaj bo w tym nie wygrasz.. chyba ze chcesz pogadac o matrycach ![]()
![]() |
#1574 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1575 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
|
![]() Aylitha huntuje mojego rl frienda,powiedział mi o tym wczoraj w szkole(rl friend) za friko to czemu ja nie mogę jego kolegów lać??A tak w ogóle podstawą wygranej wojny jest zniszczenie zaplecza przeciwnika czyli w przypadku tibi runmakerów,przyszłych członków strony przeciwnej.
Ostatnio edytowany przez Demiphant - 07-10-2006 o 20:11. |
![]() |
![]() |
#1576 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
Idź lepiej pokazywać to i owo na photobucket ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1578 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hmmm.. gdybym nie wrocila na Galane.. nie pisala bym na forum.. co to photo ja nie wstydze sie tego jak wygladam.. "to i owo" hmm sesji prono nie robie.. wiec nie wiem czego dotyczy ten komentarz Cytuj:
*wrodzona inteligencja- hmm podobno doda ma barodzo wysoki iloraz .. no coment *niestety tu hmm bardzo malo osob ma tendencje do dobierania odpowiednich argumentow w dyskusji Ps.. Chyba za bardzo zaczynacie wnikac w moja osobe a odbiegacie o tematu.. hallo tu temat"wydarzenia z galnay" ( ja zaczelam od smierci boltana) a nie " jak pojechac Agusi" .. Agusia is good girl ![]()
W życiu jest jak w tej grze,nie ma GAME OVER, jest tylko next LEVEL. Ostatnio edytowany przez Agnieszka21 - 07-10-2006 o 20:34. |
||
![]() |
![]() |
#1579 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Imię: Colorionticostes
Poziom: 110
Skille: 88\84
|
![]() Cytuj:
No widzisz jak slicznie wyglada jak wkladasz 2 quoty do 1 posta? 3maj sie tego. You advanced from Level 44 to Level 45. kto chce sd providera? 6k per bp
![]() |
#1580 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj: