|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#141 |
Użytkownik forum
|
![]() H.W.D.P = holenderski worek dobrego palenia
H.W.D.P = hamstwo w duszy policjanta H.W.D.P = *hetnie wjeżdzam do pustkowa H.W.D.P = hugo wraca do polsatu H.W.D.P = holandio wracaj do polski oraz H.W.D.P =**j w d**e p*********m |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() HWDP - *hwała wszystkim dobrym polonistom...
HWDP? Text dla dzieci, gówniarzy, jak chcecie. Choćby policja nie wiem jaka była, to będzie potzebna, a Ci którzy skandują te słowa, gdyby im sie coś złego działo, to pierwsze co by zrobili to polecieli do mamy albo na policje... Żałosne.
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
Lokacja: Poza światem
Stan: Na emeryturze
|
![]() Jak pierwszy raz usłałem, to wydawało się całkiem zabawne, teraz po prostu mam tego hasła dość: wszędzie, wszędzie HWDP HWDP
PS. A czasem tego się przez "Ch" nie pisze? |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() napisze to co na oldschoola napisalem
Cytuj:
Cytuj:
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Oris Heftenberg
Profesja: Sorcerer
Gildia: Siejnik
Świat: Elysia
Poziom: 17
Skille: 17/22
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() ja tam nie uzywam tak ordynarnych slów przy policji, (moze czasami
![]() ale moi kumple raz 5 pojechali na komende (dobrze ze ja im zwialem ![]() rodzice po nich przyjechali na komedne odebrali ich i mieli p********e na hacie ![]() C.H.W.D.P- chowaj wino do plecaka H.W.D.P- Hołd wszytkim DOBRYM policjantą |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Skille: 13/37
![]() |
![]() Hugo w krainie pomaranczy xDD
Policja jest .. taka jaka jest raz spoczko ziomy raz zmutowane malpiszony x W mojej miejscowisci :> Syn spisal tate bo zle zaparkowal przed domem .. ![]()
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Hwcośtam nie wiem, kto to wymyślił, ale liczy się kto to mówi i święcie w to wierzy. Kto? Kuul intelektualiści w drechach obiboka uważających eminema i tego typu muzykę za świętą. Mówię o tych inteligentach, co z braku włosów na głowie wypaliło im te ich szczątki mózgu. Tak szczerze nienawidzą policji (znanym tylko swoim chorym poglądom), że uważają, że świat byłby lepszy gdyby nie policja. Wystarczy tylko pomyśleć średnio przez jakieś 3-4 sekundy co by było gdyby tych policjantów nie było na świeci. Każdy normalny człowiek wie co to znaczy, wg. Ich było by za je bi ść ie . Ja uważam, że tych wszystkich kiboli drechów i ziomali powinno się powystrzelać przy pierwszej próbie złamania jakiegokolwiek prawa. Co prawda ekolodzy mogli by bić na alarm, że gatunek ludzki by był gatunkiem zagrożonym(niestety tych debili jest coraz więcej), ale warto ponieść te konsekwencje, aby tym normalnym żyło się lepiej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: tu i tam , a czasem obok
Imię: Aiysha
Profesja: Knight
Gildia: Homicidium
Świat: Eternia
Poziom: 30
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() własnie, nie rozumiem ludzi którzy krzyczą i piszą wszędzie "HWDP" , coż im policja zrobiła , to dzięki nim jeszcze ich nikt nie okradł tudzież zabił -.- , gdyby tej policjii zabrakło to wtedy by zrozumieli ze popełniają błąd pisząc ten skrót...ogólnie to durnota wg. mnie :|
![]() |
#149 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski
![]() ![]() |
![]() To są tak zwani pozerzy, szpanerzy, skejci
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 168
Poziom mag.: 8
|
![]() haha kto wymyślił ten temat ! kompletny baran po co wogóle poruszasz ten temat nie powinno sie wogóle mówic hwdp czy coś w tym stylu chcesz pochwalic policjanta to go pochwal normalnymi słowami chcesz go obrazić to go obraź normalnymi słowami afff żenada
|
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Druid
Świat: Askara
![]() |
![]() Ten temat jest beznadziejny, a zarazem banalny. Powszechnie znane jest wyrażenie H.W.D.P, napisane źle ortograficznie, ponieważ nie napisał tego nikt o wysokiej kulturze, lecz jakiś pajac, który coś przeskrobał i miał do czynienia z policją. Jak przejrzałem posty napisane przez niektórych użytkowników to aż się we mnie zagotowało. Albo ludzie nie mają pojęcia o czym mówią, albo wyskakuje taki 15-latek który cwaniaczy że miał do czynienia z policją. Wielu z nas zapewne miało przechlapane za jakieś bójki, czy małe rozruby ale po co się tym tak chołubić. Przecież to nie jest powód do dumy, wręcz przeciwnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Ja jestem przeciw, ponieważ:
1. Jeśli nie chcą aby policja ich łapała, to niech qrwa nie palą/piją/ robią inne sprzeczne z prawem rzeczy. Jak tacy ch*je są mądrzy to niech do diabła sami im to powiedzą a nie wypisują na ścianach grafiti HWDP, a do tego łamią prawo... I cholera, jeszcze potem się wqrwiają że ich policja ściga? Co te gnoje sobie wyobrażają??! 2. Mój tata pracuje w policji, więc to troche niemiłe jak ktoś obok mnie powie/napisze HWDP -.- P.S. Wybaczcie za przekleństwa, ale dawno tego nie robiłem i musiałem jakoś wyrzucić swój gniew... Ale przecież to co powiedziałem było słuszne... Czyż nie?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: GDAŃSK
Imię: Boryna Wielki
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 101
Skille: 20/25
Poziom mag.: 66
|
![]() Na trade:
13:07 Order of Yawgmoth [29]: HWDP Priv: 13:08 Boryna Wielki [83]: inteligencja wrodzona czy nabyta? 13:11 Order of Yawgmoth [29]: NABYTA Z DOSWIADCZENIA 13:11 Boryna Wielki [83]: sr 13:12 Boryna Wielki [83]: nie pytalem o inteligencie tylko kretynizm 13:12 Order of Yawgmoth [29]: A TY CO KURWA TRZYMASZ Z PSAMI 13:12 Boryna Wielki [83]: co dziecko ci zrobili? 13:12 Boryna Wielki [83]: misia zabrali? 13:12 Boryna Wielki [83]: cyz zlapali jak mazales po murze 13:12 Boryna Wielki [83]: ? 13:12 Order of Yawgmoth [29]: DOBRA WEZ PRZESPIJ SIE 13:13 Order of Yawgmoth [29]: ALBO DO SZKOLY IDZ 13:13 Order of Yawgmoth [29]: A NIE GOWNIAZU WAGARUJESZ narazie bez komentarza ![]()
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Faktem jest,że policja musi być,bo bez niej zapanował by chaos,i po ulicach biegali by mordercy.Nawet w domu nie było by się bezpiecznym.Ale z innej strony policja też nie jest święta.. Źle pełni służbę,panuje w niej niesprawiedliwośc,i prawie nic nie robią...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
|
![]() swoje debilstwo pokazuja najczesciej palkarze i patrolowcy. policja to tez antynarkotykowy, cbs, abw, prokuratura i sady. dajcie spokoj,
policjantow jest kilkadziesiat, czy kilkaset tysiecy. nie jeden - wiec jak mozecie nienawidziec policji? ;f Ostatnio edytowany przez Squaess'me - 05-09-2006 o 15:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Jak już wspomniano, 90% HWDP, a dokładniej to cHWDP
![]() Mój stosunek do policji? Jest na plus, ogólnie nie mam nic do nich, ale raz na jakiś czas, gdy czytam, że policjant strzelał do uciekającego motocyklisty (łamiąc tym samym wszelkie zasady dotyczące pościgów) to mnie krew zalewa... Osobiście mam tak, dzielę policjantów na 2 grupy: a) Ci co pracują za biurkiem, wykonują zawód z pasją, bo to jest ich wyższy cel, rozumieją innych - ci mają u mnie na plus, nawet jak wlepią mi jakiś mandat czy cuś, to po prostu ich praca... b) Ci, którzy są w policji dla szpany, dla wyżycia się, bo można dostać broń etc... do tej grupy nie mam ŻADNEGO szacunku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() Hmm... Mnie spisali za wandalizm. A dokladniej 'Nas'. Rzucalismy w dziewczyny sniezkami i jedna omylkowo trafila w drzwi, od razu wylecial facet z psem bez smyczy i kaganca i zaczal nas gonic. Zlapal mnie i qmpla i zamknal w hacie na klucz (O.o pedofil) i zaczal dzwonic na psy itd. Gdy juz spisali to mnie tam odwoza i tak dalej. Jedzie jedzie, a tu nagle krzyczy 'q*wa mac jaki idiota, ja pie*dole". Hmmm... Powinien sie nalezec mandat za przeklinanie w wysokosci 150zl, za 3 przeklenstwa.
Niestety zostalo to w moich aktach i bede mial gorsza opinie ;/ Jak to mowia cudzoziemcy w tibi PL SUXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: GDAŃSK
Imię: Boryna Wielki
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 101
Skille: 20/25
Poziom mag.: 66
|
![]() ja 2x dostalem za picie w miejscu publicznem i jakos nie wyzywam policji....pijac jestme poprostu swiadom ze łamie prawo i licze sie z konsekwencjami.
Oczywiscie wiele zalezy od sytuacji ( co innego jak 2 studentow pije przed lokalem a co innego banda buractwa odstraszajaca przechodniow) i samego policjanta bo kilka razy dało sie dogadać ![]() możemy dyskutowac na temat ustawy o wychowaniu w trzexwości ale to juz nie w tym temacie ;]
Chdźby piwo było z gówna nic mu w smaku nie dorówna Ostatnio edytowany przez Boryna - 05-09-2006 o 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przemyśl
|
![]() Policjanci to też ludzie a ludzie jak wiadomo, nie są gatunkiem doskonałym
![]() |
![]() |
![]() |