|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sorchunter
Profesja: Sorcerer
Gildia: nie dlugo bendzie ;]
Świat: Harmonia
Poziom: 12
Skille: 18/21
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ide juz ****a ![]() Po szkole : ci sami kolesie " sorry spoko koles jestes " Dobrze miec znajomosci ![]() ![]()
Sorchunter ![]() M lvl : 6 Zamierzam podbić Świat ![]() Eq: blue robe,plate legs,crown helmet,crown shield,skull staff,boots^^... ![]() Łatwo zginąć trudniej Żyć. It`s Tibia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jezu jak czytam wasze przygody z "koceniem" to na belty mnie zbiera -.-
Tu z bara ***neli, tam popchali, jeszcze gdzie indziej to topili w kiblu... Nie zmyslajcie i nie piszcie na sile, bo to widac :F A tym bardziej nie uwierze w mierzenie dlugosci kibla zapalka, bo przerwy by nie starczylo :F Wysilcie swoje wyobraznie i napiszcie cos bardziej orginalnego ;f
![]() |
#143 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
@Topic Szedłem dzisiaj z kilkoma kumplami do kibelka, kiedy wszyscy spełniliśmy swoje najszczersze fantazje ujrzałem kilku "prawdziwych kiboli" idących w naszą stronę, ja bez słowa szybciutko i sprawnie wyskoczyłem na zewnątrz i uciekłem. Co było z nimi? Mogę się domyślać =]. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2005
Lokacja: Venore
Świat: Pacera
Poziom: 28
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() Na korytarzu nikogo z nauczycieli nie bylo bo bylo po dzwonku na lekcje (nauczyciel jeszcze nie przyszedl) to moi kumple zlapali jednego kotka i dali mu wybor :
1)Albo liczy kamyczki z podlogi 2)Albo wylatuje przez okno (parter) to bez namyslu wyskoczyl przez okno i musial gnac do okola cala szkole XD
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() @Vekegi
Nie... Piątka... @Belvedor Oj! Żebyś sie nie zdziwił. Mierzy sie zapałką kible...
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja mam szczęśćie,bo kocony nie byłem i nie będę.Dlaczego ?Skręciłem sobie kostke i się pożegnałem ze szkoła na conajmniej tydzień
![]()
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() A tam, bajki. Jeden kolo przez 2 lata mi dokuczał a od teraz mnie unika bo jestem wyższy od niego.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja nawet nie wiedziałem o tym zwyczaju. Serio. W ubiegłym roku (1gim) to nie było o tym mowa wogóle a kiedyś to też nawet w liceum to było. Wszyscy w szkole "kici kici...". Omg. Aż mnie to denerwowałem. A dowiedziałem sie o tym właśnie dzisiaj z tego temamtu. -.-
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Płock
Imię: Sorchunter
Gildia: nie dlugo bendzie ;]
Świat: Harmonia
Poziom: 12
Skille: 18/21
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @ Thero
ehh.... to nie jest pedalowa tylko po prostu dostali po ****zie i sie oduczyli buhania
Sorchunter ![]() M lvl : 6 Zamierzam podbić Świat ![]() Eq: blue robe,plate legs,crown helmet,crown shield,skull staff,boots^^... ![]() Łatwo zginąć trudniej Żyć. It`s Tibia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2005
Lokacja: Dolny Śląsk
Stan: Rookstayer
Imię: Kangurek Bart
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 20
Skille: 19/24
![]() ![]() |
![]() Hmm... Dziś byłem w gimnazjum i mnie cała szyja boli ;P
Ehh ale dwie myśli pozostawiają mnie przy życiu: - To tylko 1-2 tyg. - Za rok się zemszcze ^^ ;> P.S. Ja miałem szczęście i nie musiałem niczego "Mierzyć" ;> A Prawie wszyscy z zapałkami chodzili ;> |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() powiedzmy sobie tak, kocenie fcors ale w pozytywnym znaczeniu czyli nawet jesli ci kaza zmierzyc korytarz tzw. miarka ale dla pompy czyli zmierzysz troszke i juz masz to za soba
![]() A jesli nie chce sie miec takowych sytuacji to sa 3 sposoby pozatym zeby popisac siebie 1) nosic pieprz w spreju 2) nosic nozyk ew. toporek do miotania 3) uzyskac reputacje psychopaty (ofcors groznego dla otoczenia) btw. a tak wogule to w gimnazjum sa najwieksze mloty i cwaniaczki ;D a pozatym uzyjcie sobie tibijskiej madrosci "wybacz ale nie zapomnij" czyli byc moze ktos kto cie kocil keidys bedzie sam na przystanku a ty bedziesz z grupka kolegow ![]()
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ Ostatnio edytowany przez Sie mapes - 03-09-2005 o 00:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Mnie nigdy nie próbowali kocić, chociaż w naszym gim to było modne...W licku teraz takie cuś nie występuje z reguły, chociaż kto to wie..Jak już to prędzej dam w pysk albo po prostu odejdę niż dam sobą pomiatać..nawet jeśli oberwę. Zresztą i tak potem to nie ja będę miał kłopoty
![]()
![]() |
#155 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A co do gazu pieprzowego, to to nie jest przyjemne, jak ktoś ci wyrwie i użyje przeciwko tobie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() @up: Ale spróbuj raz nie przyjść do szkoły z gazem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
![]() |
![]() Mam nadzieje że niezostane skocony...Ale chyba bać sie nie musze bo zazwyczaj chodze z kumplami z 2...Już jakiś debil do mnie powiedział kicikici a ja poprostu ucieknołem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Secura
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() No to ja mam szczęście że zostałem w dawnej szkole w gim. Tzn. zdałem do gimnazjum teraz, ale chodziłem wcześniej do Zespołu Szkół Publicznych więc tu zostałem... Uff ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2005
Stan: Tutor
|
![]() Nie zostalem skocony narazie
![]() ![]() |
![]() |