|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#141 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Nowa Ruda
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord Kolec
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 14
Skille: 48/47
Poziom mag.: 1
|
![]() wszystko zaczelo sie o pobicio matki krzeslem dac patoligii cos takiego jak tibie.
|
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 04 2006
Stan: Początkujący
Imię: Laron Akan
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
|
![]() Dać dziecią
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1.TVN już teraz SUX!
Oto mój list do nich ![]() 29.04.06r. w programie Dzień Dobry TVN została zaproszona pani psycholog, który stwierdziła, że kiedy wyjdziesz z Tibii postać nadal tam zostaje, oraz że ludzie, którzy stworzyli Tibię nie zarabiają nic na tym. Chciałbym sprostować i jedno, i drugie. Po pierwsze: kiedy chcesz wyjść z Tibii czasami faktycznie nie możesz tego zrobić, ale przez symboliczny czas 1 minuty. Natomiast ludzie, którzy stworzyli Tibię mają z tego pieniądze, ponieważ stworzyli "ulepzenia", ale to już co innego. Zatem TVN proszę: najpierw sprawdzaj informację (swoją drogą to, że jedna osoba uderzyła matkę krzesłem, to nie znaczy, żę my wszyscy jesteśmy jaskiniowcami, którym gdy odłączy się prąd napadają na pierwszego w okolicy. I proszę, nie kompromitujcie się w oczach polskich Tibijczyków, oraz innych osób. Troche niezręcznie pisany, ale mam w końcu 10 lat. 2. Nie obrażajcie dzieci. Ja nie twierdze, że większość nOObów w Tibii to dzieci właśnie 10-letnie, ale obrażacie je wszystkie (mnie też ![]() 3.Moi rodzice od zawsze zresztą wiedzieli "cos" o Tibii i sami się dziwili, że takie głupoty można pleść.
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: K-g
|
![]() czepiliście się TVN'u jakby nie wiem co Wam zrobili, mówią o problemach jakie występują w naszym kraju, a to, że dzieciak zaczął okładać swoją matkę krzesłem to niby nie jest problem? spowodowane to było jak wiemy tym, ze wyłączyła mu kompa, chłopak albo ma chorą psychę albo był tak wciągnięty w grę, że dostał szału i jej przy..... krzesłem......dla mnie to jest ne do pomyślenia
sami widziecie co Tibia robi z ludźmi, ale się tego wstydzicie ![]() nie potraficie przyznać się do błędu, tylko szukacie winnych, w tym wypadku TVN, który to chciał pokazać wszystkim do czego może doprowdzić uzależnienie od takich gier jak ta ![]() Nie żadna Tibia SuX, nie żaden TVN suX, ale zastanówcie się co się dzieje w Waszych głowach a potem starajcie się coś z tym zrobić ![]()
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Suna Gakure
Stan: Rookstayer
Imię: Evil Orshabaal
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Yakuza
Świat: BERYLKA
Poziom: 15
Skille: 19/24
![]() |
![]() Najbardziej kozackie to bylo...ten gosc..na tvp3....'' ile pan gra....kolo 12 h.... ble ble ble...a potem to takie szybkie wycofanie sie ...aha dziekuje ;]...
Chyba ktos zrobil cos przeciwko scenariuszowi programu ![]() Pozdro dla ....Knajta z Axem...i Rozczkaza ;] - i o co chodzi z tym dziadkiem......co jest uzaleznioony od internetu.... cholera ciekawe ile mu zaplacili....za te bzdety yhhhhhh.....padam...;] tesh jestem uzalezniony......ale nie myslalem o tym zeby zabic moich domownikow....za to ze spuznili sie o minute...w oddaniu mi kompa ;P |
![]() |
![]() |
#146 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Ja też musze przyznac ze dosc dlugo siedzę na tibii (4-6 godz...) ale nie wciągneło mnie to tak mocno żeby do tego stopnia oszalec jak ten synek co pobil matke. Powoli nasuwa mi się pytanie "no wszystkie czary juz mam eq dobre to co dalej...?" w nauce sie nie opuscilem na dwor wychodze... ale te kłamstwa co oni tam gadali to mnie wściekają...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Mopsik
Gildia: Endles heros
Świat: khanini
Poziom: 26
Skille: 93 luk
|
![]() nie chcacy zrobilem 2 takie same posty i prosze o usuniecie tego !!!!!!!!!!!!!!!!
Czemu jak ludzie obraza Jezusa to nie przeprosza nawet a jak sie powie cos na mahometa to jest afera =/. Bo chrzescijanin nie spusci ci na glowe samalotu ![]() Ostatnio edytowany przez Darek vader - 02-05-2006 o 14:08. |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Mopsik
Gildia: Endles heros
Świat: khanini
Poziom: 26
Skille: 93 luk
|
![]() Wy wszyscy jestescie wlasnie najgorszymi nalogowcami!!!! Gorszymi niz narkomani , bo narkoman zdaje sobie sprawe ze jest uzaleziony a wy nie!! I to caly wasz problem. A ci z tvn mimo ze nie przedstawili tibi relanie , to i tak mieli spro racji. TIBIA UZALEZNIA. I wiem ze zaraz piedzciesieu ludzi nazwie mnie debilem i , ze sie nie znam. Moze jakis moderator usunie te wypowiedz. A to tylko dlatego ze mam racje ! Powiedzcie sobie szczerze! Ile razy zrezygnowaliscie z tibi dla flimu, ile razy nie uczyliscie na sprawidzian zeby zrobic lvl, ile razy nie poszliscie z kolezanka/kolega do kina bo "musze byc mlvl". I darujscie se komentaze "ja nie jestem uzalezniony", "jestes debilem", bo to zalosne. A jesli uwazacie ze sie mysle to udowodnijcie mi to sensownymi argumentami. A i to zdanie: "po wylogowaniu sie postac jest bezbronna" tu tez mieli racje bo nie bylo to tlyko o tibi ale ogolnie, w ogniesieniu do ogame, x wars, bt to zdanie pasuje jak ulal.
#149 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2006
Lokacja: Świebodzice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tarantallegra
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Slayers of Eternity
Świat: Luminera
Poziom: 63
Skille: 15/23
Poziom mag.: 55
|
![]() to są właśnie wypowiedzi "fachofcóf co sie znajom na żeczy".
ech, szkoda gadać. A jak widzialem tego ziomka co bije z różdżki to zaiczylem rofla xD Ostatnio edytowany przez Tarantallegra - 02-05-2006 o 14:28. |
![]() |