Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Azura

Notki

Azura Wydarzenia ze świata Azura

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 22-10-2009, 08:26   #1881
spirit-of-bicho
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 09 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PussyWizak Pokaż post
Co do Niklasa - nie wiem czy używa on bota, nie pytałem.
moze dlatego ze nie masz z nim kontaktu bo nie masz vt wanted, a na forum probujesz to wszystkim wmówic ?

Cytuj:
<krztusi się ze śmiechu> co za hipokryta...
Weźmy sobie za przykład Marjanka, który od początku roku szkolnego już kilkanaście razy nie poszedł do szkoły..

a co ty kurwa marjana rozliczasz z tego ile on do szkoly chodzi ? jak by byl na kazdej lekcji bys mowil "kujon ahahahahahha" jak nie chodzi "jezu tibia wazniejsza od szkoly" kto tu jest hipokryta jebany pedale

Ostatnio edytowany przez spirit-of-bicho - 22-10-2009 o 08:27.
spirit-of-bicho jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-10-2009, 09:00   #1882
PussyWizak
Użytkownik Forum

PussyWizak's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2009

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Azura
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bicho
moze dlatego ze nie masz z nim kontaktu bo nie masz vt wanted, a na forum probujesz to wszystkim wmówic ?
Super, a w pozostałeś części posta przyznajesz mi racje, tak?
Cytuj:
a co ty kurwa marjana rozliczasz z tego ile on do szkoly chodzi ? jak by byl na kazdej lekcji bys mowil "kujon ahahahahahha" jak nie chodzi "jezu tibia wazniejsza od szkoly" kto tu jest hipokryta jebany pedale
Eee... dobrze się czujesz? Czasem mi już ręce opadają, jak czytam te wasze "argumenty" i nie wiem czy zgrywasz się, bo nie umiałeś nic sensownego wymyśleć, czy faktycznie jesteś taki głupi. Przykre.
PussyWizak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-10-2009, 09:55   #1883
Nuriel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Imię: Nuriel
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nephilims
Poziom mag.: 72
Nuriel ma numer GG 3285381
Domyślny

Powiem Ci tak - Marjan i tak pewnie ma w to wyjebane, ale uwierz mi, że ma dobry powód by nie chodzić do szkoły (na razie ofc )

Co do używania bota w Wanted - to kim Ty jesteś? Mamy uwierzyć, że nagle po naszym odejściu wszyscy w Wanted poszli po rozum do głowy i przestali używać bota? Bo dopoki bylismy razem na vt (widzisz, mieliśmy tę przyjemność) to (niemal) KAŻDY gdzieś botował - uwaga - z wyjątkiem Marjana ;P

Tak samo na wojnie. Wierzycie w bajki, że Niklas ma komputer podłączony do CERN-u i 6 giga neta, a nie wierzycie, że używa dasha. W przeciwieństwie do Was znam Niklasa nieco dłużej i znam go dość dobrze :}

I nie mów, że od nas każdy używa elfa na wojnach, bo ja np. nie. Widziałeś mnie kiedyś na dashu?
Nuriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-10-2009, 10:01   #1884
Zutersky
Użytkownik Forum

Zutersky's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2008

Domyślny

Cytuj:
PS2 Jakby ktoś pytał czemu odpisuje jakiemuś gnojkowi o trzeciej w nocy - właśnie wróciłem z imprezy, a jutro nie muszę wcześniej wstawać.
za je kur wa bis cie
Zutersky jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-10-2009, 12:26   #1885
Gorrath
Użytkownik Forum

Gorrath's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2004
Lokacja: Płock

Imię: Lyoth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Wanted
Wyślij wiadomość przez ICQ do Gorrath Gorrath ma numer GG 123456 Gorrath ma login Tlenu institor@o2.pl Adres Jabbera do Gorrath Send a message via Skype™ to Gorrath
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nuriel Pokaż post
Powiem Ci tak - Marjan i tak pewnie ma w to wyjebane, ale uwierz mi, że ma dobry powód by nie chodzić do szkoły (na razie ofc )

Co do używania bota w Wanted - to kim Ty jesteś? Mamy uwierzyć, że nagle po naszym odejściu wszyscy w Wanted poszli po rozum do głowy i przestali używać bota? Bo dopoki bylismy razem na vt (widzisz, mieliśmy tę przyjemność) to (niemal) KAŻDY gdzieś botował - uwaga - z wyjątkiem Marjana ;P

I nie mów, że od nas każdy używa elfa na wojnach, bo ja np. nie. Widziałeś mnie kiedyś na dashu?
Co to jest dash? hah

A ja jestem no lifer i expie na bocie! Nie chodze do szkoly bo szkola mi jesc nie da i nie mam zadnych zainteresowan. Odjebcie sie ode mnie wszyscy

Yours Waszka

Hail Glorfindel Hail trio!
Gorrath jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-10-2009, 13:07   #1886
ejgej
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gorrath Pokaż post
Co to jest dash? hah

A ja jestem no lifer i expie na bocie! Nie chodze do szkoly bo szkola mi jesc nie da i nie mam zadnych zainteresowan. Odjebcie sie ode mnie wszyscy

Yours Waszka
Amen...........
ejgej jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-10-2009, 13:24   #1887
Lojalny
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 10 2009

Domyślny

Widze ze PussyWizak chcesz byc tu odbierany jako ktos bardzo inteligentny i majacy monopol na prawde do tego uwazasz sie za blyskotliwego,
Otoz moj drogi skoro z trudnoscia czytales mojego posta i nierozumiales,musiales z trudem przebijac sie przez ten belkot,to powiem ci ze musisz byc ograniczony bo nie uzywalem w nim zadnych trudnych slow pisalem go jezykiem przystepnym dla przecietnego 12 latka.
Wiem ze Wanted to grupa super gosci bedacych rozrywanymi towarzysko w realu,imrezujacymi non stop,zmieniajacymi laski jak rekawiczki,nie grajacymi wogole w tibie chyba ze im sie zachce raz na tydzien na 10 min.,do tego kazdy z nich ma szkole i prace wtedy kiedy im pasuje,ustalaja sobie grafik wedlug ich wlasnego widzimisie do tego sa to ludzie bardzo dojrzali i fizycznie i emocjonalnie ma sie rozumiec rowniez wiekowo.
Nephilism banda frajerow uciekajacy ze szkoly,pracy kazdy z nich siedzi przed komputerem non stop i czeka na massloga bo nie maja co innego do roboty a do tego Nephilism to banda 12 gora 15 latkow,a do tego wszyscy graja na bocie.Nephilism w nocy chodzi spac bo rodzice zmuszaja ich do wylaczania komputerow wtedy nadchodzi czas Wanted,ktore ma tak ustalone grafiki ze swoimi szefami w pracy i profesorami na studiach ze zaczyna sie logowac i expic by po 14 jak to ustalili wyjsc na swoje zajecia.
Lojalny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-10-2009, 14:13   #1888
spirit-of-bicho
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lojalny Pokaż post
Widze ze PussyWizak chcesz byc tu odbierany jako ktos bardzo inteligentny i majacy monopol na prawde do tego uwazasz sie za blyskotliwego,
do tego brakuje tylko ze robi z siebie osobe najbardziej poinformowana i nie dokladnie jak było przed rozłamem. nie wazne co mowi taki Nuriel ktory byl w wanted i kazdego z tych ludzi zna. a jak brakuje argumentow to najlepiej powiedzec zuterowi ze jest rudy a komus innemu ktory wypowiada sie na forum ze jest zjebem.
stary 22-10-2009, 14:18   #1889
PussyWizak
Użytkownik Forum

PussyWizak's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nuriel
Jaki? Unika Benqa?
Cytuj:
Co do używania bota w Wanted - to kim Ty jesteś? Mamy uwierzyć, że nagle po naszym odejściu wszyscy w Wanted poszli po rozum do głowy i przestali używać bota?
Otóz to. Wszyscy od nas mają oficjalny zakaz używania botów. A kto tego nie przestrzega dostaje zjebke. Wierzysz mi?
Cytuj:
Nie mówię, że każdy (choć prawie wszyscy). Może i ty na Nurielu nie używasz, ale na innych charach już tak (a przynajmniej tak było przed twoją ostatnią przerwą, jak jest teraz jeszcze nie ogarnąłem).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lojalny
Widze przecinek ze PussyWizak chcesz byc tu odbierany jako ktos bardzo inteligentny i majacy monopol na prawde do tego uwazasz sie za blyskotliwego, kropka
Otoz moj drogi przecinek skoro z trudnoscia czytales mojego posta i nierozumiales,spacjamusiales z trudem przebijac sie przez ten belkot,spacjato powiem ci ze musisz byc ograniczony przecinek bo nie uzywalem w nim zadnych trudnych slow przecinek pisalem go jezykiem przystepnym dla przecietnego 12 latka.
Wiem przecinek ze Wanted to grupa super gosci przecinek bedacych rozrywanymi towarzysko w realu,spacjaimrezujacymi non stop,przecinek zmieniajacymi laski jak rekawiczki,spacjanie grajacymi wogole w_ogóle w tibie chyba przecinek ze im sie zachce raz na tydzien na 10 min.,spacja do tego kazdy z nich ma szkole i prace przecinek wtedy kiedy im pasuje,spacja ustalaja sobie grafik wedlug ich wlasnego widzimisie przecinek do tego sa to ludzie bardzo dojrzali i fizycznie i emocjonalnie przecinek ma sie rozumiec rowniez wiekowo.
Nephilism to/"-" banda frajerow uciekajacy ze szkoly,spacja pracy przecinek kazdy z nich siedzi przed komputerem non stop i czeka na massloga przecinek bo nie maja co innego do roboty przecinek a do tego Nephilism to banda 12 gora 15 latkow,spacja a do tego wszyscy graja na bocie.spacja Nephilism w nocy chodzi spac przecinek bo rodzice zmuszaja ich do wylaczania komputerow wtedy nadchodzi czas Wanted,spacja ktore ma tak ustalone grafiki ze swoimi szefami w pracy i profesorami na studiach przecinek ze zaczyna sie logowac i expic by po 14 przecinek jak to ustalili przecinek wyjsc na swoje zajecia.
Pomijając już kwestię składni, fleksji i używania polskich znaków. Dlatego uważam to za bełkot. Jeśli przerasta cię precyzyjnie wypowiedzenie swoich myśli, to lepiej nie pisz już nic, idź pograj w tibie or sth.

A na twoim tle jestem nie tylko błyskotliwy, ale wręcz geniuszem .
Cytuj:
a jak brakuje argumentow to najlepiej powiedzec zuterowi ze jest rudy a komus innemu ktory wypowiada sie na forum ze jest zjebem.
Boże, co za kret... jakbyś nie zdążył się zorientować - każdy mój post jest w pełni merytoryczny, odpisuję dokładnie ma każde zdanie, łopatologicznie tłumacząc wam wszystko, "zjebem" tu nikogo nie nazwałem (ani nie użyłem żadnego innego obraźliwego wyrazu), a "Rudy" to jest ksywka rudego i nawet koledzy z gildii się tak do niego zwracają. I jestem tu chyba ostatnią osobą, której brakuje argumentów. A co do poinformowania - na pewno wiem więcej niż ty.

A wracając do hipokryzji...
Cytuj:
jebany pedale
To tylko dowodzi, że to co piszę jest prawdą i nie ma siły by moje argumenty obalić. Nie możesz mi podołać i dlatego zachowujesz się jak frustrat, a swoją niemoc wyładowujesz bluzgając mnie. Niestety dla ciebie internet mam nie od dzisiaj, a z takimi kretami jak ty miałem do czynienia w nim już setki razy, więc wiedz, że to mnie zupełnie nie rusza (a tylko dowodzi, że mądrze prawie ).

Ostatnio edytowany przez PussyWizak - 22-10-2009 o 14:31.
stary 22-10-2009, 14:31   #1890
twistoff
Użytkownik Forum

twistoff's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2009

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nuriel Pokaż post

Tak samo na wojnie. Wierzycie w bajki, że Niklas ma komputer podłączony do CERN-u i 6 giga neta, a nie wierzycie, że używa dasha. W przeciwieństwie do Was znam Niklasa nieco dłużej i znam go dość dobrze :}
"ma dobry powod zeby nie chodzic do szkoly" a moze zamiast wyszukiwać powody, jednak lepszym rozwiazaniem bedzie do tej szkoly chodzic? :/ no ale w sumie jego sprawa,ze woli grac w tibie zamiast sie uczyc.
Co do uzywania bota-nie wierze ze nie macie/nie mieliscie ssow w naszego vt od waszego szpiega.A tam w commencie urb kiedys napisal zeby na main acc bota nie uzywac,i wiekszosc sie do tego stosuje.
Fakt niklas odpala bota na akcjach,bo jest to ofc pomocne,i robi to tak samo 90% waszego teamu.Tylko ze odpalenie bota na akcji, to nie jest to samo co bocenie 24/7 na nightmarach
twistoff jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-10-2009, 14:57   #1891
Lojalny
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 10 2009

Domyślny

No tu zes blysnal PussyWizak nie ma co,znaczy co do tresci to nie masz zastrzezen.Polowa twoich przecinkow ktore niby zes poprawil jest niepotrzebna,a i po przecinku nie daje sie spacji panie polonisto.Pewnie i tak sie myle bo ty jestes w Wanted i wiesz wszystko zawsze lepiej.
Co do straszenia Marjana jakims Benkiem no to wychodzi desperacja Wantedowcow,nie da sie w grze zalatwmy na real.I kto tu jest zalosny?
Mamy zakaz botowania no nie wierze w te brednie,czlowieku czy ty nie rozumiesz ze polowa Nephilism byla kiedys w Wanted i dokladnie wie co tam sie dizalo,a nie sadze zeby doszlo do wiekszych zmian.

Twoja odpowiedz swiadczy o tym ze ty o grze wolisz pisac na forum niz w nia grac.

Ostatnio edytowany przez Lojalny - 22-10-2009 o 14:59.
Lojalny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-10-2009, 15:16   #1892
twistoff
Użytkownik Forum

twistoff's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2009

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
No tu zes blysnal PussyWizak nie ma co,znaczy co do tresci to nie masz zastrzezen.Polowa twoich przecinkow ktore niby zes poprawil jest niepotrzebna,a i po przecinku nie daje sie spacji panie polonisto.Pewnie i tak sie myle bo ty jestes w Wanted i wiesz wszystko zawsze lepiej.
Co do straszenia Marjana jakims Benkiem no to wychodzi desperacja Wantedowcow,nie da sie w grze zalatwmy na real.I kto tu jest zalosny?
Mamy zakaz botowania no nie wierze w te brednie,czlowieku czy ty nie rozumiesz ze polowa Nephilism byla kiedys w Wanted i dokladnie wie co tam sie dizalo,a nie sadze zeby doszlo do wiekszych zmian.

Twoja odpowiedz swiadczy o tym ze ty o grze wolisz pisac na forum niz w nia grac.
To,co było przed wojną to jest zupełnie inna historia.Zauwaz, ze duzo wczesniej nie było automatycznego systemu wykrywania botterów,a po wprowadzeniu systemu praktycznie odrazu wybuchla wojna.Zanim wprowadzony zostal system,kazdy bocil na wlasna odpowiedzialnosc i nie bylo zadnych zakazów.Pozatym jestem w 100% przekonany,ze panowie z nephilism dostali nie jednego ss'a z vt a w commencie bylo wyraznie napisane,zeby mainami nie bocic wlasnie z uwagi na ten system
twistoff jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-10-2009, 15:18   #1893
PussyWizak
Użytkownik Forum

PussyWizak's Avatar

Domyślny

Mam zastrzeżenia do treści, ale było to już wałkowane sto razy, ja sam też o tym pisałem nie raz, i nie widzę sensu, żebym musiał szukać na poprzednich stronach odpowiednich postów, by ja kopiować i wklejać to samo specjalnie dla ciebie.
Cytuj:
Polowa twoich przecinkow ktore niby zes poprawil jest niepotrzebna,a i po przecinku nie daje sie spacji panie polonisto.
Nie ma tam ANI JEDNEGO nie potrzebnego przecinka (a jeśli tak to proszę bardzo - wklej odpowiednie zdanie), a po przecinku daję się spację (wejdź sobie chociażby na tibia.com i poczytaj newsa, to zobaczysz: "Almost every time you log into Tibia,_a message of the day appears which contains important notes,_gameplay hints or helpful tips for players.").
Cytuj:
No nie wierze... To był żart! Tak, właśnie tak!
Cytuj:
Ahaha, to sobie nie sądź, choćbym nie wiem jakie dowody ci tu przestawił (chociażby ostatnie fale banów), to wiem, że ty swoje zawsze będziesz wiedział. Kret zawsze pozostanie kretem.
A jak Marjanek był jeszcze z nami, to owszem Wanted botowało (tyle, że w przeważnie ta część, która dzisiaj się zwie Nephilims). Teraz nie ma on nic do powiedzenia, a u nas jest zakaz botowania od Urba. Tyle.

EDIT
Bo zapomniałem wcześniej dopisać:
Cytuj:
KAŻDY gdzieś botował - uwaga - z wyjątkiem Marjana ;P
No widzisz, a teraz popadł w złe towarzystwo, odcięliście go od normalnych ludzi, i co się z nim stało? Botuje, ucieka z lekcji, kupuje chary w tibii... uzależnienie.

Ostatnio edytowany przez PussyWizak - 22-10-2009 o 15:58.
stary 22-10-2009, 15:25   #1894
Acriati
Użytkownik Forum

Acriati's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2009
Lokacja: Olsztyn

Imię: Monek
Profesja: Elite Knight
Poziom: 133
Domyślny

Cytuj:

Co do tych takich smiesznych ludzi tu piszacych typu Acriati na co ty sie tu udzielasz przeciez to nie twoja wojna,po co ludzie nie bioracy udzialu w wojnie sie wypowiadaja.
Kazdy dobrze wie ze jakbyscie mogli grac to byscie siedzieli non stop przed tibia i skonczcie pisac tu glupoty.
Do tego dochodzi wasze logowanie od 1 w nocy do 12 jest same Wanted online.
powiedz cwaniaku kiedy mnie widziałeś online po 12 w nocy? KIEDY NO?
A po drugie jestes kolejna osoba ktora niema zielonego pojecia o mnie....
Naprawde idioto myślisz ze jak knight stoi bez uzytku to nie angazuje sie w wojne? Do tego sa ms-y chyba nie?....Nie bede smiagal knightem jak wole i moge magiem stary proste :***
stary 22-10-2009, 16:24   #1895
Nuriel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Imię: Nuriel
Poziom mag.: 72
Nuriel ma numer GG 3285381
Domyślny

nvmd, po co gadać;p

Ostatnio edytowany przez Nuriel - 22-10-2009 o 16:34.
Nuriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-10-2009, 19:00   #1896
ejgej
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2009

Domyślny

Normalnie tutaj wchodzę poprawiac sobie humor ponieważ tu jest jeden wielki CYRK hahahah

ps. Nie rozumiem jednego po jaki ch*j sie spinacie przez jakies jeb**e piksele zluzujcie majty a jak ktos ma słabą psyche niech tu nie zagląda i odrazu zrobi sie milsza atmosfera
ejgej jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-10-2009, 20:40   #1897
Ciri the Witcher
Zbanowany

Ciri the Witcher's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006

Imię: Kamyxx
Profesja: Elder Druid
Domyślny

Cytuj:

A na twoim tle jestem nie tylko błyskotliwy, ale wręcz geniuszem .
Jak sie dowiem jaki wkladasz sobie kwas pod naplet zaopatrze sie w niego!
Ciri the Witcher jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-10-2009, 21:18   #1898
spirit-of-bicho
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher Pokaż post
Jak sie dowiem jaki wkladasz sobie kwas pod naplet zaopatrze sie w niego!
nazywa sie "Spinator"- prosto z kolumbii
stary 22-10-2009, 21:20   #1899
Kiniol
Użytkownik Forum

Kiniol's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2006

Imię: Limehit
Domyślny

@Pussy( bystry nick, nie ma co)
Kolejna BYSTRA osoba na tym forum. Jako, ze jestes taki wspanialy, madry, a Twoich czynow nie da sie opisac ludzkimi slowami, to chetnie podziele sie z Toba kilkoma uwagami, poniewaz jedynie Ty je zrozumiesz...

Wypowiadanie sie, a raczej ripostowanie na kazda nowo powstala prowokacje jest prawdziwie madra rzecza. Oprocz tego widze, ze pochodzisz z tej grupy intelektualistow, ktora chetnie korzysta ze swojej sily fizycznej, a raczej propaguje ten sposob, kiedy nie ma szansy tego zrobic w normalny czyt. za pomoca rozmowy. Dobrze rowniez ,ze jestes swiadom swojej doskonalosci i nie musisz przed nikim udowadniac jakie to fajne wyrazy posiadasz w swoim slowniku.

Offtopic.
Z tego co widze, wiele osob korzysta z tego forum tylko i wylacznie ,zeby kogos obrazic. W taki razie, jako ze jest to temat wojenny, proponowalbym bym poumawianie sie na priv, na pewne utarczki slowne na tibii, badz jak kto woli na jakims publicznym vent.

Ostatnio edytowany przez Kiniol - 22-10-2009 o 22:07.
Kiniol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-10-2009, 21:32   #1900
Ciri the Witcher
Zbanowany

Ciri the Witcher's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006

Imię: Kamyxx
Profesja: Elder Druid
Domyślny

@up
Tzw. ustawka jak w dobrych westernach!
Ciri the Witcher jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania