![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() Dla sorca najlepszy jest chyba war hammer. A ile kosztuje to zależy na jakim świecie grasz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2003
![]() |
![]() Gram na serwerze - Rubera ... czy ktos moze mnie uswiadomic w jakiej cenie jest Warr Hammer ? ?(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
![]() |
![]() Czesc!
Dla maga dfobre sa clubu wiec walcz najlepiej skull staffem na ruberze war hammer jest 4-6k |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() Zdecydowanie cluby dla wszystkcih postaci czarujących. Skulstaff ma tą niesamowitą zaletę, że jest lekki i dzięki temu można wziąść więcej bp hmm/gfb/uh/sd/e-bomb na hunt.
![]() |
#6 |
Buuuuu
|
![]() Dla czarujacych na pewno lekka bron czyli skull staff albo fire sword.
Fire sword ma troche lepszy defense, ale wybierajac club masz tez mozliwosc urzywania warhammera jak ktos inny blokuje (GS raczej odpada ze wzgledu na wage i cene).
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Mówiąc krótko broń musi być w miare mocna i lekka to samo tyczy się armora.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() War Hammer nie wchodziw gre bo jest dworenczny a sorc w razie potrzeby musi miec tarcze bo zginie od razu tak mysle a z tym skullstaf to dobry pomysl no i moze dragon hammer?? ?(
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
![]() |
![]() Ehhh widze ze troche newbiech sie rzuciło do odpowiedzi....
1. Im lżejsza tym lepsza 2. Najlepiej jednorącz Propozycje : Skull staff - club Fire sword - miecz to jest swietne dla maga..... i przy okazji duze obrazenia |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() A Iie trzeba zapIacic za SkuII staff`a zeby go kupic???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() To zależy od świata na moim np. chodzi po ok 20k a co do broni 1 recznych to nie do końca bo taki war hammer jest dobry jak kogoś nie stać na skull staff a po ci ci shield na np.smokach to ty blokujesz czy masz blokera?
A jak nei wierzysz to zobacz sobie matkusa on nosi war hammera z tego powodu.Ale prawdą jest to że sprzęt musi być lekki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() Jestem za Skull Staffem -- chce go kupic na Enterii moze ktos sprzeda ??
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
|
![]() Mag jak i druid powinni walczyć clubami. Nie polecam war hammera poniewaz on waży ok 130 !!! Czyli jedna czwarta kapacita maga
![]() pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
- na jakiej podstawie wywnioskowales ze 1/4 cap? przeciez cap przybywa co lvl, tylko tyle ze sorcerer/druid dostaje 10 cap co poziom a knight/paladyn ze dwa razy wiecej (nie jestem pewny, ale miedzy 15 a 25).
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 10 2003
![]() |
![]() Skull Staff jest najlepszą bronią dla sorca.
20:45 You see a skull staff (Atk:36 Def:12).It weighs 17.0 oz.The staff longs for death. Najlepszą ponieważ wyższy def się liczy, czyli jeżeli tarcza ma 32 def <np. Crown shield> to liczy sie tylko defence tarczy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() kurde wy tu wszyscy radzie zeby magowie walczyli clubami ja mam juz 8 lev i uzywam axe czy z axeami tez se dam rade magiem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2003
|
![]() zdecydowanie sword, lżejsze, a pozatym sorc bije magią =]
wasz spalacz z noobowatej calmy =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
1. Dagger + Dwarven shield na full defie obrywalem mocno. 2. FS + Dwarven na full atak (nie atakowalem tylko stalem) i nie obrywalem wcale. 3. Short Sword + Crown Shield bylo akurat (malo obrywalem i powoli zabijalem). re: Bakus Dasz se rade kazdym typem broni, bo na poczatku kilka punktow ataku/obrony/cap nie robi wielkiej roznicy, a pozniej bedziesz z runami ganial. Cytuj:
![]() |
![]() |
#19 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Idz na soldki (na niskim lvlu w miare) bez tarczy to nie postukasz ich dlugo. Ja nosze G-shielda, wlaczam full def i nie dostaje damagu od soldka. To samo np w przypadku Archerow (dostaje bardzo maly damage). Nie polecam postaciom bazujacym na magii 2r-broni.
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2003
![]() |
![]() A co powiecie na temat Enchented Staff (sorki za błąd jeśli źle napisałem, ale nie mam czasu sprawdzić)? Wiem, że do tego trzeba czaru dostępnego dla PACC, ale czy np. gdy kumpel zrobi ten staff, czy ktoś inny też może go używać?
No i kolejne pytanie. Czy można podczas posiadania PACC kupić sobie pare czarów (np. Magic Rope, czy inne...) i po zakończeniu PACC, dalej ich używać?