|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Lokacja: Liberty Bay ; )
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cellin Tagna
Profesja: Elder Druid
Gildia: Henceforth Family
Świat: Rubera
Poziom: 50
Skille: 15/23
Poziom mag.: 53
|
![]() Otóż to. Przeszukałem forum, nie dpoatrzyłem się odpowiedniego tematu, więc pytam. Na jakim tombie expić? Zaznaczam, że rady typu "ić na chydry" lub "eksp na dragah" są całkowicie niepotrzebne i bezsensowne, więc takowych nie udzielajcie : ) Ok, żeby nie buło tak łatwo, mam pewne warunki - Nie może być FD/FE, bo są w*****ające, necro MOŻE być, jeśli dam radę, mało beholderów, bo mi szkoda ich zabijać, maksymalnie double respy vamp'ów, bo są fajne : ) Miłoby było, żebym znalazł jakieś scaraby/larvy, bo jedzonko się przyda ^^ No, i ostatnie warunki - przyzwoity exp i najlepiej z summonami, żeby przy szczęściu się zwracało ;-) A teraz możecie pisać ;-P
Ahh, dodam, że głównie liczy się dla mnie exp, bo pacc się kończy, a na nowego brak kasy, więc koszty nie grają dużej roli, bo mam jakieś 30k, więc starczy... :) @EDIT Jakaś inteligetniejsza odpowiedź...?D: Ostatnio edytowany przez Cellin - 20-04-2007 o 23:58. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
ić na chydry !!1!1oneone!1!!1jedenscie~!11!11!11!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Kochana tomba z "kamieniami" przy wejsciu, schodzisz na dol i za teleportem expisz na lewo albo na prawo
![]() 2 dsy i b.zadko je leczysz mass healem, walisz z samego wanda czasem z exori visa ![]() ![]() ![]() V shildy leca jak szalone jak bedziesz expic po prawej z 4 ~h XD
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() polecam ancient ruins tomb
schodzisz na ostatni level prawie na sam dol (nizej tylko tp jest) mozesz tam expic z dsami/monkami ale lepiej bez co tam spotkasz? pisales ze nie chcesz fe,no niestety 1 tam jest ale da sie go zaj*** omijac i Ci wcale nie przeszkadza (daleko schowany w odnodze) pozatym masz tam 1 x vamp,sporo mumi ghouli,stalkerow,kilka ghostow i scarabow,no i kilka slimow i inny shit typu cobry czy skeletony. Exp jest dobry (ciezko mi okreslic ile k na h) ale szybko sie expi,co do kasy to roznie bywa bo z mumi,ghouli,scarabow leci sporo kasy + kamienie ew life ringi dodatkowo z vampa moze jakis vampir shieldzik ;p ale ogolnie to wychodzisz na 0 ewentualnie na maly minus.NIe jest to miejsce do zarabiania ale do dobrego expienia |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Więcej vampów mam nadzieję, że nie oznacza 5 naraz : ) No nic, sprawdzę ;D |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: --OSTR--
Imię: Ro'lax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Crank Hunters
Świat: CeLeStA
Poziom: 96+
Skille: low
Poziom mag.: 7
|
![]() Wg. mnie najlepsza będzie dla ciebie Tar Pit Tomb na poziomie -3. Jest tam bardzo dobry exp i bardzo szybki resp. Z lepszych stworków są tam tylko 1 Necro i 2 Bonebasty (oddzielnie). Ja swoim 42 Ed robie tam jakieś 25k/h. Postaw sobie 1 ds, bo zawsze mniej MF ci zejdzie, i jeżeli chcesz również bić Necro weź GFb, ponieważ przed nim jest z 7 crypt chamblerów na raz, i nie warto z roda i visa to lać. Co do zwracania się tej tomby, to zależy od szczęścia. Średnio schodzi 1.5bp MF na godzine expienia. Największy mankamentem poziomu -3, jest to, że nie ma tam scarabów. Polecam branie Fish w minimalnej ilości 40, i jak masz to life ring, bo nieraz jest gorąco.
Powodzenia ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() ja expilem kiedys na 2 tombach
penisula tomb -2 = bez sumona 15 k na godzine czasem sie zwracalo ale nie zawsze a jak cos to sprawa 200-300 gp ancient tomb -2 = bez sumona 20 k na godzine zwracalo sie z jakies 500 gp tylko ze ja jestem sorcem i mam lepsza ruzdzka na tomby z woi da sie walic na odleglosc a tempestem nie wiec bedziesz musial z volcanica a wtedy ten exp bedzie o wiele mniejszy albo z tempestem ale wtedy bedzie duze waste na leczenie bo co jak co ale vamp po 100 potrafi walnonc a ty masz cos kolo 350 hp a jesce policzyc jak wyleci kilka mumi itp podsumowanie : tomby przed tp nie sa dla druida wedlug mnie druidowi najlepiej na dragach poniewasz ma dobra ruzga a jak woli z sumonem to ma jak je leczyc ale hciales do tomb to ja ci poradze lepiej penisule guwniany exp ale przynajmniej bys nie dedl z volcaniciem |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
|
![]() Ja osobiście proponuje ci udać się do tar tomb za tp , ponieważ spełnia wszystkie warunki które podałeś znajdziesz w nim: gargogle (leci z nich food ), bonebeast , mumie , vampy , ghoule , ghosty , stone golemy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taktyka jest bardzo prosta (rod + vis) bądz jeżeli chcesz mieć wiekszy zysk możesz postawić sobie monka 1 lub 2 zależy jak ci wygodniej
ps : nie masz się czego tam obawiać na pierwszym poziomie dasz sobie spokojnie rade natomiast na 2 nie zlaz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: --OSTR--
Imię: Ro'lax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Crank Hunters
Świat: CeLeStA
Poziom: 96+
Skille: low
Poziom mag.: 7
|
![]() Z Monkiem na Vampy ?? lol?
2 Crypy Chamblery mogą ubić monka, a co dopiero Vampy. Jak chcesz z summonami expić to tylko DS.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() up
Monki służą tylko do przyblokowania pozatym nie wylatuje tam po 10 vampów tylko każdy normalny człowiek leje wszystko pojedyńczo a nie w full resp włazi (co nie zmienia faktu ze proponuje opcje 1 rod+ vis). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Horyniec
![]() |
![]() Na tombie stawianie summona to idiotyzm (bez obrazy)szkoda na niego many, a jeszcze jak stawiasz dsa to musisz czekac az sie do ciebie przywlecze. Ja 40 msem expilem na tar za tp i jest git. Polecam rowniez Peninsulina za tp i ancient -2 przed tp. Taktyka ofc rod +vis
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok, pójdę wpierw na Tarpit Tomb -2 poziom, 2 DS'y i volcanic rod. Jak nie przypasi, to idę na Ancient Ruins tomb, też -2, też 2 DS'y. Jak nie zapomnę, to dam SS'y, jeśli jakieś zrobię... : )
Ostatnio edytowany przez Cellin - 22-04-2007 o 20:11. |
![]() |
![]() |