|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2006
|
![]() Mam problem z instalką do tibii (7.92). Ściągam z oryginalnej stronki, a ona (instalka) mi się zaczyna kopiować. Jak temu zaradzić? Komp należy do mamuśki i nie moge przez to grać.
P.S. Nie znalazłem podobnego tematu i uznałem to miejsce za odpowiednie. Jeśli nie, to przepraszam, jednak prosze o pomoc. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Opisz dokladniej swoj problem, jak ona sie kopiuje itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() No patrze wczoraj - mam 1 instalke. Nastepnego snia wchodze do swojego folderu, patrze - jest instalka mimo, że nie było poprzedniego dnia. Wchodze w opcje wyszukaj - znalazlo mi 9 pokopiowanych instalek. Usunołem wszystkie i narazie nic nie zauważyłem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nikt ważny
|
![]() hmm może po prostu sam ją skopiowałeś w różne miejsca przypadkiem i podczas ściągania niechcący zacząłeś ściągać ją dwa razy? Przy FireFoxie można nie zauważyć czegoś takiego.
Jakby co to wirus/trojan, który cały czas szuka exe-ków, w które mógłby się wpakować i kopiuje je do różnych folderów, żeby było go więcej?
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzieki za pomoc, ale moge odrzucic pirwsze podejrzenie. Napewno jej nie kopiowalem i nie sciagalem podwójnie. Wczoraj wszedlem w opcje wyszukaj i była 1 instalka,a jak dzisiaj wyszukalem bylo juz 9 :/. Wirusy to tez raczej nie, bo skanowalem kompa, a pozatym jest swiezo po formacie. I wlasnie chcialbym sie dowiedziec jak sobie z tym poradzic, bo przez to w tibie nie moge grac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() Spróbuj ściągnąć przez tibie.com
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() @Kwadratowe Koło
Napisał, że ściągnął z oryginalnej strony. @Offiun Ja bym stawiał na jakiegoś wirusa. Przeskanuj komputer skanerami online. Ach i jeszcze jedna sprawa, dlaczego nie możesz przez to grać? 0.o
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Też mi sie wydaje, że wirus. A dlaczego grac nie moge napisalem wczesniej - komp mamy i mi nie pozwala w to grac bo mysli ze komp sie zepsuje xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() to po co sciagac jak nie mozna grac?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
The Witcher
|
![]() @up - Czytaj ze zrozumieniem. Ściągnął i chciał grać, ale jak zobaczył, że plik się dziwnie zachowuje to matka mu zabroniła w obawie iż coś się może popsuć. Nie takie trudne ..
@topic - też uważam, że to jakieś niechciane oprogramowanie. Tak jak mówili przedmówcy (przedpiszcy głupio brzmi) użyj jakiegoś skanera online lub użyj jednego z darmowych antywirów.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() a jaki skaner online polecacie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
Stan: Aktywny Gracz
Imię: XxXxXxX
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: Xx
Skille: xX/25
Poziom mag.: 7
|
![]() @Autor
Kopiuje Ci sie tylko instalka Tibii? Czy w ogole wszystkie pliki ******? Jesli tylko Tibia to watpie zeby byl to wirus, bo nie mialoby to sensu... Predzej kopiowalby sie plik Tibia***** Mowisz ze komp jest po formacie, ale formatowales caly komp czy tylko jeden dysk? Jesli jeden dysk to moze inne instalki sa na innym dysku, bo nie zostaly usuniete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Gaalaaanaa ;d
|
![]() no to skoro instalka sie kopiuje to szybko zainstaluj i usun instale...
noi jak inni mowili przeskanuj ;p |
![]() |
![]() |