|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Głogów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Greyhawk the Assassin
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 19
Poziom mag.: 9
|
![]() Siemka. Pewnego razu zawędrowałem do pewnego miejsca na Femor Hills. Było tam dużo goblinów. Spytałem się jakiegoś gracza co jest na piętrze niżej, a on odpowiedział mi że jest tam quest. No więc zchodzę rozglądam się i znajduję dwie skrzynie pomiędzy beczkami. W tych skrzyniach były Power ring i Bronze amulet. Jeśli się komuś kojarzy to jest to pomieszczenie z czterema łóżkami, po dwa obok każdej ściany. Szukałem co jest napisane o tym queście na Tibia.pl ale nic nie znalazłem. Kiedy tylko będę mógł zamieszczę parę screenów.
Ostatnio edytowany przez Krycha01 - 30-07-2007 o 19:59. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() To niezbyt jest quest, nie sądzisz? To po prostu dwie rzeczy leżące w jakimś miejscu. Nie wykonujesz tu żadnego zadania.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Głogów
Imię: Greyhawk the Assassin
Świat: Secura
Poziom: 19
Poziom mag.: 9
|
![]() To musi być quest bo te rzeczy były w skrzyniach. I kiedy daje się <Open> na te skrzynie to one się nie otwierają, tylko od razu wypada z nich rzecz.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Jablonna
Imię: Lavia de Frons
Profesja: Knight
Gildia: poszukuje odpowiedniej...
Świat: Harmonia
Poziom: 80+
Skille: a co to
Poziom mag.: 6
|
![]() Goblins' Treasure Quest
http://wiki.hunted.pl/wiki/Goblins%27_Treasure_Quest Rzeczywiscie, chyba nie ma go na tibia.pl... |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Zabij-otwórz-zgarnij.
Gdzie tu masz quest?
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Lokacja: Gliwice
Świat: Eternia
|
![]() Skoro tak to gdzie masz quest na POI ?
Zabijasz otwierasz zgarniasz i juz tylko jest trudniejszy. To jest znany quest nic nowego nie odkryles. Ale proponuje zeby Matiii zastanowil sie zanim cos powie... Tymbardziej ze przed nim zostal podany link o tym quescie... |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
@down Eghm.. patrząc na moje umiejętności ? A powiedz mi do cholery kiedy Ty widziałeś jak ja gram ? Spec się znalazł.. Szkoda słów na Ciebie.
<unknown> jak bedzie po angielsku 'Jezus Chrystus na smierc skazany'? <kitty> 'Jesus Christ Prison Break'? Ostatnio edytowany przez Times - 31-07-2007 o 19:12. |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Skoro tak to wedlug ciebie jest bardzo malo questow ... Zabicie rata na rooko i sprzedanie go NPC nie jest chyba za trudne (chociaz patrzac na twoje mozliwosci moze ci to sprawic problem..), a jednak to quest. Pozatym ten quest nie jest zbyt latwy do wykonania dla 8 lvela tez trzeba myslec jak tu ropnac gobliny (zreszta napisalem ze jest trudniejszy POI) Tak wogole nie porownuje questu tylko przedstawiam sens wypowiedzi Matiego. Myslimy panowie, a nie sie klocimy.. PS. Proponuje aby kilka osob sprawdzilo na wiki znaczenie slowa "quest". Ostatnio edytowany przez Zaxom - 31-07-2007 o 13:21. |
|
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Trumna
Stan: Niegrający
Imię: Nijak
Świat: Ni
Poziom: 1
Skille: 99/99
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ale zacznijmy od poczatku otrzymujemy nagrode (jest), spotykamy sie z potworami, ktore utrudniaja wykonanie questu (jest). Najczesciej zlecany przez kogos ( najczesciej czyli nie musi byc). I mysle, ze nie wiesz czy jest przez kogos zlecony czy tez nie... Czytac ludzie co wy w szkole nie byliscie ? PS: Na BK quescie ubijeasz BK zgarniasz loota z drzewka i juz... a jednak to quest.. Ostatnio edytowany przez Zaxom - 31-07-2007 o 19:06. |
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A to, ze ty nadal nie uwazasz, ze to quest to tylko swiadczy o twojej glupocie nie wiem jak ci to wytlumaczyc ale chocby popatrz na wielu stronach... Szukaj w dziale quest. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Imię: Soru Halton
Profesja: Rookstayer
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() O... o... a czy nie łatwiej spojrzeć w kliencie w quests? Jest tam? Nie?! A czemu to?! Bo to taki quest, jaka ze mnie rumuńska księżniczka.
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
I prosze nie mów tak o mnie skoro mnie nie znasz. A to że na wielu stronach wiele takich badziewi zapisane są jako "quest" świadczy tylko o wypaczeniu znaczenia tego słowa... |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju
Imię: Jack Tortoise
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
![]() @milan, w takim bądź razie przyznasz że na rooku nie ma questów, oprócz tych na addony, bo takie dragon corpse, katana, bear room i mino hell to takie questy jak z ciebie rumuńska księżniczka, gdyż nie ma ich w quest logu, tak?
![]()
#16 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Imię: Kalun Ligo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: szukam gilldi ktora czesto hunci
Świat: Luminera
Poziom: 44
Poziom mag.: 41
|
![]() gdyby to nie byl quest to w tibii istnialo by 10-15 questow
|
|||
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Imię: Soru Halton
Profesja: Rookstayer
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No nie wiem... ja tam bym się spierał o te questy na rooku.
Wkońcu dostajemy od tego gościa w bibliotece (zapomniałem jak się nazywał) zadanie żeby wybijać szczury a później żeby przynieść Present Box. Pozatym jest jeszcze Amber która zgubiła swój notes, jest ten koleś w młynie który szuka banana, jest zagadka języka orków (chociaż i tak wszyscy biorą tłumaczenie z jakiejś strony) i wiele innych, tylko nie są na tyle jakieś skomplikowane żeby robić wpisy do quest logu. |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Skille: 13/37
![]() |
![]() To dlaczego DHQ i ANNI jest opisane?