|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2007
|
![]() 1 palek powinien biegać szybciej niż knight (utani gran hur a dla sorka cos typu utani vita hur)
2 powinni dodac zasieg wandom gdyż są potworki które uciekaja przed nami a zanim dobiegniemy do nich sorcek moze stracic wiele many badz hp 3 palek powinien dostac czar który rozwala potworki dookola siebie gdyz jest jedyn profesja bez takiego czaru (nie mówie o gfb bo to jest slabe) np grad strzal polega na wypusczeniu arowsów w kazda strone, zasieg np 3 kratki od siebie 4wysoko levelowi czarodzieje (druidzi i magowie) powinni dostac lepsze potworki do summonowania np dragony 5 knight powinien dostac troche szybsza regeneracje hp 6 jest wiele rodzaju broni ręcznej w porównaniu do dystansowej, powinny pojawic sie nowe bronie dystansowe np proca ( mozna by bylo uzywac wraz z nia smal stones dodajac 20 ataku lecz nadal mozna by bylo uzywac ich do skilowania tak jak dawniej 7mogly by sie pojawic buty w stylu super bohów dajac nie 20 lvli szybkosci lecz 50 lvli (cena na przyklad bohy 50k a super bohy dostepne wyloncznie z questu na wysokim lvlu 80+ i cena np 300k-600k) 8 po jednym outficie typowym dla danej profesji 9 mozliwosc skilowania na summonach na swiatach non pvp wyloncznie na party!!!!!!!!! 10 wiecej questów dla okolo 60 lvla 11 manasy dajace 2 razy wiecej many postacia magicznym!!! |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() Tylko mnie proszę sie nie czepiać, mam sentyment do tego typu tematów! Po tym co się stało z moim biednym LE
![]() ![]() Bieda... A na OTSie nie bede grał bo "granie na OTS" brzmi zbyt podobnie do "pompowanie roweru dla szatana", a prawdziwy got nie pompuje roweru dla szatana |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2007
Lokacja: Czeladź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Roni Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Green Skull Team
Świat: Arcania
Poziom: 34
Skille: 71/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Niektóre z tych propozycji mogłyby naprawdę wejść w życie.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Bieruń
Stan: Na Emeryturze
Świat: Julera
|
![]() Moze i dobre pomysly ale..
2. Nie mozesz dobic z hmm? 4. Juz widze jak expisz z tym Dragiem.. ^.- 5. Tak, napewno.. I moze jeszcze mane jak sorc/druid? 6. Co ci maja jeszcze wymyslic? ^^ Hiper super x-bow? ^^ 7. Time ring i masz super bohy.. 10. Ciekawe czy zrobiles chociaz polowe? :O 11. Jakos knight nie leczy sie uhem 2x wiecej niz sorc/druid? -.^ To tyle mozecie mnie jechac ![]() Pozdro! ![]()
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Takie rzeczy to tylko w erze...
Tibia jest juz zbyt latwa, a twoje propozycje sa zbyt badziewne! Nie chce tu wspominac jaka to Tibia kiedys byla trudna, ale taki temat sie az o to prosi. Autora odsylam do google.pl, wpisz sobie "ots list" i wuala! Jesli to nie pomoze to tylko zal.pl zostaje, no albo epuls... jak wolisz. ![]()
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
|
![]() Do 7.
Zamiast "Super boh" mógłbyby być na przykład Winged Helmet. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co do twoich propozycji to:
1. Z czego wnioskujesz ze twoj "pallek" powinien biegac szybciej niz knight? 2. Po co wiekszy zasieg, od tego sa runy. 3. Taaa, i co jeszcze zrobic by pall na 30lvl'u zamiast 50k/h osiagal 100k/h? 4. Dragon odpada... co najwyzej water elemental... i jak cos to druid jako mag elementalistyczny. 5. Od tego sa life ringi, RoH, Softy. 6. Moze jeszcze karabin plazmowy, ciezki bolter i dzialko szturmowe? 7. Wyobraz sobie czlowieka biegnacego 300km/h ktory wymija Roberta Kubice... 8. Niby sa takie: palladyn - hunter, sorcerer - mage/mage, druid - druid, i knight - knight/warrior. 9. Durnota..., jak chcesz skillowac na monku to zagraj na pvp. 10. Popieram ktoregos pana up - questow jest duzo, i na pewno wielu jeszcze nie wykonales. 11. Jesli manasy odnawialy by po 200-300 many to nikomu nie potrzebni byliby blokerzy... Utamo Vita i jazda... Wiecej dzieci neo i to forum stanie sie jeszcze bardziej noobskie niz jest! ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Khariag - 03-11-2007 o 12:43. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Imię: Solonius Jhee
Świat: Hiberna
Poziom: 106
![]() |
![]() Szkoda w ogóle coś tu komentować. Jest już jeden na tyle rozwinięty temat, że tam powinieneś umieścić swoje propozycję.
Apeluję do moderatora o zamknięcie tematu.
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
2.Tak może jeszcze zrobić sorka jeszcze lepszych niż przed uptade 3.exori mas?Znam z akademickiego. 4.A ja chcem zeby knajtl sybciu skillowalu bo ni mam co lopic 5.Zgadzam się! 6.Tak najlepiej to zrobić palowi ots,you noob 7.Tak jeszcze super SOV i SUPER MAJTKI ![]() 8.You noob.. 9.Lol,ta a może od razu dać noobom z n pvp skile po 200/200? 10.Pewnie tylko Bear Rom rozwiązałeś a krzyczysz 11.you noobs.... ![]() Ogólnie?Idź na Akademickiego! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Praktycznie powtarzasz to co mówili inni... @offtopic A poza tym twój opis jest całkowicie nie na miejscu. "98% młodzieży słucha rapy,popu,hip hopu a jeśli należysz do tych 2% którzy słuchają muzyki klasycznej to jesteś nieźle pojebany ![]() Powiedziałbym, że poj***ny to możesz być ty. Ja osobiście słucham głównie czarnego rapu, ale mam za*****ty szacunek do ludzi słuchający klasyki, bo inni ludzie uważają ich za po***ów tak jak ty określiłeś, ale oni mają to daleko w... Także za taki opis u mnie dostał być BANA, a przynajmniej ostrzeżenie.
#13 |
Zbanowany
|
![]() Osobiscie twierdze ze dla ulepszenia w jaki kolwiek sposob profesji/szybkosci expienia/szybkosci lecznia jest calkowicie debilinym pomyslem. Sila profesji teraz powinna byc jak ktos mi kiedys to powiedzal w "dol".
Ktos powiedzal 50k/h 30 pallem , mi sie udalo tlyko 40k i wynioslem 20k z huntu =] . Wbijesz 50k bez waste,blokera lub innych graczy i jestes dla mnie kozak ; d. ( nie licze masakrycznego szczescia typu 20 necro 2x boh). @down Grasz w gre typu "tydzien setny lvl" czy rpg? jak sila graczy idze w dol to i potworow powinna to jest chyba logiczne. Po za tym lepiej w 3 tyg zrobic takiego jak ty 88 ek czy w 3 miechy? sam pomysl ... A jeszcze jedno co za roznica jaka kto ma sile jezeli hp zostaje takie samo ...? liczac na to ze sila magii i malee nie spadnie 666%. Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 02-11-2007 o 22:17. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak jest osłabiajmy graczy i dodajmy nowych wyśmienitych bossów oraz potwory typu POI... taaaak na pewno to ma sens.
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mow mi kozak. Nie wiem czy sie orientujesz, ale w PG nie chodzi o zysk, tylko exp.
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
|
![]() Cytuj:
1. Jakby miał taki czar to mógłby expić na 20lv na gsach solo? Czy to jest normalna sprawa? Wedlug mnie nie. Do tego nie wspomnę, że zyskał by przewagę w pvp nad knightem, choć na dzień dzisiejszy i tak jest znacznie lepszy. 2. Bez sensu. Równie dobrze można dać knightowi i palkowi bronie magiczne, przecież teraz są powtory (ghosty) których knight/pal nie może zabić z broni tylko musi runy użyć. Nie każda profesja może expić na wszystkich potworach. 3. Kina jest lepszy od pala praktycznie tylko w bardzo ciasnych pomieszczeniach (bo w otwartych to pal wymiata całkowicie), chcesz, żeby i w ciasnych pomieszczeniach pal miał otsa? 4. No teraz za przeproszeniem to już całkowicie przegiałeś pałe. Pójdzie 3 sorców każdy po 2 dragi zsumonuje i ubiją 50lv kine na jedno combo. Nie mówię już o expieniu które byłoby kolejnym otsem. 5. Tu nie mam zdania. 6. Nowe bronie dystansowe to się zgadzam. Jednak hitów palka powinien zostać znacznie zwiększony. Ile teraz pal płaci za strzał z rs? 0,3gp? 7. znów śmierdzi otsem. 8,9,10 nie mam zdania 11 hmmm, mogły być większe butelki manasów, ale by kosztowały nie 55gp ale np. 125gp i dawały średnio 150-250 many. Trzeba to wyliczyć, tak żeby się opłacało. I nie obrażaj się menzzz, ale głupoty pisałeś ładne, szczególnie z tymi dragami. |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2007
Lokacja: Na ulicy w tibi
Imię: Gandalf Gostos
Profesja: Sorcerer
Gildia: niema
Świat: Harmonia
Poziom: 22
Skille: -/23
Poziom mag.: 23
|
![]() mi sie tak nie do konca podobaja te pomysly ale dodac tez czary dla faccow
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kolejny amator darmowej gry się znalazł. Człowieku kup pacc możesz wymagać!
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wladca sedesu
Profesja: Druid
Gildia: Suicide Squad Academy
Świat: Secura
Poziom: 34
Skille: n/a
Poziom mag.: 40
|
![]() powinni być wycofane runy ze sklepów, lub zeby zostały, ale postacie magiczne by musiały uzupełniac asortyment w sklepie. Fajnie by było, sorc drut nie zrobi run, to nie ma expa - proste
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
2. Trzeba by było zlikwidować Soulpointy - powstały by znowu farmy.