|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Gdzie obecnie skillować Palkiem?
W tym właśnie tkwi mój problem. Posiadam Paladina o skillach 83/55, na świecie non-pvp i po update mam problem z wybraniem miejsca do skillowania. Slimy już padają za szybko, Monk nie wytrzymuje już Geomancera, bo uderza on teraz także z żywiołu ziemii. Nie zdarza się także już mi spotkać Knightów skillujących na geo. Czy jedynym rozwiązaniem jest przyłączenie się do jakiegoś knighta skillującego na monku? Bo sam, nie utrzymam jeszcze monka, mam za słąby shielding. ;/ Obecnie jeszcze skilluje na Gargoylach, lecz jutro kończy się pacc, więc musze znaleść miejsce na facc area. Byłbym wdzięczny, jakby ktoś mi pomógł coś znaleść. ![]() Szczęsliwego Nowego Roku! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Poland / Wrocław / Rózanka <3
Stan: Usunięty
Imię: Kwiatus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Silent Force
Świat: Candia
Poziom: 130
|
![]() No najlepiej to na slimach, cyclopach moim zdaniem.. Chyba ze grasz na servie pvp no to oczywiscie na Monku.
Ssai <3. 20:55 Morderca-demon [24]: buy zzulta ruzga maga plx fast 20:26 Tery Prox [110]: bo se nie pohuncicie |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Bastek
Poprostu chcem - wiem, że mi się to przyda ;> @Kwiatus Gram na non-pvp tak jak napisalem wyżej. Slimy za szybko padają - to też napisałem. Jeżeli pozostały mi tylko cyce to ciulowo ;// |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Jest pare fajnych miejscówek z monkami. Wystarczy poszukać.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() @3up
chyba wyraźnie napisał że non-pvp... @topic Dzikie monki ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Oj,za spozywczym.
|
![]() dark monki??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @pepsi_92
Hmmm ![]() Po: 1. Może sam jesteś dzieckiem, co wg mnie można wywnioskować z Twojego nicku (rok urodzenia?). 2. Ja wcale nie płacze ![]() ![]() ![]() 3. Nie będę się lepiej wulgarnie wyrażał na Twoją wypowiedź ![]() ![]() ![]() @Edit No i już jestem facc ;p No to teraz pozostaje mi tylko Monk z jakimś Knightem albo Cyclopsy ;S Chyba, że ktoś ma jeszcze jakieś propozycje? ![]() Ostatnio edytowany przez Skedizd - 02-01-2008 o 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: --OSTR--
Imię: Ro'lax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Crank Hunters
Świat: CeLeStA
Poziom: 96+
Skille: low
Poziom mag.: 7
|
![]() Idz do Outlaw Camp na Bandity, ja tam wbiłem do 88 dyst
![]() Polecam też monki w podziemiach MOLTS.
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2008
|
![]() Na twoim discie to juz nie ma jak trenic, no pvp bardzo utrudnia, mozesz sprobowac slimy i Gargoyle na tombach, no chyba ze dasz rade dzikiego monka utrzymac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Wpisy bloga: 1
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() To prawda na takim discie bym już nie trenował. Lepiej sobie poexpic -aski wpadnie i skill też podrośnie.
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Slimy slimy i slimy ... albo załatw kolege druta / sorca i niech ci na dwarf hell postawi monka geomancery beda bily monka a ty geomancera ;p
|
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Krupski Młyn/Tarnowskie Góry
Imię: Sister Of Kolczu
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Skille: rosną
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
|
![]() Tylko i wyłącznie gargoyle w komancie na tarpicie za tp. Teraz tam skilluje (80dista) i muszę bić ze stonsów na balanced, polecam bardzo dobre expowisko. Nie trzeba często przychodzić do kompa bo gargoyle się leczą, tylko jeść żarcie i rzucać exurki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Sunblade Fun
Wiesz o Banditach nie słyszałem, żeby na nich skillować - musiałbym spróbować ![]() @BloodyMan No tak tak: Slimy były by bardzo dobre gdyby nie to, że czasem musze dosc sporo czekać na summona, bo wybije wszystkie summony i nie chce summonować, ale poza tym jest ok. Gargoyle odpadają - nie mam już pacc, a one były idealne do skillania, no cóż, szkoda. Z Monkiem próbowałem wczoraj. Ogólnie w miare daje rade, ale czasem potrafi walnąć hita lub nawet serie ich za ~100, więc na dłuższą mete to nie ma sensu. ![]() @Vlad Dracula Może i masz racje, ale chcem doskillować do tego 85 i dopiero wziąśc się za exp. ![]() @Coach To się nie opłaca. Geo teraz tak wali z żywiołu Ziemi, że nie ma sensu leczyć monka/monków... ![]() @Horthead Napisałem przecież, że nie mam pacc. Ale z Twoją wypowiedzią się nie zgodze, bo oprócz komnatki na trapcie skilluje (a mi skillowało się), na pietrze w green djinn tower. ![]() Dziękuje wszystkim za wypowiedzi i serdecznie pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Kurizu
Gildia: Twilight Brigade
Świat: Fortera
Poziom: 78
Skille: 92/80
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() moge ci podsunąć jeden pomysł na skillenie na monku ale nie wiem jak bardzo przydatne to będzie
mianowicie udajesz się z przyjacielem druidem na triangle tower przy thais tam wybijacie na górze wszystko z wyjątkiem monka... twój przyjaciel robi drugiego monka obaj schodzicie powinien wtedy monk bic monka i dzięki temu raczej powinieneś luźno bić monka podczas gdy summon robi za tarcze więc nie musisz się martwić o życie... jedyny problem nie wiem jak teraz potrafi monk zadać damage drugiemu monkowi więc tu jest jedyny problem ![]() ewentualnie zablokowac się jakimiś potworami <smugglery ?> i w jakimś małym pokoiku bić monka pod DC albo próbować na dark monkach
~Final Fantasy 7 : Advent Children~ J.E.N.O.V.A Ostatnio edytowany przez Kurizu - 04-01-2008 o 21:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Świat: Honera
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
|
![]() A ja mam male pytanei a nie chce robic nowego tematu.Mianowicie tez gram palkim i dzisiaj trenujac na slimach stwierdzilem ze na nich nie moge dac 5 sek afk.I teraz tak poszedlem na tar tomba za tp zeby poskilowac na gargulach obok tp, lecz sciana jest tam zamknieta i nie mam pojecia jak ja otworzyc.Czy ma ktos pojecie jak to zrobic?Jakas dzwignia czy co?;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45