|
|
#1 |
|
Słitaśny Krulik
Data dołączenia: 21 05 2007
Stan: Niegrający
Imię: Slayekau
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 12
Skille: 18/20
|
Pytanie w temacie, ja osobiście piję Herbaty Z Mienty, Hearbaty z esencja oraz ździebkiem cytryny oraz cukru oraz te rozpuszczalne o smaku owoców leśnych =S teraz czas na was.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
|
Czarne które kupują moi rodzice. Je słodzę i jak jest to daje cytryny. Zieloną Senche. Parze tylko raz i nie słodzę. Wierze,że to mi dobrze robi na trawienie ;p
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Skille: Milion
|
Ja ostatnio piję dużo mieszanek ziołowych uspokajających, bo ze snem problemy xD Piję taką Herbapolowską teraz, przyzwyczaiłem się do smaku i jest good
![]()
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
|
zwykla xd (koniecznie z cukrem, bez cytryny ; p) i od czasu do czasu jakas owocowa z liptona ; ]
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
Pije najruzniejsze herbatki. Od tych drozszych, zielonych, chinskich czerwonych, po te z plastikowej butelki Liptona (najleprza jest czerwona) xd
Btw. Musi byc z cytryna i slodzona. Gorzka nie wchodzi w gre. Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 24-07-2008 o 11:58. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2006
|
Zwykła, z biedronki , 100 , czy 200 torebeczek (nie pamiętam) w jednym opakowaniu
![]()
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Świat: Calmera
|
Lipton Earl Grey, 2 łyżeczki cukru bez cytryny. Jej zapach jest po prostu zajebisty. xd
i herbatka rozpuszczalna Ekoland cytrynowa, na prawdę niezła ![]() Ostatnio edytowany przez Capality - 02-08-2008 o 00:36. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
|
Wypiję niemal każdą herbatę, ale obowiązkowo z cukrem i cytryną. Najbardziej lubię herbatę z miętą (zerwaną chwilę wcześniej z ogródka
) |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
|
No,rozpuszczalne pociskają xD Ja jem te granulki na sucho.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#11 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
Owocowe herbatki na ziomowe wieczory :>>> A w ciągu całego roku - zwykła z dodatkiem cukru xD!
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
Saga, bo najtańsza
Obowiązkowo 2.5 łyżeczki cukru (wiem, umrę szybko ). |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2008
Lokacja: PL
|
Herbatki owocowe <3
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Profesja: Rookstayer
|
Ja pije najróżniejsze herbaty, ale najczęściej jest to saga, którą różnie parzę (robię esencje lub po prostu wrzucam torebeczkę do szklanki
), lubię też najróżniejsze mrożone herbaty ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2008
Lokacja: Kraków-R22
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 45+
Poziom mag.: 12
|
Różne, bardzo różne pijam. Ostatnio jest u mnie na topie Karmelowa Liptona, Grejfrutowa chyba Herbapolu...można by długo wymieniać. Wiem jedno, największe nieporozumienie jakie piłam to zielona herbata z jaśminem
![]()
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
A ja pije głównie miętowe herbatki. Oczywiście nie wszystkie się nadają (niektóre wręcz nadają się do kosza tfu tfu), ale jak się trafi na dobrą to tylko pić i nie żałować.
Oczywiście słodzona (2 łyżeczki) i popijana gdy jeszcze jest w miare gorąca (lekko parzy). Wtedy nie dość, że pobudza to jeszcze przyjemnie "ociepla". Za nic nie lubie zimnej herbaty (poza ice tea odpowiednio przygotowanej).![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
|
Cytuj:
.Ja herbatki pije różne od czerwonych po zielone (omijając białą). Bardzo lubie herbatki Earl Greya. Z marki to najbardziej Dilmah mi przypasowuje ale normalnie to lipton albo wogle inna saga. Owoce też pijam. Do każdej dodaje tylko łyżke cukru (do niektórych wogóle) i czasem cytrynę. Lubie też herbatki miętowe. Co do sprawy torebki / sypane to i te i te mi pasują, ale przez dostępność częściej pije w torebkach (są w każdym sklepie).
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
Normalna z cytrynką bądź bez ale Z CUKREM bo bez nie da rady : D
Czasami w takich małych filiżaneczkach a tak to w szklankach takich fajnych. Każdą wypije byle cookier był ![]() Btw. Piłem herbatę o smaku toffi, smakowała jak posłodzona xD |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
Wiśniowo-rumowa (bez %
) Oraz normalna, tradycyjna... Szukam także dobrej w smaku herbaty pomarańczowej bądź o zbliżonym smaku... Ktoś może coś poleci? ![]()
|