Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 11-12-2004, 16:22   #1
WoJo91
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 12 2004

Pytanie KIEDY NAJLEPIEJ KUPIC PACCa????

Witam wszystkich
mam takie jedno pytanie
-mam knighta,na 10lv slabe skille
i tak sie zastanawiam-kupic PACCa teraz(prezent pod choinke bym sobie zrobil ),czy moze najpierw poczekac do np. 20 lv,skilli tak 60/60 lub troche wiecej i dopiero wtedy kupowac??
napisalem ten temat ze wzgledu na rosnaca cene PACCa
prosze o odpowiedz rzetelnych i doswiadczonych graczy

P.S.-wiem,ze Raul zalozyl temat o zaletach PACCa,ale ten tekst byl srasznie cip-owski

@Edit
heh dzieki za komentarze,teraz juz wiem,ze lepiej sobie nabije tak 25-30lv
ale najpierw trzeba skille wytrenowac...
dzieki

@Edit 2
nie chce zasmiecas forum,wiec zadam tu jeszcze jedno pytanie-
na czym najlepiej expic knightem na 10-12lv,60/60,i potem(20lv,65/65)

Ostatnio edytowany przez WoJo91 - 11-12-2004 o 22:06.
WoJo91 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-12-2004, 16:24   #2
Fido
Użytkownik Forum

Fido's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2004

Domyślny

Poczekaj lepiej do 20 lvl.
Fido jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-12-2004, 17:03   #3
Bhall the Destroyer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2004

Żarówka

Właśnie mam podobny problem mam palka 40 lv skille 76/54 i czy opłaci mi się kupno pacc. Co na tym zyskam? (gdzie będe mugł expić). Prosze o szczere odpowiedzi
Bhall the Destroyer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-12-2004, 17:49   #4
Afinor
Użytkownik Forum

Afinor's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala

Afinor ma numer GG 2349632 Afinor ma login Tlenu groomowladny@tlen.pl
Domyślny

Jak wykupisz pacc mozesz bedziesz expic na Cycloposis, uzywac przydatnych palkowi czarow(power bolty, magic rope). Zostaja jeszcze takie bajery jak gildia czy domek.
Moze wypowiedzieli by sie jeszcze bardziej doswiadczeni gracze gdzie mozna expic z levelem 40+ z pacc?

www.grzes.prv.pl
Grzesiu przeprowadza sie i postanawia zostac blokersem
Afinor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-12-2004, 20:13   #5
Myshacheq
Użytkownik Forum

Myshacheq's Avatar

Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Erran Ithu'il (Jarosław)

Myshacheq ma numer GG Nie,trojany rozsyłaj
Domyślny

Do założyciela tematu:
Nie, nie kupuj teraz, kup jak będziesz miał wyższy poziom, nawet koło 25, ponieważ może ci się szybko odechcieć grać i zmarnujesz kase.

Ogólnie myślę, że PACC opłaca się koło 30 poziomu.
stary 11-12-2004, 20:16   #6
joey
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

na 10 lvl'u głupio troche...... co w domku pokażesz line?, wędke scale arm..... :/
joey jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-12-2004, 21:32   #7
LOLO
Użytkownik Forum

LOLO's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
LOLO ma numer GG Pisz w tibi jak co ; LOLO ma login Tlenu loloogon@tlen.pl
Domyślny

CHyba najlepiej około 35 lvl.
LOLO jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-12-2004, 10:31   #8
Deaf Scream
Użytkownik Forum

Deaf Scream's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
Deaf Scream ma numer GG 1975803
Domyślny

jak zawasze mam obiekcje co do waszych wypowiedzi:> Wiec co do 10 lv i pac... co prawda stracisz czas paca na trening...ale mysle ze jezeli chcesz grac i wiesz ze ci sie szybko nie znudzi to moglbys go kupic , poniewaz weziesz sobie slabsza bron pojdziesz na roty na darashi i jestes masta:> nabijesz szybko lv... a z facem lv bedziesz nabijal duzo wolniej . 2 sprawa logowanie..kiedy hcecesz i jak chcesz...bezpieczniej i wygodniej, 3 czary..wprawdzie az tak wiele ich nie masz ale magick rope sie przydaje ..uwierz mi nie raz mi tylek uratowalo...[szkoda ze mi sie pac skonczyl ]
jedyny minus to to, ze na trening stracisz dosc duzo czasu..ale jesli masz zamiar na 25 lv miec skile 65/65 ..no to sory Moze zrob tak ze znajdz sobie trening partnera z ktorym moglbys trenic minimum 10 h dziennie ...jesli jestes w stanie tyle na afk/ w tibi wytrzymac, trenuj trenuj i jeszcze raz trenuj...w 2 tyg zrobis z skile minimum sdo 70/70 wtedy kupisz pac i jedziesz nic cie nie powstrzyma a lv nabijesz naprawde szybciej... (najlepiej niech ktos ci pokaze tereny dla pac...zwiedzanie darashi lub edron moze sie zle skonczyc ..jak ajdziesz na wampiry , smoki, huntery itp

co do 40 lv palka..bardzo sie oplaca bez 2 zdan...expic jak expic..cyclo z regoly przepelnione, ale hunty od hero wzwyz, logujesz kiedy chces zjak chcesz, nowe czary ,,... haste...to tez ci moze tylek uratowac przed gsem lub pk , Co do expowisk sjest pare fajnych..ale ich nmie poddam..bo jakbym podal to by juz nie byly fajne (w jednym miescie dla pac) idealne dla palka..ale o tym cicho sza ... na twoim lv i tak bedziesz expic raczej na guardach niz na czyms innym ale to zalezy od gustu ... chodzi o mozliwosc latwego zalogowania, nowe hunty czary .... domek i gildia to tylko taki dodatek.

Pozdro ... [ps od 2 godzin w kolejce na test serwer i jestem 364..wow :> ]
Deaf Scream jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-12-2004, 21:16   #9
damianlorek
Użytkownik Forum

damianlorek's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Bielsko-Biała

damianlorek ma numer GG 1518208 Adres Jabbera do damianlorek
Domyślny

Gdy zrobisz wysokie skille i level przynajmniej 20 to rozpocznie się gra wiec wtedy sobie kup pacca
damianlorek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-12-2004, 22:09   #10
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Deaf Scream
jak zawasze mam obiekcje co do waszych wypowiedzi:> Wiec co do 10 lv i pac... co prawda stracisz czas paca na trening...ale mysle ze jezeli chcesz grac i wiesz ze ci sie szybko nie znudzi to moglbys go kupic , poniewaz weziesz sobie slabsza bron pojdziesz na roty na darashi i jestes masta:> nabijesz szybko lv... a z facem lv bedziesz nabijal duzo wolniej . 2 sprawa logowanie..kiedy hcecesz i jak chcesz...bezpieczniej i wygodniej, 3 czary..wprawdzie az tak wiele ich nie masz ale magick rope sie przydaje ..uwierz mi nie raz mi tylek uratowalo...[szkoda ze mi sie pac skonczyl ]
jedyny minus to to, ze na trening stracisz dosc duzo czasu..ale jesli masz zamiar na 25 lv miec skile 65/65 ..no to sory Moze zrob tak ze znajdz sobie trening partnera z ktorym moglbys trenic minimum 10 h dziennie ...jesli jestes w stanie tyle na afk/ w tibi wytrzymac, trenuj trenuj i jeszcze raz trenuj...w 2 tyg zrobis z skile minimum sdo 70/70 wtedy kupisz pac i jedziesz nic cie nie powstrzyma a lv nabijesz naprawde szybciej... (najlepiej niech ktos ci pokaze tereny dla pac...zwiedzanie darashi lub edron moze sie zle skonczyc ..jak ajdziesz na wampiry , smoki, huntery itp

co do 40 lv palka..bardzo sie oplaca bez 2 zdan...expic jak expic..cyclo z regoly przepelnione, ale hunty od hero wzwyz, logujesz kiedy chces zjak chcesz, nowe czary ,,... haste...to tez ci moze tylek uratowac przed gsem lub pk , Co do expowisk sjest pare fajnych..ale ich nmie poddam..bo jakbym podal to by juz nie byly fajne (w jednym miescie dla pac) idealne dla palka..ale o tym cicho sza ... na twoim lv i tak bedziesz expic raczej na guardach niz na czyms innym ale to zalezy od gustu ... chodzi o mozliwosc latwego zalogowania, nowe hunty czary .... domek i gildia to tylko taki dodatek.

Pozdro ... [ps od 2 godzin w kolejce na test serwer i jestem 364..wow :> ]
@Offtop : "To miejsce do expienia w miescie" - krypta na prawo od dp w ankrahmun, isnt it?

Wg mnie : 25lvl, 65/65 i expisz sobie spokojnie na pacc islands Pospiesz sie - masz jeszcze miesiac, potem pacc zdrozeje o prawie 20zl.
Ashlon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania