|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2004
|
![]() Witam wszystkich
mam takie jedno pytanie -mam knighta,na 10lv slabe skille i tak sie zastanawiam-kupic PACCa teraz(prezent pod choinke bym sobie zrobil ![]() napisalem ten temat ze wzgledu na rosnaca cene PACCa prosze o odpowiedz rzetelnych i doswiadczonych graczy P.S.-wiem,ze Raul zalozyl temat o zaletach PACCa,ale ten tekst byl srasznie cip-owski ![]() @Edit heh dzieki za komentarze,teraz juz wiem,ze lepiej sobie nabije tak 25-30lv ale najpierw trzeba skille wytrenowac... dzieki @Edit 2 nie chce zasmiecas forum,wiec zadam tu jeszcze jedno pytanie- na czym najlepiej expic knightem na 10-12lv,60/60,i potem(20lv,65/65) Ostatnio edytowany przez WoJo91 - 11-12-2004 o 22:06. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() Poczekaj lepiej do 20 lvl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2004
|
![]() Właśnie mam podobny problem mam palka 40 lv skille 76/54 i czy opłaci mi się kupno pacc. Co na tym zyskam? (gdzie będe mugł expić). Prosze o szczere odpowiedzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Jak wykupisz pacc mozesz bedziesz expic na Cycloposis, uzywac przydatnych palkowi czarow(power bolty, magic rope). Zostaja jeszcze takie bajery jak gildia czy domek.
Moze wypowiedzieli by sie jeszcze bardziej doswiadczeni gracze gdzie mozna expic z levelem 40+ z pacc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Erran Ithu'il (Jarosław)
![]() |
![]() Do założyciela tematu:
Nie, nie kupuj teraz, kup jak będziesz miał wyższy poziom, nawet koło 25, ponieważ może ci się szybko odechcieć grać i zmarnujesz kase. Ogólnie myślę, że PACC opłaca się koło 30 poziomu.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() na 10 lvl'u głupio troche...... co w domku pokażesz line?, wędke scale arm..... :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() CHyba najlepiej około 35 lvl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sample This Academy
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
![]() |
![]() jak zawasze mam obiekcje co do waszych wypowiedzi:> Wiec co do 10 lv i pac... co prawda stracisz czas paca na trening...ale mysle ze jezeli chcesz grac i wiesz ze ci sie szybko nie znudzi to moglbys go kupic , poniewaz weziesz sobie slabsza bron pojdziesz na roty na darashi i jestes masta:> nabijesz szybko lv... a z facem lv bedziesz nabijal duzo wolniej . 2 sprawa logowanie..kiedy hcecesz i jak chcesz...bezpieczniej i wygodniej, 3 czary..wprawdzie az tak wiele ich nie masz ale magick rope sie przydaje ..uwierz mi
![]() ![]() jedyny minus to to, ze na trening stracisz dosc duzo czasu..ale jesli masz zamiar na 25 lv miec skile 65/65 ..no to sory ![]() ![]() ![]() co do 40 lv palka..bardzo sie oplaca bez 2 zdan...expic jak expic..cyclo z regoly przepelnione, ale hunty od hero wzwyz, logujesz kiedy chces zjak chcesz, nowe czary ,,... haste...to tez ci moze tylek uratowac przed gsem lub pk , Co do expowisk sjest pare fajnych..ale ich nmie poddam..bo jakbym podal to by juz nie byly fajne ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro ... [ps od 2 godzin w kolejce na test serwer i jestem 364..wow :> ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdy zrobisz wysokie skille i level przynajmniej 20 to rozpocznie się gra
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |