Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 01-01-2005, 16:45   #1
Barry
Użytkownik Forum

Barry's Avatar

Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Dwarfhood
Świat: Galana
Poziom: 53
Domyślny Do żołnierzy Corentinos z Galany.

Krótki wstęp dla zainteresowanych:

Najsilniejszą gildią na Galanie są Corentinos, są to głównie Szwedzi. Wiekszość miszkańców serwera uważa ich za PA. Przedczoraj Atnaz (100lvl elite, najwyższy level na Galanie) wystąpił z gildii i założył własną (Messiahs), razem z kilkoma innymi byłymi Corentinos. Dziwnym trafem, około 15 minut po stworzeniu nowej gildii jeden z jej członków został zhakowany i stracił ponad 20 poziomów. Po kliku godzinach trwała już regularna wojna między Patriots i Messiahs a Corentinos. Tyle wstępu.

Cor. wczoraj i przedwczoraj zaciągnęli do siebie mnóstwo mieszkańców Ab' Dendriel, głównie Polaków i Brazylijczyków. W ten sposób mają teraz wielką grupę "Soldiers" składającą się z około 30 mid i hi leveli.

Czytelniku, jeżeli jesteś w szeregach Corentinos, POMYŚL! Czy naprawdę sądzisz, że jeśli ta gildia wygra wojnę, to w niej zostaniesz? Szefostwo wywali wszystkich soldiers, a cały serwer będzie narażony na jeszcze większe PA.

Rozważcie to.
Barry jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-01-2005, 17:03   #2
Czarniawy
Użytkownik Forum

Czarniawy's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: tu i tam

Profesja: Sorcerer
Świat: Berylia
Domyślny

Nie bierzesz w niej udzialu i nie jestes jednym z cor to sie nie wychylaj z tym postem. Po pierwsze Jejihev powiedzial juz ze zostanie z soldiers tylko paru z nas a inni beda musieli odejsc z guild, a po drugie PA to patriots
(przekonalem sie na wlasnej skorze) hail corentiros!!!

i jeszcze jedno ci ktorzy sa w cor's w tym ja, wierzymy w slusznosc sprawy na tej wojnie i nie chodzi o bycie tylko w tej guild ale i o server bez PAbuserow. buziaki

HAPPY NEW YEAR
stary 01-01-2005, 17:18   #3
Shin Chan
Użytkownik Forum

Shin Chan's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok

Shin Chan ma numer GG 1558308
Domyślny

a moze tylko sie podniecacie ze cor~ Wzieli was do gildi ,to co do tej pory byl zywa legenda i waszym malym marzeniem < byc w DT> spelnilo sie cieszcie sie ze macie swoje 5 minut ale nie wroze wam dobrze

W tym "poborze" mojego Wzieli kumpla Z Rl i wspolczuje mu wg mnie bedziecie wysylani na rzez tylko po to zeby tamci sobie fragow narobili

Śmierć? Nieważne! / Żyć? Nieważne! / Ważne - zwyciężyć!
Shin Chan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-01-2005, 17:35   #4
voolygar
Użytkownik Forum

voolygar's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shin Chan
a moze tylko sie podniecacie ze cor~ Wzieli was do gildi ,to co do tej pory byl zywa legenda i waszym malym marzeniem < byc w DT> spelnilo sie cieszcie sie ze macie swoje 5 minut ale nie wroze wam dobrze

W tym "poborze" mojego Wzieli kumpla Z Rl i wspolczuje mu wg mnie bedziecie wysylani na rzez tylko po to zeby tamci sobie fragow narobili

te 5 minut minie szybcije niz sie spodziewaja i wtedy "soldiers" zostana wy*******eni a corki beda ich omijac dalekim lukiem , nei wiem czy mi ejst zal tych ludzi nie wiedza co robia , patrz na pewnego polaka ma 2 dedy od xerizezo i od kogos ejszcze a teraz jets w corentiros i im pomaga za " 5 minut" chyci nastepnego deda od swoich "nowych przyjaciol" .

aha jeszcze jedno po***ane polskie malpy dolaczyliscie do corentiros bo myslicie ze bedziecie ownowac potem razem z nimi , ale sie mylicie !!

bez was i kilku innych z***ow corentiros by mialo 7 membersow i by to wdupili wy sie baliscie ze wygraja i ze strachu doalczyliscie !!

i szkoda ze bede was musial zabijac razem z przyjaciolmi ,
wole nie grac niz grac lizac dupe z***om na wysokich lvach !!!
voolygar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-01-2005, 23:00   #5
Barry
Użytkownik Forum

Barry's Avatar

Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Dwarfhood
Świat: Galana
Poziom: 53
Domyślny

Tak mi się przypomniało... Czy jest szansa, że Champions of Olymp wezmą udział w walce?

A ze starego składy Corków zostali już chyba tylko Jejihev, Sugusit i Xerizero, reszta to nowy nabór. Teraz być w nich to imo żaden zaszczyt...
Barry jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2005, 06:23   #6
YoSHi_DRaGGy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 10 2004

Domyślny

Mmmm... troche sie pogubiłem... Którzy to więksi PA: Cor czy ci drudzy?
i:
Kto ma większe szanse na wygraną?
Ci ludzie co dołączają do Cor i tych drugich mają robić tylko za "mięso armatnie"?? czy tak jest tylko po 1 stronie tej wojny?
YoSHi_DRaGGy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2005, 07:39   #7
Nerevareen
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 12 2004

Żarówka

Prawda jest taka: nie będzie Galany bez PA, Patriots-PA tylko że dotąd w cieniu Cor, Messiahs-starzy Cor tylko że im nie pasowało że Xeri został liderem i ostrozaczoł się rządzić[Ketro etc.], ktokolwiek wygra Galana będzie siedziała w tym samym gów**e co wcześniej[jeżeli Cor to owe gów** będzie miało lekko polską woń ]. A do gildii która wygra wrócą ci hi lvl którzy oświadczają że są neutrali. A część polaków zostanie bo proud&jelous Xeri i Sug nie przyjmą bankowo tych co walczyli przeciwko nim, a gildia rządząca musi mieć jako taie zaplecze.
Co do polaków to mają szanse na swoje 5 minut, ale prawda jest taka że bez nich Cor w 7 loodzi nic by nie zwojowało, ale i tak wszyscy najpierw mówili o mięsie armatnim a tu dopiero 2 deady na koncie Soldierów.
Wniosek: chcą niech walczą o swoje przyszłe profity będź straty wynikające z wojny, tak czy siak odtąd polacy na Galanie nie będą traktowani jak powietrze jak to dotąd było.
Gdybym nie przestał grać na Galanie zapewne chciałbym dokopać Patriotom
Nerevareen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2005, 09:02   #8
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Nie chcialbym sie zbytnio mieszac, ale to wyglada tak, ze cor~ wiedza, ze maja male szanse na wygrana, werbuja jakichs ludzi tylko po to, zeby za nich walczyli. A jako, ze Polakom i Br wystarczy zagwarantowac obecnosc w gildii, a ci sie chwyca, wpadli do ab i werbowali. Wg mnie to glownie Pl i Br beda walczyli na tej wojnie o jakies glupoty Szwedow, ale coz. Po prostu tania sila robocza odwalajaca czarna robote. Jesli cor~ przegraja, to wiekszosc ich zolnierzy moze byc huntowana przez przeciwne gildie, natomiast jesli cor~ wygraja, to najprawdopodobniej Polacy i Brazylijczycy wyleca z gildii tak szybko, jak sie pojawili. Jesli natomiast kilku zostanie, beda to typowi sludzy high lvlow. A i tak ta wojna do niczego nie doprowadzi. Takie bylo moje zdanie
Ashlon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2005, 11:29   #9
Catrishia
Użytkownik Forum

Catrishia's Avatar

Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Barry
Krótki wstęp dla zainteresowanych:
Czytelniku, jeżeli jesteś w szeregach Corentinos, POMYŚL! Czy naprawdę sądzisz, że jeśli ta gildia wygra wojnę, to w niej zostaniesz? Szefostwo wywali wszystkich soldiers, a cały serwer będzie narażony na jeszcze większe PA.
Rozważcie to.
Hehe, a jeśli nawet nas wywalą to co tak jak już tutaj napisali zostało tylko pare ludzi co teraz normalnie grają w obecnym Core (poza Soldierami)...

Życie jest cieżkie musieliśmy dokonać wyboru (ten akurat nie był mój)...

Jeśli chcesz wiedzieć więcej zapraszam do mojego tematu, bo tam wynikła naprawde burzliwa klutnia na ten temat

http://forum.tibia.pl/showthread.php...9&page=1&pp=10
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania