|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2011
Lokacja: zsT
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wywra Bialoksieznik
Profesja: Druid
Świat: Pandoria
|
![]() I nie odsyłajcie mnie do innych tematów albo "było, poszukaj" bo takie dziecinne posty mnie nie interesują
Czysty plik HOSTS, reinstalowałem system 2 dni temu i dalej nic Mam LAN z rodzicami i u nich działa (ja mam sieciówkę z antenką) Czasami wejdzie samo tibia.com, ale secure.tibia.com już nie, nigdy ![]() I mogę wejść na tibię.com tylko przez bramkę proxy, ale otóż nie. Wtedy nie działa klient flash... Mógłbym być u rodziców ale tu mam Full HD 32' i naprawdę fajnie by się grało tu na flashowym ![]() Win XP 512mb 2.66GHz Wyłączyłem wszystkie zapory i antywiry i dalej nic :/ Osobliwy przypadek
"Ludzie i ich sny, zagrzebane betonem Gdzieś tam ja i Ty, róże pod nieboskłonem I choć wieje chłodem, pomimo braku światła Nadziei płomień tli się w naszych płatkach I to nie koniec jest, to nie porażka Bo nawet na betonie czasem piękny kwiat wyrasta..." SumaStyli |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i raportuję twój post -.-
Mówiłem nic nie działa nie masz własnego info z doświadczenia to nie pisz
"Ludzie i ich sny, zagrzebane betonem Gdzieś tam ja i Ty, róże pod nieboskłonem I choć wieje chłodem, pomimo braku światła Nadziei płomień tli się w naszych płatkach I to nie koniec jest, to nie porażka Bo nawet na betonie czasem piękny kwiat wyrasta..." SumaStyli |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Zesrasz się z tym ostrzeżeniem to jest elyta i chuja mogą mu naskoczyć -.- <IRONIJA> Może masz blokadę rodzicielską luknij czy rt działa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie mam :/
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Mam na tym forum dość doświadczenia (a już na pewno mam go milion razy więcej niż ty), żeby stwierdzić, że nie poszukałeś wystarczająco dobrze, aby rozwiązać swój problem. Nie wspomnę nawet, że nie podałeś takich podstawowych informacji jak to, jakiej przeglądarki używasz. Zareportuj sobie swój lack of brain. @down Sory, ale dyskusja z takimi ludźmi to strata czasu. pozdro 600 JP na 100. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 07-10-2011 o 19:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak mówię że NIC nie działa, to chyba masz tyle inteligencji żeby pomyśleć że ŻADNA przeglądarka nie działa? ...
"Ludzie i ich sny, zagrzebane betonem Gdzieś tam ja i Ty, róże pod nieboskłonem I choć wieje chłodem, pomimo braku światła Nadziei płomień tli się w naszych płatkach I to nie koniec jest, to nie porażka Bo nawet na betonie czasem piękny kwiat wyrasta..." SumaStyli Ostatnio edytowany przez ReprezentRap - 07-10-2011 o 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() jak mowisz ze nic nie dziala, to moja inteligencja zaklada ze NIC nie dziala. Czyli nawet komputer ci sie nie wlacza.
Skoro zadna przegladarka ci nie dziala to masz wirusa i tyle.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Miałem wczoraj formata, jak masz dawać rady najpopularniejsze które w sieci znalazłeś bez jakiegoś remedium na nie to nie pisz
Teraz uruchamia się, ale nie ma grafiki (tylko na secure.tibia.com) I nie czyta mi javascript... Tylko na witrynie Tibii. http://imageshack.us/photo/my-images...ztytuurnd.jpg/
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
![]() Cytuj:
Zrób formata - myśl że nie ma wirusów potrafiących to ominąć i technologia zatrzymała się na Amidze.
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zamieniłem kompy z rodzicami. Teraz działa mój u nich (bezpośrednio z routerem kablem)
A ich nie działa bo sieciówką ... Więc to nie żaden wirus ale jakiś problem z połączeniem... Więc wiem co mówię jak mówię że czysto to czysto. Jakbym miał wirusa to by w drugim pokoju po podłączeniu nie działało
"Ludzie i ich sny, zagrzebane betonem Gdzieś tam ja i Ty, róże pod nieboskłonem I choć wieje chłodem, pomimo braku światła Nadziei płomień tli się w naszych płatkach I to nie koniec jest, to nie porażka Bo nawet na betonie czasem piękny kwiat wyrasta..." SumaStyli Ostatnio edytowany przez ReprezentRap - 08-10-2011 o 14:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2011
Lokacja: Rookgaard
Stan: Na Emeryturze
Imię: Masterwizard
Profesja: Rookstayer
Gildia: Masters of Rookgaard
Świat: Silvera
Poziom: 106
Skille: Dst25
Poziom mag.: ;]
|
![]() Ruszku, nie gadaj, Amiga to był bardzo dobry komputer, wspaniale się serfowało dyskietkami podczas ładowania Mortal Kombat ^^ Do dziś mi działa i ona i wszystkie games, a spędziłem przy niej 15 lat.
Pan wyżej@ Daruj sobie chłopie i nie przeżywaj, nikt Ci nie da na odległość jakiegoś "złotego środka", bo w kompie może brakować jakichś plików/skryptów/uaktualnień etc. tym bardziej, że robiłeś format c:. Wyluzuj ![]()
Czyń swoją Wolę, niechaj będzie całym Prawem... Miłość jest Prawem, Miłość podług Woli... 17 czerwca 2011r. logując się do gry dowiedziałem się, że konkurs na tibia.com... inaczej: Premium Account Your premium time expires at Jun 11 2012, 22:19:39 CEST. Mater Dei!!!!!! Oo 21:56 Waleczna Rigia [2]: ty jestes synem garbatego pajaka |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2009
Lokacja: Poznań
Imię: Filip
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 170
Poziom mag.: 9
|
![]() Oo tak, Amiga to było to.
Albo jak na Pegazusie całą rodziną przechodziło się arkanoida. ![]() ![]() ![]()