|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() po update jak już zapewne wiecie można przywoływac monka. a ja mam pytanie dotyczące tego stworka.
CZy on mocno bije ??? (bo chcem sobie pujść do cyclopolis albo na poh z nim ale nie wiem czy się okaże przydatny przy wiekszej ilości cycków) Z góry THX
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Ja się zastanawiam czy to aż za mocny bloker nie jest
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() Monk jest dosyc mocny knighta nawet z dobrymi skilami potrafi mocno udezyc
ale ja bym Ci proponowal zsumonowac 2 ds 2 ds sa silniejsze niz 2 monki jak sam wiesz wala z life draina jedenym ich minuesm jest to ze nie lecza sie ![]() ale spróbuj 2 warianty
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() albo zsummonuj 1 dsa i 1 monka i będzie git
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Eee, bez sensu!
Na monka trzeba 600 many, na DS 620, to już lepiej potężnego orca leadera za 640MP sobie wyczarować! A jeśli do tego dojdzie DS, albo Fire Devil (już "droższy" ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ostatnio prubowałem biegać po cyclopolis z fire devilem i orciem liderem i nawet było fajnie tylko raz na jakiś czas musiałem uhować lidera.]
Tak się zastanawiam czy by lidera niezastąpić monkiem który sie sam leczy. A wy co byście radzili ??? Z góry Thx
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Hmm... sumując Monka nie będziesz musical go uhowac (teoretycznie) lecz mnich jest słabszy od lidera ma słabszą obronę ale pewnie poradziłby sobie. Ale jeśli masz wybór pomiędzy monkiem a liderem wybierz lidera.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() oki zaużmy że wybiore lidera tylko że go będe musisz uhować. ale mniejsza o to a co wygbrać w dodatku do monka/lidera : fire devila który nie bije zbyt mocno chyba że walnie combo czy fire elementala który ma słaby def i raczej woli bić z bliska ale za to bije mocno???
tutaj próbowałem biegać i z tym i z tym ale moim zdanim leprzy jest fire devil bo on wali z daleka. a jakie jest wasze zdanie..??
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Chodzież
Stan: Na emeryturze
Imię: Kosior
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 64
![]() |
![]() Ja orka lidera musialem uhnac tylko raz na pohu jak mi blokowal gs. Cyklopy i mino guardy nic mu nie zrobia.
Teraz bede chodzil na poh z Orkiem Liderem Fire Elementalem
![]() |
#10 |
Buuuuu
|
![]() Jak lider zaczal blokowac to GS mial 50 czy mniej hp?
Z tego co wiem to zadne summony nie sa na tyle mocne zeby zablokowac GS przez sensowna chwile.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a czy wie ktoś jakie summony sie najbardziej opłacają do cyklopolis. ???????!!!!!!!
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Monk jest mocny wiec ci duzo exp weznie.Na poh to najlepiej FD i FE.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Monk jest potężny, wczoraj widziałem go (summona) w akcji. Na dwarf guardy robił hity za 60+, a jak ja w niego biłem na full offence z FS i 60 w swordzie to nie mogłem dmg zadać...
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2004
|
![]() eh to jak jedni mówią, że lider przyblokuje gsa inni, że nie powiedzcie dokładnie jak wygląda sytuacja gs kontra inne różne summonki ?(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
![]() Cytuj:
A jak chodzi o summony na PoH to moim zdaniem szkoda expa, ale jeśli już chcecie jakimś summonem blokować GSy to albo orc leader albo DS, pamiętajcie tylko o dwu drobiazgahc: 1: GS może zmienić cel, 2: potrzeba sporej wprawy żeby GS zaczął od razy summona atakować zamiast gracza. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Buuuuu
|
![]() re: Sephiroth
Moze bilo was wiecej niz 2, w takim wypadku czesc ciosow szla bezposrednio w monka a nie w jego tarcze? Co do summonow vs GS to sie nie oplaca, bardzo duzo UH pojdzie, bardziej ekonomicznie bedzie urzywac HMM.
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ja na gs'y vchodze tylko z hmm wtedy prawie nie marnuje uh tylko czasami jak z poisona zjedzie mnie doo red hp alwe wtedy raczej zawsze mam manne i używam vity albo jak spotkam huntera na środku respu gs'ów na pohu x(
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2004
|
![]() moim zdaniem monk moze byc dobrym blockiem ale na malo ilosc potworow bo sie leczy ale jak bedzie np.7 cycow to raczej nie zdarzy sie uleczyc a raczej wali tak srednio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2004
![]() |
![]() Monk moze byc lecz jezeli mial bym wybrac ineego to jest kiepski
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2003
|
![]() monki na poh to dobra sprawa jezeli poluje sie na dsy,ghule, cyce etc
gs'a nie da sie blokowac summonem bez straty duzej ilosci uh bo gs w kazdego potrafi walnac za 150+ hehe ja bym tam nie przywolywal lidera na pohu bo moze latwo sie ktos pomylic i nam zabic sumona... wg najlepsza opcja sa 2 monki-same sie lecza, niezuzywamy tym samym uh a walnac potrafia i to mocno..jednak same tez maja slaba obrone |
![]() |
![]() |