|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() Dla wszystkich którzy nie mają Pacca. Tak sobie wymyśliłem nowy sposób logowania. Otóż załórzmy, że to jest wasz numer: "123456", a to wasze hasło: "samolot". Wchodzicie na Tibia.com, do wlasciwosci swojego konta i zmieniacie haslo na "123456samolot" - dokladnie tak - najpierw wasz numer, a potem właściwe hasło (bez spacji). Może wydawać się to wam dziwne, ale zara zobaczycie w czym sęk
![]() ![]() ![]() P.S. Może juz ktoś to "odkrył" przede mną, nie wiem, ale jak by co to od nikogo pomyslu nie zerżnąłem... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Pomysł dziwny, ale może skuteczny. Sprawdze to potem i opowiem. Chodź ja i tak klepie to z zastraszającą częstotliwością
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2003
![]() |
![]() Niczego nowego nie odkryleś.Podobny patent wymyśliłem dwa miesiące temu.Ale jest jeszcze szybszy patent "tibia PW" ale to juz jest (chyba) nielegalne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2003
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() Ale zauwazcie to do najbezpieczniejszych rozwiazan nie nalezy jesli ktos ma ywoje haslo albo numer konta to z latwoscia moze cie zhakowac ale poza tym sposob dobry na szybkie logowanie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Ja robie podobnie, tyle ze ja kopiuje tylko haslo.
Numer mam prosty wiec jest bez problemow.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
![]() |
![]() Ja Mam 2 sposoby 1 to takie samo hasło jak numer konta ! troszke niebespieczne ale jeszce nikt mnei nie z haczył .macro ale to jest nielegalne ;-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
![]() |
![]() Ale komu by sie chcialło klepać?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() Ten pomysl jest taki sam jak normalne wpisywanie.
Nom dobra czasem ale tylko czasem mozna sie szybciej wbic. Ale gdy wlasnie loogujesz sie z monstrualna predkoscia blokuje ci sie konto masz napisane "account disabled ....." jest to zabezpieczenie przed macro logging ![]() Nie zabardzo doradzam ten pomysl
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() Jakos nigdy takiego czegos nie mialem :/ I niby dlaczego stosujac ten sposob latwiej cie shakowac?? Pomysl logicznie twoje stare haslo wchodzi w sklad nowego i wychodzi NA TO SAMO!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
Lokacja: Piła
Profesja: Paladin
![]() |
![]() A ja mam pytanko dotyczace makro.
A więc...Jak działa takie makro? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() Ja mam inny tesh dopry sposob
mam proste jednoliterowe hasło np. qqqqqq i biore ctrl+v potem tab i haslo
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Moj kolega ma jakis taki program ze wystarczy ze wcisnie f12 i mu wpisuje sie automatycznie...Ale shakowali mu konto bo na kanale TRADE niechcacy mu sie wcislo f12
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2003
|
![]() ja wam poewiem że we wpisywaniu mam już taką wprawę, że cały wpis niezajmuje mi więcej niż sekundę awięc niema dla mnie różnicy.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Tak jak ja...Tak jak ja
![]() Ale czasem ci sie jednak ZEZNIE...i LOL...
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() Tibia PW nie jest nielegalny on po prostu wpisuje account i password.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Buuuuu
|
![]() re: Account disabled przy logowaniu.
Mozna logowac sie max 30 razy na minute, jesli wiecej razy wpiszesz to przymusowe 5 minut przerwy. ------ Jakie kolwiek dalsze pytania/odpowiedzi na temat macro do logowania sie skoncza sie upomnieniem.
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Macro działa w takis posób że nagrywa to co robisz na windowsie ... czyli to co piszesz i ruchy myszki !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Mozliwosc, jak sie mozna wkopac z metoda podana w temacie.
Tak wiec, bierzemy sobie do schowka konto i haslo i za ktorymstam razem udalo nam sie zalogowac. Stajemy sobie pod depo piszemy I BUY FS ale wiadomo, ze aby kupic FS'a, to trzeba sie nastac sporo, wiec zaznaczamy calosc i klikamy ctrl+c, ale cos sie nie wcisnelo i tekst I BUY FS nie jest w schowku. Potem odruchowo wciskamy ctrl+v i klepiemy enterek. Powodzenia, w wyscigu na tibia.com zeby zmienic haslo ![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |