|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Dzisiaj do mojego kuzyna jakiś kolo "styggings druid" wysłał 2 razy wiadomość:
Http://www.pandoria-world.cjb.net - Login and get Premium Account of 90days, maybe win a plate set and more! -//Stygging. Ta sprawa nie może przejść bokiem :d bo według mnie to na 100% HAKER! Grający na Pandori niech uważają na niego :/ (niewygląda podejrzanie ale na moje to napewno HAKER :/ powinni go zbanowac ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Torun
|
![]() lol Stygging wpisz sobie ten nick na tibii.com to jeden z czolowych graczy na Pandorii...napewno napisal taki msg? ;]
![]() |
#3 | |
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() no w sumie racja bo jak koles chamsko klamie o tym, ze np. dostaniesz pacc'a i kaze wchodzic na stronki na ktorych musisz wpisac swoje pass'y no to nie mozna nazwac go hackerem raczej...po za tym CiPowie ostrzegaja, ze passy nalezy wpisywac tylko i wylacznie na tibia.com i nawet gm'om nie sa one potrzebne
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() żadna nowość ... normalnie tak co 2 dni na trade jakiś głupek strzela takimi linkami typu "best movies- anihilator (itp)" (do tego pisał z błędem).
A co do tego, że to od dobrego gracza, a może przekręciłeś imię i to był ktoś kto się podszywał, w sensie przekręconej jednej litery w imieniu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() 1. to napewno byl namefaker - nick bardzo podobny, na pierwszy zut oka nie widac roznicy - np. tu'riel zamiast turi'el albo lol zamiast Iol
2. takie "hakerstwo" jest powszechne na kazdym serwerze i nie ma w tym nic dziwnego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Norrin
Gildia: Legendary Phoenixs
Świat: Harmonia
Poziom: 171
![]() ![]() |
![]() Niech mi ktoś wyjaśni kto się jeszcze na takie "haczyki" łapie.
To z głupoty, niewiedzy czy z faktycznej chęci posiadania pacc? Wszystko ładnie i jasno jest opisane co do logowania się na innych stronach niż oficjalna. A prawą rękę daję, że 70% ludzi nawet nie przeczytało 2 pierwszych zdań regulaminu...pomijając już tekst odnośnie ochrony konta. IMO są sobie sami winni więc nad czym się tu zastanawiać. Wrzucił to ktoś na forum Pandorii? Raportował? Gadał z nim lub GM'em? 3 najbardziej powszechne i IMO lamerskie zagrania ze strony takich graczy to: - Podesłanie linka na Trade. - Sępienie numeru i hasła w celu domniemanego zakupienia pacc'a. ![]() - Wysyłanie listów ("...jesteś jednym z 30 szczęśliwców....wyślij acc no. and [email protected]). LOL Po pierwszym takim spadłem z krzesła ze śmiechu..a teraz już pozostaje tylko płakać ze względu na ich głupotę ![]()
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2005
Lokacja: Venore
![]() |
![]() Cytuj:
wyluzuj stary ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Karton w kropki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Karino Han
Profesja: Knight
Świat: Nova
Poziom: 24
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() No Novie ludzi obkrąża takie coś, że jesteś jednym z 15 szczęśliwców bla bla bla wyślij swój numer acc i hasło na jakiegoś tam maila, a dostaniesz ileś tysięcy gp i pacca za darmo, fajnie, że do mojego kolegi rzyszło takie coś 2 razy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=khazad]styggings druid ma 2 lvl i jest facc../QUOTE]
zauwaz ze ja pisze nie o nim tylko o 'Stygging' tak jak jest podpisany pod ta wiadomoscia do kuzyna zalozyciela tematu ![]() "//Stygging"
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: -----
Imię: Isair of Xel'Rash
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 114
Poziom mag.: 76
![]() |