|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: >.<
Profesja: Brak (Rookgaard)
![]() ![]() |
![]() Ostatnio zaczołem grać na nowym serwie i zauważyłem, że tabelka ze skilami, expem itd. już chyba od 3 dni nie jest odświeżona. Czy zawsze na nowych serwach tak jest ?? Może dlatego, że wszystko tak szybko rośnie i Moderatorzy stronki nie zdążają wyłapać kto czego ile ma :>:>
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Lol. A ty uważasz, że oni codziennie, na każdym serverze patrzą, kto ile poprawił sobie shielda, mlvl, lvl itd. I później sobie wszystko ręcznie zmieniają? -.-
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() "Pewnie według niektórych modków najlepiej wcale nie odświeżac stronek - mniej pracy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Dobra jeśli uważacie, że to ktoś ręcznie wszystko zmienia to ja dziękuję. -.-
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() @Sozemego
Czytaj niżej ;p. Tabelkami zajmuje się takie małe siwe w rogu, które samo pracuje, a co do "odświeżania" to: Jeżeli char coś zdobył nowego to to zapisuje się w tabelkach dopiero po save (nie po każdym), a jeśli od "3 dni" to postać nic nowego przez te 3 dni nie zrobiła widocznie >.>. Logiczne, prawda? Ostatnio edytowany przez Thero - 26-04-2005 o 17:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() @Raul
Zle mnie zrozumiales, mialem na mysli to, ze NIE jest to odswiezane ręcznie, po prostu ciekawilem sie czemu nie codziennie... No, ale skoro cipsoft tak to ustawil, to ok :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Od calego dzialu Statystics na tibia.com jest osobny serwer. CipSoft informowal o tym w ktorymstam newsie jak zrobili wreszcie osobny do tego. Zeby nie przeciazac bazy danych statystyki sa odswiezane raz na 1 - 2 dni, a jesli chodzi o nowe swiaty to nic nowego, czasem nawet 3-4 dni tam statystyki nie sa odswiezane, nie wiem czemu tak sie dzieje, ale moze cipsoft tak zrobil, bo w jeden dzien sie strasznie duzo zmienia na nowych swiatach to moze nie chca sie przeciazac czy co :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Heh.. ja natomiast wiem dlaczego tak sie dzieje.... Kiedys bedac w statystykach (w swordzie) prawie na koncu listy, potrafilem grac 24 godziny na dobe albo i dluzej...wbijajac przy tym 2-3 skille i mi sie to nie updatowalo... postac musi byc wylogowana na jakis czas... wtedy po dniu albo dwóch to sie updatuje na stronce... to takie opóznienie jak postac jest caly czas online... spróbuj.. ![]() a co do nowych serverów to cchyba wiadomo dlaczego prawie nic sie nie updatuje ... skoro trzeba sie wylogowac na o wiele dluzej niz save server... ![]()
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 Ostatnio edytowany przez nawigator - 26-04-2005 o 20:55. |
|
![]() |
![]() |