|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam wszystkich Tibian
![]() ![]() ![]() gdzie mam teraz isc?? (pobyt w venore to wiecej deathow od pkow) i co mam lac? ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Proponuje Ci iśc na swampy, wychodzisz południową bramą potem cały czas drogą, przechodzisz przez taki jakby most i caly czas na dół aż do dziury, zrobisz tam sobie troche expa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 02 2004
![]() |
![]() jestes w trudnej sytuacji.RADZE WYSTKIM zeby nie szli po rooku do venore po1:niema na co polowac po2:najwiecej tam pk po3:niema 3
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Hehe. Ja wyszedlem z rooka prosto do Venore i nie zalowalem, ani tez nie bylem szczesliwy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2004
|
![]() Idz na te trole jak oxygne mowil jak troche kasy zarobisz to kup se morning star/scimitar/jakis topor i scale armor i brass legs i soldier helmet. Potem mozesz zaczac chodzic na amazony (na polnoc od vernore)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2004
|
![]() Najlepiej iść do Ab'dendriel bo tam jest najmniej pk i kupic za 50 gp klucz do troli i tam expowac i skilowac do wyrzszego leelumam w tym doswiadczenie bo mam postac na novej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Cytuj: