|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() A więc kupilem sobie nowy komputer i mam maly problem. Slabsze gry czyli tibia i helbreath strasznie mi sie laguja. Nie wiem jaka jest tego przyczyna gdyz n starym komputerze nie mialem w tych grach zadnych lagow a na tym laguje. Karte sieciowa mam zintegrowana 1 giga. Net 1mb/s. Komputerek pentium 4 z zegarem 3ghz. Grafika radeon x600 pro 128 bitowa. I plyta glowna tez niezla ;P Inne gry dzialaja mi bez zarzutu. Nie mam odpalonych zadnych programow co spowalniaja system. Mam windowsa xp z service packiem 2 wiec sterowniki itp tez mam. Moze mi ktos jakos pomoc? :|
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Lokacja: siemiatycze
![]() |
![]() Jesli masz w sieci to ci beda zawsze jakies lagi.Albo masz wirusa
|
![]() |
![]() |
#3 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Nie mam w sieci. Wirusa tez nie mam bo chyba jak odpalilem jako pierwsza rzecz tibie to odrazu sie wirus nie sciagnal
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Tibia nie lubi Windowsa Xp z SP 2 i czesto tak sie dzieje, mozesz sprobowac pokombinowac ze sterownikami.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Radom
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 110
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Gram już w tibie około półtora roku i mam takie jedno pytanie ... mianowicie o co chodzi z tym '' IP adress blocked for 30 minutes . Please wait '' czym to moze być spowodowane ?? i dlaczego nie trwa to 30 minut tylko czasem godzine ponad . To jest jeden mój problem , teraz czas na drugi ... Ostatnio mialem dziwna sytuacje , odpalam tibie , wpisuje passy , pojawia mi sie okienko z postaciami wybieram jedna az tu nagle ... '' Your IP adress is Banished '' . O dziwo nie używalem żadnych macro , nie zabijałem , starałem sie pomagać poczatkującym graczą . Na stronie nie było nic napisane ze dostałem '' bana '' tylko przez 3 dni nie mogłem na account wejsc . Prosze pomóżcie za co mógł być ten ban , nie obrażałem nigdy GM'ów ani nikogo , więc czym to mogło być spowodowane
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny gracz
Imię: Marcin Universal
Profesja: Paladin
Świat: Zanera
Poziom: 15
Skille: 46/37
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Cytuj:
prawdopodobnie wpisales 3 razy zly acc lub password. wtedy blokuje ci sie konto na 30 min. kazda proba, ktora podejmiesz w tym czasie by sie zalogowac spowoduje wyzerowanie czasu. problem nr 2 nie wiem co sie stalo
![]() |