|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
![]() |
![]() hymmmmm wszyscy zanmy brazylijczyków...
podchodzą i mówią: "hi" "br?" a jak im odpowiesz... "no" to masz szanse zginąć... -_-" dzisiaj expowałem na soldierach i wpadłem w dziurę z 4 soldierami... (a mam 18 lvl palkiem -_-" ) to walę je ze spearów i pomagam sobie FB, a tu wchodzi jakiś kolo... i oberwał z tego FB :/ i dostałem czache... to ja panikuje i uciekam głębiej, a tam 3 soldiery... więc spowrotem na górę, a tam doszły jeszcze 2 dwrafy i zablokowaly miejsce ropnięcia się... więc zacząłem biegać i odciągać je... ael sprawnie mnie blokowały. W międzyczasie użyłem 2 razy UH i doszedłęm do czerwonego... mając 25 hp i 0 many ropnąłem się fartem i w tym stanie, z czachą i bez broni zostałem na dwarfach i rotach... już mnie roty i dwarfy dobijają a tu widzę - kolo, więc krzyczę help i tłumaczę missclicka. On dał mi żarcie, rozwalił potwory i jeszcze przyniósł mi moje speary.... uleczyłem się i doszedłem do sibie... okazało się że to był brazylijczyk ![]() sorry ze takie dłuigie, ale ta sprawa mnie mocno wzruszyła ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() tak offtopic... to przeczytałem że fire sword świeci w ciemności...
ale nie działa jak pochodznia?
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() świeci, ale nie jak pochodnia
![]() to bardzo słabe światło Fire Axe też świeci |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Osobiście mam FSa i ci powiem, że on daje tyle światła, że wszystko widać
![]() Widzisz gdzieś tylko o jedną kratkę więcej.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
"pol/polak/polish"? Cytuj:
to masz szansę zginąc...lub usłyszeć polskie "to s*******aj huju" Btw: Sytuacja z życia wzięta.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() Brazylijczycy wcale nie sa tacy zli. Kiedys na 9 lvlu nawet z jednym trenilem. Był nawet fajny. Bardziej boje sie chyba szwedów (wredne małpy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Xanatos, po co dodałeś ten offtipic w nowym poście zamiast edytować stary?
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Ludzie slyszeliscie o czyms takim jak 'stereotypy'? Nie ma tak ze wszystkie Szwedy to ch*je, bo znam kilku b. fajnych(z 4 bylem na desert quescie-jeden to rpzewodnik-i nie bylo zadnych animozji ze jestem glupi bo nie-szwed...) Jak dotad nie spotkalem zadnego brazylijczyka z ktorym sie koleguje, ale czesto gadamna Game-Chacie i tam prawie nie ma takich ciu***skich gadek-a na pewno na game-chat wchodza tez br/owcy nie??? Tak samo nie kazdy polak to thief, blablabla moglbym tak dlugo...
Po prostu niektorzy jak kogos sPKuja to lubia pomyslec ze jednak gorsza od nich jest Mora wchodzaca do chat o brzasku...Eee...To znaczy lubia pomyslec ze gorszy jest rbazylijczyk podchodzacy, pytajacy br i zabijajacy jak nie.... PS.Ta kwestie ze 'lubia se pomyslec, ze...' wzialem z Wiedzmina ![]()
![]() |
#9 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() como vai voce? voce é estupido. eu vou te matar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Fallen Angel
|
![]() Tak tobie trafił się fajny brazylijczyk ale większość do strzaszne chamy. Jeden mnie dziś zablokował i dostałem deada.
![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Karol, czemu czepiasz się każdego mojego postu? Ja tylko mówie, że nie robi się nowego postu, jeżeli można coś napisać w starym.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Litawor
a ty tym sposobem nabiłeś 2 geniuszu... -_-" (przez Ciebie zresztą ja też...) a wogle możecie mi powiedzieć co znaczą skróty: -aff -pios -o q (nie wiem czy to skrót ![]() -oi P.S UpDate na www.basketplayer.webpark.pl (już jest więcej zdjęć, a w dodatku filmik, jka pakuję do koasza ![]() [EDIT] jeszcze jedo pytanie... czy od uderzenia od magii może mnie uchrinić tarcza, lub lepsza zbroja? czy to bez znaczenia (sam mglvl)? (bo zastanawiam sie czy walcząc z magami opłaca się nosić tarczę...)
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Wczoraj w szczycie zginalem to myslalem ze zwariuje, tak trudno bylo wejsc! Wszedlem i pedze nad thais <z carlin szedlem> zeby wziasc moje rzeczy. Po drodze bila mnie amazonka, ale dalem jej ignora
![]() hi! br? Jakie ludzie sa dobrzy, Taki polak jakby to znalazl to by w zyciu nie oddal! Biore to z wlasnego przykladu!! ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2004
![]() |
![]() Ja tam nigdy nie padlem ze wzgledu na to ze jestem polakiem ... coprawda boje sie od tego przyznwac w obecnosic szwedow
![]() Ja tesh sie czesto pytam o naraodowosc ale nie robie tego w noobski jak dla mnie sposob "hi" "pol?" tylko pytam sie "where are u from" i jak powie Africa to powiem cool i se pojde nie bede bluzgal ani grozil kolesiowi za to ze jest z Afryki... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() no ja na natretow z pytaniem "hi" "from where u are ?" albo olewam kolesia (kolesiowe
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Nieno, niektózy brazylijczycy są spoko. Jednego w Vipach mam. Tak wogóle to w vipach mam chyba więcej zagranicznych ludzi niż polaków
A co do drugiego postu to czy jakiś club świeci w ciemności...?
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek
![]() ![]() |
![]() sesksik nie powiedziałbym zeby polacy nie oddawali zeczy. Przez to mnie obrazasz bo ja jezeli znajed cos cenniejszego niz np pol bp hmm lub kilku uh to oddaje to (pilnuje az koles przyjdzie lub sam zanosze do depo). Oczywiście sprawdzam najpierw lv kolesia i patrze czy to była dla niego duza strata czy też nie. Oddalem wszystkie kluicze jakie tylko znalazlem i jakies czesci zbroi. Z regóły jak oddaje to już wszystko co znalazlem (chyba ze nie mogłem czegoś unieść i po schowaniu tego ktos i tak to gwizdnol) Wiec czuje sie Twoja wypowiedzia urażony. Nie oceniaj ogółem ludzi bo nikt Nigdy nie moze byc pewei nze cała narodowość/ kraj/ społeczność/ lub cokolwiek innego to same chamy, złodzieje, pijacy, pracocholicuy lub nie wime co jeszcze .
A co do tematu jesli chodzi o ataki pk ..jesli wiesz ze nie wygrasz nie atakuj. Najlepiej zacznij uciekac (czasami jak widza ze nie walczysz to Cie zostawia bo nie chcą mieć +1 niewinnego zabitego)... A uciekajac (widzisz ze nie odpuszczaja staraj sie dorwac jakis worek lub b bp schowaj pod jakims kamieniem z Twoimi rzeczami...i tak zginiesz a może oni go nie znajda i odzyskasz swoje rzeczy. .......A z tym restartem to miałęś wyjątkowe szczęscie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja tam znam dużo fajnych Szwedów
![]() tak samo brazylijczyków ![]() Polaków zreszta także. Jak ktoś się mnie poyt "br?" to mówie no Pol. I często dopowiadam coś w stylu "but you was near ![]() Po takiej akcji jeszcze nikt mnie nawet nie zaatakował ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Ja też nie mam nic do: Hi, br? lol
Szkoda tylko, że tak słabo znają angielski ![]() Przykład: Kiedyś stałam w dp w Venore i jakaś panna krzyczała: HELP. Więc ja do niej na prv: "How can I help u?" A ona do mnie "hi, br?". Myśle sobie, wszytsko jasne ![]() Minął może z miesiąc od tego zdarzenia. Byłam w Mintwalin i zaliczyłam deada. Straciłam k-legsy i BOH'y. Ależ się wściekłam!!! A potem dłuugo nie mogłam się zalogować. Jak mi się w końcu udało wbić. Popędziłam do dp, żeby się jakoś ubrać i lecieć po swój eq. Patrze a w dp mam parcel. W parcelu moje BOH'y, k-legs i nawet runki i blanki i jedzenie, jakie miałam... dosłownie wszystko co miałam przy sobie i jeszcze list. A w liście napisane było jedno słowo: CARLIN lol - to są cool ludzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh... pobieznie czytajac wasze wypowiedzi zauwazylem ze oceniacie caly narod (brazylijski) po tym jak spotkaliscie jednego czy tam dwoch.
Ale z jednym sie zgodze, slabo znaja angielski