|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() Yo! 8)
Jestem ciekawy ile punktów uzyskaliście na teście do Gimnazjum. Ja jestem zadowolony miałem 38/40. ![]() Prosze o komenty. :rolleyes: |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja wprawdzie nie jestem szóstoklasitą, (jestem pierwszakiem
![]() ![]() Te testy są proste !!! Wystarczy dobrze przeczytać zadanie !
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() ja się muszę pochwalić bo zdobyłem maxx hahaha!
![]() ![]() a tak poza tym to slajt ma rację - te testy nie są trudne jak sie umie czytać ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() o przepraszam nie slajt tylko Slajt
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
![]() |
![]() ja chodze do pierwszej gim ale z probnego mialem 39 a z glownego 38 zawsze punkty tracilem na polskim MATMA RULEZ
![]() |
#6 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Co prawda test ma już za sobą (pisałem jako pierwszy rocznik) ale wypowiem sie - ja miałem 39/40
![]() ![]() Ogólnie wtedy test był banalny - to waszych punktach widze że raczej nic się nie zmieniło ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Osobiście ten test już mam za sobą ( jestem w II gim.), ale mogę się pochwalić
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Ja nie jestem zadowolony z mojego wyniku 35 zrobiłem pare głupich błęndów
![]()
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() wy tu k***a o bzdurnych egzaminach a ja tu se maturą martwie.....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
![]() Dla nas narazie to są ważne egzaminy. Matura dopiero za 6 lat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Żeby nie było, że se nabijam: Jestem jeszce z tych mistrzów, którzy są tak uzdolnieni, że żadnego egzaminu na koniec szkoły podstawowej nie musieli pisać.
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Ekhmm... Ja miałem co prawda wynik nie najlepszy, ale jestem zadowolony. ;] Zdobyłem 29/40 punktów. Heh, mogło być gorzej. ;)
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() heeh
ja mialem wprawdzie tylko 37/40 ale probny 40 szkoda bo stracilem na jakims glupstwie mysle ze pod koniec gimnzajum bede mial duzo bo duzo sie ucze
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2004
|
![]() ja miaem na prubnym 36 a na końcowym 28 a
![]() ![]() ![]() trema ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() Cytuj:
![]() 1) Egzamin gimnzjalny dużo się nieróżni od waszego (mówie to po waszych wypowiedziach bo sam niemiałem przyjemności pisać egzaminu do gimnazjum - jestem za stary ![]() 2)Nie musisz się uczyć żeby dobrze napisać, większość zadań polega na logicznym myśleniu (chociaż czasem przez to myślenie można źle zaznaczyć... a mianowicie chodzi mi o pyt. "Pewien rowerzysta po ciężkim dniu jazdy udał się na spoczynek, na następny dzień bolały go mieśnie, Jest to spowodowane: a) oddychaniem beztlenowym b) oddychaniem tlenowym c) cos tam z hemoglobina d) <niepamietam> ", co bys zaznaczyl? ) i dokładnym przeczytaniu pytania. Oczywiście niektóre pytania (główniw na matmie) wymagają wiedzy.(chociaż w jednym zadaniu wzór był podany... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() Z matmy,chemii,fizyki itp. wiedza jest potrzebna to prawda, ale za to z humanistycznego większośc się wyczytuje z tekstów, elimuje sie zupełnie nieprawdobne itp.
Głownie w egzaminie humanistycznym (mówie o tym z tego roku) trzeba było znać pare lat z historii, nic więcej, wypracowanie gdzie trzeba bały podać przykłady z literatury to nieproblem można wziąc z może nie pierwszej lepszej ale z wielu napewno. Więc można powiedzieć że te 50 pkt z polskiego jest praktycznie za darmo. Z matmy trzeba coś umiec, pare wzrorów ale coponiektóre też można logicznie rozwiazać. Pozatym zauważ ja napisałem "niemusisz się uczyć żeby dobrze napisać" , niemiałem na myśli nic zero nauki przed egzaminem, miałem namyśli że nawet mało przykładając się do nauki i powtórzyć sobie to i owo przed egzamin można go dobrze napisać (oczywiście niezachęca żebyście się uczyli ![]() ![]() Moge sie jeszcze posłużyć opiniami z mojej klasy w której b. duży % ludzi powiedział że trudne to niebyło. (poza paroma średnio dokładnymi pytaniami, a właściwie jednym czy dwoma) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
![]() |
![]() Ja tam miałem 39.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() Naszczęście nie jestem z was najgorszy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 06 2004
|
![]() A ja zdobylam 35 i jestem z siebie dumna za to pasek przez 2 lata mialam i teraz tez mam
![]() Ale pomysmy o tych co mature zdaja a raczej zdali... To dopiero wielkie poswiecenie ale ja dopiero za 6 latek zdaje ... |
![]() |
![]() |