|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Otóż ostatnio w Małopolsce i były zamiecie, silne wiatry itp. W piątkową noc (albo wieczór, jak kto tam uważa), o godzinie 22:30 wiatr zerwał jakiś słup i odcięło prąd. Siedziałem wtedy na necie. Po godzinie to naprawili, jednak było już troche późno więc poszedłem spać.
Na następny dzien włączam kompa i się dziwie. Pisze "Kabel sieciowy jest odłączony" Myślałem, że to coś także z tym zerwanym kablem i niedługo to naprawią. Wysłałem smsy do kumpla, którzy ma internet od tego samego kolesia co ja. Kumpel odpisał ze ma internet, ale po co się go przez telefon pytam, skoro ja siedzę na gygy? Na początku myslalem ze sobie jaja robi. Ale gdy to potwierdzily 4 osoby to się zdziwiłem. Komputer wyłączony więc jak ja na gygy mogę siedzieć! Zadzwoniłem do kolesia od neta. Powiedziałem że niamam internetu. On się mnie spytał, jakto niemam internetu, jak z mojego IP wychodzi połączenie z serwerem Gadu-Gadu. Powiedział że sprawdzi to. Niemożliwe było, że ktoś zna moje hasło. Nawet jeśli już, to przecież nie siedział by ciągle na moim gygy 2 dni bez przerwy! Tym bardziej że połączenie było z mojego gg. Na następny dzien się dowiedziałem, że naprawili już. Kabel się oderwał od skrzynki. Dzisiaj włączam kompa, zrobiłem nowe konto i dodałem swój numer do listy. Byłem dostępny. Przelogowałem się na moje konto. Niedostałem żadnej wiadomości, a kumple mówili że pisali do mnie. I teraz. Czy ktoś zna sensowne wytłumaczenie jakim sposobem mogłem byc połączony z serwerem gg bez włączonego kompa i podłączonego kabla do internetu? @down Niezasmiecaj tematu. Z tego IP kożystam tylko ja. Ostatnio edytowany przez Hieyan - 19-12-2005 o 16:31. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Lębork
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Ortografia
Świat: Askara
Poziom: 30+
Poziom mag.: 55
|
![]() Odpowiedz jest bardzo prosta..... Oni istnieja !!! twoi koledzy sa zainfekowani !!! Tak samo jak twoj dostawca internetu !!! Radze ci uwazaj !!! mnie juz probowali dorwac !!! teraz siedze w pokoju bez klamek a pisze dociebie z kalkulatora !!!
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() kurde normalnie sprawa do archiwum X czy cos takiego
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Może starczyło ci połączenia tylko na gygy
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Cytuj:
Niewiem, nie wypowiadam się bo się na tym nieznam, czekam na kogoś mądrego a nie na idiotów piszących o archiwum X itp. @down Ten bug był fajny akurat xD Ostatnio edytowany przez Hieyan - 19-12-2005 o 17:01. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
|
![]() Gadu-Gadu sux uzywaj tlena
![]() Gadu ma tyle bledów ile w moich dyktandach ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() To wszystko dlatego, że Microsoft chce zeżreć nasze muskI!
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
Raczej nikt ci tu nie da rady (; Zapytaj Billa Gatesa,moze on wie ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cóż... Czasami mam tak, że nie mam neta a gg działa mi normalnie i poprawnie...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
@topic: serwery gg tak maja, ze czasami jest sloneczko dostepne a jednak gg mamy wylaczone. Nic tutaj dziwnego a jak chcesz szczeg to napisz do serwisu gg;]
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() O bo to raz bylo tak, ze siedzac u kumpla nagle wyskakiwalo okienko GG "Kajulec jest dostepny".. gdzie w domu nie bylo NIKOGO.
Czasami sie zdaza.. a Twoj przypadek? Nie wiem.. trudno mi to wytlumaczyc. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Kraków/
![]() |
![]() A ja podczas tej zamieci miałem wypadek autobusowy niedaleko Wolbromia
![]() Może to kosmici??
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
Kurcze dziwna sprawa a może nie do końca kabel sie zerwał? ![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Fuck off...
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2003
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() ROTFL!!!
![]() ![]() ![]() ![]() @Vekegi - uraziles dume 13latka ![]() ![]()
[center] [img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/16/greendayf.png[/img] [img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/16/bobban.gif[/img] [url="http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=64481"] [img]http://i1.tinypic.com/no97gi.jpg[/img][/url] [/center] |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Fajnie... On też ma 13 lat A poza tym, nie wiesz o co chodzi- nie odzywaj sie...
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Kraków
|
![]() Przypadek dość dziwny miałeś... moze servery gg miały jakiś zastój? Nie widzę jakiegoś innego racjonalnego wytłumaczenia.
Chyba ze w nocy naprawili kabel, a rano przed tym jak wstałeś cos sie u gościa spieprzyło. Nie wiem kto tam napisał ze gg nie jest zalezne od neta ale to niezły kretyn był.
"Pewnego dnia kupię sobie psa, przynajmniej będę miał co kopać z rana". Ostatnio edytowany przez Żółwik - 22-12-2005 o 22:24. |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
taki mały offtop
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() A czy ja mowie ze jestem mega dojrzały? On zachowuje sie jak super elytarny co mu wogule nie wychodzi. Koniec kropka nie chce przedlużac tego tematu jakimis pierdołami.
![]() |