|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Mały problem,i 2 pytania
![]() Ostatnio kolega poprosił mnie żebył ściągnoł z neta film,i wypalił go na DVD,tak by działał w odtwarzaczu(problem w tym że niewiem jaki to odtwarzacz).Tu się zaczyna mój dylemat,bo niewiem w jakim formacie musi być(czy w jakimś specjalnym?)I czy zwykłe ściągnięte napisy będą odtwarzane(ewentualnie gdzie je zgrać) by działały na odtwarzaczu. Niechciałbym marnować płyty DVD,mam nadzieję że dostane szybką odpowiedż,i modkowie uznają że to właściwe pytanie i dział,do zamieszczenia na forum.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Wiec tak. Jezeli jego sprzet odtwarza Divx-y, to wystaczy zgrac sam film i plik txt na plytke DVD w trybie ISO (nagrywanie danych). Problem pojawia sie w momencie, jezeli sprzet NIE odtwarza Divx-ow. Mozesz sprobowac nagrac film jako DVD-Video (czy jak to sie tam nazywa), ale napisy txt nie beda same z siebie dzialaly. W ogole dogrywanie dodatkowych napisow do filmu DVD to jest sprawa troche bardziej skomplikowana, musisz poszukac na googlach tutoriali (chociaz jezeli chcesz przeksztalcic na dvd-video zwyklego divx-a, to szczerze mowiac nie mam zielonego pojecia czy dogranie napisow jest w ogole mozliwe).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 31-12-2005 o 15:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Jeśli dobrze zrozumiałem, a nie wiem czy dobrze to możesz spróbować nagrać nie w DVD tylko w VCD. Ja dla kumpla do odtwarzacza DVD nagrywałem w VCD. Tylko nie wiem czy tak tylko u mnie, ale strasznie długo się nagrywa
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() VCD to najgorsze mozliwe rozwiazanie, zapomnij. Poza tym, juz chyba wiem jak to zrobic, musze sie tylko upewnic i potestowac
![]() /Edit: a nie, jednak nie wiem ;] Ostatnio edytowany przez hoomik - 31-12-2005 o 15:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Jak, zę trosdzku się z tym bawie, to polecam programy:
VSO DivxToDVD, oraz Avi2DVD. Proste w obsłudze. Powodzenia, i życzę udanego sylwestra ![]() P.S. www.divx.pl http://divx.howto.pl/ |
![]() |
![]() |