|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2006
|
![]() Gdy nabiłem sorcererem 19 lvl pomyślałem z czym teraz chodzić na cyklopy.
Wand of dragonbraeth ma daleki zasięg ale jest słabsza niż wand of plague z którą jednak musze być bliżej cyklopa. Z którą różdżką będzie mi się bezpieczniej expiło? ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
Zes namieszal... Bierzesz plague i expiesz, spokojnie uciekniesz, ten 1 SQM to praktycznie zadna roznica...
#3 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
![]() |
![]() Bezpiecznie sie expi na mana shieldzie exp z czym ci sie chce. Mozesz np. zrobic pare lmm i pomagac sobie walczac Dragonbreathem. Zreszta zalezy to tez od spawnu.
2xdown Moja wypowiedz tez byla sarkastyczna, manafluidy blz.
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Impalable - 25-06-2006 o 10:48. |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 29
Skille: 72/55
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() @2Up
Tia na mana shieldzie ( sarkazm ) , jak on ledwo będzie nadąrzał z regenerowaniem many na strzał z wand of plague. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: w domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Radzio de'Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
Można expić z wand of dragonbreath ale ja polecam plague bo szybciej zabijesz cyca i szybciej sie expi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() bij z wand of plague, dragonbreath jest bez sensu bo jak bedziesz lawirowal po korytarzach uciekajac przed cycem i bijac z dragonbreatha cyca przez 5 minut to w tym czasie wyskocza ci 3 kolejne cyce i w efekcie szybciej zaliczysz zgon niz jakbys w zwarciu bil jednego cyca nie uciekajac
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
Lokacja: Sanok
Imię: Dzidmajster
Profesja: Paladin
Gildia: Sinestesia
Świat: Astera
|
![]() Hmm. Ja moim sorkiem zaczynalem właśnie tam expic od 19 lvl'a. Zabrałem ofc ze soba wand of plague oraz wand of dragonbreath(na ghule, szkielety, dwarfy soldiery, poison spidery itd.). To czy chcesz expic z wand of plague zalezy rowniez od twojego eq. Ja na v shield, b robe, c helmet , p legs spokojnie chodzilem od 19 lvl'a z wand of plague.
Cyce biją różniej czasem nic nie odbiorą a czasem jadą nawet do 60 hitpoints. Wez ze soba ofc bp manasow (na dluzszy hunt wiecej), oraz pare run gfb (czasem gdy nie ma ludzi albo po save server jest hardkor w niektorych miejscach). Jesli umiesz uciekac i bic z rozdzki zeby cie cyc nie dorwal to bierz wand of plague i smigaj na mount sternum (polecam dolny poziom). Ja swoim sorkiem wyciagalem tam jakies 10tys/h expa gdy expilem od 19 lvl'a do 25. |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() Bicie cycow z dragonbreatha jest bez sensu bo zanim zabijesz jednego cyca to wyskocza ci 2 kolejne a przy okazji podejdzie jeszcze 2 noobkow ktorzy cie zablokuja i zamiast 10k/h bedziesz mial -30k/10 minut. Jak ktos kiedykolwiek expil na cycach w mount sternum to powinien wiedziec juz o tym ze naprawde nie ma tam gdzie uciekac i bicie z dragon~ prowadzi do zgonu bo uciekajac natrafiamy albo na gracza ktory nas blokuja w korytarzu o szerokosci 1 sqm albo kolejne cyce otocza gracza i nie ma drogi.
Ostatnio edytowany przez Orshabaall - 25-06-2006 o 19:59. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fred Warrior of Pacera
Świat: Pacera
Poziom: 11
Skille: 45/45
Poziom mag.: 2
|
![]() Bij z Wand of Plague, bo szybciej zabijesz cyklopa niz bys z dragonbrehta walił. Ja na cyklopy chodze sorcem/druidem od razu na 9 levelu jak sobie kupie czar exura i zadnych run mana fluidow i manashieldów nie używam i na jednego cyklopa trace od 0-40 hp.Najlepiej je zabijać pojedyńczo i lurować po drabince(Jeżeli expisz np. kolo Thais).
Tak możesz bezpiecznie expic chyba że przyjdzie jakis noobek który Ci zablokuje droge. Ostatnio edytowany przez Mateusz Diggory - 26-06-2006 o 21:29. |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Gildia: --------------
Świat: elysia
Poziom mag.: 5
|
![]() Gdzie w thais da sie lurowac cyklopy?
A najszybciej i najbezpieczniej to z sd. |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Polecam expienie na "cycach"... |
|
![]() |
#15 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: w domu
Imię: Radzio de'Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 70/69
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2006
|
![]() na cyce ze swoimi starymi najlepiej, bezpieczniej przynajmniej
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Titania, Venore, Łódź
![]() |
![]() Proponuje na cyce z grmoadką hałaśliwych noobów. Wiesz jak bezpiecznie? I jakie looty można zebrać? (Np. bp of lmm, wand of vortex ). Albo zawołaj pana dzielnicowego jak się boisz. A tak na serio: full defence i byle jaka różdżka.
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Meziolix Gardor
Świat: Honera
Poziom: 24
Skille: 53/51
|
![]() Hmm wegdłuk mnie bezpiecznie bedzie z Wand of Dragonbreath aczkolwiek można takżę wziąść na wszelki wypadek 2 mana fluidy i isc z Wand of Plague
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Bierzesz wand of dragonbreath i jazda.Ja sam kiedyś expiłem na cyklopach w ten sposób
![]() |
![]() |