|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Wracam sobie wlasnie z expienia, niose a raczej targam plecak ze zbiorem (glownie plate shieldy itd) zachodze do kazoo a tu koles sie pojawia tuz za zakretem, palek, 15 lvl, wyglada na to ze ma problemy z chodzeniem, wkoorwia mnie w sumie fakt ze ktos mi kolo worka weszy wiec che odejsc, ale pech chcial ze sie zjawilo kilka ratow, koles do mnie : kill rats, chcac pomoc, zabilem raty a w tym momencie on ukradl mi worek, mimo ze mam 15 lvl wiecej nie udalo mi sie go dogonic ( w sensie worka, tak by go lyknac na swoja strone - zabrac go nie moglem bo kolo 4k wazyl) zaczalem go bic, ale koles uciekl z moim workiem do swiatyni w kazoo...wylecial raz, drugi, udalo mi sie go ubic, ale tu niespodzianka...okazuje sie ze on jest mieszkancem kazoo...a co za tym idzie odrodzil sie w swiatyni przed ktora wlasnie zginal, znow zapieprzyl worek...ale tym razm obral kierunek na dp...wiadomo ze po smierci mam skulla na 15 minut, myslalem ze zdarze go ubic/zabrac worek przed depo - a w zasadzie w odleglosci na tyle bezpieczniej by wyczekujacy tam panowie nie ruszyli na mnie (bo tak w 90% sie dzieje z tego co widzialem). Tak wiec lowlvl uciekl z moim workiem...zalamany jestem bo troche tam kasy bylo.
Jak waczlyc z takimi ludzmi ? jak sobie z tym radzic ? sa jakies dobre sposoby ? widze ze koles liste deadow ma dosc duza, 3/4 od ludzi...pewnie nie 1 raz taki wystep zapodal |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Warszawa-> Mokotów
Imię: Szu Warlord
Profesja: Elite Knight
Gildia: Legendary Phoenixs
Świat: Harmonia
Poziom: 107
Skille: 97/97
Poziom mag.: 7
|
![]() specialnie dał się zabić żebyś dostał pz block'a
Cuż dobrym sposobem jest zrobienie postmana i można wysyłać loot, ale cuż jeśli nie masz, jak niesześ lootbaga miej jeszcze pare bagów, jeśli ci zbierze lootbaga to ty rzuczasz baga na lootbaga i kolo ucieknie z bagiem pustym zanim się zoriętuje ty już conajmniej będziesz przy lootbagu, dobrym sposobem jest noszenie fire bomb i destroy fildów, jak coś, rzuczasz firebombe, i już lootbag zatrzymany, zatakujesz gościa jak ucieknie/zabijesz urzywasz destroy filda i dalej targasz.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2006
Lokacja: Legnica
Stan: Aktywny gracz
Imię: Liwinech of Juleria
Profesja: Knight
Gildia: Ancient Explorers
Świat: Juleria
Poziom: 32
Skille: 69/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Szczerze mówiąc to typowy przykład lootera następnym razem olej typa taszcz baga jak najszybciej i olewaj wszystkich żeby się dostaci jak najszybciej do depo , albo jak masz lagi to wesi zapasowego baga z jakimsi simieciem za kilka GP i jak zobaczysz typa to nakryj droszszego baga zapasowym ( czasem się nabiorą )
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Noś parcele i wysyłaj sobie luta na przyszłość.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Sanok
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 55
Poziom mag.: 51
|
![]() specjalnie dla ciebie poszukalem, nie bylo to trudne. Pierwszy post w poradnikach hehe
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=84495 |
![]() |
![]() |