|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Ja mam takie pytanie: ktora profesja wbije najszybciej 100 lvl zakladajac ze bede zaczynal gre od poczatku na danym serwerze? (zakladajac rowniez ze wszystkimi profesjami tak samo dobrze umiem grac). Prosze rowniez o uzasadnienie odpowiedzi zebym wiedzial dlaczego. (bo chce zaczac gre od zera na innym serwerze i nie wiem kim grac)
Ostatnio edytowany przez móc - 11-08-2006 o 17:40. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rookero de'Master
Profesja: Rookstayer
Świat: Xerena
Poziom: 100
|
![]() Moim zdaniem Sork.
Przykład Tetro Aurelius
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() postacie magiczne - sorc/drut bo nie muszą skilowac
ale to zalezy od ciebie palem starczy 45 dist i mozna expic knightem trwa to troche dluzej wiec jak chcesz duuuzo grac i znajdziesz czas na kilowanie to moze byc dowolna profesja |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Chce jak najszybciej dobic 100 lvl zaczynajac od zera. (nie mam kumpli ani kasy z innego chara itp) |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Czerwionka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Thirus Zewyn
Świat: Furora
![]() |
![]() Sork albo druid bo masz na poczotek rozdzke ;p A jak bys robil czary to tez szybciej pall to trening i kniht to dopiero ;p
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Thais
Imię: Knight
Profesja: Knight
Świat: Lunara !
|
![]() kazda postacia tzeba skillowac -_- , przeciez sorc/drut skilluja mlvl , ja polecilbym knighta bo gdy zrobi skile ~70/~70 (najbardziej polecam Sword) i kupi Gianta to wymiata . moze chodzic na lepsze potwory itp . w tym czasie skillowania do 70/~70 . wbije napewno 4 mlvl do uzywania UHow. polecam knighta .
|
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
PS. Czekam na dalsze porady. Ostatnio edytowany przez móc - 11-08-2006 o 18:37. |
||
![]() |
![]() |
#8 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
@topic: sorc > druid >>>>>>>>> palek >>>> knight
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 11-08-2006 o 20:25. |
||
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 06 2006
Lokacja: London
Świat: Aurea
Skille: 60+/60+
Poziom mag.: 4+
|
![]() Ja uwazam ze knight, bo 50/50 na 8 lvl i 4m lvl mialem w 2 dni nie wiem jak twoje mozliwosci, 60/60 to juz w zasadzie byl pierwszy tydzien gry, a potem tp juz tylko z gorki expilo sie fajnie 11lvl 60/60 ;] zawsze bp uh przy sobie i gitara gra, kasy tez bylo, a postaciami magicznymi malo cap,hp mala wada, glupi trap = dead ;/, z palkiem no to zalezy od internetu jaki sie posiada, bo zaluzmy ze expisz na guardach pare lagow, a guardy slabe nie sa i zobaczysz napis ,,You Are Dead".
Ale to jest twoj wybur ja tylko podaje moja sugestie. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Niezbyt rozumiem - mówisz, że każdą profesją umiesz grać, więc chyba powinieneś wiedzieć, którą expi się najszybciej itede.
Sorcerer najlepiej. |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw mam jeszcze jedno pytanie: A czy knight na jakimkolwiek lvlu jest w stanie expic szybciej od sorca na tym samym lvlu? Ostatnio edytowany przez móc - 11-08-2006 o 20:47. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Oczywiście, na 8 lvlu myślę, że będzie expić szybciej, Knightowi lecą skille dość szybko, a sorc do 13 lvla z WoV i tak biega. Później, też może szybciej expić, ale lvla na którym to Ci nie poda.
|
![]() |
![]() |
#13 | ||
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Zielona Góra
Świat: Xerena
Poziom mag.: -
![]() |
![]() Według mnie każda profesja ma swoje mocne i słabe strony, co daje się też odczuć podczas expienia. Marnowanie czasu na skillowanie traci każda profesja, co oczywiście profituje w przyszłosci
![]() ![]() Btw. Jeśli chodzi o kasę ![]() Morał: WSZYSCY SĄ TACY SAMI, JAK MĘŻCZYŹNI WEDŁUG KOBIET ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Dębica
|
![]() No dobra, świetnie... sorc/drut mają różdżki i laski, no ale co? na 33 pz kończą swoją przygode z nimi jesze coś uda im się poexpić a potem? dobra możesz dalej tłuć różdżką guardy (nie mając PACC) lub siedzieć na tombach. Ale istnieje pewien problem... mianowicie jaki? Musisz kupować manaski/runy (knight w większości tylko uh) powiecie że nie? bo moacie swoje "viski"? to bardzo prosze miłej drogi na hydry/dl/wrl/demony z viskami.
Ps. Nie wspomniałęm o tym, że brusty też trzeba kupować. Cytuj:
![]() ![]()
Mors malum non est, sola ius aequum generis humani Ostatnio edytowany przez Onori - 12-08-2006 o 09:05. |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2006
Lokacja: Wrocław City
Imię: Saranted
Świat: Secura
Poziom: 12
Skille: 39/40
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Głupi temat jak dla mnie, ale cóż.. Jeśli każdą umiesz grać równie dobrze to weź tą którą się najszybciej expi czyli knight. Bo nie trzeba ładować many czy kupywać boltów. A, że umiesz grać równie dobrze wszystkimi to skille zrobisz lada moment
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Imię: Jerzos Cage -.^
Świat: Ziemia
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() Ja polecam druida,sorc ma gorsze wandy, podobne czary(Ale ma exure sio,która dziala podobnie do vity i spala az 100 many mniej).Knightem ci od razu odradzam nawet z dobrymi skilami wolniej expi niz sorc,drut.
![]() |
![]() |
#18 | |||
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
- hmm/ sd tez wcale nie potrzeba uzywac - 33 lev i sorc z paccem expi jak 40-50 knight z dobrymi skillami, do tego mniejszym kosztem. - sorc na bardzo niskim levelu przekracza 20k/h swobodnie, czego nie mozna powiedziec o knighcie. - hydry przy dobrym blokerze swobodnie mozna bic z visa wspomagajac sie dsami. Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#19 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Warszawa-> Mokotów
Imię: Szu Warlord
Profesja: Elite Knight
Gildia: Legendary Phoenixs
Świat: Harmonia
Poziom: 107
Skille: 97/97
Poziom mag.: 7
|
![]() Postacie magiczną najszybciej wybijesz setny lvl.
łatwiej sie gra druidem ponieważ jest samowystarczalny, robisz hmmy, gfb,ih'y, uh'y i nic nie musziś kupować, nie licząć sd na wyszych lvl, ale sd nieurzywa się bardzo często.. pozatym ludzie co mówią że mag jest najlepszy ponieważ może robić sd są śmieszni, już szybciej zdobędziesz robiąć uh i kupująć za nie sd.. Gra druidem jest świetna, np robisz ih'y , hmmy i z rod'em na dragach jest pięknie, ih'ami które zrobiłeś leczysz sumony, hmm'ami/Strike'm na dodatek z Tempest Rod walisz i niezły exp wchodzi w miare wcześnie.. Druid jest samowystarczalny, mag musi czasem kupować jakieś runki, owszem jest lepszy do walk pvp bo ma więcej ofensywnych czarów, ale jeśli tobie chodzi o szybki exp'ing to zdecydowanie druid. Palkiem też się szybko expi, może nawet szybciej niż druidem ( na niskich poziomach), ale zrobienie skillów z którymi naprawde szybko się expi sporo czasu trwa.. |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2006
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam