|
|||||||
| Notki |
| Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
|
W sumie nie wiem czy juz byl taki temat ale jakos szukac mi sie nie chcialo
wiec nie bede zdziwiony ze zostanie usuniety Ale jesli nie bedzie to moglby mi ktos powiedziec na jakie miasta co atakuje ?? Tak zwane plagi.Wiem ze: Thais - Raty, Orci Ab'dendriel (chyba dobrze ) - War Wolfy (czy cos jeszcze ??)Kazz - nie wiem moze nic ??Carlin - nie wiem moze nic ??Venore - nie wiem moze nic ??Miasta dla PACC mnie nie interesuja poniewaz nigdy go pewnie nie bede mial ale jakby sie komus chcialo napisac to niech napisze ![]() Pozdro. Dzieki za odpowiedz i jesli nie zostanie skasowany ten temat to tez dziekuje ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
|
Venore napewno elfy, co do Carlin to nie wiem. Może Amazonki/Valkirie?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Amas Ossy
Profesja: Knight
Gildia: Elite of the Last Regiment
Świat: Celesta
Poziom: 100
Skille: 84/80
Poziom mag.: 6
|
Ankrahmun- plaga Scarab i Ancient Scarab...
Venore- plaga Elfów... W Kazordoon z tego co mi wiadomo nie ma plag... i to na tyle więcej nic o plagach nie wiem... Ostatnio edytowany przez Andrev - 15-08-2006 o 12:47. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
|
W sumie dzieki ale raz jakby mi sie zdawala (lol ?
) jakby AB atakowaly wlasnie Valkirie, tylko ze akurat bylem w Thais a te relacje byly jakis kolesi ktorzy sie tym podniecali ze Valki byly... Nie pisalerm tego w 1 poscie poniewaz wolalem poczekac na jakas odpowiedz A wiesz moze czy Kazz cos atakuje ?? Z logicznego myslenia by wychodzilo ze to sa Dwarfy kazdego rodzaju ale to tylko logiczne myslenie. I tak ci dziekuje ![]() Pozdro. |
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
|
Darashia nieumarli
|
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
|
No dobra ale co z Kazz... Nikt nic nie wie ?
W sumie to ja tez nie ale pozostawmy ten fakt ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
|
No dobrze ale ktos wczesniej wspomnial ze Carlin moga atakowac Valkirie/Amazonki a to jest przeciez miasto kobiet. A z technicznego punktu widzenia Valkiria i Amazonka to kobieta czyz nie ?
![]() Edit: Chcialbym zauwazyc ze ktos napisal ze w Kazz plag nie ma. Nie zauwazylem tego zwracam honor bo sie upieralem ze cos tam moze jednak jest ![]()
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. Ostatnio edytowany przez Azkabanczyk - 15-08-2006 o 13:00. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rodghar Najemnik
Profesja: Sorcerer
Gildia: Poszukuje
Świat: Pacera
Poziom: 30
Skille: 19/24
Poziom mag.: 40
|
Raz kazz zaatakowały pająki na lucerze(niebyło komunikatu).
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Ale dzieki za wiadomosc i za info ![]()
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aynahanir
Profesja: Sorcerer
Poziom: 39
Poziom mag.: 45
|
pajaki na kazo? jakos nie wieze
czyli podsumujemy: Rookgaard - raty Thais - raty albo orci Carlin - nic (brak danych, ja nic nie widzialem) Venore - elfy, od zwyklych do arcanow Darashia - nieumarli Ankrahmun - scaraby i ich ancient szefuńcio Ab'Dendriel - wilki i przerośnięte wilki ale @autor mówiłeś, że chcesz tylko FACC miasta, a podawano darashie i ankh. skoro tak, to masz na deser: Edron - Demony i Orshabaal (nie radze mieszkać na edronie) Liberty Bay - piraci nawiasem mówiąc wczoraj, 14.08.06 wieczorem na Guardii rozpoczął się atak piratów na LB. między pierwszym a drugim komunikatem minęło zaledwie 3 minuty. Viva FACC!
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
|
A wczoraj na Refugii byl atak Scarabow wlasnie
Ale tematem bylo jakie miasto co atakuje A i dziekuje za desercik ![]()
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
|
Na liberrty bay atakuja jeszcze quary scouty.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
|
Ab'Dendriel atakują borsuki, a Kazz pająki.
|
|
|
|