|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
|
![]() Witam...
Moje pytanie dotyczy knighta. Gdzie mogę dość łatwo, w miarę tanio i dość dużo - expodajnie expić knightem od 35 lvla do 60 z minimum 2 lvl - upami na dzien ? Prosze bardzo o odpowiedzi. Poradniki mi dużo nie mówią, dlatego liczę na forumowiczów. pozdro. El Cubanito
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() 100k expa na dzien ?? uuuu ciezka sprawa, dluugo bys przy kompie musoal siedziec
![]() ![]() a jakie masz skile i eq ? |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skille : 67/65 [sword/shield].
eq : k set, giant sword, crown helmet, scarf ![]() moge siedziec dosc dlugo ale zeby byla taka mozliwosc, wiec ?
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() jeszcze jedna mała sprawa.... masz pacca czy nie ??
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @p!3n!3k
Tak, mam. @ten drugi. chodzi mi o konkrety plz ![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
|
![]() Ja proponuje guardy, moj brat coprawda jest paladynem ale jak mial 25lvl to zaczol chodzic na guardy, i zamowil sobie na noc kopalnie na noc i przez calom noc expil w tej kopalni az do rana, potem mozesz isc sprzedac loota no i w jednom takom noc nabil z 25lvl na 28 wienc guardy som the best bo i bardzo dobry exp i loot tez super !
A jesli dla palladyna w kopalniach sie dobrze na guardach expi to knightowi tez bendzie fajnie ! Niby taki maly + a cieszy ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Kazordoon
|
![]() hmmm na gurdy doby pomysl ale jezeli chcesz jeszcze na eq zarabiac na loot bagach nie tylko na uhy to zrub sworda z 75 na tym lvlu
![]() nikt nie musi sie ze mna zgadzac ale ja wiem sowje dla mnie szkoda uh wogule expowac z takimi skialmi ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Xserose
No wiesz ![]() PS : grasz na isarze ? ![]()
#10 |
Guest
|
![]() Polecam Elf Fortress, jesli nie masz problemu z pieniedzmi na uhy (duzo uhow) i Mintwallin.
|
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Lunara
![]() |
![]() 100K expa w niecałe 4h wychodzi mi w kopalniach. Ale z 35lvl na guardach troche niebezpiecznie może być
![]()
Braveheart of Lunara 00:00 You see a drefia sword (Atk:40 Def:35). It weighs 15.0 oz. Said to be crafted by tibian gods themself. ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() W Kopalni na Dwarvach , Dwarv Soldierach, Dwarv Guardach Kopalnia jest też dobra do trenowania skili
![]()
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie no wy jestescie za***isci, jeden mowi ze w cyclo leci duzo uhow, drugi ze guardy na 35 niebezpiecznie, inny ze kopalania jest dobra tez do trenowania skilli... byscie sie juz nie osmieszali
@el qubanito na ten lvl masz slabe skile, ja mialem 70/69 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() pozdro. EL Cubanito
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
wiesz ja zrobilem 70k exp na ghoulach i zajelo mi to 7 godzin ale coz nie mialem uhow :S tera duzo expowisk odpadlo: bagna, cyce na poh :/ |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PS : Czy na 35 z takimi skillami 67/65 zablokuję Hero posiadając Giant Sworda ? Ile uh mniejwięcej ? Odpowiadajcie Proszę ![]() pozdro. - El CUBANITO ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2003
|
![]() Cyclopolis z jednoreczna bronia + tarcza. Guardy z gsem (szybki exp, ale duzo uhow schodzi). Dragi w dragon lair z gsem lub w tym nowym miescie...( to co wyzej i jeszcze wiecej uhow). Nie polecam elf villege po updecie scouty ciskaja niesamowicie, duzo uhow schodzi, exp jest szybki, ale naprawde hardcorowo -.- To na tyle
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() w edron na prawo od wejscia do jaskini z demon room jest zejscie do podziemi gdzie jest duzo cycow i guardow
![]() Powinno wystarczyc na dlugi czas ![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Wiesz... szybkie expienie zalezy od wielu czynnikow. Z jednej strony mozesz lac 12 godzin soldiery i wytyrasz duzo expa, ale z drugiej strony to samo bedziesz mial po kilku godzinach na guardach. Przede wszystki musisz dopasowac miejsce, do swoich predyspozycji czyli -> ile dziennie kasy mozesz poswiecic na uhy, gfb itd. i czy sie Tobie to zwroci. Chodzi tez o to, zeby caly czas cos huntowac i robic przerwy tylko wtedy, kiedy to naprawde konieczne.
Ja ze swojej strony proponuje Ci podbic skille 75/75, a nawet 80/80 (bedziesz mial juz spokoj na dlugi czas) i wziasc kilka bp uhow, gfb i fire fieldow i na mass guard hunt do kopalni. Sukces murowany ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2004
|
![]() Na twoim lvlu, do lvla 45 soldiery..przez noc zarobilem 70k gp na 50 knechcie na soldierach..wiec tobie tez sie uda, pozniej potrenuj do 75/75..ew. 80/80...uhy za zarobione pieniadze..2 reczna bron..no i jedziesz na guardach
![]() |
![]() |