Pokaż pełną wersje : Wojna ftp vs ffu ssy i filmiki
nad morze to ja tez bym mogl na jakies 60-80% przyjechac ;D kacp, moze spotkamy sie nawet jak nikt nigdzie nie bedzie jechal? przeciez blisko bedziesz ;]
Kacperka
12-06-2007, 17:36
Darlowko by mi pasowalo tymbardziej ze moge tam byc przez tydzien;]
Daw;] najpierw musimy myslec zeby sie udalo ze szystkimi;] jakby sie nie udalo to pomyslimy;]
Galera_Warrior
12-06-2007, 17:50
qpa z tym updatem ;(
Pal nie bedzie mogl bic sd... znaczy bedzie mogl, ale w pizde razy slabsze niz przez.
http://tibia.pl/strona/update-faq
qpa z tym updatem ;(
Pal nie bedzie mogl bic sd... znaczy bedzie mogl, ale w pizde razy slabsze niz przez.
http://tibia.pl/strona/update-faq
czytaj ze zrozumieniem, pallom sd zastapia p bolty ktore beda walic tylko troche gorzej niz one <jakos tak>
edit:
specjalnie znalazlem
- bursty zastąpią gfb\explo
- Ethereal Spear zastąpi hmm
- możliwości power boltów i innych takich zrównoważa użycie SD
czy to bedzie az tak duzo lepsze dla palkow ? ......sam nie wiem
Chciałem skilować do 80 paladynem, a później expić, ale po tym co napisali to nie wiem czy nie zacznę już teraz expić. Jeśli p bolty miałyby zastąpić sd dla paladynów to powinno sie kupować je w sklepie.
Ja tam się przenoszę z kolegą z rl przy zimowym update na nowy serwer pvp.
a masz pewnosc ze powstanie akurat server pvp ??
a masz pewnosc ze powstanie akurat server pvp ??
Ja bym się śmiał jak by teraz wyszły servery takie że żeby na nich grać trzeba mieć pacc :D
cwaniak89
12-06-2007, 19:06
co do spotkania bardzo chętnie bym reflektował tylko podajcie jakis przyblizony termin bo z kumplami wybieramy sie nad mazury albo nad morze to moze akurat styknie, bo jesli bym miał jechac tylko ze względu na spotkanie to nie bardzo, troche za daleko
pozdro
Galera_Warrior
12-06-2007, 19:58
czytaj ze zrozumieniem, pallom sd zastapia p bolty ktore beda walic tylko troche gorzej niz one <jakos tak>
edit:
specjalnie znalazlem
- bursty zastąpią gfb\explo
- Ethereal Spear zastąpi hmm
- możliwości power boltów i innych takich zrównoważa użycie SD
Pfff... Kto tu nie czyta ze zrozumieniem?
Dla jasności, siła wszystkich ofensywnych run będzie zależeć głownie od poziomu magicznego. Dlatego rycerze i paladyni będą słabsi w używaniu run
Pfff... Kto tu nie czyta ze zrozumieniem?
hmmm a czy nie tansze sa p bolty od sd? ;] a po update bedzie je mozna pewno w shopie kupic
pf i dobrze ze beda slabiej bic z sd pozatym palkowie sami moga robic p bolty a magowie sd wiec rownowaga bedzie dobra
Osobiscie jestem za up
pf i dobrze ze beda slabiej bic z sd pozatym palkowie sami moga robic p bolty a magowie sd wiec rownowaga bedzie dobra
Osobiscie jestem za up
ja tez jestem za up :) a jeszcze bardziej za zimowym!! ;] bo ulepsza nam druidkow!
ja tez jestem za up :) a jeszcze bardziej za zimowym!! ;] bo ulepsza nam druidkow!
A mi to wszystko się nie podoba z nowym updatem;/
Dlaczego?
Ponieważ jak wiecie byłem zdecydowany wybrać się na nowy serwer i zrobić knighta.
A z tego co słyszę to większość będzie robiła knighta co oznacza kilkunastu rycków na 1 ekspowisku. Na nowym serwerze to będzie tragedia;/
Więc zostanę chyba na Candii....ale jeszcze nie wiem
Kacperka
13-06-2007, 09:12
JEszcze zobaczymy jak to bedzie po tym upadacie.. Tam nie napisali ze knight bedzie najlepsza postacia.. napisali ze nie bedzie mial juz atakow slabszych o 10x ale bedzie mial o 3x, wiec tak czy inaczej sorc w niektorych kategoriach bedzie duzo lepszy od knighta, ale juz nie w tylu co teraz;] Ja tam proboje nie miec hunta na silverce i jeszczew troche tu pograc.. chociaz jak narazie sie nie zanosi na to ze mi sie uda:P duzo osob sie za mna wstawia i nic kompletnie to nie daje;/ chyba zrobie gdzies new chara ale jeszcze nie wiem gdzie... ;S
Nom ja tez ,ale ciesze sie ze troche zniszcza hlvls bo beda slabiej walic z sdkow i trudniej bedzie ubic takie lvl jak np. ja mam.
Zajebundo
14-06-2007, 21:00
Nom może być coś pożytecznego z tego upade... w końcu będą słabsi...
A tak poza tym to w końcu mój "mały rycerzyk" BuHaHa będzie miał coś dla siebie... :crusader:BuH
Meneliator
14-06-2007, 22:51
Moze mnie pamietacie Macho Yoo.Mam tu 25 druta ( Draz Fuvi ) ale nie gram zbytnio bo mam inne rzeczy do roboty, Po co siedziec w domu? nie lepiej isc na miasto na browca czy cos.
Zapierd.... jeban... Brsow Od dawna sie prosili o wpierd..
Ja tam nie wiele zdzialam 25 drutem, Jest jeszcze jedna mozliwosc wygrania tej wojny. Zebrac spora ekipe uzbrojonom w bejzbole kastety lancuchy bron palna i poplynac do tego ich miasta z ktorego pochodzi wiekszosc z tych esowatych brsow ( itajai) i najeb.. im tak ze nie beda grali przez nastempne kilka-nascie lat:DB):evul:
Jakby ktos chcial przyjehac nad morze do Darlowa/Darlowka to zapraszam do mojego rodzinnego pensjonatu agroturystycznego
http://www.eholiday.com.pl/id4042_baltyk_jezioro_cisza_komfort_kolo_darlowa.h tml
http://www.allegro.pl/item199956031_baltyk_jeziora_komfort_kolo_darlowa. html
Meneliator
14-06-2007, 22:51
Moze mnie pamietacie Macho Yoo.Mam tu 25 druta ( Draz Fuvi ) ale nie gram zbytnio bo mam inne rzeczy do roboty, Po co siedziec w domu? nie lepiej isc na miasto na browca czy cos.
Ja tam nie wiele zdzialam 25 drutem, Jest jeszcze jedna mozliwosc wygrania tej wojny. Zebrac spora ekipe uzbrojonom w bejzbole kastety lancuchy bron palna i poplynac do tego ich miasta z ktorego pochodzi wiekszosc z tych esowatych brsow ( itajai) i najeb.. im tak ze nie beda grali przez nastempne kilka-nascie lat:DB):evul:
Jakby ktos chcial przyjehac nad morze do Darlowa/Darlowka to zapraszam do mojego rodzinnego pensjonatu agroturystycznego
http://www.eholiday.com.pl/id4042_baltyk_jezioro_cisza_komfort_kolo_darlowa.h tml
Michael Rzotkiewka
14-06-2007, 23:12
Congratulations! You have passed the tutor exam and proven your knowledge about the game. oO
@Up
Gz ... Ja teraz czekam na pacca i też spróboje zdać ... Tyle ze obawiam się że znow na 1 pytanie źle odpowiem i dupa 8o ( Test serv plx )
@Meneliator
Wiele osób by tak chciało ale to jest tylko gra!
I trzeba to zapamietac :>
Peace
Witam Macho :p
Ok, Kiedy płyniemy? XD
Test Server juz jest, otwearty tylko dla tutorow co zrobili testa przed 23 maja tego roku.
na faccu sie nic nie zmienilo, na pacc arena nie bylem bo pacca nie mam.
Hity zmienily sie strasznie
150 ek jebal we mnie po 200+ z melee
100+ rp z power beltow po 200+
85 ms z ue we mnei za 280 max
ja z sd 202 (63 lvl) i z e-wave 226.
Kumpel Knnight z Hamropni mi mowil ze zabil hydre z melee na lajcie.
130 ms z visa mi walnol za 80...
Nie wime co cipy zrobily, ale wiem ze chyba z lekka przesadzili...
Tak jak pomyslalem glebije to wyszlo mi cos takiego:
A w przypadku Pall Vs Mag
Power bolt - 6 gp - damage: 200-300+.
Sd - 325 gp - damage: 300-400+.
Jeszcze jedno
08:25 You see a dragon lance (Atk:47 Def:16).
It can only be wielded properly by players of level 60 or higher.
It weighs 67.00 oz.
The extraordinary sharp blade penetrates every armor.
08:25 You see a spike sword (Atk:24 Def:21 +2).
It weighs 50.00 oz.
08:25 You see a dragon hammer (Atk:32 Def:20).
It can only be wielded properly by players of level 25 or higher.
It weighs 97.00 oz.
08:30 You see a power bolt.
It can only be wielded properly by players of level 55 or higher.
08:32 You see a broadsword (Atk:26 Def:23).
It can only be wielded properly by knights.
It weighs 52.50 oz.
wiem jeszcze ze sov 80 lvl.
Jeszcze brakluje tego zeby wkladac do broni runy i rozne diamenty i bedzie diablo ^^
To na tyle.
Markizek ; )
edit:
i jeszcze cos mam
http://img408.imageshack.us/img408/7138/75657770zk0tl5.jpg
Ostro^^
Qr** zajebiaszczo i to ma być balance ? ;D
Michael Rzotkiewka
15-06-2007, 12:11
@Markiz
1. Mozesz sprawdzic czy da sie kupic burst arrows i throwing stary w sklepie?
2. Skoro sorc/druid ma mniej bic z SD to jakim cudem moze wejsc hit 300-400+ oO?
3. I jeszcze ten ss z hitem za +400.. To sa throwing stary? :)
Z gory thx za odp.
Edit: Dark Reizer hacked.
Throwning stary sa takie jakie byly, to sa jakies inne :P
Zaraz wejde to sie rozejrze co i jak : P
uhuhu kól
ale jak tak bedzie to sorc jest udupiony
WIecej SSów plX ;d
45 palem na 76 discie jeblem 201 z belta w draga.....
Oj....
albo polazlem z 119 ek na poh i w dsa trzepnol za 319... z GSa....
Te czerwony t-stary kosztuja 500 gp each, tylko tyle o nich wiem : P
@up
Mam nadzieje ze pvp takie nie bedzie bo tu lodzkosc sie pozabija :(
EDIT:
Rasti selniesz mi sowj domeq?? plx
Wiec jak pewnie pamietacie zostalem hackniety ale na wakacje sobie postanowilem ze sie odkuje. Kupilem sobie pacca, i poszedlem expic na larvy( no coz trza jakas kase skolowac) wpada 23 sorc i ofc mowie mu leave on wylazi mowiec cos po br ok exp dalej za 4 minuty wpada Neo'Jackiru i mnie bija to ja do dp i nara a on hunted ;/
18:11 Brechozor [53]: for what
18:11 Brechozor [53]: ?
18:11 Neo'Jackiru [101]: Hunt And See
18:11 Brechozor [53]: why
18:11 Brechozor [53]: say me
18:12 Brechozor [53]: pojebany swiat
18:13 Neo'Jackiru [101]: ?
... X(X(
18:48 Neo'Jackiru [101]: 13:48 Brechozor is on a higher level to the east.
18:48 Neo'Jackiru [101]: Uhn..
18:48 Brechozor [53]: ?
18:48 Neo'Jackiru [101]: Go Hunt And u See
18:48 Neo'Jackiru [101]: ;X
18:49 Brechozor [53]: Ok, why u dont say me why u want kill me ?
18:49 Brechozor [53]: Have reason?
18:49 Neo'Jackiru [101]: No, No Have
18:49 Brechozor [53]: u want kill me for fun?
i nie odpowiedzial ale pojebany swiat nic sie nie zmienia -.-' X(X(
Michael Rzotkiewka
15-06-2007, 21:27
@Kost
To jest silvera wiec to jest normalne tutaj ;p
@Markiz
Tak, te stary kosztuja 500gp i zeby je kupic trzeba miec assassin outfit zrobiony. Zastanawiem sie, czy jesli kupi mi je ktos z tym outfitem to czy bede mogl ich uzywac, hmmm...
@Michael
No ,no Gz.
@Update
Tego się nie spodziewałem tera najlepsza moc bedzie mial pallek i dotego niedrogo bedzie mocne hity walic. Zastanawiam sie co zrobia z magami na swieta... czy na + czy -.
Michael Rzotkiewka
15-06-2007, 22:41
21:27 Master loczkin [54]: jakis koles na 100 levelu sie przypierdolil
21:27 Master loczkin [54]: ty kumaj jaka akcja
21:27 Master loczkin [54]: siedze sobie na tej fortecy kolo ab
21:27 Master loczkin [54]: expie expie, nagle przychodzi jakis 40 level, mowi leave
21:27 Master loczkin [54]: to ja do niego, ok, i'll kill dragon and i leave
21:28 Master loczkin [54]: to on _leave now, leave now itp.
21:28 Master loczkin [54]: on mowi ze ma kumpla na 100 levelu
21:28 Master loczkin [54]: i ze mam s*******ac
21:28 Master loczkin [54]: to ja mowie ze mam kumpla na 5 levelu ktory ma 2 mace na rooku
21:28 Master loczkin [54]: zajebalem draga, wracam do ab...a tutaj nagle ten Soltera Silver, lvl.100 zaczyna mnie na*******alc
21:29 Master loczkin [54]: a ja?..co jest kurwa?
21:29 Master loczkin [54]: a on do mnie
21:29 Master loczkin [54]: pay 100k
21:29 Master loczkin [54]: no ja mu mowie ze nie mam itp.:P
21:29 Master loczkin [54]: to on do mnie, pay boh and armor
21:29 Master loczkin [54]: to ja powiedzialem ze wole umrzec z honorem niz oddac za darmo rzeczy
21:29 Master loczkin [54]: i tak mnie przesladuje od 3 dni
21:29 Master loczkin [54]: postraszylem go wczoraj gmem to sie uspokoil
Chociaz w sumie to nie wiem, bo chyba nie da sie dostac bana za PA...
@EDIT: Co do PA.. zapytalem sie na tutor channel bo w sumie to sam wiedzialem tak +/- no i:
22:52 Noray [30]: uhm.
22:52 Noray [30]: So, rules don't tell us extacly anything about PA.
22:53 Noray [30]: But for example, if some guys in normal pvp server
22:53 Noray [30]: for example make guild
22:53 Noray [30]: and for example, everyday killings for example peoples from Brasil and just they.
22:53 Noray [30]: Cipsoft can intervence.
22:53 Noray [30]: But don't must
"There is no Tibia Rule against Power Abuse. So it is allowed - to some extent. "
Oznacza to ze PA jest dozowolone, ale do pewnego stopnia.
@ Up
WyjdŹ I Zamknij Dzrzwi Za Sobą Cholerny Mini Niedoszły Hakerku -.- Brazoli I Innych Hakoj A Nie Rodaków Co Za Jebniety Koleś
EDIT: No chyba tak trzeba będzie robić bana to sie chyba po 2 albo 3 takich sytuacjach otrzymuje
marcinekk
16-06-2007, 02:07
hehe mialem to samo co loczkin tylko ze na mnie sie rzucili w 5 w kopalni ale oczywiscie nie udalo im sie trapnac:D
i po chwili w ab 100k or dead:D (tez byl ten soltera)
Wiec jak pewnie pamietacie zostalem hackniety ale na wakacje sobie postanowilem ze sie odkuje. Kupilem sobie pacca, i poszedlem expic na larvy( no coz trza jakas kase skolowac) wpada 23 sorc i ofc mowie mu leave on wylazi mowiec cos po br ok exp dalej za 4 minuty wpada Neo'Jackiru i mnie bija to ja do dp i nara a on hunted ;/
18:11 Brechozor [53]: for what
18:11 Brechozor [53]: ?
18:11 Neo'Jackiru [101]: Hunt And See
18:11 Brechozor [53]: why
18:11 Brechozor [53]: say me
18:12 Brechozor [53]: pojebany swiat
18:13 Neo'Jackiru [101]: ?
... X(X(
18:48 Neo'Jackiru [101]: 13:48 Brechozor is on a higher level to the east.
18:48 Neo'Jackiru [101]: Uhn..
18:48 Brechozor [53]: ?
18:48 Neo'Jackiru [101]: Go Hunt And u See
18:48 Neo'Jackiru [101]: ;X
18:49 Brechozor [53]: Ok, why u dont say me why u want kill me ?
18:49 Brechozor [53]: Have reason?
18:49 Neo'Jackiru [101]: No, No Have
18:49 Brechozor [53]: u want kill me for fun?
i nie odpowiedzial ale pojebany swiat nic sie nie zmienia -.-' X(X(
Nosz ku**a -.- Nie mają kogo huncic tylko Ciebie...
Nie odpisywał bo to br , i nie umie angielskiego ...
Możliwe że ten typ pamięta jeszcze mój stary char więc spróboje coś zaradzic ;)
@Edit
06:14 Popixtar [44]: TRADE ITENS HERE FOR ITENS IN RYL 2
Ktoś wspominał że gra w "RYL" , spróbojcie znaleść jego nick i go uku**ić :p
No i stalo sie, cipki zmniejszyly hity z 2 belta po 150+ zrobily sie 120+
Ale i tak lepiej niz wczesniej
Jak ty sie wbijasz na tego testa?? ja mam tutora chyba od 3 miesiecy i jakos nie moge;/
@up
a masz new klienta? ;s
a nie straciles tutora przez cos moze?
edit:
" Osłabiliśmy magów jak najbardziej się dało a najtów i palów wzmocniliśmy jak najbardziej, jednak wraz z rozwojem test serwera, stopniowo będziemy zwiększać siłe postaci magicznych i osłabiąć najtów i palków, aż uzyskamy idealny balans profesji."
@down
trzeba czytac tematy, Xadam tak napisal w tutor forum chyba czy jakos tak no i po ang of course
@up
oO Daw to mnie pocieszylo ;d ale skad to w ogole masz?
Co do tego updata to widzialem screena jak 203 ms walnal z SD w jakiegos kolesia (na test serv) za 250~!!!!!!
ale podobno jak zobacza ze sorcowie tak slabo maja to cos zmienia:)
LUDZIE TO JEST NARAZIE TEST SERVER!! WSZYSTKO JESZCZE MOZNA ZMIENIC!
Co do tego updata to widzialem screena jak 203 ms walnal z SD w jakiegos kolesia (na test serv) za 250~!!!!!!
kolejny pro evul gosc ktory mysli ze jestesmy debilami X( doskonale o tym wiemy -.-"
@up
na dodatek nie jestes na czasie... hity z sd zostaly podwyższone a hity palkow i najtow obnizone o 15%
Michael Rzotkiewka
16-06-2007, 23:08
No i stalo sie, cipki zmniejszyly hity z 2 belta po 150+ zrobily sie 120+
Ale i tak lepiej niz wczesniej
A co to jest 2 belt? :)
Ha a o mnie BR zapomnieli bo nie mam środków do skillowania i nie skulluje :D co wiąże ze sobą to że nie awansuje w rankingu :(
Ale jak zarobie trochę kasy magiem to znów powrócę na rycerza :)
Shinhoshu
17-06-2007, 02:29
Ta, no co ty? Nie posraj sie. ;s
Qwa jak patrze na takich debili to żal dupe ściska...
Czytać nie umiesz? TO TEMAT O WOJNIE a ty nam wyskakujesz z updatem. No Comment...
Ha a o mnie BR zapomnieli bo nie mam środków do skillowania i nie skulluje :D co wiąże ze sobą to że nie awansuje w rankingu :(
Ale jak zarobie trochę kasy magiem to znów powrócę na rycerza :)
Mam nadzieje że masz na myśli innego maga niż tego 15 :p
Pamiętaj że razem startowaliśmy a ja juz 31 lvl ^^
Anyway Powodzenia :D
Mam nadzieje że masz na myśli innego maga niż tego 15 :p
Pamiętaj że razem startowaliśmy a ja juz 31 lvl ^^
Anyway Powodzenia :D
Tak startowaliśmy razem tylko że ja nie mam czasu i chęci do gry jak narazie ;)
Zresztą z Ligusem też się nie śpieszyłem. Inni już zdążyli w tym czasie zrobić inne postacie ale niestety je tracili...
Ej panowie a co do tematu to jaki jest obecny stan wojny? :P
Czytać nie umiesz? TO TEMAT O WOJNIE a ty nam wyskakujesz z updatem. No Comment...
Zastanawia mnie to czemu nie zjechaliscie mnie ,albo innej osoby ktora napisala cos o updacie i tsie...
@rzotek
z co drugiego belta :P
Zjadlo mi wyraz ;(
Kacperka
17-06-2007, 18:19
co do stanu wojny to teraz jest 39:39 z tego co mi wiadomo
a teraz nowosc
Mamy nowego best pl na silverze
Nick? Khonsu Osiris :P
Poznalem goscia przez przypadek, sprzedaje itemy Khonsa na allegro, zamienil sie z khonsem za jakiegos innego chara na innym serwie:P no wiec teraz best pl= 116 ek :P ale ogolnie to nie wiem czy to nie secret wiec nie rozgadujcie tego za bardzo xD
a ja juz mam proteca xD
Luki_Asen
17-06-2007, 19:44
@kacperka
nie badz taki hop siup do przodu.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=134235
Chyba sie nie wymienil:o tylko co innegoX(X(X(
Michael Rzotkiewka
17-06-2007, 19:49
@kacperka
Hummm chyba go zhackowal, a nie sie charami wymienil...
>> http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/26118 <<
movie jak kradnie...
KURWA I JA SIE DZIWILEM ZE QUMPLE NIE CHCA PISAC NA FORUM... TUTAJ SA TAKIE NOOBY AZ? NPISAL KTOS INNY O UPDACIE TO DUPA A JAK JA TO ODRAZU WSZYSCY JAJKA WYDZIERAJA!!
@DAW
TAK DLA MNIE TO BYLA NOWOSC BO NAPISALEM TO 5 MINUT PO TYM JAK TO USLYSZALEM!! WIEC MOGLBYS NORMALNIE POWIEDZIEC A NIE SIE KURWA RZUCASZ!
Kacperka
17-06-2007, 20:35
@2xup i 3xup
O.O!!
ale z drugiej strony jak to se mozna zarobic na takim hackowaniu o.O
KURWA I JA SIE DZIWILEM ZE QUMPLE NIE CHCA PISAC NA FORUM... TUTAJ SA TAKIE NOOBY AZ? NPISAL KTOS INNY O UPDACIE TO DUPA A JAK JA TO ODRAZU WSZYSCY JAJKA WYDZIERAJA!!
@DAW
TAK DLA MNIE TO BYLA NOWOSC BO NAPISALEM TO 5 MINUT PO TYM JAK TO USLYSZALEM!! WIEC MOGLBYS NORMALNIE POWIEDZIEC A NIE SIE KURWA RZUCASZ!
Po pierws e to ty pokazujesz ze jestes 'noob'. piszesz wielkimi literami, jest to bardzo denerwujace. Nie uzywaj slowa noob, jak nie wiesz co oznacza i po 3. Co jest dla ciebie nowe? To ze Test Server jest od tego zeby sprawdzic czy sie wszystko jest ok?
Zal...
Noob jest to osoba, która nie potrafi czegoś zrobić. Ma ona trudności w podążaniu za prostymi instrukcjami. Noob jest osobą która jest przeciwieństwem pro. Nooba można wytrenować w czymś, ale pozostanie ona tylko wytrenowanym noobem, nie będzie pro jak prawdziwi ownerzy(znani też jako pwnerzy).
W odniesieniu do komputerów, jest to osoba która nie potrafi grac w gry komputerowe, mimo ze gra w nie od jakiegoś czasu, nie umie programować, używa gotowych rozwiązań albo skryptów, odnosi same porażki, nie potrafi niczego samodzielnie zrobić bez wcześniejszego przygotowania.
Newb (z ang. newbe = nowy) dla kontrastu określa osobę która jest rzeczywiście nowa i nic jeszcze nie umie w danej dziedzinie.
@up
www.wikipedia.pl
z tad to wkleiles prawda??
@2xup
powiedz co o mnie wiesz?? nawet mojego nicku i lvla nieznasz:]
Rekin Master
17-06-2007, 23:04
moze kogos to rozweseli....<rekinem zmienilem plec>
21:35 Rekin Lord Vader [63]: ?
21:36 Lord Jankowski [9]: backpack
21:36 Lord Jankowski [9]: prosze
21:36 Lord Jankowski [9]: nie
21:36 Lord Jankowski [9]: mam
21:37 Rekin Lord Vader [63]: a co chcesz?
21:37 Lord Jankowski [9]: a masz ogniowt
21:37 Rekin Lord Vader [63]: ?
21:37 Lord Jankowski [9]: masz drugom ruzdzke dla sorca
21:37 Lord Jankowski [9]: daj przedemnie jakie masz
21:37 Lord Jankowski [9]: backpaki
21:38 Lord Jankowski [9]: tylko nie zwykle
21:38 Lord Jankowski [9]: dzieki
21:38 Lord Jankowski [9]: jastes najlepszom przyjaciulkom
21:39 Lord Jankowski [9]: masz cos zeby mi dac
21:39 Rekin Lord Vader [63]: nie, sry
21:39 Lord Jankowski [9]: masz plate legs
21:39 Rekin Lord Vader [63]: chcesz byc moim tibijskim chlopakiem?
21:39 Lord Jankowski [9]: tak
21:39 Lord Jankowski [9]: zapisz mnie na vipa
21:40 Rekin Lord Vader [63]: ok
21:40 Rekin Lord Vader [63]: a jak?
21:40 Rekin Lord Vader [63]: bo wbilam 63lvl i nie umiem nadal
21:40 Rekin Lord Vader [63]: ;/
21:40 Lord Jankowski [9]: daj na mnie prawyn i daj vip
21:40 Lord Jankowski [9]: dasz jakis helm
21:40 Rekin Lord Vader [63]: o! dziala! super!
21:41 Lord Jankowski [9]: masz helm
21:41 Rekin Lord Vader [63]: moze cos bede miec
21:41 Lord Jankowski [9]: kiedy
21:41 Rekin Lord Vader [63]: dam ci
21:41 Rekin Lord Vader [63]: go
21:41 Rekin Lord Vader [63]: jak dasz swoje zdjecie z rl
21:41 Lord Jankowski [9]: a masz inny
21:41 Lord Jankowski [9]: jakie zdjencie
21:41 Rekin Lord Vader [63]: swoje
21:41 Rekin Lord Vader [63]: prawdziwe
21:42 Lord Jankowski [9]: jak
21:42 Lord Jankowski [9]: ile masz lat
21:42 Rekin Lord Vader [63]: 14
21:42 Rekin Lord Vader [63]: a ty?
21:42 Lord Jankowski [9]: 10
21:42 Rekin Lord Vader [63]: ok, masz
21:42 Lord Jankowski [9]: masz inny
21:42 Lord Jankowski [9]: to ten ci dam
21:42 Rekin Lord Vader [63]: nie mam na razie
21:43 Rekin Lord Vader [63]: ale dam ci potem demon
21:43 Rekin Lord Vader [63]: moze byc?
21:43 Lord Jankowski [9]: pewnie
21:43 Rekin Lord Vader [63]: 10 arm ma!
21:43 Lord Jankowski [9]: a masz cos jeszcze zr\eby ma dac
21:44 Rekin Lord Vader [63]: mmm ok
21:44 Rekin Lord Vader [63]: ale musisz mi zrobic minetke jak sie spotkamy
21:44 Rekin Lord Vader [63]: ok?
21:44 Rekin Lord Vader [63]: dam ci knight legs
21:44 Rekin Lord Vader [63]: za to
21:44 Rekin Lord Vader [63]: moze byc?
21:44 Lord Jankowski [9]: co ja ci mam dac
21:45 Rekin Lord Vader [63]: no minete zrobic
21:45 Lord Jankowski [9]: co to jest mineta
21:45 Lord Jankowski [9]: masz jakoms zbroje
21:45 Lord Jankowski [9]: bo ja mam scale
21:47 Rekin Lord Vader [63]: wiec?
21:47 Rekin Lord Vader [63]: zrobisz mi minete czy nie?
21:47 Lord Jankowski [9]: ale co to jest
21:48 Rekin Lord Vader [63]: no, ze mi bedzie dobrze
21:48 Lord Jankowski [9]: jak to sie robi
21:48 Rekin Lord Vader [63]: no jezykiem!
21:48 Lord Jankowski [9]: a jak to sie robi w tibi
21:49 Lord Jankowski [9]: ho na dol
21:49 Lord Jankowski [9]: hoc
21:49 Lord Jankowski [9]: idziesz
21:50 Rekin Lord Vader [63]: tak, juz ide kochanie
21:50 Lord Jankowski [9]: czekam
21:51 Lord Jankowski [9]: na co
21:51 Rekin Lord Vader [63]: ?
21:51 Lord Jankowski [9]: gdzie
21:52 Lord Jankowski [9]: sie spotkamy
21:52 Rekin Lord Vader [63]: spotkamy sie u ciebie
21:52 Rekin Lord Vader [63]: masz swoj pokoj?
21:52 Lord Jankowski [9]: gdzie mieszkasz
21:52 Lord Jankowski [9]: nie
21:52 Rekin Lord Vader [63]: w wielkopolsce
21:52 Lord Jankowski [9]: a ty
21:52 Rekin Lord Vader [63]: z rodzenstwem?
21:52 Lord Jankowski [9]: a mam i tata
21:52 Lord Jankowski [9]: mama i tata
21:53 Rekin Lord Vader [63]: okej
21:53 Rekin Lord Vader [63]: to sluchaj
21:53 Rekin Lord Vader [63]: to ty, twoj tata i twoja mama bedziecie mi robic dobrze
21:53 Rekin Lord Vader [63]: za kazdy orgazm dam ci 10k
21:53 Rekin Lord Vader [63]: ok?
21:53 Lord Jankowski [9]: a ja mieszkam kolo rzeszowa
21:54 Lord Jankowski [9]: dasz jakoms zbroje
21:54 Rekin Lord Vader [63]: okej kotku, do jutra
21:54 Lord Jankowski [9]: prosze
21:54 Rekin Lord Vader [63]: jutro ci dam eq
21:54 Rekin Lord Vader [63]: papa :*****
21:54 Lord Jankowski [9]: o ktorej bedziesz
21:54 Rekin Lord Vader [63]: nie wiem
21:54 Lord Jankowski [9]: a teraz mi niedasz
21:54 Rekin Lord Vader [63]: lece, papa
21:55 Lord Jankowski [9]: teraz
21:55 Lord Jankowski [9]: pls
21:55 Lord Jankowski [9]: ja mam scale
21:55 Rekin Lord Vader [63]: nie moge, jutro ci dam
21:55 Rekin Lord Vader [63]: papa
Michael Rzotkiewka
17-06-2007, 23:12
21:53 Lord Jankowski [9]: a ja mieszkam kolo rzeszowa
OMG :confused::confused::confused:;(;(:baby:
@up
www.wikipedia.pl
@2xup
Mam w dupie twoj nick, bo po co mi on? Lvl, bo co postraszysz mnie? Leje na to tak smao jak na twoj nick.
@Ligus
To ze ty wiesz/umiesz kopiowac <niepotrzebne skreslic> z neta, nie oznacza ze inni umieja i nie wystarczy umiec czytac, trzeba jeszcze troche myslec.
@Rekin
21:39 Rekin Lord Vader [63]: chcesz byc moim tibijskim chlopakiem?
21:39 Lord Jankowski [9]: tak
21:39 Lord Jankowski [9]: zapisz mnie na vipa
21:40 Rekin Lord Vader [63]: a jak?
21:40 Rekin Lord Vader [63]: bo wbilam 63lvl i nie umiem nadal
21:40 Rekin Lord Vader [63]: ;/
21:40 Lord Jankowski [9]: daj na mnie prawyn i daj vip
21:40 Lord Jankowski [9]: dasz jakis helm
21:40 Rekin Lord Vader [63]: o! dziala! super!
XD
Pamietasz jak ja sie ciebie pytalem jak sie zapisuje i po ci to jest??? : P
i=0;
do { ++i; } while (tresc posta!=definicja nooba);
@ up x i
to wszystko jest właśnie opisem newbie
noob w największym skrócie: ktoś kto czegoś nie wie ale upiera się że wie i wciska ci, że to ty nie wiesz i nazywając ciebie noobem
Shinhoshu
18-06-2007, 01:48
@2xup
Omg...
Myślisz, że co masz 39 lvl to jesteś pro? No comment...
Pamietam jak mi dupe lizałeś miałeś wtedy chyba ~29 lvl, to nie mogłem wyrobić z tego...
tylko było tak...
ty: elo
Ja: elo
ty: WOW GZ LVL JAK TY TO ROBISZ!!
Ja: you are now ignoring player...
I koniec rozmowy, a ty nadal pisałeś a ja ci dawałem ignory... :( chyba nawet nie wiedziałeś, że ci dawałem ignory bo zaglupi jesteś ale ok.
Radze wyjdź z forum, bo tylko obciach robisz. Przypominasz mi takiego typa, kiedyś też tu napisał takiego debilnego posta, o asen yokarze, że spotkal go na piratach i "pozwolił" mu tam expić bo wbijał 90 lvl. A więc takich debili jest więcej. :(
Omg...
Myślisz, że co masz 39 lvl to jesteś pro? No comment...
No to widac, ze mam doczynienie z pro evul mega pgerem i pro playerem ; ]
@up
www.wikipedia.pl
@2xup
Nie nie prawda nie wkleiłem tego z wikipedi... :baby:
A wkleiłem to tylko dla tego aby niektórzy wiedzieli co to oznacza. Ja akurat wiem co to znaczy bo interentu nie mam np od miesiąca :baby: ale już od dawna :] i nie gram tylko w Tibie ale również w wiele innych gier mmorpg i wiem co oznacza "noob"
Jak chcecie się kłócić to może załóżcie sobie nowy temat bo z tego co teraz widzę to ta kłótnia nie dotyczy wojny na Silverze...
Kacperka
18-06-2007, 09:08
Co do wojny to jak narazie wiekszosc osob odchodzi z guildii i placi dla ftp.. we fragach jest 39 : 39, ja mysle ze wszyscy wychodza z powodu fajnego upadate, tak jak ja:) Ja niby jeszcze nie wplacilem calosci ale tak czy inaczej rano da sie expic :) oficjalnie 8% do lvla tylko ze akurat dzisiaj mi od rana net nie dopisuje:/
a tak btw...
Kto ty jestes Shinhoshu za wielki power gamer ze az ci niby Shilien gadal jak ty to robisz? o.O to moze i mi jakiejs rady udzielisz bo widze ze mamy do czynienia z bardzo doswiadczonym graczem -.-
Zejdzcie z Shiliena bo z tego co widze to weszliscie na niego za darmo -.-
Zejdzcie z Shiliena bo z tego co widze to weszliscie na niego za darmo -.-
A co, mam mu zaplacic?? : ):evul::evul:
@kacperka
dzieki:)
@up
bo to nie ja zaczalem klotnie!
ja tylko napisalem cos o updacie a Wy zescie sie na mnie rzucili...
@kacperka
dzieki:)
@up
bo to nie ja zaczalem klotnie!
ja tylko napisalem cos o updacie a Wy zescie sie na mnie rzucili...
o ktorym to ja napisalem pare stron wczesniej....i na dodatek BYLEM NA NIM...
@up
tak wiem ze na nim byles ale ja napisalem tylko ze wszystko sie moze zmienic, a Wy zamiast mi grzecznie powiedziec ze to wiadomo to na mnie najechaliscie!
@up
tak wiem ze na nim byles ale ja napisalem tylko ze wszystko sie moze zmienic, a Wy zamiast mi grzecznie powiedziec ze to wiadomo to na mnie najechaliscie!
Bo Ameryki zes nie odkryl, po to sa test servy....
a moze ktos tego nie wiedzial? to nie zmienia faktu ze na mnie najechaliscie bez powodu
@rekin
a pamietasz jak ty kupowales zaczarowana mace? :D
Shinhoshu
18-06-2007, 17:55
a tak btw...
Kto ty jestes Shinhoshu za wielki power gamer ze az ci niby Shilien gadal jak ty to robisz? o.O to moze i mi jakiejs rady udzielisz bo widze ze mamy do czynienia z bardzo doswiadczonym graczem -.-
Napewno lepszy od Ciebie. ;)
Wbiłem 60 lvl, w niecałe 2 miesiące (w roku szkolnym)i miałbym wiekszy lvl gdybym nie dostał hunta. ;p, Może to i słabo, ale dla Ciebie to i tak byłby wyczyn, bo ty swój lvlek robiłeś 2 lata. Więc sie tu nie mądraluj ;p
Galera_Warrior
18-06-2007, 19:10
a moze ktos tego nie wiedzial? to nie zmienia faktu ze na mnie najechaliscie bez powodu
Jakis problem do Sardasa? :<
Czemu sie wylogowales gdy mnie dzisiaj zobaczyles :/
Michael Rzotkiewka
18-06-2007, 19:13
@Galera
A kto to jest?:P
Rekin Master
18-06-2007, 19:25
@rekin
a pamietasz jak ty kupowales zaczarowana mace? :D
no co? :<
@Markizek Marczak/Mati Marczako/Legolas of Anarchia/ Markizek
napisz do mnie na gg- wazna sprawa
moj numer- 8017653
Chcecie się kłócić to nie na tym forum przynajmniej nie w tym temacie bo tylko zaśmiecacie. To jest temat o wojnie na Silverze a nie temat pod tytułem "kłótnie" wiec albo się uspokójcie podajcie sobie rączki na zgodę albo się besztajcie na gg czy innym komunikatorze ale tego tematu nie zaśmiecajcie.
no co? :<
@Markizek Marczak/STRAZNIK GAJU/Mati Marczako/Legolas of Anarchia/ Markizek
napisz do mnie na gg- wazna sprawa
moj numer- 8017653
:evul::evul:
ja nie bede pierwszy przepraszal bo to nie ja zaczalem klotnie
By the way
19:33 You see a closed door. It belongs to house 'Upper Swamp Lane 4'. Deatharaz owns this house.
O ile się nie myle to był dom Khonsa~~ , to oznacza ze został hacked by Deatharaza?
Shinhoshu
18-06-2007, 20:56
OMFG...
Wam coś strzeliło w łeb? Pierdolicie bez sensu, tylko po to żeby napisać jak najwięcej postów...
@up
Jakbyś chciał wiedzieć to Death~ ma ten domek już grubo 3 miechy...
QWA i jak tu was nie krytykować jak ja sie powtrzymuje a to samo mnie ciągnie do tego jak tu takie debile są... OGARNIJCIE SIĘ!! TIBIA WYCIĄGA WAM MÓŻGI!!!
@Ligus
A co tu sie dzieje takiego, że nie można sie kłucić/krytykować, napewno ty mi nie zabronisz sie kłucić na tym forum, jedyny kto mi może zabronić to admin/moderator. Napewno nie ty. A jak wam zamkną temat, to trudno, zrobicie nowy.
Galera_Warrior
18-06-2007, 21:03
By the way
19:33 You see a closed door. It belongs to house 'Upper Swamp Lane 4'. Deatharaz owns this house.
O ile się nie myle to był dom Khonsa~~ , to oznacza ze został hacked by Deatharaza?
Khonsu Osirisa hacknol Polak, santry. Mozna obejrzec wiele filmow jego autorstwa o hackowaniu..
@Edit
Pierdole tego goscia... Fartuch jebany
http://www.youtube.com/watch?v=Ca_p0MVLi-M
Galera_Warrior
18-06-2007, 21:54
20:23 Rekin Lord Vader [64]: im free now?
20:23 Pipao Rebelled [133]: Yes
20:23 Pipao Rebelled [133]: If one ppl atack u
20:23 Pipao Rebelled [133]: Msg me.
Gz... ;)
@Ligus
A co tu sie dzieje takiego, że nie można sie kłucić/krytykować, napewno ty mi nie zabronisz sie kłucić na tym forum, jedyny kto mi może zabronić to admin/moderator. Napewno nie ty. A jak wam zamkną temat, to trudno, zrobicie nowy.
Bo nie od tego jest ten temat ..I..
Metal 4ever ..I..
Kacperka
18-06-2007, 22:10
@Rekin o.O wolny? nice? all sprzedales i 200k uzbierales?:D ja juz nie wiem co mam robic ale chyba zrobie tak jak ty;]
@Shinhoshu
Poprostu brak mi slow na ciebie czloieku :D:baby::D
Wez lepiej nie czytaj tego co te "debile" na tym forum pisza bo przeciez ty jestes zbyt madry i zbyt doswiadczony zeby takie glupoty czytac:) najlepiej wogole tu nie wchodz bo po co sie denerwowac takimi glupotami :) wez se najlepiej wbij na jakis serverek(tylko jakis bez noobow!!) wbij sobie 100 lvlek w 3 miesiace i ciesz sie zyciem:) naprawde to nie ma sensu zebys zadawal sie z ludzmi od siebie glupszymi i duzo mniej doswiadczonymi :) Cya i powodzenia w dalszej grze tak doswiadczonego gracza:cup:
Shinhoshu
18-06-2007, 22:15
@up
A żebyś wiedział, że tak zrobie, ale bede dalej was krytykować bo mi to sprawia przyjemność, nawet mysle nad tym czy zrobić specjalny temat gdzie będę was krytykować.
Rekin Master
18-06-2007, 22:24
od razu po zalogowaniu....
21:14 Uncle Olaf [116]: nice job bro
21:14 Uncle Olaf [116]: ;D
21:15 Uncle Olaf [116]: enjoy your freedom
21:15 Uncle Olaf [116]: ^^
<w sumie to sie z artem lubimy>
21:12 Artzenho [167]: Omg unhunted =]
21:12 Artzenho [167]: ;@@@
@up
A żebyś wiedział, że tak zrobie, ale bede dalej was krytykować bo mi to sprawia przyjemność, nawet mysle nad tym czy zrobić specjalny temat gdzie będę was krytykować.
Jeeeeee zrob to pleaaaassseeeeee
whoooooo
Kacperka
19-06-2007, 00:14
@Shin~
Nie obchodzi mnie to :) pisz sobie co chcesz:> ciekawe kto to bedzie czytal.. temat tez sobie rob jaki chcesz.. tylko ciekawe kto na niego bedzie wchodzil :D8o
@Rekin~
Gratki bro unhunta:) ja tylko czekam az sie Pipao wloguje i bedzie to samo here:) chyba ze cos sie zmieni i Pipao bedzie chcial 200 odemnie ;/
@Ligus
A czy ja powiedziałem że zabraniam? :baby: Moderator czy Admin prędzej czy później i tak da ci bana choćby za to że w prawie każdym twoim poście są wulgaryzmy.
Hmm... założysz temat w którym będziesz nas krytykować. Ok nie ma sprawy ale to w tym najbardziej odwiedzanych dziale. Aha ale jak będziesz pisać ten temat to zwróć uwagę na ortografię ;) bo niektórzy na tym forum są pod tym względem wrażliwi i może ci się za to dostać od innych.
Pozdrawiam
Galera_Warrior
19-06-2007, 10:17
Rzotkiewka hacked...
No nie... dopadli Rzotka ;/
Name: Royal Michael
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 48
LoooooL best polski palek hacked ; (
owntibia rox = \
@up
no to juz wiemy kogo to sprawka, nikt nie powiedzial ze hakneli go przez owntibie
Zastanawiam się tylko czemu do kurw* nędzy zawsze hackowani są Ci którzy nikomu sie nie zawadzają ...
Żeby hackli takiego skur**syna xeosnara
Aff tym bardziej że Rzot był spoko typem ;<
R.I.P
;(
@up
R.I.P.?
lol... ja tam wierze ze Rzotkiew wroci i pokaze wszystkim co potrafi! ;d
btw. ja mialem hacka 2 razy, co prawda niegdy nie wyczyscili mi konta do zera ani nie zjechali tyle lv ale nadal gram...
LoooooL best polski palek hacked ; (
owntibia rox = \
lól chyba nie best...
Character Information
Name: Vake Stood
Profession: Paladin
Level: 71
Shinhoshu
19-06-2007, 12:55
A czy ja powiedziałem że zabraniam? :baby: Moderator czy Admin prędzej czy później i tak da ci bana choćby za to że w prawie każdym twoim poście są wulgaryzmy.
Hmm... założysz temat w którym będziesz nas krytykować. Ok nie ma sprawy ale to w tym najbardziej odwiedzanych dziale. Aha ale jak będziesz pisać ten temat to zwróć uwagę na ortografię ;) bo niektórzy na tym forum są pod tym względem wrażliwi i może ci się za to dostać od innych.
Pozdrawiam
Co do wulgaryzmu... Emocje. :)
A o błędy sie nie martw się, mam 5 z polskiego, tak jak i z większości przedmiotów.
A jak nawet masz jakiś problem, to znajdź jakiś post w którym robie jakieś błędy ortograficzne... (powodzenia).
btw, I widzicie jakie tu pro gracze grają, Vake stoi retired od 6 miechów-jak nie lepiej, i nadal jest best palek na silvie (nie mam nic do rzotka, bo on by go wyprzedził, gdyby nie hack) Ale nikt inny nie mógl o tym marzyć nawet, chyba że Rodo Shik jakby dalej gral po 18h dziennie, No i może Xenasei. :)
lól chyba nie best...
Character Information
Name: Vake Stood
Profession: Paladin
Level: 71
Nie patrze na lvl lolku....
Dla mnie jest/byl napewno lepszy od ciebie Cya ;**
@Up Gdybym ja gral napewno bym mial wiekszy lvl niz te ziomy o ktorych mowisz wiec moze nie gdybajmy; )
@Kelody, czy jak tma tobie, on nie umarl wiec nie pisz [R.I.P] ; )
@Dawerg, nie mow mi ze sie nabral na www.freeitems.hackme.pl albo na www.freeepak.ihackyou.com, ani zadnego gayloggera co wykrywa byle jaki antywir ;s
@up
przekopal calego kompa i 0 sladow owntibii, nie wiem co to bylo/jest
No super jeden z best friend hacked...
@Vake
Nie denerwuj sie i tak nie grasz tym charem:p.
@up
przekopal calego kompa i 0 sladow owntibii, nie wiem co to bylo/jest
exploit? :S
btw. Lepszej own tibi nie wykryjesz jakims ad-awerem czy tam jakims antywirem, sa do tego specjalne programy...
exploit? :S
btw. Lepszej own tibi nie wykryjesz jakims ad-awerem czy tam jakims antywirem, sa do tego specjalne programy...
@up
a tak wogole kim jestes? wparowujesz na forum tuz po hacku i zgrywasz cwaniaka
o ile sie nie myle praktycznie wszystkie exploity nie dzialaja pod firefoxa/opere...
a kto powiedzial ze ja mu powiedzialem zeby przeskanowal kompa? nie jestem glupi i wiem jak sie szuka owntibii w kompie...
Luki_Asen
19-06-2007, 14:26
Michael sciagal nowa tibie z jakiejs .de strony. Kumpel przeskanowal i wykrylo trojana, a michaelowi nic...
Test Server juz jest, otwearty tylko dla tutorow co zrobili testa przed 23 maja tego roku.
na faccu sie nic nie zmienilo, na pacc arena nie bylem bo pacca nie mam.
Hity zmienily sie strasznie
150 ek jebal we mnie po 200+ z melee
100+ rp z power beltow po 200+
85 ms z ue we mnei za 280 max
ja z sd 202 (63 lvl) i z e-wave 226.
Kumpel Knnight z Hamropni mi mowil ze zabil hydre z melee na lajcie.
130 ms z visa mi walnol za 80...
Nie wime co cipy zrobily, ale wiem ze chyba z lekka przesadzili...
Tak jak pomyslalem glebije to wyszlo mi cos takiego:
A w przypadku Pall Vs Mag
Power bolt - 6 gp - damage: 200-300+.
Sd - 325 gp - damage: 300-400+.
Jeszcze jedno
08:25 You see a dragon lance (Atk:47 Def:16).
It can only be wielded properly by players of level 60 or higher.
It weighs 67.00 oz.
The extraordinary sharp blade penetrates every armor.
08:25 You see a spike sword (Atk:24 Def:21 +2).
It weighs 50.00 oz.
08:25 You see a dragon hammer (Atk:32 Def:20).
It can only be wielded properly by players of level 25 or higher.
It weighs 97.00 oz.
08:30 You see a power bolt.
It can only be wielded properly by players of level 55 or higher.
08:32 You see a broadsword (Atk:26 Def:23).
It can only be wielded properly by knights.
It weighs 52.50 oz.
wiem jeszcze ze sov 80 lvl.
Jeszcze brakluje tego zeby wkladac do broni runy i rozne diamenty i bedzie diablo ^^
To na tyle.
Markizek ; )
edit:
i jeszcze cos mam
http://img408.imageshack.us/img408/7138/75657770zk0tl5.jpg
Ostro^^
Rozumiesz czy wytlumaczyc ci to jeszcze inaczej?
Galera_Warrior
19-06-2007, 15:43
Nie patrze na lvl lolku....
Dla mnie jest/byl napewno lepszy od ciebie Cya ;**
@Up Gdybym ja gral napewno bym mial wiekszy lvl niz te ziomy o ktorych mowisz wiec moze nie gdybajmy; )
@Kelody, czy jak tma tobie, on nie umarl wiec nie pisz [R.I.P] ; )
@Dawerg, nie mow mi ze sie nabral na www.freeitems.hackme.pl albo na www.freeepak.ihackyou.com, ani zadnego gayloggera co wykrywa byle jaki antywir ;s
Ale z ciebie chwalicipsko xD
Rekin porzyczyl od Rzotka 50k, tak wiec jak to uzbiera rzot na start bedzie mial cash :p
next konto? co sie dzieje znow ban? X(
Shinhoshu
19-06-2007, 16:17
@DeGlord
Może za 2-3 lata. Tak jak Markizkiem czy jakoś tak...
A rzotek jakby przeczytał tutorial to by do keyloggera nie doszło. ^^
@DeGlord
Może za 2-3 lata. Tak jak Markizkiem czy jakoś tak...
A rzotek jakby przeczytał tutorial to by do keyloggera nie doszło. ^^
Oho... teraz zaczniesz sie przechwalac ze wbiles 60 lvl w 2 miechy z ktorego nic nie masz ;s Markizkiem wbilem 69 lvl w 6 miechow, i co z tego? To wbij ty ten 100 lvl ty mega pgerze ktory wbil mega 60 lvl w 2 miechy, no pokaz co kurwa umiesz, a nie pierdolisz ze jestes mega kul jol pger
2Dawerg, ban bo jakiemus noobowi nawjezdzalem na priv i zraportowal mnie modowi :D
Luki_Asen
19-06-2007, 17:49
@DeGlord
hehe girni mial 60ms, ale nikt o tym nie wiedzial ze vake stood to byl on71palek, pisalem ze to moj brat zeby mial pro odemnie. Teraz gra i ma 58lvl najtem.. i tak jestem pewien ze mnie przegoni w lvlu po wakacjach:]
@DeGlord
hehe girni mial 60ms, ale nikt o tym nie wiedzial ze vake stood to byl on71palek, pisalem ze to moj brat zeby mial pro odemnie. Teraz gra i ma 58lvl najtem.. i tak jestem pewien ze mnie przegoni w lvlu po wakacjach:]
Niech pierw zrobi to pogadamy.
khonus wpadl na owntibie... ciekawe jak, zobaczcie sobie forum owntibii i w wasze chacki santry ;/
Michael Rzotkiewka
19-06-2007, 23:12
Tak... 47 lvl (z 68), 79 dist (z 91), 14 mlvl (z 18) i rs... Byla to owntibia vip.. Juz z Dawem mamy nick z owntibii co mnie hacknal
21:51 Dawergo Sewery [66]: Koles sie wepchal ze mala bania ;]
21:51 Dawergo Sewery [66]: haknal nie wlasciwa osobe
A wiec to bylo tak.. Wchodze sobie normalnie na poczte a tu takie cos:
Temat: Powiadamianie allegro!
Od: Powiadomienie allegro!
Witamy!
Nasza Organizacja Allegro.pl zauważyła zmiany
w Logach Twojego konta.
Podejrzewamy, że oprócz Pana/Pani, ktoś inny korzysta z tego konta.
Jest Pan/Pani Zobowiązany/na pobrać aktualizator adresu IP.
W ten sposób dowiemy się, czy jest Pan/Pani
prawdziwym, zarejestrowanym użytkownikiem tego konta.
Allegro IP Refresher << link
Zlekceważenie tej wiadomości, doprowadzi do usunięcia Pańskiego konta.
Pozdrawiamy,
Zespół Allegro
Kontakt z obsługą Użytkowników.
Nooo tak a ja mam NEO = zmienne ip...
Na dodatek dostalem tego maila od
[email protected] ... O ~10h za pozno sie dowiedzialem ze jak sie ma neta w multimedia to mozna sie podszyc pod kogos email...
Edit: Jeszcze jedno.. wczesniej moj antyvir wykrywal owntibie vip, teraz nie wykryl.. myslalem ze plik czysty :(
@Down
Wlasnie w tym z "allegro" byla owntibia.. Sciagnalem to jeszcze raz, Daw zapodal jakis link i tam wykrylo owntibie, juz mam nick typa (z owntibii)...
Edit again
Nooo masz tu ss, widzisz jakies hosty? ;c
http://img339.imageshack.us/img339/7236/beztytu322uar3.jpg
Edit3 & @Down
Noo jak kliknalem to H to sie takie cos pojawilo.. Da sie cos wyczytacz tego?
Return-Path: <
[email protected]>
Received: from poczta.interia.pl (localhost.poczta.interia.pl [127.0.0.1])
by mx15.poczta.interia.pl (Postfix) with ESMTP id 071353D74A0
for <
[email protected]>; Mon, 18 Jun 2007 09:05:19 +0200 (CEST)
Received: from serv6.hostings.pl (unknown [195.117.130.131])
by mx15.poczta.interia.pl (Postfix) with ESMTP
for <
[email protected]>; Mon, 18 Jun 2007 09:05:19 +0200 (CEST)
Received: from nobody by serv6.hostings.pl with local (Exim 4.66 (FreeBSD))
(envelope-from <
[email protected]>)
id 1I0BIc-000IYK-Ry
for
[email protected]; Mon, 18 Jun 2007 09:05:18 +0200
To:
Subject: Powiadomienie allegro!
From: Powiadomienie Allegro! <
[email protected]>
To: <
[email protected] >
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/html;
X-Sender: <>
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Low
X-Mailer: Mailer.Nevada.pl
X-MimeOLE: Produced By Mailer.Nevada.pl
Reply-To: <
[email protected]>
Cc:
Message-Id: <
[email protected]>
Date: Mon, 18 Jun 2007 09:05:18 +0200
X-AntiAbuse: This header was added to track abuse, please include it with any abuse report
X-AntiAbuse: Primary Hostname - serv6.hostings.pl
X-AntiAbuse: Original Domain - poczta.fm
X-AntiAbuse: Originator/Caller UID/GID - [65534 1005] / [26 6]
X-AntiAbuse: Sender Address Domain - serv6.hostings.pl
X-Source: /bin/sh
X-Source-Args: sh -c /usr/sbin/sendmail -t -i
X-Source-Dir: /home/nevada/public_html/mailer
Humm a moze wez mi napisz swoj nr gg no pw.. Zainstalowalem ten Thunderbird i jak chcialem wbic na swoja poczte to:
"Ostrzezenie
Przesylanie nazwy uzytkownika nie powiedlo sie. Odpowiedz serwera poczty poczta.interia.pl: authorization failed" :/
Edit: Bingo, pobieraja sie wiadomosci :) narazie 121 z 781 :P
EDIT chyba mam typa maila ;DD
http://img505.imageshack.us/img505/2122/beztytu322uxq1.jpg
Teraz jeszcze jego dane i idziemy na policje :P Pamietam jak Leo mowil, ze kazda kradziez w internecie jest bardzo mile widziana przez policjantow ^^ A tu nawet jak sie go nie bedzie dalo osadzic za kradziez(coz - antyvrusy nie wykryaja owntibii), to za podszywanie sie pod server allegro ;)
@Dooooown
Wlasnie jest taki problem, ze jak zaimprotowalem to do tego thunderbirda to mi znikly all maile z poczta.interia.pl. Czy w tym thunderbirdzie da sie jakos sprawdzic to co wlasnie jest na interii? ;/ czyili to "Received: from serv6.hostings.pl (unknown [195.117.130.131])
(envelope-from <
[email protected]>)" ?
sprawdziłeś skąd ściagasz ten plik?
szczerze wątpie aby link do niego był w domenie allegro.pl
to nie ta bajka co z podszywaniem się pod dowolny email adres, gdzie każdy trochę bardziej obeznany może taką wiadomość wygenerować
edit:
btw sprawdź w nagłówkach z jakiego hosta została wysłana wiadomość,
traceroute itp.
mail to mocny dowód w procesie karnym ;)
edit2:
serwis pocztowy interii jest ubogi, możesz zobaczyć częściowe info klikając na "H>" ale i tak nie dowiesz się od kogo to właściwie nadeszło, spróbuj jakimś klientem pocztowym, np. mozilla thunderbird
na screenie poniżej widać dokładnie od kogo dostałem maila
http://i207.photobucket.com/albums/bb194/szarak_zcd/ss.jpg
check this out:
Received: from serv6.hostings.pl (unknown [195.117.130.131])
(envelope-from <
[email protected]>)
da się - klik 2x na wiadomości, widok->pokaż nagłówki->wszystkie
a jeżeli chcesz aby wiadomości zostawały na serwerze interii to narzędzia->konfiguracja kont->konfiguracja serwera i zaznaczyć "pozostaw kopię wiadomości na serwerze"
Jak mowilem ze przez onw tibie to nie wierzyli... to sa skurwysinskie programy wiec zawsze trzeba je sprawdzac specjalnymi programami, a nie antywirami....
Michael Rzotkiewka
20-06-2007, 14:32
Prosba..
Jesli ktos ma jakies spiry/knify/stary/food/robaki/bolty... Bede wdzieczny...
@up
Dam ci t knify bo mam ich troche ;]
A teraz z innej beczki... to sa final roomy po przejsciu Areny:
http://www.blackdtools.com/images/arena1.jpg UWAGA
http://www.blackdtools.com/images/arena2.jpg UWAGA
http://www.blackdtools.com/images/arena3.jpg UWAGA
http://www.blackdtools.com/images/arena4.jpg UWAGA
wie ktos moze co jest w prezentach...? ;p i w bp jesli w ogole cos tam jest ;o
?
to "+" i "-" przy broniach znaczy że z tarcza bada takie dodatkowe punkty def czy co?
Kacperka
20-06-2007, 20:55
@up
IDK :>
@All ;)
Zaplacilem 200k dla ftp i jestem w koncu wolny.. :) wbilem sobie 78 lvlek i czekam na upadate xD
Jutro prawdopodobnie przeprowadzam sie do nowego domu, tam moge nie miec neta chyba ze znajde cos darmowego antena, bo tutaj zeby zalozyc stale to sie miesiac czeka... Wiec bardzo mozliwe ze zawitam w tibii dopiero po 29 lipca..
No wiec co z tym spotkaniem?;/
Wszystkim życzę miłych wakacji oraz współczuję ofiarom crackerów ;(
Niech te wakacje będą dla was słoneczne i miłe :)
XRafcioX
23-06-2007, 22:12
:D Dzięki :) Czego oni wszystkie tematy zamykają?
Kacperka
23-06-2007, 22:30
To co z tym spotkaniem?:( ja w nastepna niedziele wyjezdzam do Polski i juz nie bede mial tam neta ;S Jesli bysmy mieli sie spotkac w Darlowie to ja tam moge byc od 9 do 16 lipca. To czy tam bede zalezy od was :P bo jak tam nie bedzie spotkania to ja nigdzie nie jade xP Jak nie ma duzej ekipy ktora by chciala przyjechac z calej polski w jedno miejsce to z ludzmi z okolic Szczecina moglbym sie tez spotkac, wiem ze jest tu kilku takich:) Ale wolalbym zeby all sie w jakims jednym miescie spotkali.. :) czekam na odpowiedz bo w niedziele juz bedzie dla mnie za pozno :/ PzDr ;]
Mi Darłowo odpowiada.. nie wiem jak innym :)
jak mi ktos powie gdzie jest to darlowo i jak tam dojechac to MOZE bym mogl :p
Kacperka
24-06-2007, 16:39
@up
My mamy do Darlowa 4h samochodem.. :) to jest niedaleko Koszalina. Nie wiem czy jezdza tam jakies busy dlatego nam by najbardziej pasowalo Miedzyzdroje czy Kamien Pomorski ^^ nie sadzisz?:D chociaz Darlowo by mi tez pasowalo bo ciotka ma tam kawalerke do ktorej bezie jechala moja stara w wakacje i ja jej jak narazie powiedzialem ze nigdzie z nia nie jade ale jesli by byo tam spotkanie to bym pojechal :) Kurde juz odliczam godziny do wyjazdu do Polski xD nie moge sie doczekac :D Piszcie wiecej o tym spotkaniu bo inaczej nie wyjdzie:P
@up
My mamy do Darlowa 4h samochodem.. :) to jest niedaleko Koszalina. Nie wiem czy jezdza tam jakies busy dlatego nam by najbardziej pasowalo Miedzyzdroje czy Kamien Pomorski ^^ nie sadzisz?:D chociaz Darlowo by mi tez pasowalo bo ciotka ma tam kawalerke do ktorej bezie jechala moja stara w wakacje i ja jej jak narazie powiedzialem ze nigdzie z nia nie jade ale jesli by byo tam spotkanie to bym pojechal :) Kurde juz odliczam godziny do wyjazdu do Polski xD nie moge sie doczekac :D Piszcie wiecej o tym spotkaniu bo inaczej nie wyjdzie:P
Jezdzic to jezdza, bo pamietma jak bylem tam, ale teraz zycze powodzenia komus kto bedzie jechal ze slaska... : >
19:45 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Undisputed Druid. He was killed by Deatharaz.
BUAHAHAHAHAHAHBUAHBAUYHBAUHBAUHBA
Michael Rzotkiewka
24-06-2007, 21:09
Z tego co mowi Potus to Undi hacknal Drozema, dostal za to hunta od FTP i zaczal PKowac i Rookowac chara. Ale to nie jest potwierdzone info tylko przeciek ^^
Edit: Nie, nie i jeszcze raz nie :P Undi teraz tu gra jakims najtem a Drozem kupil jego starego chara - druida. No i Drozem zalapal jakies gowno na kompa i oba chary hacked :P
omg ale sie z tego usmialem
15:49 Scorched Skull [20]: masz deda
15:49 Piotrek Silvera [21]: od kogo?
15:49 Scorched Skull [20]: ode mnie
15:49 Piotrek Silvera [21]: aha
15:49 Scorched Skull [20]: za mies bede miec paca
15:50 Scorched Skull [20]: i 30 albo 40 lvl
15:50 Scorched Skulli padasz
15:50 Piotrek Silvera [21]: moze mam ci jeszcze placic
15:50 Piotrek Silvera [21]: co?
15:50 Scorched Skull [20]: albo nie chce mi sie na ciebie czasu tracic
15:50 Scorched Skull [20]: na takiego nooba
XRafcioX
25-06-2007, 18:01
A ja się uśmiałem z ciebie. Hahahahahahaha
XRafcioX
25-06-2007, 18:04
dobra. nie ma co z takim gadać :)
Jun 25 2007 - Summer update! Tomorrow afternoon CET, all game servers will be offline for a few hours to launch this year's summer update!
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jak cos to to pisze na tibia.com
ciekawe czy beda new serwy? ;>
XRafcioX
25-06-2007, 18:39
Nom Supcio :D adrius to byles ty???? :)
Shinhoshu
25-06-2007, 19:59
Kolejny debil nam sie trafił... (XRafcioX)
Po 1. Naucz sie edytować.
Po 2. Piszesz bez sensu.
Co raz większe downy na forum piszą. ;|
Tak to bylem ja -.-. Mialem z ciebie niezla polewke. A tak wogle nie mow do mnie jakbysmy sie znali od dawna bo przynajmniej ja cie nie znam.
Michael Rzotkiewka
26-06-2007, 13:57
12:43 Dawergo Sewery [66]: Jun 26 2007, 02:09:27 CEST Killed at Level 180 by Deatharaz and by Flitzenho
12:43 Dawergo Sewery [66]: xeosnar
o.O zaczyna sie wojna domowa w FTP? :D Neowi~ lootnal dragon clawa i Flit~ sie wnerwil ze mu nie chce sprzedac i maja wojne (ponoc).
Edit:
Name: Aly'rie
Jun 26 2007, 02:10:21 CEST Killed at Level 69 by Deatharaz
and by Profyan
Nie to nie bylo tak...
Kiedys Flit wbil sie na demodrasa i chyba czekal na blokera a w tym czasie przyszli neowi z ransoexem i mu go zabili i wzieli clawa i powiedzieli mu ze next time jak lootna clawa to bedzie dla niego... a tera neowi zabil demodrasa lootnal clawa a nie chce mu go dac i o to to wszystko thx za uwage;D bye
XRafcioX
26-06-2007, 14:47
Kolejny debil nam sie trafił... (XRafcioX)
Po 1. Naucz sie edytować.
Po 2. Piszesz bez sensu.
Co raz większe downy na forum piszą. ;|
Ty jesteś down. Widać że długo w tibie grasz :) Hihihi
14:06 Server is going down in 5 minutes.
Please log out.
I WSZYSTKO JASNE
Michael Rzotkiewka
26-06-2007, 15:34
Noobki sie na anni wybraly o.O
Name: Zerthy
Jun 26 2007, 02:21:39 CEST Died at Level 104 by a demon
Name: Neowizenho
Jun 26 2007, 02:22:26 CEST Died at Level 103 by a demon
Comment: Anihi 1x0 Neowizenho
Ciekawe kto jeszcze byl :p Nie chce mi sie po all szukac, jutro bedzie na erigu ^^
Edit:
Name: Elextric
Jun 26 2007, 02:24:35 CEST Died at Level 115 by a demon
Padl jeszcze Druid da First, nie da sie skopiowac, bo:
Website Not Available
The website is currently not available due to maintenance. Please excuse the inconvenience.
Kind regards,
Your CipSoft Team.
Zajebundo
27-06-2007, 01:16
No i już po upade... Jak na razie berdzo mi się podoba... a nawet można powiedzieć jest zaje...biste:)
Shinhoshu
27-06-2007, 01:21
Ty jesteś down. Widać że długo w tibie grasz :) Hihihi
O mój boże.. Na bank więcej w tibie gram od ciebie, i na bank mam wiekszy lvl od ciebie i na bank jestem lepszy od ciebie, i na bank nie jestem downem...
Zdjął bym cie na 3-4 hity teraz po upie, więc zamknij dupe leszczu....
OMFG OMFGRHJGFLKSDJGFLKJGELKJSGH!!!!!!!!!!!!!!! a ja na bank gram więcej od was wszystkich razem wziętych w HB i RYLa XD
Miałem racje pisząc że w końcu FTP zacznie się samo wbijać :D
@UP Mozna wiedziec ile czasu grales w HB i jaki lvl miales ^^?
Areny done (dwie pierwsze) first polak na silverze oczywiscie xD
@down
wiem
Areny done (dwie pierwsze) first polak na silverze oczywiscie xD
Na 3 nawet nie wlaz
Chce ktos kupi 72 MS-70 dni pacca za kase w tibii??
Kacperka
27-06-2007, 17:51
Chce ktos kupi 72 MS-70 dni pacca za kase w tibii??
A ile chcesz gp za tego chara ? o.O
Mendolina
28-06-2007, 23:17
Deatharaz(150ms)
Banished: until Jul 05 2007, 02:07:09 CEST because of excessive unjustified player killing
:cup:
na krótko ale ważne, że ban :P
Kacperka
29-06-2007, 18:39
Deatharaz(150ms)
Banished: until Jul 05 2007, 02:07:09 CEST because of excessive unjustified player killing
na krótko ale ważne, że ban :P
:cup: o.O :cup:
a ja sobie juz kupilem next pacca ;) w neidziele lece do polski a jak wroce do go aktywuje i zaczne troche expic xP z moim evul eq xD ale moze jescze wyjde na swoje xP tak przy 90 lvlu mozeb edzie mnie stac na dsm xP xD Ostatnio widze ze coraz wiecej polakow jest schakowanych ;/ Jak to sie dzieje :S przeciez ze nie samo ;/ co do upadate to jest zaje***** :) hity ladne :) juz 2 razy mialem 300+ noi w koncu da sie grac normalnie knightem.. dziwi mnie tylko ze sorce tak narzekaja bo jak oni byli best i 30 sorc mogl spokojnie klepac 60 kine to jakos kina tak nie narzekal.. ;S a teraz jak jest w sumie rowno to sorce protestuja.. zal.br oczywiscie nie wszyscy ;)
a co do spotkania to widze ze chyba nic z tego nie bedzie.. ja juz pojutrze jade i kontakt z wami sie zerwie na miesiac.. wiec jak nie teraz to juzsie nie zgadamy.. :S
I gratki dla Asena 3 areny ^^
nie mow mi ze 30 sorc zabijaj 60 najtow bo ci w to nie uwierze. 30 sorc nie mial na 2 hity 60 najta, baaa nawet 20 najtam za to 40 najt potrafi sprzatnac 30 sorca na 3-4 hity
@Kacperka
Nie mów mi że teraz jest w miare równo.... hity z vis mi spadly o 11 a mort hura to nawet nie bije takiego jak przed update w pvp wiec sry ale równo to to nie jest;D
Kacperka
29-06-2007, 20:07
@Kacperka
Nie mów mi że teraz jest w miare równo.... hity z vis mi spadly o 11 a mort hura to nawet nie bije takiego jak przed update w pvp wiec sry ale równo to to nie jest;D
a rozdzka, sdki, strong haste, roznego rodzaju runy i czary ofensywne to jest nic ? teraz knight ma tylko wieksze hity i mozliwosci zabicia lepszych potworow.. a sorc i jego potega wcale nie zmalaly az tak bardzo bo z tego co mi wiadomo do 70 lvla wogole nie widac roznicy a po 70 lvlu jest roznica ale nie aztaka przesadna.. .xP Sorc dalej moze expic porzadnie... ;]
@Up
Jest cos ale i tak to jest mega drogie jak na swoje obrazenia teraz.
@pobol
teraz jest tak jak bylo przed tibia 7.6 czyli stary system magii ;) i tak jest dobrze, dla mnie moze zostac tak jak jest
W sumie to i takmi nie robi roznicy bo i tak rzadko wale z runek a do pacca daleko:p.
A jaki jest teraz system magii?
lv x1 i mlv x4?
V-E-G-E-T-A
01-07-2007, 00:04
Co tu dużo gadać :evul:
http://i131.photobucket.com/albums/p290/Vegeta_Master/100lv.jpg
Dałem SS bo i tak każdy tu gada o czym innym niż wojna :P
Zajebundo
01-07-2007, 02:26
no no no... GrAtKi :) a co do upade to ja jestem zadowolony ze najcik jets silniejszy bo jak sork/drut maja niski lvl to biora blokerow a potem jak juz wbije lvl i moze expic sam to zapomina o najcie... a nam tez sie cos nalezy jakies lepsze exp...
Opis Cahcero an tibia.com:
Its a joke that a pally buy a bp of power bolts for 12k, 2k shots ,and mages buy for 12k 2 bps sd (from ppl ,not a NPC) and 40 shot, 3 p-bolts do MORE dmg than me with 1 SD, not even fair for old system on sorc dmg, 5 pbolts = 30 gp, SD = 300 gp, thats balancing? and not even talking about assasin stars or knights/pally of my same level ,no comments, its a joke. my sd from 1315 to 600? a joke lol, if call that balancing, you have never played tibia, just win money with it, i Quit.
I to jest swieta prawda.
Teraz powiem cos od siebie, dawerg mowisz ze powrocil stary system magi. Nie powrocil, runy,vis,mort, mial taka sama sile i przed 7.6 i po 7.6 az do 8.0...
Teraz, ktos napisal ze hity praktycznie nie zmalaly, nie? To czemu ja z e-wave na tescie walilem po 150-220- moby 300-440, a potrafilem zmorta dojechac do 650+, Sd w czlowieka 150-200,210... Dziwne, bo besta w demca mialem 568 z sd.... vis nie probowalem, ale 130 ms we mnie z visa po 70-90 klepal, 86 czy 88 ms we mnie z ue za 250... i to ma byc sprawiedlziwe? wale z UE ktore marnuje 1,3k many a zadaje obrazenia 500dmg 88 msem, o ile mi sie zdaje, to takie hity najt otrzyma po 3, moze 4 exori za 120 many i chyba 2 exori gran.... to jest sprawiedliwe? Najt luruje sobie 4 dle i jest exori gran exori gran exori gran i dle uciekaja...Albo inaczej, moj kumpel z Harmoni, teraz 132 RP (Galvaira) mowil, ze wyciaga na bp power beltow- 12k bp w shoopie 330k expa, a za 12k- 12 bp mf watpie czy zeby nawet 200 sorc wyciagnol te 330k expa...z kasy mial 11k+ rh+towerka+fs i inne szity.
Nie mowcie mi, ze tutaj jest wurownanie.
BTW. gratki 100 lvl....
Markiz.
Sanyol_Master
01-07-2007, 18:50
jak mi ktos powie gdzie jest to darlowo i jak tam dojechac to MOZE bym mogl :p
po co do darlowa ? na zlot? wlasnei z niego wrocilem,bylo fajnie a dojechac mozesz do slupska a ze slupska jezdza tam busy,lub do koszalina i z koszalina :)
Boromir_Silvera
01-07-2007, 20:11
A co powiecie o Pobierowie? :p:p
Rekin Master
01-07-2007, 21:03
mysle, ze baborowko<wioska pod szamotulami, ktore tez sa prawie wioska- 25~tysiecy mieszkancow> bedzie idealnym miejscem :) kumacie ten klimat?
biegnie droga, po prawej 10 domow, po lewej 10domow, dalej pole. minute jazdy samochodem dalej tablica z przekreslonym napisem "baborowko" :D
ta miejscowosc zapewni nam wiele rozrywek podczas spotkania:)
Galera_Warrior
01-07-2007, 23:15
mysle, ze baborowko<wioska pod szamotulami, ktore tez sa prawie wioska- 25~tysiecy mieszkancow> bedzie idealnym miejscem :) kumacie ten klimat?
biegnie droga, po prawej 10 domow, po lewej 10domow, dalej pole. minute jazdy samochodem dalej tablica z przekreslonym napisem "baborowko" :D
ta miejscowosc zapewni nam wiele rozrywek podczas spotkania:)
Ta... Lepsza wiocha do spotkania sa szamotuly :P
@DeGlord
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup:
No!! Dokladnie tak jest! To cala racja chociaz nie zgodze sie bo znam takiego goscia z Celesty i mu na demca zchodzi 1 mf ale SDki/eXplo ida:P
PS. Moglibyscie chociaz ten jeden raz powzstrzymac sie od krytykowania mnie?? plx
Życzę wszystkim wesołych wakacji :)
Zajebundo
04-07-2007, 00:31
wielka posba... powiedzcie mi ktos jaki qest trzeba wykonać zeby moc sie dostac na wyspy z gsami... PLZ...
Shinhoshu
04-07-2007, 04:55
Chodzi ci o Ice spidery? Jeśli tak, to musisz wykonać barbarian test (quest na odblokowanie areny). ;p
Jemu chodzi o Gs Island na Goromie;D
wielka posba... powiedzcie mi ktos jaki qest trzeba wykonać zeby moc sie dostac na wyspy z gsami... PLZ...
Zobacz na tibia.erig.net tam powinno pisać.
Niech kazdy sie wypowie, im wiecej postow tym lepiej ;]
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=14945683#post14945683
Hail
Nie znam angielskiego ale z tego co wyczytalem na tibia.com to chodzi o to ze br cavebotuja...jesli tak to bylem swiadkie jak Diabo Capeta na zolwiach...lezy list na -2 pytam sie go czy na -3 moge i odpowiedz po pol godziny "I don't see you"...to chyba oznac zalo ze uzywal cavebota.
@topic
czemu nikt juz nic nie mowi o wojnie?? bo ja jestem na retriedzie i niewiem czy jest nadal ta wojna czy nima...
@DeGlord
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup:
No!! Dokladnie tak jest! To cala racja chociaz nie zgodze sie bo znam takiego goscia z Celesty i mu na demca zchodzi 1 mf ale SDki/eXplo ida:P
PS. Moglibyscie chociaz ten jeden raz powzstrzymac sie od krytykowania mnie?? plx
Przeczytaj jeszcze raz swojego posta i zastanowa sie, czy on ma sens ; O
Mendolina
06-07-2007, 21:02
19:41 New record: 951 players are logged in.
;XX No to się powoli robi Harmonia... :P
Zapełnia się od graczy...ceny spadają, brazyle botują.
A GM'a jak nie ma tak i nie ma, więc 2x up wchodźcie i piszcie...:)
Galera_Warrior
07-07-2007, 13:24
http://i20.photobucket.com/albums/b240/parada1990/Reks.jpg
Rekin Master
07-07-2007, 21:16
@neo
nabicz...
http://img530.imageshack.us/img530/4717/76vlvw3.jpg
tego samego dnia :)
Gratz REKiNEK oby tak dalej :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
@Sprawca?
Channel saved at Tue Jul 10 14:41:09 2007
14:39 Ariel Wojak [37]: za co??
14:39 Sprawca [65]: za ts'a-.-
14:39 Sprawca [65]: "ssij"?
14:39 Ariel Wojak [37]: ??
14:39 Ariel Wojak [37]: slucham?
14:39 Sprawca [65]: nie sciemiaj
14:39 Sprawca [65]: bo cie napierdole
14:39 Sprawca [65]: -.-
14:39 Ariel Wojak [37]: znamy sie?
14:39 Sprawca [65]: ok
14:39 Sprawca [65]: to sie poznamy
14:39 Sprawca [65]: jak cie zaczne walic
14:40 Ariel Wojak [37]: nie kminie
14:40 Ariel Wojak [37]: moj bro gra na ts
14:40 Ariel Wojak [37]: a nie ja
14:40 Sprawca [65]: to trudno
14:40 Sprawca [65]: huj mnie to obchodzi
14:40 Sprawca [65]: on mówil ze da 16k
14:40 Ariel Wojak [37]: ale za co??
14:40 Sprawca [65]: dasz*
14:40 Sprawca [65]: za to
14:40 Sprawca [65]: ze mówiles
14:40 Sprawca [65]: do mnie
14:40 Sprawca [65]: "ssij"
14:40 Sprawca [65]: ciagle
14:40 Sprawca [65]: -.-
14:41 Sprawca [65]: i zobaczymy teraz
14:41 Sprawca [65]: kto bedzie ssal
nie wiem o co temu kolesiowi biega i kurde patrząc na jego level wcale ta rozmowa mi sie nie podobała zwłaszcza że chce mnie ubić czy ktoś może mi pomóc rozwiązać ten mały problem z tym panem??
EDIT: chwile potem wbilem sobie na pala a tu taki msg:
14:46 Sprawca [65]: -.-
14:46 Sprawca [65]: myslisz
14:46 Ariel palek [30]: nie ja nie mysle
14:46 Sprawca [65]: ze mnie w huja zrobisz
14:46 Sprawca [65]: to problem masz
14:46 Sprawca [65]: placisz czy nie?
14:47 Ariel palek [30]: moze tak a moze nie
14:47 Sprawca [65]: czy bye bye ariel palek, bye bye ariel wojak?
14:47 Sprawca [65]: twój wybór
14:47 Sprawca [65]: nie radze expic ; )
14:47 Ariel palek [30]: leave me alone
14:48 Sprawca [65]: huhu
14:48 Sprawca [65]: zobaczymy kto bedzie ssal
14:49 Sprawca [65]: to jak?
14:49 Sprawca [65]: placisz czy nie?
14:49 Sprawca [65]: :)
14:49 Ariel palek [30]: moze tak a moze nie
14:49 Ariel palek [30]: se jeszcze o tym pomysle
14:49 Sprawca [65]: kk
14:49 Sprawca [65]: szkoda ze masz malo czasu
14:50 Ariel palek [30]: wcale nie mam
14:50 Ariel palek [30]: dopuki jestem w pzone
14:50 Sprawca [65]: to zobaczymy :D
14:50 Sprawca [65]: no to se zostaniesz tam na zawsze :*
14:51 Ariel palek [30]: vake co ty kurde ode mnie chcesz
14:51 Ariel palek [30]: kurwa
14:51 Sprawca [65]: zgadnij
14:51 Sprawca [65]: "ssij"?
14:51 Sprawca [65]: na ts?
14:51 Sprawca [65]: czemu teraz tak nie piszesz?
14:52 Sprawca [65]: placisz czy nie?
14:53 Ariel palek [30]: vake a czy ty przypadkiem nie masz hunta u br??
14:53 Sprawca [65]: przypadkiem nie mam
14:53 Ariel palek [30]: daj mi spokuj bo pogadam z paroma co ciebie nie lubia
14:53 Ariel palek [30]: JAAssne
14:53 Sprawca [65]: wlasnie jestes winien 30k
14:54 Ariel palek [30]: daj se siana i odwal sie ode mnie
14:54 Sprawca [65]: ssij?
14:54 Ariel palek [30]: kurwa n/c
14:55 Ariel palek [30]: zachowujesz sie jak dziecko
14:55 Sprawca [65]: kto tu sie zachowywal na ts
14:55 Ariel palek [30]: o byle glupote
14:55 Sprawca [65]: nie o byle glupote
14:55 Sprawca [65]: za kozakowanie sie placi
14:55 Ariel palek [30]: a co zabilem ciebie
14:55 Sprawca [65]: wyzywales
14:55 Ariel palek [30]: a kiedy "tobie" to pisalem??
14:56 Ariel palek [30]: pamietasz czymoze juz zapomniales??
14:56 Sprawca [65]: 2 dni temu
14:56 Sprawca [65]: godzina
14:56 Sprawca [65]: 21:30
14:56 Sprawca [65]: k
14:56 Sprawca [65]: hunted
14:56 Ariel palek [30]: ASHUAHAHAHA ja bylem wtedy na mazurach weic nie pieprz mi glupot
14:56 Ariel palek [30]: nie mialem tam internetu
14:57 Ariel palek [30]: weic probujesz ode mnie tylko kase wycaignac
i sie wylogował co planuje tego nikt nie wie ale może uda mi sie to rozwiazać bez płacenia (w każdym razie ja nie zamierzam) i bez rozlewu krwi i bez żadnych huntów więc ja jestem dobrej myśli ale czy mój oprawca też jest takiej to sie okaże :/
Haha...
2 dni temu napisałeś posta na forum... ale przecież nie miałeś internetu ani kompa.. :(
I nie pierdol mi tu głupot, trza było nie kozaczyć, Asen był wtedy ze mną na ts i nie pierdol głupot... -.- I po co tutaj płaczesz, jak i tak nikt Ci nie pomoże, bo mam powód żeby Cie ubić... 30k i jesteś free, za te kłamstwa. I za to, że mnie straszyłeś huntem od br... gz bro :*
Luki_Asen
10-07-2007, 16:21
Niewiem kto byl na tym charze ale ktos byl i wyzwal sprawce potem do mnie gadal na ts ,, to twoj brat ?? niewiedzialem przepraszam" etc. i napewno go wyzywales.
HAIL SHARERS?? moze to 2 owner siedzial?:X
Haha...
2 dni temu napisałeś posta na forum... ale przecież nie miałeś internetu ani kompa.. :(
I nie pierdol mi tu głupot, trza było nie kozaczyć, Asen był wtedy ze mną na ts i nie pierdol głupot... -.- I po co tutaj płaczesz, jak i tak nikt Ci nie pomoże, bo mam powód żeby Cie ubić... 30k i jesteś free, za te kłamstwa. I za to, że mnie straszyłeś huntem od br... gz bro :*
Wszystko elegancko tyle że ja nic nie pisałem xD stary to co widzisz to nie ja Understand? Byłem na mazurach i nie miałem dostepu do internetu każdy mój ziom tobie to powie bo ich poinformowałem nie wiem w co ty pogrywasz ale znam Asena i jeśli to prawda co piszesz musi znaczyć że ktos ma moje passy bo jak juz tobie pisałem tylko ja i mój brat zna passy dlatego dziekuje za info i sobie zara zmienie pasy na inne :*
Niewiem kto byl na tym charze ale ktos byl i wyzwal sprawce potem do mnie gadal na ts ,, to twoj brat ?? niewiedzialem przepraszam" etc. i napewno go wyzywales.
HAIL SHARERS?? moze to 2 owner siedzial?:X
Patrz Up post
Poza tym to był test serv i co komu do tego że ktoś inny sobie siedzi na test servie może to być nawet bush albo każd inny.
Btw. Sorki za dubla :(
08-07-2007, 11:10 #428
<OMO>
Użytkownik forum
<OMO>'s Avatar
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ariel Wojak
Profesja: Knight
Gildia: Blood Shaman Kings
Świat: Silvera
Poziom: 34
Skille: slabe
Poziom mag.: 4
Domyślny
Gratz REKiNEK oby tak dalej
^
TWÓJ POST DO REKINA NAPISANY 2 DNI TEMU... ALE PRZECIEŻ BYŁEŚ NA MAZURACH I NIE MIAŁEŚ KOMPA...
Czy to może 2 owner napisał? A może to twój pies pisał do mnie na ts? I to na bank nie ty, nie? Może miałeś akurat hacka i zamiast ojebać ci itemów hacker wolał isc na ts i sie powyżywać... ZAL, poprostu 30k, to nie chodzi o to, że nic mi nie zrobiłes na ts tylko chodzi o to, że mnie wyzywałeś a czy to ts czy to gg czy to rl tibia czy to REAL LIFE i tak mnie wyzywałeś i musisz ponieść konsekwęcje, albo płacisz, albo padasz...
08-07-2007, 11:10 #428
<OMO>
Użytkownik forum
<OMO>'s Avatar
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ariel Wojak
Profesja: Knight
Gildia: Blood Shaman Kings
Świat: Silvera
Poziom: 34
Skille: slabe
Poziom mag.: 4
Domyślny
Gratz REKiNEK oby tak dalej
^
TWÓJ POST DO REKINA NAPISANY 2 DNI TEMU... ALE PRZECIEŻ BYŁEŚ NA MAZURACH I NIE MIAŁEŚ KOMPA...
Czy to może 2 owner napisał? A może to twój pies pisał do mnie na ts? I to na bank nie ty, nie? Może miałeś akurat hacka i zamiast ojebać ci itemów hacker wolał isc na ts i sie powyżywać... ZAL, poprostu 30k, to nie chodzi o to, że nic mi nie zrobiłes na ts tylko chodzi o to, że mnie wyzywałeś a czy to ts czy to gg czy to rl tibia czy to REAL LIFE i tak mnie wyzywałeś i musisz ponieść konsekwęcje, albo płacisz, albo padasz...
Brawo rozgryzłeś mnie tyle że to nie ja byłem kolego <może kiedyś nimi bedziemy jak sie sprawa rozwiąże) a po 2 nie mam psa po 3 nie bede płacił za coś czego nie zrobiłem po 4 masz racje będąc na mazurach od czasu do czasu byłem w tak zwanych kafejkach internetowych musiałem sprawdzić notowania na giełdzie (jeśli wiesz co to takiego) i wbiłem na forum zeby zobaczyć co na silverze sie dzieje bo mnie to interesuje Understand?? Zresztą wbij na tibie bo nie chce zaśmiecać forum -.-
EDIT: Ja nadal czekam wbijaj i porozmawiaj ze mną
@up
Nie wbije teraz na tibie, bo gram w cs'a (clan war)...
Poprostu
HI > PARCEL > YES
SPRAWCA
EDRON
30k
i jesteś free
@up
Nie wbije teraz na tibie, bo gram w cs'a (clan war)...
Poprostu
Obyście wygrali kto vs kto??
Obyście wygrali kto vs kto??
Blacksun vs HS TEAM oczywiście ja w BS
@Sprawca
hahahahah jaki noob jakie paymenty ;*********
pozdrow mame..
i nie jezdzij po mnie bo moge ci mowic co chce "ssaij" i mi : P
pozdro tez dla taty.
@do noobow co mowia ze Ariel sharuje:
sharuje konto z dwoma 30 lvl i peguja na trolach, tak?
Co juz wam te uber mastah lvl uderzyly do glowy?
Zajebundo
11-07-2007, 13:04
No fakt faktem "zniewaga krwi wymaga" ale bez przesady nie zachowujmy sie jak br... Za nic hunty za nic płacić... Wymyśl jakiś inny sposób na rozwiązanie konfliktu...
Ten hunt to glupota a payment to chyba jakis zart >.>
ile razy br cos mowili? i nikt tak nie reagowal...
jesli polacy nie beda sie trzymac razem to nie ma sensu tu grac
pozatym znam ariela on by nie wrzucal za nic
"a mnie na ts wyzywal oxygenz! shunce go jak nie wysle 100cc dp karlin"
@kasztan
Ty tam zamknij dupe, bo pewnie tak samo byś postąpił gdybyś miał czym go zabić, ale byś musiał to robic pare latek, tak jak swojego Markizka czy jakoś tak.
I nie kozacz, jak grasz na non-pvp. i w ogóle zamknij dupe, zrobie jak chce, pies cie jebał
Powiem ci jeszcze jedno, gdybyś grał dalej na silverze to byś miał na bank hunta od polaków za te kozaczenie na forum kiedy przeniosłeś sie na non-pvp.
Mendolina
11-07-2007, 14:40
@up
Całkowicie się zgadzam :S, kasztan i znowu jak zwykle się wtrącasz w nie swoje sprawy. I przez to prowokujesz do next kłótni. To jest ich sprawa i niech oni sami ją rozwiążą, bo zaraz się tu zacznie robić gorąco jak jeszcze ty wtrącisz swoje trzy grosze.
@kasztan
Ty tam zamknij dupe, bo pewnie tak samo byś postąpił gdybyś miał czym go zabić, ale byś musiał to robic pare latek, tak jak swojego Markizka czy jakoś tak.
I nie kozacz, jak grasz na non-pvp. i w ogóle zamknij dupe, zrobie jak chce, pies cie jebał
Powiem ci jeszcze jedno, gdybyś grał dalej na silverze to byś miał na bank hunta od polaków za te kozaczenie na forum kiedy przeniosłeś sie na non-pvp.
Według mnie to ty troche przesadzasz, wykorzystujesz sytuacje ze Ariel jest słabszy, bo np gdyby zaczoł na ciebie jeździć RL Xeosnara/Lord Arpasa (w sumie jedno i to samo), to jebnoł byś mu pajmenta 50k? Zaczoł byś go na*****ać? Nie sądze..
@kasztan
Napewno bym tak nie postapil, bo jakis koles mi napisal ssij, gdyby tak bylo to bym pol arcnai juz rozjebal wiec wybacz, ale nie masz racji.
Gram na non pvp? zapraszam na Arcanie :]
Hunta od polakow? Widisz nie gram na silverce bo takie kozaki jak wy pieprzycie cala chec do gry ; ]
A jesli chodzi o pvp to i tak bym ciebie rozjebal w 3 dupy wiec stfu noobku i bede sie kozaczyl tyle i kiedy i jak chce i mi nic nie zrobisz wiec pozdro 4 u :***
Bede pisac co chce, a to ze nie mysle tak jak ty... to jest jedynie twoj.
problem, a grajac na non pvp poznalem lepszych ludzi niz na pvp.
Gl w dawaniu paymentow 30k.. hasusahsaushua zalosne dziecko idz do piaskownicy.
Mendolina
12-07-2007, 02:19
"Hunta od polakow? Widisz nie gram na silverce bo takie kozaki jak wy pieprzycie cala chec do gry ; ]"
Hmm, czyżby tak myślisz? Nie sądzę. Niedawno pisałeś co innego jak padali polacy od polaków na silverze i ciebie to bawiło...a teraz nagle mówisz, że psuje to chęć do gry. Jakaś nagła zmiana:o
I wara od Sprawcy bo założe się, że ma 10x lepsze pvp od twojego. Myślisz, że jak ubijałeś kiedyś 40 lvlem+ 30 lvle na botach czy afku to jesteś lepszy od all?:evul:
Na pewno nikt nie będzie tolerował tutaj twojego cwaniactwa i robienie z siebie pro, i uważanie każdego po kolei za nooba, itd.
"Hunta od polakow? Widisz nie gram na silverce bo takie kozaki jak wy pieprzycie cala chec do gry ; ]"
Hmm, czyżby tak myślisz? Nie sądzę. Niedawno pisałeś co innego jak padali polacy od polaków na silverze i ciebie to bawiło...a teraz nagle mówisz, że psuje to chęć do gry. Jakaś nagła zmiana:o
I wara od Sprawcy bo założe się, że ma 10x lepsze pvp od twojego. Myślisz, że jak ubijałeś kiedyś 40 lvlem+ 30 lvle na botach czy afku to jesteś lepszy od all?:evul:
Na pewno nikt nie będzie tolerował tutaj twojego cwaniactwa i robienie z siebie pro, i uważanie każdego po kolei za nooba, itd.
"Hmm, czyżby tak myślisz? Nie sądzę. Niedawno pisałeś co innego jak padali polacy od polaków na silverze i ciebie to bawiło...a teraz nagle mówisz, że psuje to chęć do gry. Jakaś nagła zmiana:o"
Bo mnie to nadal bawi? O to w tej grze chodzi? Czescia tibi jest pvp? Ja to piszac mialem namysli sprawce i jego kumpli co mysla, ze jak maja lvl to maja wladze. Lecz jak Kazik spiewal "hej czy nie wiecie nie macie wladzy na swiecie" ^.^ i nadal tka bedzie i moga sobie nakladac te paymenty, juz widze, ze jak jutro rano sie logne na silv pogadac z paroma starymi kumplami texty "hunted" ._.
Dodatkowo, jak oceniasz moje pvp to najpierw zobacz swoje,
1 hmm i uh.. hsausahusa nie zapomne tego idz juz spac.
A co, to ze on gra na pvp to ma odemnie lepsze?
Ja niby zabijalem 30 lvl na botach? a to co on zrobil, ze ma 10x lepsze pvp odemnie? zabil raz moze 50 lvl? skoncz, bo nie wygrasz ze mna.
btw. ile ci placi ze bycie adwokatem?
edit: nikogo nie wyzywam od noobow to po primo.
ja cwaniakuje? Powiedzenie tego co mysle to cwaniactwo? Bycie wylewnym to nie cwaniactwo ^.-
Sa osoby ktore uwazam za gorsze odemnie <nie wymienie ich nazwy/imienia/nicku/ czy jak to nazwiecie> i to ze powiem ze sa gorsze/ja lepszy od niech nie oznacza, ze robie siebie pro wiec nie odzywaj sie.
Mendolina
12-07-2007, 10:20
Taa, po pierwsze jesteś w błędzie bo ja nie miałem hmm w bp :]. Po drugie nie wracaj do tego co wydarzyło się rok temu, czasy się zmieniają i ludzie też.
Po trzecie jestem ciekaw jak ty grałeś i jakie błędy popełniałeś, bo założe się, że też nie miałeś na początku zbyt dużo pojęcia o Tibii. Wkońcu każdy nowy jest newbie, ale to z czasem przechodzi jeśli będzie grał dłuższy czas. Więc jak już powiedziałem minął ponad rok odkąd zacząłem grać w tą grę i myślę, że teraz nie możesz mnie krytykować skoro nie wiesz jak gram.
Nie jestem adwokatem Sprawcy, to jest mój dobry kumpel, bo w porównaniu do ciebie, ja potrafię się pogodzić i zaprzyjaźnić z kimś, kogo kiedyś nie lubiłem, a on mnie :]
Trzeba było się nie wtrącać, bo teraz ty jesteś przegrany, myślisz, że zaraz pół silvery będzie na mnie najeżdżać?Nie sądzę. Tamte czasy się skończyły, a jak nie potrafisz o tym zapomnieć to przykro mi, ale ja ci nie pomogę.
Oj dajcie juz spokoj,Sprawca da juz spokoj arielowi:D I all git
Taa, po pierwsze jesteś w błędzie bo ja nie miałem hmm w bp :]. Po drugie nie wracaj do tego co wydarzyło się rok temu, czasy się zmieniają i ludzie też.
Po trzecie jestem ciekaw jak ty grałeś i jakie błędy popełniałeś, bo założe się, że też nie miałeś na początku zbyt dużo pojęcia o Tibii. Wkońcu każdy nowy jest newbie, ale to z czasem przechodzi jeśli będzie grał dłuższy czas. Więc jak już powiedziałem minął ponad rok odkąd zacząłem grać w tą grę i myślę, że teraz nie możesz mnie krytykować skoro nie wiesz jak gram.
Nie jestem adwokatem Sprawcy, to jest mój dobry kumpel, bo w porównaniu do ciebie, ja potrafię się pogodzić i zaprzyjaźnić z kimś, kogo kiedyś nie lubiłem, a on mnie :]
Trzeba było się nie wtrącać, bo teraz ty jesteś przegrany, myślisz, że zaraz pół silvery będzie na mnie najeżdżać?Nie sądzę. Tamte czasy się skończyły, a jak nie potrafisz o tym zapomnieć to przykro mi, ale ja ci nie pomogę.
W czym jestem przegrany? W tym, ze pisze co mysle? oj... daruj sboei, bo nie wiesz co piszesz. Ja jak blymen newbie to nie rzucalem so do wszystkich lkudzi "chodz na solo bez fe" wiec moze juz skoncz, ob ty zaczynasz rozkopowayc stare smieci. Jestes kumplem sprawcy? Badz sobie nim, ja nie potrzbuje jego kolezenstwa i nie zamierzam nigdy z nim byc kumplem, mam o wiele lepszych kumpli na Harmoni/ Arcani ktorzy o wiele wiecej dla mnie by zrobili niz ci starzy z Silvery.
Tak samo Ty nie krytykuj mnie, bo Ty nie wiesz jak gram.
Mendolina
12-07-2007, 11:46
@up
Rzucałem się bo oni pierwsi rzucali się do mnie. To przeszłość, a wiesz dlaczego zrobiłem sobie wrogów? Bo wtrąciłem się jak polacy ganiali escheusa etc. jak ubili leo. Od tego momentu sie all zaczęło. Tylko, że to dawno temat zamknięty bo all sobie wybaczyli i potrafią żyć w zgodzie bez kłótni.
Co do krytykowania: mówisz żebym cię nie krytykował bo nie wiem jak grasz, więc ty pierwszy zacząłeś mnie oceniać skoro też nic o mnie teraz nie wiesz.
Jeśli chodzi o Sprawcę jak możesz mówić ze masz lepsze pvp skoro nic nie wiesz o nim.
Sam siebie wkopujesz i jak widać to ty nie wiesz co piszesz.:)
Michalakmee
12-07-2007, 12:17
2 x up
omg jak grasz na arcani to po co sie wtracasz tutaj w klotnie, niech to rozwiaze sprawca z omo i wez wogole przestan gadac bo jak cos powiesz to az mi ciesnienie skacze -.-
@Kasztan
Jak tyle masz kumpli tam na innych serverach to wypad nam tu z forum i idź do nich wkońcu masz tam dobrych kumpli, chyba że te twoje dobre kumple nie wiedzą co to forum... Nie dziwie się po 8 lvlach. A co do pvp, to nie wiem czy ots sie liczy, ale grałem na ots Kattinki, to cie upierdoliliśmy (ja i Asen) pare razy...
I nie myśl że ja taka ciota, że nie wiem jak sie sdka używa albo nie umiem uha nacisnąć
"Napewno bym tak nie postapil, bo jakis koles mi napisal ssij, gdyby tak bylo to bym pol arcnai juz rozjebal wiec wybacz, ale nie masz racji."
To widać, że Cie tam szanują... Budzisz dla nich respect, taki jak ja mam do Ciebie...
I Mendoliny sie nie czepiaj, bo on niedlugo ciebie wyprzedzi w lvlu...:cup:
Luki_Asen
12-07-2007, 12:31
@DeGlord
Heh, nauczyles sie pvp bijac 25lvle 50palkiem??tak jak mnie pod koniec tamtych wakacji:| czy nauczyles sie pvp na Harmoni trapowaniem z royal blon(ktory sam sharuje a wrzucales komus tam o sharing) nastepnych 25lvli i lootowaliscie 150gpB) wiecej sie nie udzielam w tej klotni bo to nie ma sensu i szkoda na to czasu.
..l..DeGlord..l..
WY*******AJ Z NASZEGO FORUM BO CIE NIKT NIE CHCE:evul:
Mendolina
12-07-2007, 12:36
@DeGlord
Taa nara stąd bo przez twoje wtrącanie i prowokowanie kłótni skasują nam temat...
Nikt już cię tu nie chce, ciśnij do tych swoich naabów z non pvp i bądź evul pg plx na ratach. Po prostu jesteś tu przegrany, poczuj ten smak jak ja kiedyś ale w porównaniu do ciebie(pisze to kolejny raz) zmieniłem swoje podejście i potrafiłem pogodzić się i żyć w zgodzie, w przyjaźni.
Bye ;*** naabu
Dajcie se juz spokoj >.> i nie kloccie sie ;d
Obejrzyjcie sobie lepiej jak zrobilem solo pirate outfit ;s troche waste... ale trudno sie mowi ;d
http://rapidshare.com/files/42478113/65MsSolo_Pirate_Outfit.rec.html
Ohoo... dowiaduje sie tutaj wielu rzeczy o sobie i o moich kumplach, widac lepiej znacie Harmoni i Arcanii odemnie ; )
@ Michalakmee
Bede sie wtracac, bo mam taka ochote i bede pisac na wasz temat i ot jakie mam o was zdanie i nie wieb jakbyscie mnie nie krytykowali bede nadal sie z was smiac, dla mnie jestescie ZEREM, TOTALNYM ZEREM.
@ Sprawca
Mendolina mnie wyprzedzi? Moze i tak, nie rzucaj slow na wiatr, wiele osob pisalo, ze nie lvl swiadczy o tym czy sie umie grac.
@Asen
Mendolina napisal, ze nie warto wracac do tego co bylo rok temu, i moze ma razje, niepotrzebnie dodalem ta "1 hmm i 1 uha". Wiec nie wiem czy masz racje.
Jee zaatakowalem twojego najta, a co ty nie atakowales low lvli? Nie uwierze, ze ty zawsze bijesz ludzi co maja wieksze lvl od ciebie : )
btw. "Wypierdole z tego forum, jak sobie je kupisz ^.^"
@Mendolino, mowisz idz do naabow z non pvp? Nie znasz i czlowieku sa napewno lepsi od ciebie pod kazdym wzglebemi nie mow, zebym szedl "pgowac na ratach plx" bo napewno mam lepszy rekord expa/lvl/mlev/skillach i co tma jeszcze wymyslisz.
Mendolina
12-07-2007, 22:59
@up
Taa jak posharujesz z bartezem xD. Musisz się pogodzić z tym, że już nikt ciebie nie będzie tutaj tolerował. Więc ciskaj stąd i zakończ tą gadkę.:baby:
@up
Taa jak posharujesz z bartezem xD. Musisz się pogodzić z tym, że już nikt ciebie nie będzie tutaj tolerował. Więc ciskaj stąd i zakończ tą gadkę.:baby:
Oho, widze, ze ci zarcik wyostrzyl "posharuje" z bartezem dobre.
Prawda w oczy kole?
Edit: jeszcze jedno Asen, niby gdzie ty widziales te "akcje z trapowaniem 25 lvl" ? Bo widze, ze wiesz o mnie wiecej.
Luki_Asen
12-07-2007, 23:07
@noob
Napisalem jesli umiesz czytac ,,czy nauczyles sie pvp na Harmoni trapowaniem z royal blon"
jesli dalej nie wiesz o co chodzi to Rzal.sfe
Tak zrozumialme jak 30x przeczytalem tego posta, wypadalo by stosowac znaki typu "?". Royal Blon sharuje? A na jakiej podstawie to twierdzisz? Nawet z nim nie gadales w zyciu, chyba, ze jak na silv gral 2 lata temu, ale watpie bo ty raczej nalezysz do "dzieci morta".
Dla ciebie kazdy kto bije wiecej expa/ma wyzszy lvl od ciebei to sharuje?
Lecz sie czlowieku.
szymon287
13-07-2007, 11:22
@DeGlord
Heh, nauczyles sie pvp bijac 25lvle 50palkiem??tak jak mnie pod koniec tamtych wakacji:| czy nauczyles sie pvp na Harmoni trapowaniem z royal blon(ktory sam sharuje a wrzucales komus tam o sharing) nastepnych 25lvli i lootowaliscie 150gpB) wiecej sie nie udzielam w tej klotni bo to nie ma sensu i szkoda na to czasu.
..l..DeGlord..l..
WY*******AJ Z NASZEGO FORUM BO CIE NIKT NIE CHCE:evul:
No ja umiem pkowac na harmonii :), nauczyl mnie mati, bo to z nim sharuje, ale cicho :), szkoda, ze juz sie nie udzielasz :( lubie takich idiotow jak ty :)
edit:
"First Polish player who done Warlord arena:D "
Chyba na silv ;x
@down:
No dla mnie tez nie logiczne, chyba ze myslal, ze zrobil to jako 1 xD. . .
Mendolina
13-07-2007, 12:03
No chyba logiczne, że na Silverze ;X
No chyba logiczne, że na Silverze ;X
no nie za bardzo ;)
blah blah blah 4 strony kłótni ^^ :evul: dawno mnie tu nie było :)
ema kasztan tak wgl :evul:
@mendolina
przestań juz tak lizac dupe bo zalosne to troche ; x:evul:
@mendolina
No, ema ema ;]
Pozdro
wiecje nie pisze bo bedzie ze ci lize dupe ^.-
Mendolina
13-07-2007, 13:59
@mendolina
Co ty nazywasz lizaniem dupy? Po prostu jestem po stronie kumpli i akurat w tym przypadku mieli rację, dobra zakończmy temat, bo nie chce kłótni.
Luki_Asen
13-07-2007, 14:00
@Royal
Widzialem jak na forum Eternal knight marco pisal ze sharujesz... bylo cos tam ze skillujesz na tych slimach jeden tak gadal drugi inaczej ;D
@Royal
Widzialem jak na forum Eternal knight marco pisal ze sharujesz... bylo cos tam ze skillujesz na tych slimach jeden tak gadal drugi inaczej ;D
hahaah powiec mi kto tutaj botuje i sharuje, eternal knight macro skille po 100/100 na 80 lvl? i full set... nie znasz sie to zamknij ryj.
a po 2, trzeba sharowac zeby skilowac? mi sie zdaje ze lepiej bota? No ale jak ty masz takie sposoby na skille no to GL for u ;**
szymon287
13-07-2007, 17:39
@Royal
Gdzie Marco pisal, ze sharuje (cytat plx), dalszej czesci nie skminilem ; o (w kazdym badz razie nic o slimach nikt nic nie pisal), ale cos tam bylo, ale nie doslyszalem, bo mi pewnie kolega powiedzial, tak? Jak masz wymyslac dalej bajki to zejdz ze mnie, bo ci nic nie zrobilem, k?
btw. nie jestem royal, tylko blon- to tak dla informacji ;o
Zajebundo
13-07-2007, 22:05
wiem ze ...ujmi do waszych klutni ale skonczcie ... a pozatym kolejna sprawa niech all se pisze na forum swojego swiata... i sie nie ...dala...X( furum robi sie nudne ;/
Mendolina
14-07-2007, 02:53
Again:
01:36 You advanced from Level 49 to Level 50.
wiem ze ...ujmi do waszych klutni ale skonczcie ... a pozatym kolejna sprawa niech all se pisze na forum swojego swiata... i sie nie ...dala...X( furum robi sie nudne ;/
Dokładnie sie z toba zgadzam niech kazdy se pisze na forach swojego swiata...
No, mam chara na silv.. baaa przedwzoraj wbilem nim 45 lvl...
uprasza się o niekarmienie trolla
To znaczy że nie mogę tu pisać :)
Rekin Master
14-07-2007, 14:16
To znaczy że nie mogę tu pisać :)
ja rowniez :)
szymon287
14-07-2007, 16:25
Ale na moim swiecie, mnie nikt nie oskarza o sharowanie konta (nawet przez takiego debila -.-") To jest wspolne forum i kazdy moze sie wypowiedziec, nawet jak tu nie gra/l
@pzdr dla wszystkich kumpli z silv :)
A tera coś z innej beczki
Ktoś mi może powiedzieć skąd ściągnąć tibicam 8.0?? tylko takiego normalnego najlepiej link cały i nie chodzi mi tu o s p e d y s h a r a etc. tylko jakaś stronka fanowska bo szczerze mówiąc nie chce mi się szukać :(
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=79330
... Masz na pierwszej stronie przyklejone na tibia.pl...
V-E-G-E-T-A
15-07-2007, 19:40
Witam wszystkich ostatni raz :P
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=216230914
Opuściła mnie chęć do gry i również to wina tego jebanego serva zawładniętego przez br...
Mam nadzieję, że wkrótce odezwie sie do wszystkich nowy owner konta.
Pora zająć się innymi grami i coś w nich osiągnąć :P
Do zobaczenia wszystkim ^^
cos tanio sprzedajesz tego vegete:p ja bym na wiecej wycenil.
oo:nagi4 (0) 400,00 zł gz:D.
Ps. Czy Wy mnie nie wrobiliscie bo wciaz nie ma?...
Michalakmee
16-07-2007, 00:15
Czas na powrót :evul:
http://img230.imageshack.us/img230/1125/uo0016kl2.jpg
Luki_Asen
16-07-2007, 01:51
@Up GZZZZZ;**
btw. fajny avatar?XDDD
Mendolina
16-07-2007, 02:04
@2x up
Gz naabie
@Asen
;( jeb*** nooby br, żal totalny, zero ataku ;S w demca, jakieś dzieci grały albo na bocie zostawili te br.
btw. avatar rox:D. Asen nie przejmuj się, po prostu nooby z nich i tyle ;)
A tu moje filmiki z obecnego chara :p:
OF Quest by 7 knights :D:evul:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/27753
BK Quest with Michalakmee:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/27754
@Up GZZZZZ;**
btw. fajny avatar?XDDD
Skim byłeś na ANNI? I czy cały team padł?
Mendolina
16-07-2007, 19:02
@up
Shivoxy, Ab, Crox Sano all padli po kilku minutach
Mendolina
18-07-2007, 01:14
23:50 Kucu of Silvera [16]: skad masz sova
23:50 Shaka'Frukt [51]: mial avengera
23:50 Kucu of Silvera [16]: ??
23:50 Shaka'Frukt [51]: jutro
23:50 Shaka'Frukt [51]: to ci dam
23:50 Shaka'Frukt [51]: sova
23:50 Kucu of Silvera [16]: dzieki
23:50 Kucu of Silvera [16]: o lol
23:50 Kucu of Silvera [16]: bedziesz kumpela moja
23:50 Shaka'Frukt [51]: taa
23:50 Kucu of Silvera [16]: zapisze cie do vip
23:51 Shaka'Frukt [51]: pojdziesz
23:51 Shaka'Frukt [51]: ze mna na demce?
23:51 Shaka'Frukt [51]: caly loot dla ciebie
23:51 Kucu of Silvera [16]: a trzeba miec pacca
23:51 Shaka'Frukt [51]: pod thais sa 2
23:51 Shaka'Frukt [51]: bede blokowal
23:51 Shaka'Frukt [51]: a ty z vortexa je
23:51 Kucu of Silvera [16]: jest 100 % ze padne
23:51 Shaka'Frukt [51]: nie
23:51 Shaka'Frukt [51]: ja bede
23:51 Shaka'Frukt [51]: bloczyl
23:51 Kucu of Silvera [16]: z vortexa
23:51 Shaka'Frukt [51]: we mnie beda bic
23:52 Kucu of Silvera [16]: jak wbije 26 lvl
23:52 Kucu of Silvera [16]: ok?
23:52 Shaka'Frukt [51]: teraz
23:52 Shaka'Frukt [51]: bo need
23:52 Kucu of Silvera [16]: wtedy bede mial
23:52 Shaka'Frukt [51]: mpa
23:52 Kucu of Silvera [16]: lepsza rozdzke
23:52 Shaka'Frukt [51]: ale na 26 lvl sux rozdzka
23:52 Shaka'Frukt [51]: voretx na demce
23:52 Shaka'Frukt [51]: najlepsza
23:52 Shaka'Frukt [51]: bo tamta nie pasuje
23:52 Kucu of Silvera [16]: jak to nie
23:52 Kucu of Silvera [16]: bije z energi tak jak vortex
23:53 Shaka'Frukt [51]: no ale
23:53 Shaka'Frukt [51]: nie dobra
23:53 Kucu of Silvera [16]: bede
23:53 Kucu of Silvera [16]: mial wiecej many
23:53 Shaka'Frukt [51]: omg
23:53 Shaka'Frukt [51]: 16 lvl
23:53 Shaka'Frukt [51]: ci starczy
23:53 Shaka'Frukt [51]: a ja need
23:53 Shaka'Frukt [51]: jutro
23:53 Kucu of Silvera [16]: mam 275 many
23:53 Shaka'Frukt [51]: lvl
23:53 Shaka'Frukt [51]: w sam raz
23:53 Kucu of Silvera [16]: wezmie mnie na hita
23:54 Shaka'Frukt [51]: bieresz utamo vite
23:54 Shaka'Frukt [51]: ja bblocze
23:54 Shaka'Frukt [51]: wiec nie padniesz
23:54 Kucu of Silvera [16]: jak bede mial 26 lvl
23:54 Kucu of Silvera [16]: bede mial wtedy uhy
23:54 Shaka'Frukt [51]: wtedy za pozno
23:54 Kucu of Silvera [16]: i pojde
23:54 Kucu of Silvera [16]: czemu ??
23:54 Shaka'Frukt [51]: bo juz bede mial 100
23:54 Kucu of Silvera [16]: o boze
23:54 Kucu of Silvera [16]: 49 lvl wbijesz w ciagu jak ja wbije 9 lvl
23:55 Shaka'Frukt [51]: no problem
23:55 Shaka'Frukt [51]: 20h
23:55 Shaka'Frukt [51]: dziennie
23:55 Kucu of Silvera [16]: na czym ty expis
23:55 Kucu of Silvera [16]: a masz pacca
23:55 Kucu of Silvera [16]: ??
23:55 Shaka'Frukt [51]: dle demce juggernauty i hellfightery
23:55 Shaka'Frukt [51]: a nie widzisz?
23:55 Kucu of Silvera [16]: elite knight
23:55 Kucu of Silvera [16]: kupilas za 88 zl ??
23:55 Shaka'Frukt [51]: nie
23:56 Shaka'Frukt [51]: zabilem solo demona
23:56 Shaka'Frukt [51]: i pacc wypadl
23:56 Kucu of Silvera [16]: jak moze pacc wypasc z demona ??
23:56 Shaka'Frukt [51]: normalnie
23:56 Shaka'Frukt [51]: taka karteczka
23:56 Shaka'Frukt [51]: ale wypada bardzo rzadko
23:56 Shaka'Frukt [51]: i idziesz do npc i wymieniasz
23:56 Kucu of Silvera [16]: miales szczescie
23:56 Shaka'Frukt [51]: dlatego moze wypadnie jak pojdziemy i ci dam za darmo
23:57 Kucu of Silvera [16]: ale padne
23:57 Shaka'Frukt [51]: bo mi juz pacc nie wypadnie
23:57 Kucu of Silvera [16]: jeszcze jestem zaslaby na demona
23:57 Shaka'Frukt [51]: nie potrzebny*
23:57 Shaka'Frukt [51]: ale ja blocze
23:57 Shaka'Frukt [51]: mnie wali demon
23:57 Shaka'Frukt [51]: ty stoisz daleko ze ciebie nie siega
23:57 Kucu of Silvera [16]: a jak padne szkoda mi lvl
23:58 Kucu of Silvera [16]: znowu bede bil
23:58 Shaka'Frukt [51]: mowie ci ze nie padniesz
23:58 Kucu of Silvera [16]: ;/
23:58 Shaka'Frukt [51]: ja z kumplem poszlem on na 60 lvl
23:58 Shaka'Frukt [51]: ja na 18
23:58 Shaka'Frukt [51]: i nie padlem
23:58 Kucu of Silvera [16]: jak ja na gsie prawie padlem
23:58 Shaka'Frukt [51]: bo nie mialem blokera
23:59 Kucu of Silvera [16]: a masz jakies rzeczy do dania ??
23:59 Shaka'Frukt [51]: jutro sova
23:59 Shaka'Frukt [51]: dam
23:59 Kucu of Silvera [16]: ;]
23:59 Shaka'Frukt [51]: i moze golden helmet drugiego zdobede
23:59 Kucu of Silvera [16]: a z eq jakies legi albo shield lub armor
23:59 Kucu of Silvera [16]: bo nosze plate seta
23:59 Shaka'Frukt [51]: jak bede mial drugie to dam
23:59 Shaka'Frukt [51]: dam jedne z lepszych
23:59 Kucu of Silvera [16]: i soldier helmet
00:01 Shaka'Frukt [51]: oki lece
sorry za double posta, ale powah ;d:D
http://img204.imageshack.us/img204/381/80as6.jpg
23:50 Kucu of Silvera [16]: skad masz sova
23:50 Shaka'Frukt [51]: mial avengera
23:50 Shaka'Frukt [51]: jutro
23:50 Shaka'Frukt [51]: to ci dam
23:50 Shaka'Frukt [51]: sova
23:50 Kucu of Silvera [16]: dzieki
23:50 Kucu of Silvera [16]: o lol
23:50 Kucu of Silvera [16]: bedziesz kumpela moja
23:50 Shaka'Frukt [51]: taa
23:50 Kucu of Silvera [16]: zapisze cie do vip
23:51 Shaka'Frukt [51]: pojdziesz
23:51 Shaka'Frukt [51]: ze mna na demce?
23:51 Shaka'Frukt [51]: caly loot dla ciebie
23:51 Kucu of Silvera [16]: a trzeba miec pacca
23:51 Shaka'Frukt [51]: pod thais sa 2
23:51 Shaka'Frukt [51]: bede blokowal
23:51 Shaka'Frukt [51]: a ty z vortexa je
23:51 Kucu of Silvera [16]: jest 100 % ze padne
23:51 Shaka'Frukt [51]: nie
23:51 Shaka'Frukt [51]: ja bede
23:51 Shaka'Frukt [51]: bloczyl
23:51 Kucu of Silvera [16]: z vortexa
23:51 Shaka'Frukt [51]: we mnie beda bic
23:52 Kucu of Silvera [16]: jak wbije 26 lvl
23:52 Kucu of Silvera [16]: ok?
23:52 Shaka'Frukt [51]: teraz
23:52 Shaka'Frukt [51]: bo need
23:52 Kucu of Silvera [16]: wtedy bede mial
23:52 Shaka'Frukt [51]: mpa
23:52 Kucu of Silvera [16]: lepsza rozdzke
23:52 Shaka'Frukt [51]: ale na 26 lvl sux rozdzka
23:52 Shaka'Frukt [51]: voretx na demce
23:52 Shaka'Frukt [51]: najlepsza
23:52 Shaka'Frukt [51]: bo tamta nie pasuje
23:52 Kucu of Silvera [16]: jak to nie
23:52 Kucu of Silvera [16]: bije z energi tak jak vortex
23:53 Shaka'Frukt [51]: no ale
23:53 Shaka'Frukt [51]: nie dobra
23:53 Kucu of Silvera [16]: bede
23:53 Kucu of Silvera [16]: mial wiecej many
23:53 Shaka'Frukt [51]: omg
23:53 Shaka'Frukt [51]: 16 lvl
23:53 Shaka'Frukt [51]: ci starczy
23:53 Shaka'Frukt [51]: a ja need
23:53 Shaka'Frukt [51]: jutro
23:53 Kucu of Silvera [16]: mam 275 many
23:53 Shaka'Frukt [51]: lvl
23:53 Shaka'Frukt [51]: w sam raz
23:53 Kucu of Silvera [16]: wezmie mnie na hita
23:54 Shaka'Frukt [51]: bieresz utamo vite
23:54 Shaka'Frukt [51]: ja bblocze
23:54 Shaka'Frukt [51]: wiec nie padniesz
23:54 Kucu of Silvera [16]: jak bede mial 26 lvl
23:54 Kucu of Silvera [16]: bede mial wtedy uhy
23:54 Shaka'Frukt [51]: wtedy za pozno
23:54 Kucu of Silvera [16]: i pojde
23:54 Kucu of Silvera [16]: czemu ??
23:54 Shaka'Frukt [51]: bo juz bede mial 100
23:54 Kucu of Silvera [16]: o boze
23:54 Kucu of Silvera [16]: 49 lvl wbijesz w ciagu jak ja wbije 9 lvl
23:55 Shaka'Frukt [51]: no problem
23:55 Shaka'Frukt [51]: 20h
23:55 Shaka'Frukt [51]: dziennie
23:55 Kucu of Silvera [16]: na czym ty expis
23:55 Kucu of Silvera [16]: a masz pacca
23:55 Kucu of Silvera [16]: ??
23:55 Shaka'Frukt [51]: dle demce juggernauty i hellfightery
23:55 Shaka'Frukt [51]: a nie widzisz?
23:55 Kucu of Silvera [16]: elite knight
23:55 Kucu of Silvera [16]: kupilas za 88 zl ??
23:55 Shaka'Frukt [51]: nie
23:56 Shaka'Frukt [51]: zabilem solo demona
23:56 Shaka'Frukt [51]: i pacc wypadl
23:56 Kucu of Silvera [16]: jak moze pacc wypasc z demona ??
23:56 Shaka'Frukt [51]: normalnie
23:56 Shaka'Frukt [51]: taka karteczka
23:56 Shaka'Frukt [51]: ale wypada bardzo rzadko
23:56 Shaka'Frukt [51]: i idziesz do npc i wymieniasz
23:56 Kucu of Silvera [16]: miales szczescie
23:56 Shaka'Frukt [51]: dlatego moze wypadnie jak pojdziemy i ci dam za darmo
23:57 Kucu of Silvera [16]: ale padne
23:57 Shaka'Frukt [51]: bo mi juz pacc nie wypadnie
23:57 Kucu of Silvera [16]: jeszcze jestem zaslaby na demona
23:57 Shaka'Frukt [51]: nie potrzebny*
23:57 Shaka'Frukt [51]: ale ja blocze
23:57 Shaka'Frukt [51]: mnie wali demon
23:57 Shaka'Frukt [51]: ty stoisz daleko ze ciebie nie siega
23:57 Kucu of Silvera [16]: a jak padne szkoda mi lvl
23:58 Kucu of Silvera [16]: znowu bede bil
23:58 Shaka'Frukt [51]: mowie ci ze nie padniesz
23:58 Kucu of Silvera [16]: ;/
23:58 Shaka'Frukt [51]: ja z kumplem poszlem on na 60 lvl
23:58 Shaka'Frukt [51]: ja na 18
23:58 Shaka'Frukt [51]: i nie padlem
23:58 Kucu of Silvera [16]: jak ja na gsie prawie padlem
23:58 Shaka'Frukt [51]: bo nie mialem blokera
23:59 Kucu of Silvera [16]: a masz jakies rzeczy do dania ??
23:59 Shaka'Frukt [51]: jutro sova
23:59 Shaka'Frukt [51]: dam
23:59 Kucu of Silvera [16]: ;]
23:59 Shaka'Frukt [51]: i moze golden helmet drugiego zdobede
23:59 Kucu of Silvera [16]: a z eq jakies legi albo shield lub armor
23:59 Kucu of Silvera [16]: bo nosze plate seta
23:59 Shaka'Frukt [51]: jak bede mial drugie to dam
23:59 Shaka'Frukt [51]: dam jedne z lepszych
23:59 Kucu of Silvera [16]: i soldier helmet
00:01 Shaka'Frukt [51]: oki lece
sorry za double posta, ale powah ;d:D
I.. Poszliście na tego Demca? xD
Mendolina
18-07-2007, 23:28
@up
Niestety nie ='(.
Kurcze miałem drugą i ostatnią rozmowę, ale niechcący zamknąłem okno >.>
Kattinka
20-07-2007, 16:15
To ja tez pojde! Ale jak wypadna dragon scale legi to ja biore :P
Mendolina
21-07-2007, 23:30
Nikt nic nie pisze...rok temu było tu żywiej ;P.
Ja po tygodniowym retired wracam jutro do gry ;).
EDIT:
Jul 22 2007, 19:05:51 CESTDied at Level 172 by a frost dragon
Everything that begin one day will finish.
This is the end of Lerickzenho.
Retired since 22-07-2007.
Bye Tibia, I had a good time with you.
EDIT 2:
Jul 22 2007, 21:20:48 CEST Died at Level 171 by Fallen Mooh'Tah Master Ghar
Powalonego neta ma chłopak ;s, he forgot buy bless, he lose 2 lvl's
ale nadrabia ;/
Michalakmee
23-07-2007, 01:09
23:09 Soltera Silver [114]: sorry for hunted man =(
Jednak to spoko gosc :p
ludzie odwiescie sie i zacznijcie cos pisac.
Proponuje aby wszyscy polacy 60 lvle + sie zebrali i pomogli mi banshee questa zrobic :evul:
Boromir_Silvera
23-07-2007, 16:42
Ja z wielka checia pojde na benshee quest, bo jeszcze nie bylem :p:p
Też moge isc...nie bylem jeszcze:)
No to wracam na Silvere...:evul:
Może mnie ktoś jeszcze pamięta ( Gortizenx here :p )
http://img63.imageshack.us/img63/3407/premmy25lvliq5.jpg (http://imageshack.us)
Witam:)
@up
Pamietam Cie:)
PYTANIE
co o tym sadzicie?? : "12:15 Arcymag De'Vrie [15]: SELL MAGIC PLATE ARMOR,MASTERMIND SHIELD,GOLDEN LEGS,DEMON HELMET,MYSTIC BLADE,DEMONSHIELD,STEEL BOOTS<<<I SEARCH PERSON WHO BUY SCA OR SOV OR DEMON ARMOR>>" hacker??
Mendolina
24-07-2007, 14:53
@up
Albo sobie ktoś jaja robi albo rzeczywiście to jakiś hacker ;X
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.