Pokaż pełną wersje : Wojna ftp vs ffu ssy i filmiki
@Up
Prawdopodobnie Danky Psicotc został hacked...
Ostatnio sprzedawał podobne itemy
A do tego :
Banished: until Jul 30 2007, 01:14:24 CEST because of excessive unjustified player killing
Mendolina
25-07-2007, 21:55
@ Avelus Adi
Jak masz coś do mnie to mi to napisz osobiście, a nie obgadujesz mnie za moimi plecami ;s.
AvelusAdi
25-07-2007, 23:50
Hmm
Nie muwie nie, moglo mi sie zdazyc, napisz w grze to to sobie wyjasnimy...
kk juz znam sprawe, ja podjolem kroki,
Duriel teraz twoja kolej, umeisz zachowac sie jak czlowiek to, to pokaz nie to bedziemy sie bawic inaczej
Koniec i .
nie zasmiecam juz forum
~down
doshowmessage "Ta sprawa jest zwiazana z tibia, w czesci..."
@up i 2x up
Brawo 8o8o tak sie powinno załatwiać sprawy związane z tibią nie na forum tylko w grze :cup:
Mendolina
26-07-2007, 00:13
@up i 2x up
Brawo 8o8otak sie powinno załatwiać sprawy nie związane z tibią a to dla was:cup::cup:
"Tu coś źle zrozumiałem i przekręciłem" :P więc skasowałem
@Avelus
Lepiej się pośpiesz i msg -.-, bo nie wiem o co tobie dokładnie biega.
AvelusAdi
26-07-2007, 00:57
<b>Wyjasnione</b>
Hmm
Nie muwie nie, moglo mi sie zdazyc, napisz w grze to to sobie wyjasnimy...
Ja teSZ nie mUwie nie. A tak btw, co tam ciekawego słychać na silverce?
Kacperka
30-07-2007, 04:35
Jestem spowrotem...
omg..
jak czytam te glupoty co wy tu na tym forum piszecie to mi sie grac w tibie odechciewa.. nawet najprawdopodobniej dam se z nia spokoj bo to jest zal.br
Klucicie sie o takie glupoty ze to jest masakra i wogole to widze ze na tym swiecie jest poprostu za duzo tzw dzieci tibii ktore siedza calymi dniami przed komputerem a pozniej sie podniecaja ze maja 50 lvl o.O i sie zaczyna kozaczenie... zal.br
a ten payement 30k to mnie praktycznie polozyl na ziemie.. gratki sprawca :cup:, nie wiem jak to jest ze vake byl taki spoko ziomek a wraz z new charem zmienil sie jego charakter... to samo bylo z Esh~(nie pamietam jak sie to pisze) pamietam go jako zaje*** ziomka a jak sie dowiedzialem ze to byl Asen to nigdy bym nie powiedzial ze to on...
ehh.. o czym ja tu wogole rozmawiam... poprostu popieram wiekszosc slow Kasztana... i nie wiem czy jest jeszcze jakis sens gry na tym poje*** servie z takimi *&^*(*^&(^ ludzmi :S
k,thx,cya
:cup:
Mendolina
30-07-2007, 10:31
@up
Elo, jest sens grać bo masz wokół siebie innych kumpli, z którymi możesz na pewno grać;). A jeśli chodzi o tamto to już dawno minęło i teraz jest spokój...na jakiś czas :P
lol mowilem ze tanio vegeta sprzedal:p:
http://allegro.pl/item219712878_101ek_na_swiecie_silvera_naprawde_wa rto_.html
RABNIETA JETS TA SILVERA! ZERTHY TEN NOOB MNIE POSADZA ZE MU BAGA 1000 spear and 1000 d-ham ukradlem!! TO NOOB!! JA NIEMOGE!!!!! HUNCI MNIE DEBIL GLUPI ZA COS CZEGO NIE ZROBILEM!!
EDIT : TEN RABNIETY ZERTHY PRZEd DP KAzZ Z UE WALNAL :O
Mendolina
30-07-2007, 20:19
18:45 You advanced from Level 59 to Level 60.
:evul::cup:
Edit:
Żal, przed chwilą byłem na fa quescie, juz chcielismy ropać dle, wpada viollator: FDP SHAKA HUNTED, na szczescie nie mialem pz to dałem loga ale nie zrobiłem jeszcze. A tu nowy wymysł viollatora czemu ja hunted:
14:09 Viollatorzenho [154]: he lure gs to kill my friend14:09 Viollatorzenho [154]: but i see heluring
Mendolina
31-07-2007, 21:54
A więc, kto się nudzi zapraszamy z michalakiem na naszego nowego otsa!:p
Ots pod Tibie 7.92
Ip: 83.9.230.237
Port: 7171
GM Trukin(Mendolina)
GM Aron (Michalakmee)
Mendolina
31-07-2007, 23:12
Zrob moze accmakera? :P
Acc maker w grze:
111111/111111
Ots pod Tibie 7.92
Ip: 83.9.230.237
radze zalozyc jakiegos dynamicznego dnsa bo za max 24h ten ip szlak trafi ;P
Mendolina
01-08-2007, 00:59
radze zalozyc jakiegos dynamicznego dnsa bo za max 24h ten ip szlak trafi ;P
A o co dokładnie chodzi?;P Oki juz wiem
Edit:
przydałby się jakiś hoster...
Mendolina
01-08-2007, 13:05
IP:aron.no-ip.org
Port:7171
Teraz juz jest good :P
sorry za double posta
IP:aron.no-ip.org
Port:7171
Teraz juz jest good :P
sorry za double posta
pvp enfo czy co to?
Mendolina
01-08-2007, 16:01
pvp enfo czy co to?
Zwykły ;p, exp 100x, mlvl 150x, skills 100x
AvelusAdi
01-08-2007, 17:17
@up
zdradzisz silnik ? :P
Robie chara a tu ots off X(
Mendolina
02-08-2007, 12:25
@up
Robiliśmy trainery i coś się zwaliło NPC zniknęły i nie wiemy jak dodać ;/
Jeśli ktoś by wiedział msg fast to zrobimy i wtedy będzie accmaker na stronie i włączamy otsa.
Shinhoshu
02-08-2007, 17:08
@up
Radze spytaj kogoś na jakimś forum o ots;p
Mendolina
03-08-2007, 01:32
Wtf!? Dałem loga z chara i zaraz chciałem jeszcze raz wejść. Pisze, że złe passy, wchodzę na tibia.com na konto i tu są dobre, ale zaraz i tu są złe. A wcześniej pare minut temu akceptowałem zmianę maila na nowy. I wchodzę na maila a tam new password wysłany. Nie wiem o co biega...A jakbym miał hacka to już bym itemów nie miał.
Jak zmieniasz maila to nowe haslo ci wysylaja.
AvelusAdi
03-08-2007, 12:31
@up
Robiliśmy trainery i coś się zwaliło NPC zniknęły i nie wiemy jak dodać ;/
Jeśli ktoś by wiedział msg fast to zrobimy i wtedy będzie accmaker na stronie i włączamy otsa.
niech zgadne... modyfikowaliscie mapke :))))
po prostu na poczatku wam wyskoczyl blad ze nie ma takich objektuw w Map Editorze i dlateog zostana usuniete...
Solucja:
Albo Dodac wszystkich Npc do pliku monsters.xml w katalogu z editorem mapki
Albo po prostu wczytac Stasza nie edytowana wersje mapki...
ps.I posiadanie silniku "open tibia server" nie moze cie shakowac, tzn w sumie moze jak go dokladnie nie obejrzales...
@down
Map edittor nigdy nie jest zly, moze byc conajwyzej niedopasowany, i nastepnym razem odpowiedz zanim przeczytasz czyjas odpowiedz
Wzieliscie zly map edytor i wam poznikaly npc : )
Wystarczy wczytac mapke ta nie przerabiana i bedzie dobrze i znalesc dobrego map edytora.
Name: Leo Lenidas
Sex: male
Profession: Paladin
Level: 25
World: Galana
Residence: Venore
Last login: Aug 02 2007, 17:57:50 CEST
Account Status: Free Account
Character Deaths
Jul 31 2007, 09:19:43 CEST Killed at Level 25 by Vaked Stud
haha... :D
@Down
Wiem że to nie on, bo "Vaked Stud" to też nie ja, ktoś sie podszywa pod te 2 nicki ;d
Co tu dużo gadać...
First pl z full hunterem na silverze ;)
http://img403.imageshack.us/img403/6651/hunterws6.jpg (http://imageshack.us)
Gratz
Powiem tyle : Wielkie GZ :D:D:D:D
Teraz next Assasin ausghaush :cup: Full ofc
Zajebundo
03-08-2007, 21:09
no no no GZ
Mendolina
03-08-2007, 22:49
Ok. Z otsem juz all good. Kto chce niech wbija xd.
AccMaker na stronie: http://aron.no-ip.org/
ip: aron.no-ip.org
port: 7171
GM Trukin
GM Aron
Dzisiaj mieliśmy 20+ graczy xd:p.
Jak grasz matym ots daj piorytet tibi na niski.
@Menda i Michalak
KLIENT TIBI: 7.6
EXP: x50
SKILLE: x20
TYP SWIATA:NO - PVP
MAKSYMALNIE 2 FRAGI- TRZECI FRAG = BAN
CENA DOMKU: 1k za 1 sqm
SILNIK: Yur OTS
Po 1. Jakim cudem mozna zalapac fraga na NON-PVP? :P
Po 2. Mowiliscie ze to OTS pod Tibie 7.92 (Albo mi sie zdaje)
Shinhoshu
04-08-2007, 13:49
@up
To poprostu błąd stronki, tak mi sie wydaje;p
Michael Rzotkiewka
04-08-2007, 13:50
@Nettona
GZ :)
@Poreda
Tam te wszystkie info sa zle :P To jest pod tibie 7.92 i tam jest pvp (od 50lvla) :D
Kacperka
05-08-2007, 02:26
@Nettona
Wielkie graty first pl Hunter Outfit:cup:
@all
Sir maciaz prawdopodobnie hacked :S kolejny fajny polak :(
Hell'Xiz
08-08-2007, 12:58
Zaimponowałes mi swoja wypowiedzia chociaż że masz 10 lat ^^
Silvera is noob server tyle moge powiedziec : d chodzie na pandorie albo kyre :D
Mendolina
08-08-2007, 13:29
@ O Silverze Prawda
Nie znasz ich a się wypowiadasz...jak ci coś nie pasuje tutaj to dziękujemy tobie i papa.
btw. najpierw się ujawnij kim jesteś bo z ukrytego nicku to sobie możesz cwaniaczyć, a i jeszcze jedno: widać, że jesteś dzieckiem z podstawówki, które lubi się przyp... do czyjejś rodziny, bo widać twoja cie nie kocha:(.
@up
Podaj argumenty;)
Kacperka
08-08-2007, 14:09
Humm... to ja mam hunta u Asena?:> nie wiedzialem :P
a co do tego ze polacy zabijaja polakow to akurat z tym sie zgodze.. bo to jest naprawde zal... kiedys jak mielismy wszyscy 30-50 lvle to bylo zamocno.. wszyscy(wiekszosc) sie szanowali nikt(prawie) nikogo nie bil.. ogolnie bylo pozytywnie.. a teraz to poprostu az odechciewa sie grac jak sie wchodzi i tylko jeden na drugiego ciagle cos nawija i drugi trzeciego chce zabic a tamten nasyla kolegow i ogolnie nikt se nawet nie poexpi... :P Niee no mi ogolnie silvera tez sie za bardzo nie podoba ale chyba jednak jeszcze do niej wroce.. kwestia czasu... (powod:internet)
a co do hunta to niech sie moze wypowie Asen bo ja sam o nim nie wiedzialem :D
Luki_Asen
08-08-2007, 14:22
hahahah
kacperka hunted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ofc ze joke... niewiem za co mialbym cie huncic...
po 1 nie zadaje sie z br i nie lize im dupy tylko gadam z kumplami np.
kronzenho azeeck i inni spoko...
btw. juz wiem kto to napisal tego posta juz se chlopak nie pogra...
Mendolina
08-08-2007, 14:34
LOL
Jak ja kocham br, Destro padł przed chwilą od 4 br, a potem do Shaki, czyli do mnie tekst:
13:17 Uncle Olaf [141]: u are circa
Znowu ktoś na mnie nagaduje:p, thx...
Luki_Asen
08-08-2007, 14:43
heehehhe nice fake ty moj kochany przyjacielu !!! RISPEKT FOR HIM on jest pro eful
Niezle fake ^^, podaj maina i dopiero cwaniakuj. \o/
Przed chwilą go wyzywałeś a teraz to twój main? :o
Hmm widzę że zostaliśmy zaszczyceni przez bardzo inteligentną osobę...
Mało osób pisze ale to chyba przez wakacje :) Ja już z wakacji wróciłem i postanowiłem powrócić do gry :)
Kacperka
08-08-2007, 22:32
@up
Witamy spowrotem :)
Chociaz sie na forum ruszylo
auheuaheu
Chociaz sie na forum ruszylo
auheuaheu
No czy ja wiem czy się ruszyło :P
PS: Wczoraj wskoczył 53lvl :)
Mendolina
10-08-2007, 13:50
@up i 2x up
Teraz się zatrzymało na pare dni :p
Hmm, to głupi pomysł ale można by było zrobić takie zbiorowe spotkanie w tibii, zmienić kolory outfitu, żeby każdy miał ten sam(np. barwy polskiej flagi :p) i zrobić na pamiątkę screena, żeby kiedyś każdy z nas mógł sobie przypomnieć Silvere :)
Zdjecie - dobry pomysł
Polskie barwy - noob pomysł.
@up
Agreed.
Ale moim zdaniem w ogole to nie wypali ;p
Mendolina
10-08-2007, 20:59
Ja proponuje Thais, żeby ci co facc, np. Ligus mogli być i powiedzmy, że byłby to statek albo jakiś duży dach xD:p
Kacperka
10-08-2007, 22:01
@up
Duzy dach, dobry pomysl;D
btw..
Kompa mam juz nowego, w poniedzialek ide zakladac internet :cup:
Jak szybko mi zaloza to juz nie dlugo mam zamiar powrocic do tibii.. wszystko kwestia internetu (czyt. czasu)... :P
-.- i ile bedziecie mieli osob na screenie? 5:D
Jak chcecie robic screena z polakami to se kryzknijcie to w rp : carlin, thais, venore i ludzi bedzie taka masa ze n/c
Kacperka
11-08-2007, 14:05
@up
ehhh, negatywne podejscie..
ja mysle ze jakby sie zebrala taka stara dobra ekipa z 10-15 osob to byloby fajnie :D albo najlepiej zeby wszystkie kratki na screenie obstawic i ten co stoi w srodku robi screena;D
Mendolina
11-08-2007, 15:50
@up
Good idea:D, to się spieszmy, najlepiej po niedzieli już xD ;p
Dobry pomysl :P Popieram :)
Btw. Odrobilem te dwa dedy \o/ xD
No mozna mozna....ale gdzie chcecie tego screena robic?:O
Hell'Lorakos
12-08-2007, 16:54
Humm... to ja mam hunta u Asena?:> nie wiedzialem :P
a co do tego ze polacy zabijaja polakow to akurat z tym sie zgodze.. bo to jest naprawde zal... kiedys jak mielismy wszyscy 30-50 lvle to bylo zamocno.. wszyscy(wiekszosc) sie szanowali nikt(prawie) nikogo nie bil.. ogolnie bylo pozytywnie.. a teraz to poprostu az odechciewa sie grac jak sie wchodzi i tylko jeden na drugiego ciagle cos nawija i drugi trzeciego chce zabic a tamten nasyla kolegow i ogolnie nikt se nawet nie poexpi... :P Niee no mi ogolnie silvera tez sie za bardzo nie podoba ale chyba jednak jeszcze do niej wroce.. kwestia czasu... (powod:internet)
a co do hunta to niech sie moze wypowie Asen bo ja sam o nim nie wiedzialem :D
Kacperka twój post i kilka innych wydarzen zainspirowalo mnie zeby sie wypowiedziec na forum :) Tak jak mówisz to były czasy jak sie mialo 30lvl a Kacperka latał po kazz 45 knigth :) Moze mnie pamietasz "Hell'Lorakos". To były fajne czasy.. bohy chodzily po 60k a moonchildren rekrutowalo od 35lvl :D Nie wiem jak kiedys ale teraz ciezko sie ruszyc np. na zólwiach bo zaraz mnie w*pieprza jakis brazol (pro by blablabla) albo odrazu hunted by blablabla I pograne.. w tym tygodniu na hunty poszlo mi 100k 8o Za pierwszym razem Uncle Olaf.. wpadl z jakims 60ekiem i niby ze go zajebalem... Omg tylko ja nikogo nie ubilem... A dzisiaj Jakis naabek stwierdzil ze mu wybilem resp no i wpadl ziomek z FTP nie pamietam nicku 110+ ek no i drugie 50k poszlo... Kiedys chyba tak nie bylo a moze prostu nie odczuwalem tego na swojej skurze tak jak teraz. Te czasy nigdy nie powrócą.. Brazole robią tu co chcą... Bez PLECÓW praktycznie nie da sie tu grac... A co do niektorych Polaków to n/c.. oczywiscie jest wielu SWIETNYCH LUDZI no ale uwazam ze powinnismy sie razem trzymac duzo bardziej niz w tej chwili..
Z tym zdjeciem to calkiem fajny pomysl :) ja bym sie pisal :P jestem sentymentalnym czlowiekiem 8o fajnei za kilka lat bedzie na to popatrzec :D
A tak po za tym to co tam? :P
Mendolina
12-08-2007, 17:59
A mi się odechciało grać, bo w ciągu tygodnia mogę stracić całe eq na które pracowałem półtora miesiąca, a w dodatku też lvl :\, teraz to już się zrobił totalny żal, co chwila hunted...
Hell'Lorakos
12-08-2007, 20:33
@Mendolina
Dokladnie.. żal! powoli odechciewa sie grac na tym servie.. jedyna opcja to wbic lvl i FTP albo chociaz FTP academy.. Mysle ze to jest duza ochrona :o
Kacperka
13-08-2007, 00:47
@Hell'Lokaros
Nom ja tez pamietam te stare dobre czasy:D bieganie po kazz.. i moonchildren od 35 lvla.. ahh to bylo zaje**** :D co do terazniejszej sytuacji na servie to tak jak wszyscy mowia: zal..
Nom i jedyne co moge ci napisac to gz lvl bo w sumie jestes kolejnym polakiem 70+ ;] oby takich wiecej:D
co do tych lvli to i tak widze ze podczas moich nieobecnosci duzo polakow 70 + sie zrobilo o.O :D i dobrze.. nie dlugo bedziem liczyc polakow 100+:D i w koncu bedzie mozna zrobic GooD pk party xDD
Tak jak se mysle to (jesli br nam pozwola) to tak za pol roku na silverze bedzie conajmniej 10 pl 100lvls~ ;) a jak bedzie 10 to juz bedzie ekipa :D chyba ze beda wsrod nich (nieludzie) :P Moze i ja kiedys 100 wbije... (jak narazie sie nie zanosiii... :P), chociaz.. kto wie.. :D PzDr ;] jak zaczne grac to sie zgadamy i se powspominamy xD
Mendolina
13-08-2007, 01:01
@up
No i co z tego, że 70 lvl :p, ja też już powinienem mieć ale przez tych brazyli mi się odechciewa grać, i niedługo Hell'Frycek i ja jeśli zaczne grać będziemy chodzić w p-secie przez te paymenty...
@up
No i co z tego, że 70 lvl :p, ja też już powinienem mieć ale przez tych brazyli mi się odechciewa grać, i niedługo Hell'Frycek i ja jeśli zaczne grać będziemy chodzić w p-secie przez te paymenty...
Nigdy nikomu nie zaplacilem aby uniknac smierci dla mnie to brak honoru... Ostatnio uciekalem przed 132 ek (swe) z tar tomba -2 do ank ;] i tak bylem tylko okolo 1.5k w plecy zamiast 40 za bohy ;]
Hell'Lorakos
13-08-2007, 10:23
Nie wiem jak wy.. ale ja nie raczej nie wiąże moich planow na przyszlosc z tym serverem... Letni update "plx new pvp server" i wbijam tam z ekipa z mojego miasteczka plus ekipa z pobliskiego miasta :) a naprawde jest tam troche PG u mnie jest kilku ~100lvl tam kilkunastu ~100lvl i kilku ponad 100lvl.. Plus licze na jakichs wyjadaczy z silvery i ogólnie Polakow ^^ i seerver jest nasz :) Echh.. torche optymistycznie na to patrze no ale da sie zrobic :) A ta postac... hmm.. 80lvl dobije.. co pozniej? zobaczymy.. :( Do konca wakacji pogram.. w roku szkolnym raczej brak czasu ;/
Bym zapomnial, dzieki Kacperka :)
Mendolina
13-08-2007, 11:02
@up
Jeśli się nic nie zmieni chętnie dołącze :)
Ale noobki:
Asen Yokar: +1,033,076
Vake Stood: +928,146
No i pobili moj rekord no ale co sie dziwic 120 ek a 77 ms:D
Kacperka
13-08-2007, 15:15
omg, caly dzien przed kompem o.O jak wy tak mozecie?:P ja bym tyle przed kompem nie wytrzymal ;P nom ale gz ;>
Luki_Asen
13-08-2007, 21:54
OMG.
jak my tylko se poszlismy 2 razy na warlocki i na mines raz... i samo sie wbilo tyle... bysmy chcieli to by sie zajebalo 30h na wrl:P i 2,5kk by bylo ale siedzcie se 30h^.-
btw.
zapraszam do mojego tematu
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1588231#post1588231
a ja wam dam sska ;o
http://img113.imageshack.us/img113/708/100hu9.jpg
Hell'Lorakos
13-08-2007, 23:16
Gz Vake.. No to mamy kolejnego polskiego 100lvla :) jeszcze raz GRATKI... :cup:
A mi sie przez te ostatnie paymenty odechcialo grac... cos tam wbijam ale jakos tak bez wiekszych chęci..
Rekin Master
14-08-2007, 13:08
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=225773398
popytajcie znajomych plx :)
Mendolina
14-08-2007, 13:58
@Rekin
Sprzedawanie chara to zły pomysł jeśli zamierzasz grać dalej na innym servie, kiedyś może coś się zmieni, może będziesz chciał wrócić...Ja popełniłem kiedyś taki błąd i do tej pory żałuje :/
Luki_Asen
14-08-2007, 22:19
Just look and n/c
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1783393
Mendolina
15-08-2007, 01:16
Scrapper Arena by me:p, ryzykowałem, bo takie freezy dziś, że żal :S
Ale co tam, oto link:
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/29373
:p
Michael Rzotkiewka
15-08-2007, 01:20
@Asen
No i?:> Nawet jesli by Vegeta cos wzial (w co bardzo watpie ofc bo po 1 z tego co widzialem to on totalnie olewal tibie a po 2 nigdy nie slyszalem zeby cos "ukradl"), wiec nawet jesli by cos wzial to co gosc pojdzie na policje i powie ze mu ukradli pare pixeli w jakiejs grze...? I jak by mu to niby udowodnili... no jesli by sie tym policja zajela (w co smie watpic) no to po logach ip moze, jesli cipsoft by to udostepnil, a nie wiem czy udostepni bo przeciez sprzedawanie kont jest illegal a pixele w tibii maja wartosc tylko na "czarnym rynku" (Tak, kazdy jak robi acc to musi zaakceptowac regulamin, w ktorym pisze ze nic z tibii nie ma wartosci w rl ;) ) Tez mialem isc na policje w sprawie mojego hacka i mialem o wiele lepsze argumentu niz kradziez pixeli - podszywanie sie pod server allegro i wysylanie virusow. Ale to olalem. Wyslalem tylko maila do allegro z SS'ami jak sie ktos pod nich podszywa to odpisali ze jesli ponioslem jakies straty w wyniku dzialalnosci tej osoby, to zebym poszedl na policje i wyslal maila do allegro z informacja jaki oddzial sie tym zajmuje czy cos i ze oni razem beda ze soba wspolpracowac... W sumie to moglem isc :confused:
Hell'Lorakos
15-08-2007, 12:26
@Michael
Moj znajomy kiedys sprzedal postać i nooobek zchackowal, ukradl cale EQ i zebys wiedzial ze policja moze cos zdzialac. Gosciu tą sprawe zgłosil do "spraw oszustow" w allegro no i za kilka dni do tego noobka pały dzwonily.. ;) Oddal wszystko gosciowi i jeszcze za zadosc uczynienie dal gosciowi 30k 8o :D
Wszystko co macie w tibi jest CipSoftu. Jesli sprzedasz postac i ciebie ojebia... to jak moze policja dzialac, jesli to cos cipfost nadal ma :)?
Kacperka
15-08-2007, 19:18
Wszystko co macie w tibi jest CipSoftu. Jesli sprzedasz postac i ciebie ojebia... to jak moze policja dzialac, jesli to cos cipfost nadal ma :)?
albo mylisz pojecia albo robisz sobie jaja xD
Mendolina
16-08-2007, 19:05
@Neoxer
Lubisz rozgadywać głupoty? Nie wiem o co ci chodzi ale się odp**** ode mnie k?
Hell'Lorakos
16-08-2007, 20:54
@Mendolina
Oo widze ze zalapales sie do FTPa.. moze teraz jakos mi pomozesz? :D Niedlugo wracam do gry.. ostatnio troche nie mam czasu :)
Luki_Asen
16-08-2007, 22:45
lOl juz jest zazdrosc, ze mam wiekszy lvl i odrazu z kims sharuje:
21:30 Vina Beasto [55]: Holu?? xD czy Lukasz??
21:30 Asen Yokar [121]: holU?
21:30 Asen Yokar [121]: pojebalo cie?
21:30 Asen Yokar [121]: co?
21:30 Vina Beasto [55]: ??
21:30 Vina Beasto [55]: Lukasz??
21:30 Asen Yokar [121]: a kurwa kto ma byc ja nie sharuje jak wy
21:31 Vina Beasto [55]: lol
21:31 Vina Beasto [55]: na 100% holu
21:31 Asen Yokar [121]: lol?
21:31 Vina Beasto [55]: dobra nara
21:31 Asen Yokar [121]: to se sprawdz moje ip
21:31 Vina Beasto [55]: lol
:baby:wyprzedzilem ich to juz cos mysla...a z tego co wiem holu usunal tibie:P i czeka na new serv. dobrze robi
Podro and hail noob's
DruidPoloni
17-08-2007, 01:28
00:06 ELANE: WOW, I'M IMPRESSED, GESS AKAR. YOU REALLY ARE A VALUABLE MEMBER OF OUR PALADIN GUILD. I SHALL GRANT YOU YOUR REWARD NOW. WEARITPROUDLY!
http://foteka.pl/full/069ba2e9666ddf83bd1afe03f751311f.jpg
WIELKIE GZ!:D 2 PL:D
jak sie dodaje screena?:(
Hell'Lorakos
17-08-2007, 09:26
@Druid
SZUKAJ :) jest gdzies tutaj na tibia.pl poradnik jak sie wkleja screeny :D
wcale nie 2 pl bo 2 byl bereton...
Mendolina
17-08-2007, 10:47
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1786469
Jeśli komuś nie zależy na charze, to niech napisze posta, ale nie piszcie z noob charów. Chociaż nie wiem czy to coś da...
@Neoxer
Lubisz rozgadywać głupoty? Nie wiem o co ci chodzi ale się odp**** ode mnie k?
Chyba mnie z kimś pomyliłeś bo mnie nie było przez miesiąc w domu.. :)
Mendolina
17-08-2007, 11:34
Chyba mnie z kimś pomyliłeś bo mnie nie było przez miesiąc w domu.. :)
Informacja z wczoraj: Podobno mówiłeś dla Bako, że dostałem jego fotki od rekina i dałem dla shortysa i teraz cała silvera ma:confused: Ja nie widziałem jego fotek to po pierwsze, po drugie nie mam kontaktu z shortysem...
Michalakmee
17-08-2007, 13:44
To jak z tym screenem polakow na silverze , kiedy co i jak?
Informacja z wczoraj: Podobno mówiłeś dla Bako, że dostałem jego fotki od rekina i dałem dla shortysa i teraz cała silvera ma:confused: Ja nie widziałem jego fotek to po pierwsze, po drugie nie mam kontaktu z shortysem...
Taa.. Słuchaj baka. Powiedziałem mu że dużo osób z SIlvery ma jego RL fotke... A on doszedł do tego żę to Rekin każdemu rozdał i że napewno dał tobie.
Taa.. Słuchaj baka. Powiedziałem mu że dużo osób z SIlvery ma jego RL fotke... A on doszedł do tego żę to Rekin każdemu rozdał i że napewno dał tobie.
EEEEE a ja nie mam :(((( XD ale macie problemy.
Mendolina
17-08-2007, 16:45
@up
Już nie ma problemu :S:p
Rekin Master
17-08-2007, 17:01
wiadmosc z ostatniej chwili: chuj mnie boli fotka bako. raz ja zobaczylem, starczylo mi, nikomu innemu nie dawalem. wyglada normalnie
s*******ac xd
Kacperka
17-08-2007, 17:36
xDD wy naprawde nie macie sie o co klucic :P
Ty menda to juz wogole xD bako ci wkrecil swoje domysly a ty odrazu pojazd na Neoxera xD lol ;P zawsze to 10 stron wiecej na forum :D
Mendolina
17-08-2007, 17:54
xDD wy naprawde nie macie sie o co klucic :P
Ty menda to juz wogole xD bako ci wkrecil swoje domysly a ty odrazu pojazd na Neoxera xD lol ;P zawsze to 10 stron wiecej na forum :D
Lols, wiesz ciężko mi jest wierzyć dla obu stron, które kiedyś były moimi wrogami :p xD, a może nadal są?
Hmm, nie menda tylko mendolina ;P
btw. Chyba szykuje się znowu "wojna" na silverze ;o, ffu ma się aktywować pod inną nazwą...I na co to im?! Chcą się bić z ftp, ftpa i xxxperience czy jak to tam ;p.
Kacperka
17-08-2007, 18:08
:S? Znowu ma byc wojna :/? kurde... znowu bedzie mnie korcilo zeby dokopac ftp xD
nie no tym razem dam se spokoj.. tylko zje*** troche;/ przeciez nie bede sie bil z kolegami -.- a napewno wielu ich bedzie przeciw ftp -.- w sumie kijowo by bylo jakby byla wojna ;/ dobrze by bylo jakby jakis gm zainteresowal sie tym postem co napisales wyzej...
Mendolina
17-08-2007, 18:20
Z tego co wiem to GM's mało się interesują silverą, jak się wlogują to posiedzą 3-5 min. i bye bye. Neuro widzę, że też ma wszystko w dup.. bo cały czas gada, że jest to pvp server i sobie mogą robić co chcą :S, ale jak mi wiadomo, PA ma swoje ograniczenia...
Michalakmee
17-08-2007, 18:25
Lepiej zeby nie bylo tej wojny bo nie chce sie bic z kumplami :confused: .
Tak wogole to raczej nie maja szans z ftp,ftpa i xxx~.Jedyny sposob na br do albo hacki albo bany i delete za sharing i botting :p
wszyscy gadacie "nie chce sie bic z kumplami" a wlasnie ftpa zawsze najbardziej wpizde dostaje ;) co do kogos tam co mowil ze ffu nigdy nie mialo szans, mialo szanse tylko ze czlonkowie przestali sie logowac i tyle tak sie ta war skonczyla, jakby ktos nie widzial to byl remis jak sie konczyla X(
Kacperka
18-08-2007, 00:09
wszyscy gadacie "nie chce sie bic z kumplami" a wlasnie ftpa zawsze najbardziej wpizde dostaje ;) co do kogos tam co mowil ze ffu nigdy nie mialo szans, mialo szanse tylko ze czlonkowie przestali sie logowac i tyle tak sie ta war skonczyla, jakby ktos nie widzial to byl remis jak sie konczyla X(
@up
Agree..
@Shaka
Humm neuro w sumie zna chyba troche tych GMow i raczej jesli bedzie mogl to zalatwi deleted kilku ftp.. ;P On tez w sumie dobrze rozumuje.. ale ma troche "inny" charakter xD
Mendolina
18-08-2007, 00:27
On wogóle dziwny jest xP, dobrze by było jakby się trochę tym zajął, kiedyś to strzelił z ucha Oxygenza i Aikau~, ale wtedy miał pewniaka, że sharują i tam jeszcze paru innych, a oni mu zaufali ;p. Może kiedyś zobaczymy lepszą Silvere...:)
Kacperka
18-08-2007, 00:31
Nom moze.. moze kiedys zobaczymy...
a co do Aikaua to on gra na silverze ;] nawet wiem jaki ma nick ;] i jestem tego pewien ;]
Mendolina
18-08-2007, 00:35
Nom moze.. moze kiedys zobaczymy...
a co do Aikaua to on gra na silverze ;] nawet wiem jaki ma nick ;] i jestem tego pewien ;]
Ja też znam nick ;p, tylko że 2 tygodnie temu gadał mi, że to on Aikau, a z tydzień temu, że rl friend Aikau :P
Kacperka
18-08-2007, 00:37
xDD tak to jest z brami.. sami nie umieja grac jedna postacia od poczatku do konca :] ja nie wiem jak oni ze stamina robia.. kiedy ona im sie laduje.. humm..
Mendolina
18-08-2007, 00:42
Taa, a żebyś posłuchał co piszą na g channel ftpa xD, ile staminy niektórzy mają to 17 h left albo 12 ;o same boty z żółwi...
Kacperka
18-08-2007, 00:45
Nom ale skad te 17 jak oni 24/7 on?:P
Mendolina
18-08-2007, 00:47
Niektórzy widocznie nie non stop ;P, mnie to najbardziej dziwi, że oni nie boją się zostawić postaci i idą na 1h albo i dłużej od kompa :S
Kacperka
18-08-2007, 01:03
Nom :P a zwlaszcza ze maja takie lvle ;P ale w sumie co im zalezy.. jak padnie taki to zaraz zrobi P.A i juz mu sie zwraca.. a lvl to zostawi na bocie na noc i ma spowrotem xP
Mendolina
18-08-2007, 01:21
Niech sobie siedzą, ja w nocy to śpie:P
I zaraz ide spać...
btw. 00:00 You advanced from Level 65 to Level 66. \o/
Od jutra już mało będę grał bo brat wraca ;o
Kacperka
18-08-2007, 01:25
Nom gratki ;D
Ja teraz facc jestem... Kompa mam juz nowego ale net ciagle sux.. mam na koncie pacca do aktywacji wiec jak tylko przyjdzie nowy net to go aktywuje i bede gral chyba xD mam chetke poexpic ;P
Najgorsze jest to ze w poniedzialek mam rozpoczecie roku szkolnego -.-
Luki_Asen
18-08-2007, 01:26
HEhe wywiad 10/10 chociaz mi humor poprawiles ^^
Hell'Lorakos
18-08-2007, 10:29
btw. Chyba szykuje się znowu "wojna" na silverze ;o, ffu ma się aktywować pod inną nazwą...I na co to im?! Chcą się bić z ftp, ftpa i xxxperience czy jak to tam ;p.
Z tego calego spamu tylko to mnie zaciekawilo :P Mendolina moze wiesz cos wiecej? Kto to by nakrecal? I jakie gildie by stanely przeciwko FTP? A moze to zwykle pospolite ploty.. :D
A co do sharowania.. to fajnie jakby byl nasz GM na silvie.. Cos podobnego jak Xadam na Lunie.. 7 dni ban za tp, 30 za macro, 7 dni za napisanie czegos po pl/br na trade :D
Powiedzcie mi plz na jakim swiecie najwiecej gmow gra lub sa online czesto??:D
Rekin Master
18-08-2007, 12:32
prawda :) tym razem jednak nie dolacze do wojny, to bedzie chyba pierwsza od roku czasu(nie wiem ile dokladnie xd) w ktorej nie bede walczyc :)
co do ftpa, lepiej od razu wyjdzcie z wojny xd szorti, circa, holu, ja i pare innych osob(glownie polacy z ffu) bez problemu zabijalismy ich :) jak to bylo w ostatniej wojnie? mnóstwo ftpa padlo, oni nikogo chyba nie zabili(male wyjatki) i potem sie gildia rozpadla, dobrze pamietam?
edit. Wiecie dlaczego ffu nie mialo szans?( bo nie mialo.) Bo bylo prowadzone przez osoby z zerowym pvp- neuro, kilalla. Gdyby przekazali 'dowodztwo' gildii forever wanted (:*:*), to bysmy moze wygrali ^^. Neuro i kilalla sciagneliby ludzi, a my bysmy nimi odpowiednio pokierowali xd
Mendolina
18-08-2007, 12:44
"Łodzianin pozwie prezydenta Kaczyńskiego"
\o/
Nagłówek wiadomości z wp.pl xD
Michalakmee
18-08-2007, 14:36
Lol teraz ftp cwiczy chyba pvp czlonkow ftpa przed wojna, bo wczoraj ide na statek w liberty a tam sokkz dow, xeosnar, diabo capeta,lerickzenho zaczeli mnie nap*****lac ile wlezie, probowali traponac, ale mi sie udalo uciekac z trapow przed dp uzylem ostatniego uha i udalo sie wejsc do pz :D a za chwile na priv all co mnie walili pisza ''gz you passed test for best members of ftpa'' LOL
Mi sie wydaje ze po prostu chcieli sie pobawic i padlo na mnie a ze bylem z ftpa wymyslili tylko taka historyjke zebym nie mial zalu :p
Mendolina
18-08-2007, 15:11
@up
I co stanął?:p
Michalakmee
18-08-2007, 15:16
Ty bys tam od razu padl.Ja sie nie podniecam byle czym tak jak ty siedzisz ciagle na zolwiach i boisz sie isc expic gdzie indziej w dodatku expisz tylko na powierzchni zacznie cie walic 5 toadow i od razu podnieta ze combo dostajesz po 10-15 hp. :]
Mendolina
18-08-2007, 15:17
husahsusha znalazł się pro evul :Dz 1 uhem i hmm w bp xD
Michalakmee
18-08-2007, 15:24
To bylo bardzo dawno, a kazdy z nas kiedys byl newbie.
Mendolina
18-08-2007, 15:28
Lol i jakoś nie padłem od potworów etc. a ty na scarabach nie wiedziałeś jak się ropnąć :cup:xD
Dobra koniec zabawy, bo nam temat skasują :(, to były czasy :S noob jak noob
Hell'Lorakos
18-08-2007, 15:39
@Destroyer
Slyszalem ze Cie napieprzali :) rzeczywiscie oni są poj*bani skoro nawet z FTPA nawalaj.. pewnie nie patrzą nawet jaki lvl etc. :D A ta baja :D jakbys padl to pewnie by powiedzieli ze to byl missclick hahaha
Michalakmee
18-08-2007, 15:44
@Hell
Nom pewnie by tak bylo, ale to juz jest taki serwer :(
Hell'Lorakos
18-08-2007, 15:54
Tak, tak.. ciezkie zycie zwyklego szarego tibijczyka na silvie... :)
@Menda
Qrwa juz sie przestraszylem ze znowu cos sobie ubzduraliscie jak zobaczylem Łodzianin..
@Micha cos tam
Taa.. Pamietam te akcje z uhem i hmm :P
Mendolina
18-08-2007, 16:04
@up
Ale teraz to już się wyćwiczył :S xD
Lol teraz ftp cwiczy chyba pvp czlonkow ftpa przed wojna, bo wczoraj ide na statek w liberty a tam sokkz dow, xeosnar, diabo capeta,lerickzenho zaczeli mnie nap*****lac ile wlezie, probowali traponac, ale mi sie udalo uciekac z trapow przed dp uzylem ostatniego uha i udalo sie wejsc do pz :D a za chwile na priv all co mnie walili pisza ''gz you passed test for best members of ftpa'' LOL
Mi sie wydaje ze po prostu chcieli sie pobawic i padlo na mnie a ze bylem z ftpa wymyslili tylko taka historyjke zebym nie mial zalu :p
jak moga cwiczyc was w pvp jesli sami go nei maja?
Michalakmee
18-08-2007, 16:16
Ja napisalem wam tylko to co oni mi, wiem ze nie maja pvp bo gdyby mieli to bym tam padl huahsauhsuashahsua
Shinhoshu
19-08-2007, 02:18
jak moga cwiczyc was w pvp jesli sami go nei maja?
Skoro nie mają pvp, to dlaczego wygrywają wojny i dlaczego wszyscy sie ich boją? Gdyby nie mieli pvp to by nikogo nie zabili a jakoś niezłe fragi im wchodziły(np: duff, aikau, oxygenz). Zastanówcie sie co gadacie... Może i ftp jest w*****ające, ale ustawcie sie w ich sytuacji ;]. Gdybyście wy mieli takie lvle i wasi koledzy, to też byście tak kozaczyli jak ftp.
DruidPoloni
19-08-2007, 02:25
@up
Akurat te fragi ktore wymieniles to byly robione w grupach +/- 20osob... :D
Michael Rzotkiewka
19-08-2007, 02:31
Skoro nie mają pvp, to dlaczego wygrywają wojny i dlaczego wszyscy sie ich boją? Gdyby nie mieli pvp to by nikogo nie zabili a jakoś niezłe fragi im wchodziły(np: duff, aikau, oxygenz). Zastanówcie sie co gadacie... Może i ftp jest w*****ające, ale ustawcie sie w ich sytuacji ;]. Gdybyście wy mieli takie lvle i wasi koledzy, to też byście tak kozaczyli jak ftp.
o.O no wiesz jakby tak sobie wyobrazic ze my rzadzimy jakims servem, jestesmy w top 40all.. no to ja bym tak nie umial dreczyc osob ze pay armor albo dawac komus jakies paymenty za nic... w sumie na silverze to jest takie PA ze jak jakis h-lvl przejdzie obojetnie kolo Ciebie to juz uznawany za 'ok' :( No bo od kiedy wrocilem to spotkalem z tych br +100: Soltera Silver, Royal'Bellator, Abya Rosu, Nelshok i Lady Mixx, nie lal mnie tylko ten ostatni -.-
Shinhoshu
19-08-2007, 02:32
no to idz kozaczku zajeb 160 lvle w 3 osoby...
@rzotkiew
No widzisz i zaraz by cie jakies typy wyprzedzili w lvlu i by była taka sama sytuacja jak tu, myślisz że oni tak sobie dla kasy to robią? Boja się że ich ktoś wyprzedzi w lvlu i przejmie server.
Oxygenz padl tylko raz.. Ale nie zaprzeczysz ze FTP to Nooby, dowodem tego jest to że ubijają sami siebie bez większego problemu (Deatharaz, Xeosnar, Neowizenho itd..). A ich PVP polega na tym ze maja gildie 60+ osób i każdy ma 70lv+
Mendolina
19-08-2007, 13:49
@up
Xeosnar, Death, etc. padli z jakichś tam powodów, ale widać, że to nikomu w niczym nie przeszkodziło bo br dalej rządzą i będą rządzić, chyba, że jakiś GM zajmie się trochę tym serwerem.
Dajmy przykład Xadama, który widać co robi.
Cytowane z hunted.pl:
"Jakieś 3 miesiące temu grupa znudzonych Szwedów wybrała sie na random pk, podczas zabawy zabili jednego członka LoA - Slepy 200EK. Po paru dniach powstała gildia Reverto Vox, (rekrutacja cały czas otwarta) zebrało sie bardzo dużo osób, które chciały powstrzymać LoA. Na początku wszystkie open battle wygrywało RV, lecz podczas ostatniego do wojny włączył sie GM Xadam. W parę dni zbanował 3 osoby z RV, lecz gdy bana od innego GMa dostał Cloud Stryphe, Xadam gdy się tylko o tym dowiedział odbanował go."
Shinhoshu
19-08-2007, 14:57
@neo
Czy to są nooby to wątpie, popatrz na ich lvle, a że ubijają sami siebie to nie oznacza że są noobami bo mieli powód. ;p
DruidPoloni
19-08-2007, 15:25
@up
Tylko zauwaz ze oni maja tylko ten lvl,bo sharuja(nie wszyscy oczywiscie) konta po kilka osob...I wiesz raz mozesz trafic na dobrego sharera,a drugi na jakiegos noobka^_^
Powtórze moje pytanie:
Wie ktoś na którym świecie gra najwiecej Gmów albo najeczesciej sie loguja:D:D:D:D
Rekin Master
19-08-2007, 21:45
rekin zostal SPRZEDANY:) za 220zł. Jutro o tej porze najprawdopodobniej bedzie grał nim nowy owner. Nie jest on doswiadczony, ale watpie, by robil pa(taki hmm... przyjacielski?xD) Jak mozecie to pomagajcie mu.
Z nikim nie będę sie żegnać, mamy gg, forum, nadal będę logować się. c ya :)
Shinhoshu
19-08-2007, 21:49
@up
Tylko zauwaz ze oni maja tylko ten lvl,bo sharuja(nie wszyscy oczywiscie) konta po kilka osob...I wiesz raz mozesz trafic na dobrego sharera,a drugi na jakiegos noobka^_^
I co że sharują? Nawet gdyby nie sharowali to i takby więcej expa bili/biją niż ty. ahh ta zazdrość ;]
Hell'Lorakos
19-08-2007, 23:35
@up
Co z tego ze sharują? Proste... to nie zgodne z prawami tibii Delete konta i NARKA :D Wkurza mnie to ze ktos uczciwy pracuje na taki 100lvl mase czasu.. a takich kilka frajerow wbija to w "moment" Echh.. :evul:
DruidPoloni
20-08-2007, 02:13
@ 2 up
BUahaha wez mnie nie rozsmieszaj bo w mojej wypowiedzi nie bylo ani troche zazdrosci-.- i dalej twierdze ze to nooby i ze nie maja pvp-.- Przykladem moze byc ostatni atak plagena na Dawergo~ ktory mial pz'ta a i tak zdolal uciec...
Powtórze moje pytanie:
Wie ktoś na którym świecie gra najwiecej Gmów albo najeczesciej sie loguja:D:D:D:D
Widzę że każdy się pcha żeby Ci odpowiedzieć xD...
No więc
Gmowie rzadko logują jako GM Char , tylko jako własny char ...
A jak się zalogują to tylko dla własnych korzyści ; S
Przytoczę koment Xadama
:
"To report rule violations press CTRL-R.
Do NOT message me in private, those messages are most likely to be ignored.
Please don't message my friends or relatives with GM matters."
A te raporty ... Ofc olewają , więc sądzę że zbanowanie ftp graniczy z cudem ;(
Mendolina
20-08-2007, 11:05
I co z tego, że nie mają super PvP, ale mają o wiele większe lvle, są w jednej gildii i jeśli jest wojna, albo raczej była z FfU, to FfU mogło ubijać ich w pojedynczych akcjach. Jak było open battle i nawet jak będzie to FTP zawsze wygra bo taka gildia z takimi lvlami zmiata ich jak mrówki. Widzieliście zresztą jak padł Duff. On jeden sam 160 lvl gów..mógł zrobić blocząc przejście. A oni i tak przeszli po nim jak po maśle...musimy się pogodzić, że na razie nie mamy szans z nimi i nie wiem czy kiedyś będziemy mieli.
@Shinhoshu
hahaha wiesz na czym to pvp polega? zaraz po update jak tylko nowe ng wyszlo jak z pipao o moim locie gadalem zapytal czy nie kupie mu ng za forse w tibii bo on nie moze, to jest pvp? ng i atack combo? jak tak to nie mamy o czym gadac, jak mnie ubili lali mnie w 5 czy 6 osob, z tego 1 140+ 2 100+ -.-
@co do tego ze duffa ubili
wiesz obejrzyj sobie tamten film i policz jakie oni combo mieli to nawet bez bota by padl
@down
bo to nie do ciebie
Mendolina
20-08-2007, 11:14
@up
Nie wiem o co ci chodzi:confused:
@Up
Wiesz... Jemu chodzi o to ze jak na*******ali sd po 400+ to trudno bylo nie pasc
Proste chyba :p
Zwlaszcza jak nie leczyli go z tylu tylko s*******ali ; S
Michalakmee
20-08-2007, 12:01
Moze i nie maja rox pvp, ale po co im na takim lvlu? jak z takim lvlem moga robic co chca do tego sa zgrani i jest ich duzo i to im wystarcza zeby panowac na tym servie.
Nas jest malo kazdy sie boi o swojego chara mamy niskie lvle i nie mamy pvp dlatego nie mamy z nimi szans i nie jestesmy ani troche zgrani to jest nasza slabosc i wogole slabosc polakow.
Hell'Lorakos
20-08-2007, 12:22
Moze i nie maja rox pvp, ale po co im na takim lvlu? jak z takim lvlem moga robic co chca do tego sa zgrani i jest ich duzo i to im wystarcza zeby panowac na tym servie.
Nas jest malo kazdy sie boi o swojego chara mamy niskie lvle i nie mamy pvp dlatego nie mamy z nimi szans i nie jestesmy ani troche zgrani to jest nasza slabosc i wogole slabosc polakow.
Cala prawda :D moze oni nie mają pvp ale wiekszosc z nas tez nie (w tym ja) no chyba ze trenujecie na jakichs OTSach swoje pvp ;) Po za tym tak jak Destroyer powiedzial boimy sie o swoje czary, moze nie wszyscy ale wiekszosc :) No i co do naszego zgrania.. żal.. Podsumowując: NIE MA SZANS ZEBY TEN SERVER BYL NASZ :(
Michalakmee
20-08-2007, 12:33
Jedyna szansa na przetrwanie na tym servie to znalesc sobie very good pro wejsc do ftp academy lub ftp i spokojnie grac :p
Mozemy tez czekac na new serv pvp tam sie wbic cala ekipa polakow z silvery no i z innych servow zrobic wspolna gildie zaczac ostro pgowac i rzadzic na new servie :D
@up
fajnie by bylo jakby new sery wyszly w tym tygodniu, byloby jeszcze 2 tyg wakacji mozna by przypgowac ;d
Michalakmee
20-08-2007, 12:52
Byloby super , ale to raczej malo prawdopodobne ;( mi sie wydaje ze wyjda dopiero po nastepnym swiatecznym update , a wtedy to nie bedzie czasu na granie chyba ze w ferie przez je*ana szkole X(
Byloby super , ale to raczej malo prawdopodobne ;( mi sie wydaje ze wyjda dopiero po nastepnym swiatecznym update , a wtedy to nie bedzie czasu na granie chyba ze w ferie przez je*ana szkole X(
grac zawsze mozna ale nie duzo bo sql a w tym roku testy mam wiec trza kuc ;d
Mendolina
20-08-2007, 14:14
Jak new servy pvp wyjdą w roku szkolnym to mam ich w dup** bo nie mam zamiaru tracić kolejne wakacje na robienie od nowa postaci, chyba, że będę miał swojego kompa i neta ^.-.
Edit:
Potus, co do tych GM'ów to Amera, Nova, Antica, Calmera, Secura.
Kacperka
20-08-2007, 19:34
@Shin~
Ftp maja pvp? 8o
Obejrzyj sobie kilka filmikow shortysa a pozniej to powtorz.. xD
Nie mowie ze ja mam dobre pvp czy cos w tym rodzaju ale br(czyt ktos kto nie ma pvp) z kims kto ma pvp nie ma szans.. najlepszym dowodem na to jest shortys ktory ma good pvp i go ganialo 15+ ftp a on mial do tego pz na 10~ minut i nie dosc ze bez problemu przed nimi uciekal to jeszcze ich bil i do tego przezyl.. i tak nie raz bylo.. i oni maja pvp?
Btw... Nie sztuka jest ubic lvl 60 majac lvl 140 a widziales jakie byly fragi na tej wojnie? 100~ lvle padaly od 40~ i to tych 40 lvli nie bylo wiecej niz 8~ -.-
Br to poprostu nooby i tyle ;] A to ze maja takie lvle to tylko dlatego ze uzywaja bootow i sharuja.. malo jest takich osob co na bocie wbijaja 100 lvle na silverze? co za problem zostawic na caly dzien postac czy noc i tak codziennie?
Shinhoshu
20-08-2007, 21:52
@kacperka
To idz ustaw se tego bota.. ;o
A do tego że maja pvp to nadal myśle ze maja, oglądalem prawie wszystkie filmiki shortysa, i widzialem ta akcje w ank, ale gdyby neylee mu nie pomógl to by nie spierdolil... teraz w sumie to nie ma pvp co to jest trzymac hotkeya na uhu i sdku i klikac tylko atak myszką i wciskac te jebane hotkeye ale i tak ftp to nie nooby, botuja i dobrze robią, a wy to nawet sracie sie bota ustawić a jak ustawicie to caly czas przed monitorem i tylko sie sracie ze padniecie, a oni to za gre uważaja i se stawiaja bota kiedy chcą i jak chcą i nie sraja sie ze ich gm zbanuje albo ktos ujebie...
@ktos tam
Widziałem jak duff padł, no i co z tego że w tyle osób? ffu samo sie w to wladowało i ich błąd i z tej sytuacji można wyniknąć że ffu wiekszy noob od ftp ;]
Kacperka
20-08-2007, 22:01
Bota bym mogl ustawic ale dla mnie to nie o to w tej grze chodzi ;S raczej wole miec satysfakcje z mojego lvla.. to nie problem byloby zrobic nawet new chara i wlaczac zeby ciagle gdzies tam expil.. ale nie masz pozniej satysfakcji ze to ty ten lvl zrobiles..
a co do pvp brow.. no tak.. gdyby mu neylee nie pomogl to by go zabili.. no to znaczy ze ze 15 hlvli nie moze zabic 1 40 lvla gdy przyjdzie drugi i mu pomoze o.O Jakby br mieli dobre pvp to taki shortys padalby jeszcze przed tym jakby kogos zabil..
Edit:
Co do tego open battle to faktycznie byla nooberska akcja i to byl tylko glupi pomysl Kilalli.. ja od poczatku mowilem ze to glupota tymbardziej ze bylo ich duzo wiecej od nas online.. dlatego wlasnie tam nie poszedlem...
a co do tej odwagi to moze i masz racje... Ja na 140~ lvlu balbym sie ustawiac na boota tymardziej takiego co na kazdy msg odpowiada "sorry man i can't talk now" nom ale w sumie jak oni tak wbijali od 1 lvla to moze to i mniejsza strata dla nich.. tymbardziej ze bija to w tyle osob ze jak bedzie deleted to za 2 miechy znowu bedzie 100+...
Ale smieszy mnie to ze niby FFU wiekszy noob od FTP bo jak patrze na lvle i na fragi to nie wiem jak to sie stalo ze byl remis ;) i to jest kolejny dowod sux pvp Brazoli ;]
Kacperka
20-08-2007, 22:10
Srry za Double.. miss click.. :P
Shinhoshu
20-08-2007, 22:21
@up
Ale zobacz, że tam w tej akcji z shortysem w ank to było na up/down wszystko a jakby go wzieli na pustyni np. to by odrazu padł. ;]
"Ale smieszy mnie to ze niby FFU wiekszy noob od FTP bo jak patrze na lvle i na fragi to nie wiem jak to sie stalo ze byl remis i to jest kolejny dowod sux pvp Brazoli ;]"
A jak mieli was walić? Jak można było was tylko walić jeśli kogoś waliliscie, bo inaczej to w depo siedzieliście. ;p
DruidPoloni
20-08-2007, 22:42
@up
Nawet kurwa up/down to sa umiejetnosci pvp...-.-. PVP to nie tylko walenie z sdka i zabicie czlowieka,to rowniez umiejetne uciekanie, bo pewnie jakby ciebie tak zaczeli gonic to bys sie posral w gacie i bys nie wieddzial co masz robic...
Shinhoshu
20-08-2007, 22:44
@up
gdybyś chciał wiedzieć to nigdy mnie pk nie ubił jak byłem na charze...(no może raz jak trapowałem kolege i przyszli plagen i deatha, w sumie nie miałem szans;])
I nie popłacz sie dzieciaku bo ci wczesniej przysrałem. ŻAL
Edit:
Dobra skoncz już dziecko ;*
Gadasz na ftp że to nooby itd...
a o to twój koment na tibia.com
My Family:Ambel Kart,Kalor Tald,Tom'ekk,Gess Akar,Gronoo(sis) :D
HaIl FrIendS ^_^
HaIl Feel The Power Academy ^^
See Ya In Tibia;]
to jest dopiero żałosne. :)
DruidPoloni
21-08-2007, 00:07
wiedzialem ze cos w tym stylu napiszesz -.- pokaz mi bauahah gdzie mi przysrales bo jak narazie nikt oprucz ciebie mnie nie ripostuje a ciebie owszem
DruidPoloni
21-08-2007, 09:50
no i huj ze pisze ze to nooby?nawet jak tak twierdze to nie moge byc tam w gildi??o0
W ogole skoncz udawac nooba bo dobrze wiem kim jestes^_^
Mendolina
21-08-2007, 10:15
@Kacperka
Co do wojny co była to ffu nie miało szans i że był remis to nic nie znaczyło dla br:p, ffu się bało iść expić i nadrobić no jak to w war, a taki brazyl z ftp padł i się nie przejął i poszedł expić :p.
OGÓLNIE MÓWIĄC w pojedynczych akcjach jakie robi ftp czasami widać, że nie potrafią się bić(wkońcu bot wychodzi bokiem :P), ale jeśli chodzi o war to nie mamy szans i tyle.
btw. jak to mówił wczoraj Ransoex, wojna będzie br vs br heh, ale potem dodał, że ftp vs br, ffu.:D
EDIT: ale miałem sen, że ojeb*** Xeosnara, tzn. jego domek i wtedy stał Ranso też i widział, że coś nie tak to 200cc udało mu się schować a drugie 200cc ja wziąłem i pełno wogóle itemów xD:D :cup:
O lol ale wy noobki
Maja dobre pvp czy maja zle pvp to nie zmienia faktu ze im tu nikt nie podskoczy i nie ma szans zeby ktos inny rzadzil niz oni... w tym wypadku nie pvp sie liczy u nich tylko ich lvle wiec nie wiem o czym tu mowic.
Michalakmee
21-08-2007, 10:59
@DruidPoloni
Naucz się edytować.
Nie rozumiem czemu tak nagadujesz na br i ftp skoro sam jesteś w ftp academy -.- jestem ciekaw jakie ty masz pvp bo w gębie to każdy jest mocny X(
Mendolina
21-08-2007, 11:05
@DruidPoloni
Jestem na 100% pewien, że jak ktoś z members ftpa cię poprosi o pomoc w jakiejś akcji to się wykręcisz, a jak będzie war to spier**** z gildii. W sumie i tak cię wywalą zaraz bo za niski lvl :baby:
Co do war to jestem ciekaw czy xxxperience nie będzie walczyć dla ffu ^.-, bo już paru członków przeszło z ftp do xxx. Art gadał, że nie jest PA i że ma respect dla innych B)
EDIT: Druid już cie nie ma huehushaehe
omg...dlaczego sie tak brazylijczykow czepiacie?? faktycznie sa troche uciazliwi ale...jestem zadowolony ze to wlasnie oni rzadza tym servem!! przyklad?? zobaczcie jaka ciekawostka mnie dzis spotkala bo wiedzialem ze Asen duzo siedzi na barbianach/ice witch tower i to wie....
DruidPoloni
21-08-2007, 17:57
@Shaka~
Napewno nie uciekne:@
ps.gdzie ja napisalem ze mam dobre pvp?
@Destroyer~
No uwazam ich za noobkow ale mimo to musze jakos godnie zyc na serwerze jak kazdy,bo nie chce mi sie co 2 dzien zdupiac przed PKrami
Mendolina
21-08-2007, 18:36
@Druid
Więc nie oceniaj ich pvp, ktoś tam powiedział że to się nie liczy bo mają wysokie lvle. I z tym się zgadzam. To nie są nooby...
Mendolina
21-08-2007, 22:02
Wiem, że to double post ale piszę bo znowu ucichło i szkoda editować.
A więc wojny nie będzie:
Trzy info jakie zdobyłem:
1. FfU się nie będzie aktywować bo nie ma chętnych do wojny.
2. Miała być wojna między xxxperience i ftp ale nie będzie.
3. Xxxperience właśnie zapłaciło dla FTP za zabicie Astixa.
Chyba, że coś się stanie to nie wiem.
Kacperka
22-08-2007, 00:24
Wiem, że to double post ale piszę bo znowu ucichło i szkoda editować.
A więc wojny nie będzie:
Trzy info jakie zdobyłem:
1. FfU się nie będzie aktywować bo nie ma chętnych do wojny.
2. Miała być wojna między xxxperience i ftp ale nie będzie.
3. Xxxperience właśnie zapłaciło dla FTP za zabicie Astixa.
Chyba, że coś się stanie to nie wiem.
1.Podejzewam ze i tak sie znajdzie duzo ludzi co bedzie pomagalo xxxperience (jesli dojdzie do wojny)
2.o.O
3.Troche przyje**** moim zdaniem to Astix najpierw powinien przeprosic bo dobrze ma za co.. i powinno sie skonczyc ugoda.. nie wiem za co oni placa -.- kolejne P.A i PK ujdzie Astixowi plazem.. a mialo byc tak pieknie...
@Shilien
o.O
nvm
;p
btw, może piszcie w nowych topicach bo niedługo ten zamkną za kolejnego tasiemca offtopa
Mendolina
22-08-2007, 13:58
@Kacperka
Nawet jakby jakimś cudem xxxperience wygrało wojnę to tam doszedł największy PA - Elextric.
Zajebundo
23-08-2007, 00:18
Witam po dlugiej przerwie. Troche mialme do przeczytania... Nie uwazam sie za jakiegos mega PvP-owca ale wedlug mnie br nie sa w tym dobrzy tak jak tam kiedys czytalem oni polegaja na lvlu i liczebnosci z jak zauwazylme ostatnio to PL tez maja coraz lepsze lvle nie to co oni ale...
Ja w Tibi dużo bardziej wolę BR niż PL. Wystarczy iść na non-pvp pograć chwilkę i od razu widać która ze stron jest większymi noobami. Przykłada? np taki że w większości ludzie którzy blokują aby ktoś padł itp to Polacy. Obcy szybciej pomoże niż Polak Polakowi ;/
Smutna prawda.
Shinhoshu
23-08-2007, 14:47
Ja w Tibi dużo bardziej wolę BR niż PL. Wystarczy iść na non-pvp pograć chwilkę i od razu widać która ze stron jest większymi noobami. Przykłada? np taki że w większości ludzie którzy blokują aby ktoś padł itp to Polacy. Obcy szybciej pomoże niż Polak Polakowi ;/
Smutna prawda.
Na non-pvp każdy blokuje i chce czyjejś smierci, bo na non-pvp nic mu nie możesz zrobić, chyba że ctrl + r, ale musi być jeszcze gm. W ogóle tam kazdy ciebie blokuje bo myślą ze botujesz ^^
Mendolina
25-08-2007, 13:51
I znowu zaległa cisza :S. Piszcie coś, już nam tak dobrze szło :p
I znowu zaległa cisza :S. Piszcie coś, już nam tak dobrze szło :p
Heh "piszcie cos", no to ja sobie napisze ze padlem ( na jednym scarab na kikcku) :cup: =) nie sadze zeby to znow poruszylo temat ale coz.. xd
Btw. ciekawe co robia cyber meg@ ( nelshok, elextrix, leoozenho, deosa~, druid da first) oni sa rl i nadal nie maja gildi. Maja nawet dosc duze lvl wiec moze zrobia nowa i bedzie jakas nadzieja ze przeciwstawia sie ftp. Chociaz juz raz ztchorzyli potym jak zabili astixa, poznije za to jakos zaplacili i musieli wyjsc z xxx ~ a ja juz sie cieszylem z wojny ;<
Sry za bledy xd
EDIT: Co do Cyber mega wlasnie wstapili do Ftp ...
Michael Rzotkiewka
26-08-2007, 00:04
nvm
(znaki)
@up
Za takie coś powinni mu urwać jaja i zbanować ...
Tylko jedno mnie zastanawia , czemu gm nie może poświęcić tych jeb**ych 10 minut , zalogować się na silvere i zrobić porzadek :(
Hell'Lorakos
26-08-2007, 12:32
@Brechozor
ja tez moge napisac ze padlem :D kick na barbarianach
A co do tego ssa... Porazka! nie wiedizalem ze oni mają az tak spieprzonął psychike!!
Moze jakichs znajomy chce kupic frycka?
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=230025970
@Brechozor
ja tez moge napisac ze padlem :D kick na barbarianach
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=230025970
HAhahhahAHhah jestem lepszy look na to :
Aug 26 2007, 14:11:25 CEST Died at Level 59 by a gargoyle X(
Aug 25 2007, 13:32:12 CEST Died at Level 59 by a scarab ;(
A ja chcialem 60 lvl tylko :P
Ehh widzę że na tej Silverce nic ciekawego :P
DruidPoloni
27-08-2007, 06:31
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30008 <---- scrapper arena by me :)
moze zaden ze mnie pg ale sie udalo;p
PS.prosze sie tylko nie smiac jak zamiast sd walnalem 2 razy mas resa;p
Silvera wybiera sie na POI... :)
400k gracz spoza FTP, 200k gracz z FTPA, 100k gracz z FTP, czy jakos tak..
Mendolina
27-08-2007, 12:44
To sobie zarobią, ale miało być jutro i teraz ustalili nową datę.
HAhahhahAHhah jestem lepszy look na to :
Aug 26 2007, 14:11:25 CEST Died at Level 59 by a gargoyle X(
Aug 25 2007, 13:32:12 CEST Died at Level 59 by a scarab ;(
A ja chcialem 60 lvl tylko :P
Heh...
Aug 27 2007, 14:06:17 CEST Died at Level 37 by a vampire
Aug 27 2007, 13:39:34 CEST Died at Level 37 by a vampire
1-szy ded od kicka
2-gi dostałem jakieś dziwne combo..
Trochę wk**wiony ale nic tam , jutro się odrobi :D
Michalakmee
27-08-2007, 18:41
@Mendolina
28 czy tam 27 sierpnia to była nieoficjalna data poi, a teraz napisal o tym na forum sokkz dow że idą 23 września więc teraz pójdą.
Szkoda że mi się kończy pacc w połowie września a tak to bym może se poszedł z nimi :(
No cóż jak wszyscy to wszyscy...
Aug 27 2007, 18:36:50 CEST Died at Level 34 by a vampire
Mendolina
27-08-2007, 21:12
@Mendolina
28 czy tam 27 sierpnia to była nieoficjalna data poi, a teraz napisal o tym na forum sokkz dow że idą 23 września więc teraz pójdą.
Szkoda że mi się kończy pacc w połowie września a tak to bym może se poszedł z nimi :(
Taa, a ja miałem być głównym blokerem ;(
Zajebundo
28-08-2007, 00:12
Yea POI na silverze rox... ale poje ... bało ich chyba ze tyle trzeba płaci... aff ;/
rozumiem jak by się płaciło ta kase i oni by all wyczyścili a nie że płacisz do tego tego twoje weste ... a jeszcze nie daj Jah jak by się padło... aff
Michael Rzotkiewka
28-08-2007, 01:27
Yea POI na silverze rox... ale poje ... bało ich chyba ze tyle trzeba płaci... aff ;/
rozumiem jak by się płaciło ta kase i oni by all wyczyścili a nie że płacisz do tego tego twoje weste ... a jeszcze nie daj Jah jak by się padło... aff
"Price: 400k for the players who are not members of Feel the Power, 200k for the members of Feel the Power Academy, 100k for members of Feel the Power.
Ps.: The guild will select the players who can go, not everyone will be allowed to go.
Ps2.: If you will work on the quest (blocking, shooting…) you don’t need to pay. For example, Lord Arpas, Lerickzenho, etc.
Ps3.: If you die for FTP’s fault during the quest and we finish it, you will have your money back." Ekhm tzn ze jesli padniesz z jakiegos bledu FTP to zwroca kase, a jak ze swojej winy to bb...
(Zrodlo: http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1800352)
Ciekawe tylko czy to nie blef ^^
Mendolina
28-08-2007, 16:59
70 lvl :cup:
http://img519.imageshack.us/img519/3489/uo0048yw8.jpg
Kacperka
28-08-2007, 20:01
@Up
Kolejny Polak 70+!!!:cup:
GZZ :D
Jak sie sprezysz to moze na POI sie zalapiesz o.O jak narazie wijasz lvle szybko to moze ci sie uda o.O go go go :)
Co do mnie to retired dalej.. tzn to co zwykle xD
Mendolina
28-08-2007, 23:02
@Kacperka
Hehe thx, ale na tym koniec...narazie...a po za tym nie zrobiłbym bym poi bo 11 dni pacca :P. Zreszta gdybym miał wolny czas i gdyby komp był tylko dla mnie jak w lipcu i połowie sierpnia to bym wbilł jeszcze do końca wakacji z 75 lvl. No ale cóż, nie gram żeby być najlepszym, gram tyle ile mogę i tyle ile mi sie chce :).
Tak wogóle to ty aktywuj już pacca i bierz się za lvl wreszcie :P
Zajebundo
28-08-2007, 23:20
a moze by tak poczekac az unas troche bedzie 80+ lvli dobrac do tego ekipe i dobrzc do tego ludzi z forum i sie udac... marzenia ...
Mendolina
28-08-2007, 23:38
@Zajebundo
Wiesz co to PoI? Tam potrzeba najlepiej 3 blokerów 150 lvl+ w zależności od shooterów.
@Zajebundo
Wiesz co to PoI? Tam potrzeba najlepiej 3 blokerów 150 lvl+ w zależności od shooterów.
na candi sobie 1 bloker radzil ale jacy tam shoterzy a jacy tu... przeciez tu 90% br to najci ;d
edit: zapomnialem dodac ze padl :D
Zalmendoliny
29-08-2007, 12:24
@Kacperka
Hehe thx, ale na tym koniec...narazie...a po za tym nie zrobiłbym bym poi bo 11 dni pacca :P. Zreszta gdybym miał wolny czas i gdyby komp był tylko dla mnie jak w lipcu i połowie sierpnia to bym wbilł jeszcze do końca wakacji z 75 lvl. No ale cóż, nie gram żeby być najlepszym, gram tyle ile mogę i tyle ile mi sie chce :).
Tak wogóle to ty aktywuj już pacca i bierz się za lvl wreszcie :P
kolejny polaczek ktory chcialby grac po 15+ godzin dziennie zeby byc dobry w tibi
wez sie zastanow dziecko ...
Zreszta gdybym miał wolny czas i gdyby komp był tylko dla mnie
wolny czas to i masz ;d
bo kolegow w rl nie ma ;(
ale w tym problem ze pewnie braciszek gra wiecej niz ty
a ty zabilbys go dla tibi
zeby tylko wiecej grac..
zal mi takich jak np ty , vake...
gralibyscie najwiecej ile mogli !!!!11111oneoneone!!!!!11 tibyaaaaaaaaaaaaaaaaa rzondzi yoyoyo jojohjo elo elo kul ziom nie?
zastanow sie co mowisz i nie kozacz .. a potem pisz dziecko
kkthxbye
zara bede komenty typu mendolina albo vake
" wez sie odwal podaj main chara ble ble "... ale to prawde pisze poprostu tibia jest dla was zyciem ... bye
@up
Nie zebym sie wtracal ale... co ty do nich masz? to ich zycie i niech robia co chca a ty nie jestes ich matka aeuhaeuhaue
btw padaj main chara 8o <lol2>
Mendolina
29-08-2007, 14:47
@fajfusie
Większej lamy od ciebie nie widziałem ;d, myślisz, że grałbym 15h dziennie? Jakoś miałem połowe wakacji kompa wolnego i biłem lvl jeden na dzień kiedy mi się chciało. Kozaka zgrywać potrafisz i mówisz, że nie mam kolegów w rl? Widać ty nie masz bo się zgrywasz na innych bo w rl ciebie nikt nie lubi
:baby:. Nie zaśmiecaj tematu nubku, nigdy nic nie osiągnąłeś w tej grze a uważasz się za wielkiego pro. Czyżby zazdrość?^^8o
Edit:
Deatharaz
Banished: until Sep 24 2007, 02:52:22 CEST because of account sharing
Kiedyś to dużo grałem, ale teraz znacznie mniej, wczoraj grałem max 3h nie wiecej i wbiłem +250k~ expa, trza poprostu umieć grać, a nie że jak ktoś dobrze expi to odrazu gra po 10-15 h...
btw, wczorajszy lvlek ; p
http://img249.imageshack.us/img249/6808/107lvlgz2.jpg
Mendolina
30-08-2007, 13:12
@ped*le
Nawet mnie nie znasz a pierd*** głupoty, nazywasz kogoś dzieckiem a sam nim jesteś, bo nie sądzę, żebyś miał więcej niż 15 lat:baby:, bo zazwyczaj starsi nie są tacy poje*** i nie wylatują z takimi tekstami a tym bardziej bez powodu. A jeśli mnie znasz i ja cię znam to powiedz kim jesteś, a nie z twoich idiotycznych nicków piszesz i zgrywasz kozaka:baby:.
Mendolina
30-08-2007, 14:26
@up
Nikt cie nie kocha;( szkoda mi ciebie lamusie...
Michalakmee
30-08-2007, 15:42
peace and love plz :evul:
a to mój dzisiejszy awans :cup:
http://img339.imageshack.us/img339/9947/uo0022fw3.jpg
Mendolina
30-08-2007, 15:44
@up
Gzz :cup::cup::cup:
http://foteka.pl/full/a866aa594c0ea128c2db69857d7c86a8.jpg (http://foteka.pl/a866aa594c0ea128c2db69857d7c86a8)
@up
gz all :)
@Seliar
przegon mnie wreszcie a nie sie qwa obijasz -.-
@Seliar
przegon mnie wreszcie a nie sie qwa obijasz -.-
Juz nie zamierzm odrabiac tylko wbijac next lvl xD netem sie poprawilo dzis nawet dzwonili i przepraszali xDDD za "niedogodnosci" :cup:
Zajebundo
31-08-2007, 01:19
Koledzy i koleżanki, znajomi, przyjaciele, bratnie dusze i wrogowie. Polacy, Tibiańczycy!!!
(ale wstęp)
spomóżcie mnie w ukończeniu addona. Kupie wszystkie silki
>>> 23:53 Wiadrociag [83]: BUY ALL GIANT SPIDER SILKS<<<
piszcie na wiadrociaga
p.s.
up gz all avansow
Ej nie ma moze ktos zamiaru zrobic sobie assassina bo mam 10 demon dustow na sell:)
@Seliar
oO
Gratz
A mówiłeś że nie wbijesz dziś xD
@Potus
10:29 You see demon dust.
It weighs 10.00 oz.
It reeks of hatred and malice.
Ty ^^
Mendolina
01-09-2007, 00:58
Kilkanaście minut temu GM odwiedził Silvere. Jak się dowiedziałem, ale nie wiem czy to prawda GM skierował pare zdań do FTP. Dam to co mi przesłal kumpel:
GM has given some advices for leader of Feel The Power guild. Silvera has got same problem to Amera(destructive behaviour slowly is transcending a limits). Leader has got warning and he is bound to do transfer for all members of guild about reducing or stop using power abusing towards players if they didnt deserve.
Oo, przetłumaczyłem sobie niektóre wyrazy bo nie kumałem all. Ale i tak wątpie czy to jest prawda ale może ^^.
Podobno też zajrzał na żółwie, ciekawe czy kogoś złapał na bocie :P:D
Pytałem się Neuro czy coś wie to jak zwykle mówił że nic -.-' ale raczej wiedział o co chodzi tylko nie chciał powiedzieć prawdy ...
@up
Skąd on to ma? o.O
Wd. mnie ktoś se to poprostu wymyślił i tera każdy o tym plotkuje a to jest g**no prawda.
Chociaż , kto wie ...
@Edit
You advanced from Level 49 to Level 50.
^^
Hell'Lorakos
01-09-2007, 12:11
oO 8o moze wreszcie GM sie zajmie tymi sku*wielami i bedzie sens grac na silvie :D hail ftp! ;) loool :D hah..
Gratuluje wszystkim! Gz Gorti! jedziesz tym pallkiem ostro GOGOGO 100lvl ;)
To tyle. Pa :baby:
oO 8o moze wreszcie GM sie zajmie tymi sku*wielami i bedzie sens grac na silvie :D hail ftp! ;) loool :D hah..
Gratuluje wszystkim! Gz Gorti! jedziesz tym pallkiem ostro GOGOGO 100lvl ;)
To tyle. Pa :baby:
Dzieki :)
Tyle że knightem wbiłem 50 xD
Btw. Mam nadzieje że nikt nie kupi frycka ...
I wrócisz :D
Ostatnio wybralismy sie z seba na necro questa pohuncic sobie tam troszke i co spotkalismy??....Necropharusa:) item opchnelismy za 180k dodtakowo spadly bohy i 2 turbany i 2 tempesty screenow niestety nie mamy no chyba ze seba cos ma ale watpie
Moze sie nie znam na cenach na silv ale 180k... to na Harmoni za 200k+ lazi :>
Mendolina
01-09-2007, 21:38
@Frycek
Nie selluj chara bo będziesz żałował potem. 75 lvl+ to niezła postać, a mówie ci, że szkoda się pozbywać tego nad czym się pracowało ciężko :P.
Ja teraz straciłem troche chęci do gry przez szkołę(i tak czeka mnie dużo nauki wkońcu 2 liceum -.-), a także zostało 6 dni pacca.
Ale zostawie postać, bo wiadomo, że w wolne dni będę sobie grał tyle ile będę mógł i na pewno nie sprzedam postaci tak jak to zrobiłem rok temu z Mendoliną, a potem żałowałem. Po prostu zostaw postać, ten okres minie i znowu zaczniesz grać :).
A trochę głupio jest tracić kolejnego kumpla, tym bardziej polaka. Jeszcze kupi postać jakieś dziecko neostrady i ją zniszczy bo nie umie grać, tak jak mojego sorca:(.
Btw. Mendolina od jakiegoś czasu deleted lol:D, 3x ban, bo rl kumple nie rozumieją co to znaczy "pisanie typu sell char na trade czy gdzieś tam w tibii jest zazwyczaj karane banem". -.-
Ale się rozpisałem :P
@up
Zawsze jak coś to może potem odhackować go reckiem ;p
hehe2299
02-09-2007, 12:35
@up
Zawsze jak coś to może potem odhackować go reckiem ;p
albo twoim ryjem :cup::cup::cup::cup::cup:
Mam 2 pytanka. Czy są DSy i BB na Ice Island bez wymaganego Norseman Outfitu? Czy trzeba wykonac... ? Drugie pytanie to, czy 55 RP da rade expić na Cultach na Goromie, lurując w miare możliwości po jednym? Dist 76 mlv 15.
hehe2299
02-09-2007, 12:53
Mam 2 pytanka. Czy są DSy i BB na Ice Island bez wymaganego Norseman Outfitu? Czy trzeba wykonac... ? Drugie pytanie to, czy 55 RP da rade expić na Cultach na Goromie, lurując w miare możliwości po jednym? Dist 76 mlv 15.
nie ma ;pp
albo twoim ryjem :cup::cup::cup::cup::cup:
hahaaha, ale sie uśmiałem z takiego downa, długo pisałeś tego posta?
Podaj maina jak tu grasz, a jak nie to wyjdz 8o
znowu bana dzieciaku dostaniesz i po co ci to?
@Neo
są bb i ds'y na helheim tam na którymś poziomie ale jest tego mało chyba że chcesz iść na elder beho~ to tam tego wiecej ;p
@Neo
są bb i ds'y na helheim tam na którymś poziomie ale jest tego mało chyba że chcesz iść na elder beho~ to tam tego wiecej ;p
No ta, ale na Helheim trzeba mieć jakiegoś Questa.. ;/
Jesli chodzi o culty to waste bo masz malo HP.
Jesli chodzi o culty to waste bo masz malo HP.
Mam prawie 700... Dzisiaj 2h na cultach z qmplem (67 RP) loot:
-14 Pirate Dolls
-3x Tempest Rod
-2x Key Ring
-4x Volcanic Rod
-3x Second Verse Hymn
-5x Third Verse Hymn
-1x Last Verse Hymn
-6k w kasie
Kolejne pytanie to.. Czy 54 RP z skillami jakie podałem wcześniej, da rade HUNCIĆ SOLO a Crystal Spiderach... ? :)
Mam prawie 700... Dzisiaj 2h na cultach z qmplem (67 RP) loot:
-14 Pirate Dolls
-3x Tempest Rod
-2x Key Ring
-4x Volcanic Rod
-3x Second Verse Hymn
-5x Third Verse Hymn
-1x Last Verse Hymn
-6k w kasie
Kolejne pytanie to.. Czy 54 RP z skillami jakie podałem wcześniej, da rade HUNCIĆ SOLO a Crystal Spiderach... ? :)
Na goromie siedzieliście?
Helheim :
Ja tam expie jak żółwie zajęte :p
Całkiem fajne miejsce dla knighta , Ty palem pójdź se na BB Island
@down
Myśl se co chcesz , ale nas to gówno obchodzi , bye
hehe2299
03-09-2007, 09:28
zal...
ty i mendolina tylko ripostowac umiecie a taka prawda ze cioty jestescie
widocznie zasluzyliscie sobie na taka reputacje i teraz macie ****e
i oczywiscie " main char blxxxx " ,,l,, zal mi was ****uchy jedne
kazdy tak o was mysli tylko nie mowi bo ty tacy debile ze byscie odrazu pl huncili
zdychajcie cioty ...
Tak wiec dzis zaczal sie rok szkolny :o i z tej okazji zycze wam all dobrych ocen albo celujacych <lol!> :p Niestety ten budynek bedzie wam i mi zajmowal duzo czasu wiec postanawiam sie wziac ostro do nauki (3 gim. i egzamin) czyli mniej grac ...
Retired do przerwy ziomowej ahhahahah \o/
zal...
ty i mendolina tylko ripostowac umiecie a taka prawda ze cioty jestescie
widocznie zasluzyliscie sobie na taka reputacje i teraz macie ****e
i oczywiscie " main char blxxxx " ,,l,, zal mi was ****uchy jedne
kazdy tak o was mysli tylko nie mowi bo ty tacy debile ze byscie odrazu pl huncili
zdychajcie cioty ...
A ty tylko wyzywać i gadać głupoty, nawet mnie nie znasz więc spiepszaj cipo.
Mendolina
03-09-2007, 13:06
"kazdy tak o was mysli tylko nie mowi bo ty tacy debile ze byscie odrazu pl huncili"
Really?Powiedz kogo hunciłem/hunce? Przestań pier*** głupoty i idź do szkoły, może się nauczysz rozmawiać z ludźmi.
Ciekawe czemu nic nie powiesz na Ho'lu, Neo, Shortysa i Circe, którzy ubijali pl :>
hehe2299
03-09-2007, 13:07
A ty tylko wyzywać i gadać głupoty, nawet mnie nie znasz więc spiepszaj cipo.
kiedys byles spoko
a tera + 100 lvl i kozaczysz i nie odpisujesz friendom ...
jestem twoja matka
kurwo
hunted
:cup::cup::cup::cup::cup:
ble ble
jeb sie
kurwo
jebana
w pizdu
zdycha
****u
a cipo mow se do matki
dobra skończ dzieciaku, bo to nudne juz
wiecej juz nie ripostuje bo to strata czasu ;p
żal żal i jeszcze raz żal... n/c
Hell'Lorakos
03-09-2007, 15:46
Ojj zawsze miło tu looknac.. szydera 8o hehe~ daj sobie spokoj :p
Jak spodobal wam sie pierwszy dzien szkoly?
Ja po pierwszym dniu stwierdzilem ze nawet na zarywanie panienek nie będe mial czasu :D a o tibii to w ogole nawet nie mysle :p
Mendolina
03-09-2007, 16:53
@up
Lol -.-, ja mam taki plan, że nawet kompa nie zobacze chyba -.-. Jak tu wytrzymać psychicznie z takimi lekcjami w jednym dniu X(.
Na goromie siedzieliście?
Helheim :
Ja tam expie jak żółwie zajęte :p
Całkiem fajne miejsce dla knighta , Ty palem pójdź se na BB Island
@down
Myśl se co chcesz , ale nas to gówno obchodzi , bye
No i... Ty masz Norseman Outfita? Czy nie potrzeba aby podróżować na Helheim'a? A co do expowiska, to tak, Goroma.
Zajebundo
04-09-2007, 00:39
HeHe życzę wam wszystkim powodzenia w szkole. ja jeszcze miesiąc niby wakacji :P Vake daj se z nim spokój szkoda sie wqrwiać :)
Ja tam dziś mam jakieś zajęcia integracyjne , na których będą z 2 osoby >.<
Czyt. wagary :evul:
@poreda
Nah , mam zrobionych 12/17 misji w " Ice Island Quest " , dzięki którym mam tam dostęp.
Jak coś nie jasne , napisz do mnie na tibi ;)
Ja tam dziś mam jakieś zajęcia integracyjne , na których będą z 2 osoby >.<
Czyt. wagary :evul:
@poreda
Nah , mam zrobionych 12/17 misji w " Ice Island Quest " , dzięki którym mam tam dostęp.
Jak coś nie jasne , napisz do mnie na tibi ;)
Taa... Tylko z kogo? ;)
Taa... Tylko z kogo? ;)
Myślałem że grasz na silverze oO
No ale ok , nvm :]
Luki_Asen
04-09-2007, 22:40
niewiem czy ktos wogule pamieta te czasy :P
http://img64.imageshack.us/img64/7303/46gu0.jpg
Of quest guildi moonchildren!!xD
http://img240.imageshack.us/img240/4111/ofri2.jpg
haha asslicker plx?xD
http://img126.imageshack.us/img126/2032/housemx7.png
http://img511.imageshack.us/img511/200/45ap3.png
http://img511.imageshack.us/img511/138/asenhs1.jpg
...heh te stare czasy wtedy to byla gra ;(;(;( teraz liczy sie tylko lvl lvl lvl skille... szkoda chcialbym wrocic do tamtej gry
Zajebundo
05-09-2007, 00:57
hehe jasne ze pamiętam... to były czasy... ahhh :( no ale nie da sie cofać w czasie trzeba iść dalej niestety :P ale już i za tamtych czasów br huntowali za nic ;/
...heh te stare czasy wtedy to byla gra ;(;(;( teraz liczy sie tylko lvl lvl lvl skille... szkoda chcialbym wrocic do tamtej gry
Kto by nie chciał? W czasach Moonchildren grałem Qwezem, mam sporo fot, ale nie będe wklejał bo każdy je widział.
Aktualny stan:
http://i20.photobucket.com/albums/b240/parada1990/domek.jpg
Pozdro :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.