Pokaż pełną wersje : Wojna ftp vs ffu ssy i filmiki
Kacperka
18-05-2007, 12:36
Jak wiekszosci wiadomo Kilalla zalozyla gildie po to zeby pozbyc sie ftp :>
Gildia nazywa sie Freedom for Unity i dolacza do niej kazdy kto chce sie pozbyc ftp z Silvery :] Do tego tematu wklejajcie screeny i wrzucajcie filmiki z wojny:) jak komus sie chce fajnie by bylo jakby tu fragi pisal :) pzdr
Galera_Warrior
18-05-2007, 17:46
To nie ma sensu... To sa maniacy.. Przyklad?
Pipaozenho (117 RP, Hacked, Deleted) --> Pipao Silverheart (96 MS, Hacked Deleted) --> Pipao Rebelled --> (121 MS, gra do dzis).
Tu macie przyklad, najgorsze co moze sie stac czyli skasowanie konta... Porobia nowe :/
Michael Rzotkiewka
18-05-2007, 20:03
Hummm no jak tak patrze na gildie Freedom For Unity to widze ze tam doszlo troche osob z Feel The Power... Nie sadzicie ze sa spy'ami (szpiegami)? :/
Down:
WIEMY! :P Jak daw zalozyl new temat to modek go zamknal i napisal podwod w kotrym byl link wlasnie o tym co Ci ten Wald~ powiedzial.
Słuchajcie napisałem dzisiaj wiadomość do moderatora i oto efekt:
Wald_Kerius
Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Pоссия
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
Poziom: 55
Skille: 80/40
Wald_Kerius ma numer GG 1583515
Domyślny Re: Pytanie odnośnie podfora o świecie Silvera
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dolor
Witam chciałem się dowiedzieć czemu wszystkie tematy w tym dziale są kasowane?
Czy jest to wina użytkowników?
Jeśli tak to proszę o odpowiedź czemu tematy są kasowane a postaramy się poprawić
Witam. Jakiś czas temu wraz z gronem adminów i moderatorów postanowiliśmy zrobić dla wybranych serwerów specjalne pod-fora w których ma się toczyć dyskusja na tematy związane z danym serwerem. Miało to na celu zlikwidowanie spamu, oraz uzyskanie przejrzystości jeżeli chodzi o informacje dotyczące danego serwera. Chodzi tu głównie o mega tematy typu "Wydarzenia z xxx", gdzie 1/2 treści to są tylko i wyłącznie kłótnie, wyzwiska, wątki odbiegające od głównego tematu. W mega tematach ciężko było dla zwykłego usera uzyskać informacje np. o sytuacji panującej na danym serwerze, bo musiał przewalać się przez masę niepotrzebnych postów, aż znajdzie szukaną informacje. Aby nie dochodziło do tego typu zdarzeń postanowiliśmy zamknąć stare mega tematy (chociażby po to aby można było je jeszcze przeglądać i coś z nich się dowiedzieć) i otworzyliśmy specjalne pod-fora. Na pod-forach należy tworzyć tematy związane z danym wydarzeniem, a nie ogólnikowo o wydarzeniach z serwera. Zbieg kilku wydarzeń w jednym temacie na ogół kończy się spamem, bądź wyzwiskami tak jak to było w mega tematach. Teraz gdy dzieje się coś ciekawego na serwerze wystarczy stworzyć o tym temat i na pewno nikt wam tego nie usunie, np. "Wojna gildii xx z gilią yy". W takim temacie będzie się toczyć dyskusja tylko i wyłącznie o wojnie między tymi gildiami. Jeżeli znów na serwerze wydarzyło się coś ciekawego należy założyć o tym oddzielny temat, i tak w kółko. Ta cała zmiana ma ograniczyć "wolne" dyskusje toczące się w "Wydarzeniach ze światów". Tak w ogóle to chce zaznaczyć, że problem zakładania dziennie kilku tematów typu "Silvera 1,2,3,4" nie dotyczy tylko userów z waszego serwera, jednak wasza część jest wyjątkowo upierdliwa pod tym względem.
Więcej info na {url]http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=126897[/url]
Pozdrawiam.
Proszę was o dostosowanie się do tego :)
Galera_Warrior
18-05-2007, 23:47
Słuchajcie napisałem dzisiaj wiadomość do moderatora i oto efekt:
Wald_Kerius
Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Pоссия
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
Poziom: 55
Skille: 80/40
Wald_Kerius ma numer GG 1583515
Domyślny Re: Pytanie odnośnie podfora o świecie Silvera
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dolor
Witam chciałem się dowiedzieć czemu wszystkie tematy w tym dziale są kasowane?
Czy jest to wina użytkowników?
Jeśli tak to proszę o odpowiedź czemu tematy są kasowane a postaramy się poprawić
Witam. Jakiś czas temu wraz z gronem adminów i moderatorów postanowiliśmy zrobić dla wybranych serwerów specjalne pod-fora w których ma się toczyć dyskusja na tematy związane z danym serwerem. Miało to na celu zlikwidowanie spamu, oraz uzyskanie przejrzystości jeżeli chodzi o informacje dotyczące danego serwera. Chodzi tu głównie o mega tematy typu "Wydarzenia z xxx", gdzie 1/2 treści to są tylko i wyłącznie kłótnie, wyzwiska, wątki odbiegające od głównego tematu. W mega tematach ciężko było dla zwykłego usera uzyskać informacje np. o sytuacji panującej na danym serwerze, bo musiał przewalać się przez masę niepotrzebnych postów, aż znajdzie szukaną informacje. Aby nie dochodziło do tego typu zdarzeń postanowiliśmy zamknąć stare mega tematy (chociażby po to aby można było je jeszcze przeglądać i coś z nich się dowiedzieć) i otworzyliśmy specjalne pod-fora. Na pod-forach należy tworzyć tematy związane z danym wydarzeniem, a nie ogólnikowo o wydarzeniach z serwera. Zbieg kilku wydarzeń w jednym temacie na ogół kończy się spamem, bądź wyzwiskami tak jak to było w mega tematach. Teraz gdy dzieje się coś ciekawego na serwerze wystarczy stworzyć o tym temat i na pewno nikt wam tego nie usunie, np. "Wojna gildii xx z gilią yy". W takim temacie będzie się toczyć dyskusja tylko i wyłącznie o wojnie między tymi gildiami. Jeżeli znów na serwerze wydarzyło się coś ciekawego należy założyć o tym oddzielny temat, i tak w kółko. Ta cała zmiana ma ograniczyć "wolne" dyskusje toczące się w "Wydarzeniach ze światów". Tak w ogóle to chce zaznaczyć, że problem zakładania dziennie kilku tematów typu "Silvera 1,2,3,4" nie dotyczy tylko userów z waszego serwera, jednak wasza część jest wyjątkowo upierdliwa pod tym względem.
Więcej info na {url]http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=126897[/url]
Pozdrawiam.
Proszę was o dostosowanie się do tego :)
Nie pomyslales ze to bez sensu? Nie mamy gdzie ze soba porozmawiac, nie ma FORUM PUBLICZNEGO ktore czyta kazdy Polak. Tu takie bylo.
Mendolina
19-05-2007, 14:40
Apropo wojny Mephisto Soulless hacked:cup:
Nie pomyslales ze to bez sensu? Nie mamy gdzie ze soba porozmawiac, nie ma FORUM PUBLICZNEGO ktore czyta kazdy Polak. Tu takie bylo.
Ehh... Ja się zapytałem Moderatora Moderator odpowiedział i skopiowałem to co mi odpisał i wkleiłem tutaj. Więc jeśli masz jakieś zastrzeżenia to kieruj je do Moderatorów a nie do mnie bo to nie moja wina.
pozdrawiam
Michael Rzotkiewka
20-05-2007, 01:06
Neurozenho
May 19 2007, 23:02:01 CEST Killed at Level 96 by Druid da First
kuuuuuuuuu*wa!!!!!! -.- ;/
Kasztaniaczek
20-05-2007, 03:13
Yeah, wojna na silverze, to lubie... ^.^
Galera_Warrior
20-05-2007, 13:12
Neurozenho
May 19 2007, 23:02:01 CEST Killed at Level 96 by Druid da First
kuuuuuuuuu*wa!!!!!! -.- ;/
Jak to sie stalo?
Kacperka
20-05-2007, 14:12
Yarnen
May 20 2007, 12:09:52 CEST Killed at Level 84 by Socra
:D Pierwsza moja akcja z polska ekipa ubijaczy br 8o
Ktos nagrywal chyba filmik to sie tu wrzuci :>
kijowo tylko ze net nie pozwolil mi byc z nimi do konca i musialem isc do dp z lootem bo sie kicki zaczely ;/ ehh.. wroce z polski po wakacjach bede mial juz kase i bede juz w koncu po przeprowadzce to zajme sie tym netem i tym kompem bo narazie to mi nei daja pograc :/ PzDr i fajnie by bylo jakby ktos kto ma filmik go tu wrzucil :D
Galera_Warrior
20-05-2007, 15:42
@up
Nie to zebym sie czepial ale to... Rookowany char ;)
Michael Rzotkiewka
20-05-2007, 18:49
@UP
A ty od kiedy masz 74 ek na celescie? -.^
page >> http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=130030&page=8 <<
dokladny post >> http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=1440873&postcount=76 <<
Kacperka
20-05-2007, 19:13
@Michael~
Huahuahuahua xD Dobre.. zes go chyba zgasil:>
@Galera~
Tak jest to postac rookowana ale jak my ja zabijalismy miala 84 lvl skille podajze podobne do moich... Eq normalne jak na konto z redskullem.. wiec bez wzgledu na jego przeszlosc bylo to normalne zabojstwo 84 lvla z red skullem... a z reszta to nie jest wazne.. wazne ze kolejny br padl xD
A co do tego 74 lvla na celescie to wole nie komentowac ... 8o :D 8o
Michael Rzotkiewka
20-05-2007, 19:16
Name: Artzenho
May 20 2007, 17:39:12 CEST Killed at Level 161 by Xeosnar
A to ciekawe...
Galera_Warrior
20-05-2007, 20:27
@Michael~
@Galera~
Tak jest to postac rookowana ale jak my ja zabijalismy miala 84 lvl skille podajze podobne do moich... Eq normalne jak na konto z redskullem.. wiec bez wzgledu na jego przeszlosc bylo to normalne zabojstwo 84 lvla z red skullem... a z reszta to nie jest wazne.. wazne ze kolejny br padl xD
ALE MNIE ZGASIL :D:D:D
Strasznie... A skad mam chara? Kupiony blx? Moj rl skonczyl grac w tibie to kupilem :)
A tak na marginesie... Juz sprzedany :X
A ty sie jarasz zabiciem w 10 osob 84 ek, ktory ma skille mniejsze niz ja na swoim 47 lv, z red skullem ktory kilka tygodni temu mial hacka i zostal zjechany. Nawet na uhy go nie stac. Pfff
@Edit
A najlepsze w tym ze sie tak podniecasz jest to ze... Nawet fraga nie zaliczyles BiHAaHuahuHAuahuhAUAa. Gz :)
Kacperka
20-05-2007, 23:56
ALE MNIE ZGASIL :D:D:D
Strasznie... A skad mam chara? Kupiony blx? Moj rl skonczyl grac w tibie to kupilem :)
A tak na marginesie... Juz sprzedany :X
A ty sie jarasz zabiciem w 10 osob 84 ek, ktory ma skille mniejsze niz ja na swoim 47 lv, z red skullem ktory kilka tygodni temu mial hacka i zostal zjechany. Nawet na uhy go nie stac. Pfff
@Edit
A najlepsze w tym ze sie tak podniecasz jest to ze... Nawet fraga nie zaliczyles BiHAaHuahuHAuahuhAUAa. Gz :)
1.HUAHUAUAHUA wlasnie sie zastanawialem z Rzotkiem jak to wytlumaczysz HUAHUAHAUHA ;) szybko sprzedales tego chara huahauhuahuaha lol
2. Po 1 lolq nie jaram sie.. jest to temat o wojnie wiec napisalem fraga ktory jest nie dokonca fragiem bo Yarnen byl niby neutralny ale o tym wczesniej nei wiedzialem.
Po 2 lolq nie wiem w ktorej klasie uczą dzieci liczyc ale chyba wlasnie tam powinienes trafic jak nie umiesz liczyc bo Yarnen padl od 5 osob a nie 2 razy tyle:>
a Po 3 lolq to ciezko by bylo zaliczyc fraga knightem bijac samymi hmmami i nawet nie miec okazji urzyc miecza/exori. ;)
i bylo by fajnie jakbys mi tu napisal ktory odcinek mojego poprzedniego posta swiadczy o tym ze sie podniecam czy cos w tym rodzaju?
Rzadzisz :baby:
Kasztaniaczek
21-05-2007, 01:20
Moze zacznijmy od tego ze mdw nie expi na demon hellu ;o!!!!!
btw. frag to frag... i o co sie klocic?
Galera_Warrior
21-05-2007, 09:04
Yarnen
May 20 2007, 12:09:52 CEST Killed at Level 84 by Socra
:D Pierwsza moja akcja z polska ekipa ubijaczy br 8o
+Tibia.Com
Nazywasz nie jaraniem sie? Pffff... Pozatym zobacz gnojku kto jest dzieciakiem, chara sprzedalem bo byl CH00JOWY, +nonpvp, a tobie CH00J do tego. Zajmij sie lepiej fragowaniem hacknietych, Mephisto Soulless zostal zhackowany.. Ma teraz 36 lv... Masz okazje sie wykazac ;D UeUHEUHeuheuheuheuheuhe
@Edit
Oczywiscie pochwal sie tutaj, ze nawet fraga nie maszz :D :D :D
Kasztaniaczek
21-05-2007, 09:07
+Tibia.Com
Nazywasz nie jaraniem sie? Pffff... Pozatym zobacz gnojku kto jest dzieciakiem, chara sprzedalem bo byl CH00JOWY, +nonpvp, a tobie CH00J do tego. Zajmij sie lepiej fragowaniem hacknietych, Mephisto Soulless zostal zhackowany.. Ma teraz 36 lv... Masz okazje sie wykazac ;D UeUHEUHeuheuheuheuheuhe
@Edit
Oczywiscie pochwal sie tutaj, ze nawet fraga nie maszz :D :D :D
O co ty sie czlowieku klocisz....
Galera_Warrior
21-05-2007, 09:12
@Michael~
@Galera~
O to :).....
Rekin Master
21-05-2007, 09:23
@Neo nub
no daj mu spokój wreszcie. po prostu ucieszyl sie, że ubilismy "przygotowanego" na walke 84ek(rotfl 2-3bp uh), bo Kacper nigdy raczej nie pkowal.
@Kacper
szorti chyba ma movie :)
Cavanesi
21-05-2007, 19:41
Filmu nie dam na prośbę osoby która sie odezwała w trakcie nagrywania, ale dam potem SSy, bo aktualnie neta muszą mi naprawić X( i pisze tego posta od qmpla, a co do tej "wojny" to i tak pewnie nie będzie nigdy jakiejś fajnej akcji, tj open battle albo edron battle ;(
Michael Rzotkiewka
21-05-2007, 22:52
Dowiedzialem sie ze Artzenho padl bo ubil RL'a Ransoexa :D A z FTP go nie wywala bo tam u nich jest taka rzeznia ze sie nie liczy czy ktos jest kumpel/czy ch*j, wazne jaki ma lvl i czy sie umie lac. Lol i to nie sa moje wymysly :>
Kasztaniaczek
21-05-2007, 23:02
Dowiedzialem sie ze Artzenho padl bo ubil RL'a Ransoexa :D A z FTP go nie wywala bo tam u nich jest taka rzeznia ze sie nie liczy czy ktos jest kumpel/czy ch*j, wazne jaki ma lvl i czy sie umie lac. Lol i to nie sa moje wymysly :>
A ktos tam sie umie lac?...
Kacperka
21-05-2007, 23:14
@Galera:>
Nazywaj to jak chcessz i mnie jak chcesz:> ja sie z takich "wysokich" ludzi jak ty poprostu tylko smieje.. :)
I zebys wiedzial ze dalej bede pisal tu fragi jak bede mial okazje byc z polska ekipa na br huncie i dalej bede sie cieszl(ty czytaj podniecal), bo lubie jak padaja br a zwlascza takie kozaki co mnie nie raz kiedys probowaly zabic czy wyludzic jakas kase:P :baby:
Kacperka no i bardzo dobrze bo Br to ... i trzeba ich tępić
~~ Neo
Chłopak sie poprostuy cieszy nie ważne ze ziomek mial hacka kiedys wazne ze byl uzbrojony i mogl wlaczyc
Kacperka Brawo i brawo 4all co walczyli tam ;>
Kacperka mam nadzieje ze ubijesz jeszcze wiecej sharerow xD
Hail Freedom xD
GratZ Kacperka =D
Gogo ubić more Brów! :cup:
~Neo
Wrzuć na looz ;p :D
Michael Rzotkiewka
21-05-2007, 23:58
A ktos tam sie umie lac?...
Ja tylko cytowalem to co mi typ napisal na priv ;)
Kasztaniaczek
22-05-2007, 00:44
Ja tylko cytowalem to co mi typ napisal na priv ;)
A to sie rozumie xD
Michael Rzotkiewka
22-05-2007, 20:22
May 22 2007, 19:13:08 CEST Killed at Level 67 by Undisputed Druid
Lal mnie jeszcze soldier-dark i jakis typ co walil z UE, nie pamietam nicku. Nie wyuhalem sie. Lost 5 blessow, bohy i bp warty na ~20k. Retired :(
19:35 Soldier-Dark [123]: 100k hunted
ehh szkoda mi troche michaela... tyle pracy wlozone -.-
Lal mnie jeszcze soldier-dark i jakis typ co walil z UE, nie pamietam nicku. Nie wyuhalem sie. Lost 5 blessow, bohy i bp warty na ~20k. Retired :(
aff dawaj do mnie :D tutaj jest cisza i spokoj, a co do nich to *** i *** ew ******** albo ostatecznie ******** ID nie jest w war a oni cie za****** X(
@Rzotkiew
Ehh... :( Soldier-dark tez mnie dzis bil ale jakos ucieklem, nie poddawaj sie, pomysl ze kazdy ded to doswiadczenie ; ) pewnie potrzebuja kasy na wojne i ubijaja takie lvle jak my... trzeba przeczekac wojne
Kasztaniaczek
22-05-2007, 22:58
lol, wiesz do czego sluzy aol...??
btw. Ue - najgorszy blad w pvp, ale co tam
cwaniak89
22-05-2007, 23:43
Atropoz
May 22 2007, 21:56:57 CEST Killed at Level 84 by Windspirit Mosquito
and by Ascanta Angel
jajajaja
Kacperka
22-05-2007, 23:53
Hail FFU:)
Atropoz own3d.. jeden z najwiekszych pedalow ftp:> jeszcze kilku takich kutasow popada i bedzie sukces xD
@Rzot..
Nie poddawaj sie chlopie ;S A jak juz masz naprawde dosyc expienia itp to chociaz zrob to co ja :> Join ffu i miej na wszystko wyjeb*** ;>
EE Rzotek nie martw się to nie twój ostatni dead .
Ja sobie zrobiłem nowego chara i sobie na nim pogrywam spokojnie :P
EE Rzotek nie martw się to nie twój ostatni dead .
Ja sobie zrobiłem nowego chara i sobie na nim pogrywam spokojnie :P
ja sobie probowalem spokojnie grac tez zrobilem new chara 2 dni 2x mnie ubili ;]
Zajebundo
23-05-2007, 20:09
Elo all nie pisałem do tej pory na forum ale wqrwiło mnie to ze niby br są tacy czy owacy że PK-uja, ubijają i trzeba z nimi walczyć... Jest to prawdą ale "my" jesteśmy jeszcze gorsi... sami sie ubijamy na wzajem, zamiast się wspierać pomagać sobie to ubijamy sie jak Nooby!!!! X( Zamiast sie wspierać i rosnać wspólnie w siłe to sami się niszczymy... A w grupie siła :)
Zajebundo
23-05-2007, 20:10
A wogóle to GZ Kacperka :)
Michael nie poddawaj się nie raz sie deda i traci sie to nad czym sie tak długo pracowało i na co sie zbierało.... Ja 2 dedy w 10 minut i ok 150k w plecy bylem kiedyś i sie nie poddałem a nawet bardziej mne to zmobilizowało...
Kacperka
23-05-2007, 21:07
@up
Kto ty jestes?:> Przedstaw sie...
Za co gz?
a co do twojego poprzedniego topicu to nie wiem czy grales kiedys na silverze czy z innego serwa jestes.. ale z tego co wiem to polacy sie tu raczej wzajemnie nie ubijaja.. no chyba ze jest jakis pojedynczy noob ktorego trzeba wytepic.. ale to trzeba sobie ostrozasluzyc... na przyklad Kana.. ale ogolnie to u nas nie ma problemy z wybijaniem sie pl wzajemnie.. U nas jest problem z lvlami tylko:> bo wiekszosc dobija 40 lvl i sie wkur** ze bry sa P.A i pk itp i nie daja grac i zaczynaja pkowac ;D w sumie teraz to juz nawet nie wiem czy oni dalej tak P.A-uja bo nawet dawno sie z tym nie spotkalem ale ogolnie to tak tu wedlug mnei jest;>
Michael Rzotkiewka
23-05-2007, 21:18
Pamietacie historie z typem co tam mnie straszyl na dragach huntem? ;)
Haha tak sie poukladalo ze zostalismy i kumplami..
20:03 Royal Michael [67]: Hiho :p
20:03 Dierio Elfidaro [47]: howdi
20:03 Royal Michael [67]: omg
20:03 Royal Michael [67]: died again? :|
20:03 Dierio Elfidaro [47]: nono
20:03 Dierio Elfidaro [47]: just not been online lol
20:03 Dierio Elfidaro [47]: only just got on XD
20:03 Royal Michael [67]: :P
20:03 Dierio Elfidaro [47]: i got 46-47 yesterday
20:03 Dierio Elfidaro [47]: lol
20:03 Royal Michael [67]: =)
20:03 Dierio Elfidaro [47]: il lget 49 tomorow
20:03 Dierio Elfidaro [47]: champions league final on
20:03 Royal Michael [67]: now.. what i should say to Pipao~?
20:03 Dierio Elfidaro [47]: so ur not hunyed
20:04 Dierio Elfidaro [47]: ill talk to him
20:04 Dierio Elfidaro [47]: he protectes me
20:04 Dierio Elfidaro [47]: hang on
20:05 Royal Michael [67]: thx ;o
20:05 Royal Michael [67]: ^^
20:07 Dierio Elfidaro [47]: ive told him
20:07 Dierio Elfidaro [47]: 19:04 Pipao Rebelled [128]: yes np
20:07 Dierio Elfidaro [47]: :P
20:07 Royal Michael [67]: :)
20:07 Dierio Elfidaro [47]: he'll talk to his guiuld he sed
20:08 Royal Michael [67]: but maybe can i have back my boh or backpack? =(
20:08 Dierio Elfidaro [47]: ill ask him later
20:08 Dierio Elfidaro [47]: i gtg
20:08 Dierio Elfidaro [47]: football match on
20:08 Royal Michael [67]: Ah
20:08 Royal Michael [67]: rox
20:08 Dierio Elfidaro [47]: ac milan vs liverpool
20:08 Dierio Elfidaro [47]: going pub l;ol
20:08 Royal Michael [67]: liverpool?
20:08 Royal Michael [67]: ;))
20:08 Dierio Elfidaro [47]: ya
20:09 Dierio Elfidaro [47]: champions league final
20:09 Royal Michael [67]: rox
20:09 Dierio Elfidaro [47]: my rl bro support liverpool
20:09 Dierio Elfidaro [47]: so i want ac milan win uheruheuhr
20:09 Dierio Elfidaro [47]: i support bolton wanderers
20:09 Royal Michael [67]: heheh:P
20:09 Dierio Elfidaro [47]: XD
20:09 Dierio Elfidaro [47]: cya later bro
20:09 Royal Michael [67]: bye bye
20:09 Dierio Elfidaro [47]: DNT RETIRE xd
20:09 Dierio Elfidaro [47]: hehehe
Ulalal jakbym tak dostal loota back.. :P
@Down
Tego nie powiedzialem o.O
Kacperka
23-05-2007, 22:27
@up
Yeah:) czyli juz nie jestes retired:) GooD :)
Edit:
Freedom for Unity, Forever Wanted and allied 906 points vs 895 points Feel The Power+Allied
o.O :P wyrywamy w pó/unktach :D lepsze to niz nic.. a we fragach przegrywamy 14:17 ale i tak jest dobrze bo coraz wiecej osob do nas dolacza xD HAIL FFU : )
Ugh ...
1. Yarnen BYŁ haked ale wrócił do gry ... o ile można to tak nazwać ... bo prosił o itens back :o
2. Liczy sie jako frag by był na Edron DL (1st battle) 8o 8o 8o
3.Po co ta kłótnia? :baby: :baby: :baby:
Best Fragger na dzień dzisiejszy :cup: :cup: :cup: 252 pkt :evul:
Btw Lepiej późno niż wcale ...
Gratki wszystkich fragów itd i sretete :P
Ja robię teraz chara mam nadzieję że jak osiągnę odpowiedni lvl to wojna będzie jeszcze trwać :P
cwaniak89
24-05-2007, 13:28
Undisputed Druid
May 24 2007, 06:26:14 CEST Killed at Level 122 by Ascanta Angel
and by Scatmann
May 24 2007, 05:51:28 CEST Killed at Level 123 by Xisdezenho
HAhahahahahahaha
wkoncu oberwał za swoje i to na dodatek dwa razy HAIL:cup:
kolejny frag:
Sundee
May 24 2007, 12:11:36 CEST Killed at Level 70 by Cavanesi
and by Windspirit Mosquito
FFU sie rozkręca, teraz tylko czekać na odpowiedź ftp ;/
Score: Freedom for Unity, Forever Wanted and allied 1151 points vs 977 points Feel The Power+Allied
Frags: Freedom for Unity, Forever Wanted and alliance 16 vs 18 Feel The Power.
gogo FFU \o/
Galera_Warrior
24-05-2007, 15:36
WKoncu suka undisputed padła! Gz DLa Ascanty, to ej kolejny piękny frag (Czyt. drugi to Atropoz).
[QUOTE=Kacperka;1446556]
.. ale z tego co wiem to polacy sie tu raczej wzajemnie nie ubijaja.. no chyba ze jest jakis pojedynczy noob ktorego trzeba wytepic..
Name: Faim Tana
Apr 27 2007, 13:15:04 CEST Killed at Level 52 by Neylee
no nie ma co polacy sie wzajemnie nie zabijaja i to nie jedyny:P
Coś mi sie z tym cytuj nie udalo:P
Michael Rzotkiewka
24-05-2007, 16:46
NO I ROOOOOX :D:D:D
2/3 noobow ktore mnie ubily pwned (undi i atropoz) az sie grac chce.. tylko ze facc :C czekam na new :(
@OMO
A ty grasz jeszcze na silvie? ;o jak tak to msg me ;]
Zajebundo
24-05-2007, 19:22
NIeprzedstawie sie wam jaki mam nick obecnie na tym servie bo niechce sobie prze... ć u noob pl a szczeże oni są gorsi od Br... Ja juz tyle razy bylem Hunted u nich na moim obecnym charze ze masakra i jakos gram do dzisiaj i jakoś niedawają mi rady...
Kacperka do ciebie to sie odezwe na Tibi :P
A pl ubijaja pl i jak niewiesz o tmy to chyba mało wiesz:P a nie ubijają noob ino "good" playerow X( no i to mnie boli :/
Michael Rzotkiewka
24-05-2007, 19:34
@UP
Nie przedstawisz sie? ;) ;)
Character Information
Name: Zajebundo
Sex: male
Profession: Paladin
Level: 20
World: Silvera
Residence: Venore
Last login: May 24 2007, 05:58:42 CEST
Account Status: Free Account
Zgadlem? 8o 8o
[
.. ale z tego co wiem to polacy sie tu raczej wzajemnie nie ubijaja.. no chyba ze jest jakis pojedynczy noob ktorego trzeba wytepic..
Name: Faim Tana
Apr 27 2007, 13:15:04 CEST Killed at Level 52 by Neylee
no nie ma co polacy sie wzajemnie nie zabijaja i to nie jedyny:P
Coś mi sie z tym cytuj nie udalo:P
huahua ale ty to masz zaplon ;]
@Rzot
Zgadłeś ale nie zupełnie bo to jego 1 char na silverze/tera gra o wiele wyzszym lvlem;p
@Daw
to nie chodzi o zapłon po prostu zaprzeczam temu co powiedzial Kacperka ze pl nie zabijaja pl a to byl 1 z przykladow
Kacperka
24-05-2007, 21:48
@up
No tak czasem sa takie przypadki ale mysle ze Circa akurat nie wiedzial ze to polak, czasem sie zdaza ze polak bije polaka ale nie ma jakihs z tym wielkich problemow na naszym serwie.. oqczywiscie nie mowie o noobkach ponizej 20 lvla bo tacy to n/c:)
Edit:
Freedom for Unity, Forever Wanted and alliance 17 vs 18 Feel The Power.
O.O!! :D:D
cwaniak89
24-05-2007, 23:41
@ Kacperka
Circa bardzo dobrze wiedział ze Faim Tana to polak ....
A wogule takich przypadków było dużo wiecej gdy sie polacy nawzajem ubijali
dlatego wydaje mi sie ze w tym temacie jest oczym mówić a nie tylko udawać że nic takiego sie nie dzieje
Michael Rzotkiewka
25-05-2007, 00:23
Note: Somebody has paid a Premium Account for you. Please click on "View" at the section "Open Payments" to check the details and to accept or reject the corresponding payment.
Teraz tylko czekac az mi wroci chec do gry :P
Kasztaniaczek
25-05-2007, 08:15
@ Kacperka
Circa bardzo dobrze wiedział ze Faim Tana to polak ....
A wogule takich przypadków było dużo wiecej gdy sie polacy nawzajem ubijali
dlatego wydaje mi sie ze w tym temacie jest oczym mówić a nie tylko udawać że nic takiego sie nie dzieje
To jest tibia i to jest gra i tutaj nikt nie bedzie patrzyl czy zabija polaka czy brazola.. gra to gra...
Hehe fajnie kolejna osoba z Katowic gra na Silverze :P
Już jestem Ja Wiadro no i teraz ten Zajebundo... Dziwny nick ale dobra
marcinekk
25-05-2007, 09:16
Kasztan
Ale po co marnowac fragi na pl jak mozna na br?
RZot
Grataz:)
A zagfadałes w mojej sprawie?
Galera_Warrior
25-05-2007, 10:10
Kasztan
Ale po co marnowac fragi na pl jak mozna na br?
RZot
Grataz:)
A zagfadałes w mojej sprawie?
Czasami trzeba... Nie raz mi sie trafil czlowiek Noob, oczywiscie Polak, ktorego musialem skrocic. I tak mial kazdy z nas.
Michael Rzotkiewka
25-05-2007, 16:09
5 Undisputed Druid (*) History Silvera Druid 119 -2,620,663 :cup:
Noo i jeszcze kilka wczorajszych dedow ale nie od pk ;p
76 Keunecke (*) History Silvera Knight 121 -561,274
96 Uncle Olaf (*) History Silvera Knight 115 -483,896
107 Bandzenho (*) History Silvera Paladin 74 -447,035
(W tym przypadku /\ od Hola padl a dzien wczesniej od Shortysa :P )
142 Sundee (*) History Silvera Sorcerer 68 -360,598146
146 Jofranco (*) History Silvera Paladin 62 -348,492
147 Sir Hallan (*) History Silvera Knight 70 -344,608
167 Akhennator (*) History Silvera Paladin 99 -290,260
222 Silver Blackheart (*) History Silvera Knight 66 -153,049
274 Arcana Lok (*) History Silvera Druid 78 -8,836
@Zuleq
Tak gram jeszcze ale dosyć żadko się loguje <Nauka>
Kasztaniaczek
25-05-2007, 17:10
nie podejrzewalem ze te nooby z ftp nie wiedza co to blessy ;O!
Michael Rzotkiewka
25-05-2007, 17:13
@UP
Jesli chodzi ci o undiego~ to on pewnie mial blessy jak padl pierwszy raz, po dedzie sie pewnie wku*wil i poszedl sie "zemscic" ale cos mu nie wyszlo :S
hmmm albo mi sie wydaje albo wygrywamy we fragach, tworca tematu na tibia.com musi dodac pare osob ;p
Galera_Warrior
26-05-2007, 12:17
10:53 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Tigresinha de silvera. She was killed by Rekin Lord Vader.
58 kina
Crystall
26-05-2007, 14:40
Siema
Już od pewnego czasu czytałem te forum i postanowiłem wrócić na Silvere po rocznej przerwie... Jakby kogoś interesowało mój stary char to Monkey the master:baby:... niektórzy mogą mnie źle wspominać ale od tego czasu zmądrzałem. Dziś już 2 krotnie doświadczyłem ataku PK na mnie przez BR przy czym obydwa ataki zaczęły się od BR?
Edit:
1 Kick ;/
Galera_Warrior
26-05-2007, 15:37
Ae Monkej.. Jaki nick? :)
Michael Rzotkiewka
26-05-2007, 16:11
Chce ktos moze kupic 21 bp uhow? ;p
Zajebundo
27-05-2007, 02:00
00:05 You lose 19 hitpoints due to an attack by Deosa'Leira.
00:05 You lose 29 hitpoints due to an attack by Mago Laren.
...
X(
i tak przez 30 minut... mnie trapowali nooby i nie udało im się... z out camp do veno tam znowu trap... z veno na poh... Deosa'Leira na pohu by ded :D ja też bym ded 4 razy ale nieudało sie noobom :)
00:20 Using one of 245 spell runes..>>>00:27 Using one of 222 spell runes...
nie dużo uh jak na tyle czasu :D
0:32 Mago Laren [103]: u armor
00:32 Mago Laren [103]: trade
00:32 Deosa'Leira [93]: u pay yes or not?
00:32 Deosa'Leira [93]: SAY ME!!!
00:32 ... [xl]: why i hunted?
00:32 Mago Laren [103]: aswer
00:32 Mago Laren [103]: aswer me
00:32 Mago Laren wants to trade with you.
00:32 Mago Laren [103]: ??????
00:32 Mago Laren [103]: ??
00:32 Mago Laren [103]: ?
00:32 ... [xl]: ??
00:32 ...[xl]: aswerm me
00:33 ... [xl]: why pay
00:33 Mago Laren [103]: why u thief
00:33 Mago Laren [103]: pay and deosa and me protected you
00:33 Mago Laren [103]: and i invited u in my guuild
...
00:34 ... [xl]: I never pay fucking br
00:35 Deosa'Leira [93]: he is hunted
00:35 Mago Laren [103]: ok
00:35 Mago Laren [103]: add he in vip...
<LoL> nigdy nie zapłaciłem nikomu i nie zapłace :D
mam nadzieje że jak dojdzie pacc to bedzie jeszcze wojna...
Michael ile chcesz za uh??
00:05 You lose 19 hitpoints due to an attack by Deosa'Leira.
00:05 You lose 29 hitpoints due to an attack by Mago Laren.
...
X(
i tak przez 30 minut... mnie trapowali nooby i nie udało im się... z out camp do veno tam znowu trap... z veno na poh... Deosa'Leira na pohu by ded :D ja też bym ded 4 razy ale nieudało sie noobom :)
00:20 Using one of 245 spell runes..>>>00:27 Using one of 222 spell runes...
nie dużo uh jak na tyle czasu :D
0:32 Mago Laren [103]: u armor
00:32 Mago Laren [103]: trade
00:32 Deosa'Leira [93]: SAY ME!!!
00:32 ... [xl]: why i hunted?
00:32 Mago Laren [103]: aswer
00:32 Mago Laren [103]: aswer me
00:32 Mago Laren wants to trade with you.
00:32 Mago Laren [103]: ??????
00:32 Mago Laren [103]: ??
00:32 ... [xl]: ??
00:32 ...[xl]: aswerm me
00:33 ... [xl]: why pay
00:33 Mago Laren [103]: why u thief
00:33 Mago Laren [103]: pay and deosa and me protected you
00:33 Mago Laren [103]: and i invited u in my guuild
...
00:34 ... [xl]: I never pay fucking br
00:35 Deosa'Leira [93]: he is hunted
00:35 Mago Laren [103]: ok
00:35 Mago Laren [103]: add he in vip...
<LoL> nigdy nie zapłaciłem nikomu i nie zapłace :D
mam nadzieje że jak dojdzie pacc to bedzie jeszcze wojna...
Michael ile chcesz za uh??
Z której dzielnicy Katowic jesteś? :P
cwaniak89
27-05-2007, 10:22
@ Zajebundo
;(;(;(
To moja wina jak bym cie nie wyciągnoł na tego questa to by cie nie dopadli
Michael Rzotkiewka
27-05-2007, 12:57
@Zajebundo ;d
A ile chcesz UHow? :P Btw nie przejmuj sie nimi.. to tylko br ;p Potrafia tylko wciskac hotkey z sd -.^
Edit: Ku*wa!!! -.- zaczela expic lama
http://erig.net/xphist.php?player=Undisputed+Druid
;(;(
Kasztaniaczek
27-05-2007, 13:36
o yeah 200k expa wbil ..I..
btw. a czego ty oczekiwales?
Galera_Warrior
27-05-2007, 15:03
01:46 You advanced from Level 48 to Level 49.
Never more..
Michael Rzotkiewka
27-05-2007, 15:32
ze sie nie podniesie przynajmniej przez pare tygodni -.-
ty sie nie podniosles -.^
@up
co never more? ;p
Kasztaniaczek
27-05-2007, 16:15
ze sie nie podniesie przynajmniej przez pare tygodni -.-
ty sie nie podniosles -.^
@up
co never more? ;p
A niby po czym ja sie nie podnioslem?
Po tym ze odeszlme z silvery bo nie widzialem przyszlosci, ktorej nadal nie widze?
Albo po tym ze mialem dosc tibi+hack i zrezygnowalem z gry?
Michael Rzotkiewka
27-05-2007, 17:07
grales ale padles z dwa razy, spadl ci lvl na 67 i pisales "new world game plx".. i nie grales dalej a dopiero potem byl hack :X czyli miales dosc tibii ALE po dedach, a jak sie denerwuje ze undi zaczyna expic to mi odpowiadasz "a czego ty oczekiwales?" czyli ty myslales ze on sie podniesie po dedach, tak wiec ciekawe czego nie poszedles w jego slady... gdzies dopiero potem po 3 tygodniach miales hacka wiec miales czas sie "podniesc".
Edit: Btw, 'odszedlem' a nie 'odeszlem'
ehh a wy sie znow klocicie? Przestancie wreszcie...
Filmik z mojego banshee questa:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=131186
Zobaczcie naprawde fajne zakonczenie.
Pozdrawiam
Kacperka
27-05-2007, 17:55
o.O nice filmik:)
Szkoda ze nie miales wiecej uhow.. i ze ten 100+ sie nie wyuchal:P Byscie we 2 dali rade chyba :> jakbys mial tak z 250 uhs xD I w ogole kiedy ty takiego chara zrobiles?:P o.O eq max, skille hmm.. troche kijowe .. bo bez sensu biles te 70+ cluba xD
Ale widac ze czlowiek z silvery xD gratz ;]
Kasztaniaczek
27-05-2007, 18:42
grales ale padles z dwa razy, spadl ci lvl na 67 i pisales "new world game plx".. i nie grales dalej a dopiero potem byl hack :X czyli miales dosc tibii ALE po dedach, a jak sie denerwuje ze undi zaczyna expic to mi odpowiadasz "a czego ty oczekiwales?" czyli ty myslales ze on sie podniesie po dedach, tak wiec ciekawe czego nie poszedles w jego slady... gdzies dopiero potem po 3 tygodniach miales hacka wiec miales czas sie "podniesc".
Edit: Btw, 'odszedlem' a nie 'odeszlem'
Po 1: Padlem 2x w odstepie 2 tyg...
po 2: o "New world game plx" pisalem juz od hmm.... ponad roku???
po 3: hack byl 3 dni po tym 2 dedzie (od dla dla informacji)
po 4: sakd wiesz ze po dedach? nie gralme na silv od ponad roku wiec nei wiesz co robilem i co myslalem
po 5: nie poszedlem w jego slady bo
a) nie chcialem
b) mam dosc tibi i grania w nia od 2,5 lat
c) moja sprawa
d) moze mam ciekawsze zajecia w rl? (tak, pic, palic i gwalcic..)
e) ja mialem 69 lvl a on 122, widisz roznie?
f) br?
Wiec dajmy sobie juz spokoj....
Galera_Warrior
27-05-2007, 20:45
A rzotkiewka znowu szuka klotni..
Zajebundo
27-05-2007, 22:05
ile byś chciał za all uh naprzyklład?
Cwaniak to nie twoja wina... jak bym nie poszedł z tobą to by mnie dojebali na skillowaniu i bym na 100% padł...
a co do ich trapów to porażka totalna takie LvL-e a takie nooby :) lepsze robia trapy 20+ LvL-owce :D
I niekłućcie się!!!
Michael Rzotkiewka
28-05-2007, 00:16
A rzotkiewka znowu szuka klotni..
taa no pewnie ja szukam klotni, ja zawsze szukam klotni, serio, tak naprawde to ja tylko czekam zeby sie z kims poklocic i zobaczycie ze sie z wszystkimi tu z wami poklocie hahaha bo ja szukam klotni i to jest moj glowny cel na tym forum, w tibii i w rl.
co do twojego 74ek czy cos takiego to gadales ze przesiedziales pare nocek na bocie. wiec co kupiles go na 68 przesiedziales pare nocek na bocie potem padles na demcu to odsperzadales ah sie naexpiles. wiesz moj rl to seromontis i on kiedys byl retired to mi sprzedal chara wbilem nim troche lvli ale padlem na dlu to mu odsprzedalem.
@down
a ty myslisz ze ty dla mnie kims jestes? ciesze sie ze nie mam uznania w twoich oczach bo bym sie zaczal powaznie martwic... za to ty tylko umiesz klamac zeby 'zaimponowac' innym jakim jestes pro wbijajac 74 lvl ktorego oczywiscnie nie bylo bo bys sie chwalil, albo jak to powiedziec w twoim jezyku "podniecac" :D rox. koncze to bo to nie ma najmniejszego sensu.
Edit: no tez ze tak sobie nie mozna spokojnie na formu pogadac bo zawsze sie ktos znajdzie do klotni, zawsze jest jakis prowokator... no wezcie mi qwa powiedzcie czy ja szukam powodow do klotni...?...
Galera_Warrior
28-05-2007, 00:21
taa no pewnie ja szukam klotni, ja zawsze szukam klotni, serio, tak naprawde to ja tylko czekam zeby sie z kims poklocic i zobaczycie ze sie z wszystkimi tu z wami poklocie hahaha bo ja szukam klotni i to jest moj glowny cel na tym forum, w tibii i w rl.
co do twojego 74ek czy cos takiego to gadales ze przesiedziales pare nocek na bocie. wiec co kupiles go na 68 przesiedziales pare nocek na bocie potem padles na demcu to odsperzadales ah sie naexpiles. wiesz moj rl to seromontis i on kiedys byl retired to mi sprzedal chara wbilem nim troche lvli ale padlem na dlu to mu odsprzedalem.
Ales mi dogadal... Nie musze ci nic udowadniac, dla mnie jestes nikim wiec te swoje teksciki mozesz sobie wsadzic w rowa. =@
Kasztaniaczek
28-05-2007, 08:32
Yhy....zal dupce sciska. Idz sobie poskiluj swoim palkiem najlepiej do 100 ..I..
I to ty ta klotnie zaczoles ; ]
Ten temat niedlugo zostanie zamkniety. Jego celem jest rozwmawiania na temat wojny, np wypisywania fragow itp a nie klotnie.
i ja wcale nie uwazam ze rzot szuka klotni tylko wy jej szukacie
Michael Rzotkiewka
28-05-2007, 16:42
no sie odezwal wreszcie ktos neutralny, prawda boli, no nie? sam sobie mowisz ze ja szukam klotni ale nie wiem po co, sam sie chcesz dowartosciowac czy podniesc "na duchu"? sobie popatrz na pare postow wczesniej to zobaczysz kto jest prowokatorem klotni, bo ja na pewno nie. przeciez wszyscy doskonale wiedza jaki ty klotliwy jestes i ciezko znalezc osoby z ktorymi sie nie klociles (chodzi jeszcze o poprzedni temat). a co do moich skilli to sie odpie*dol i tu wlasnie widac kogo dupe sciska. dla mnie temat jest zakonczony. wszystkie wasze posty ignoruje. zwyzywajcie/zlbuzgajcie co tam chcecie, bo mnie to je*ie. ignored.
Edit: nie 'zaczoles' tylko 'zaczales' (zacząłeś).
@Ogorek
nom napewno chcial tak napisac. to ja sie wtracam? :OOOO a to ciekawe :oo ja chce rzadzic kazdym? :O fajnie :D:D dobrze wiedziec. a ty sobie idz zrobic new char, pograj nim do -50 lvla padnij 2x i rob chara od nowa i tak w kolko :* a chooja z wami, wy to obracacie kota ogonem i o sobie mowice ;d
A teraz cos z innej beczki, widze ze na silverze jest nowy pg polak ;o no bo w 18 dni wyjsc z 300 na 176 miejsce to chyba mozna nazwac pg :)
Galera_Warrior
28-05-2007, 16:59
@BuraK
A moze on wlasnie chcial napisac Zaczoles a nie Zaczeles? Mieszasz sie do wszystkiego i chcialbys kazdym rzadzic. Niestety to ci sie nie uda, proponuje ci zapisac sie na kolko szachowe lub teatralne, tam mozesz przedstawiac swoje scenariusze. A i chyba nie skumales mojego ostatniego posta, bo napisalem ze nie musze tobie nic udowadnaic bo jestes nikim a ty odpowiedziales.... prawie to samo co wtedy. A, no wlasnie idz sobie jeszcze poskilluj, na ch** bedziesz sobie zalowal ;D
Boromir_Silvera
28-05-2007, 17:42
53 Knight Owned :cup:
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/25211
Ja tam nie widzę żeby Michaelek się rządził i uważam ,że to nie on szuka kłótni tylko Kasztaniaczek (przecież on każdego prowokuje :baby:) i Galera x(X(
Więc WARA od Michaela :D X(:cup:
Mendolina
28-05-2007, 17:49
@Carolla
Cała prawda ; ), to przeważnie kasztaniaczek prowokuje do kłótni, a dowodów można szukać na naszym starym forum :)
Galera_Warrior
28-05-2007, 21:16
@Menda i Karola
Co za ludzie... Rozmawiamy teraz o konkretnym przykladzie a nie to ze kiedys cos tam ktos powiedzial.
Kasztaniaczek
28-05-2007, 21:35
no sie odezwal wreszcie ktos neutralny, prawda boli, no nie? sam sobie mowisz ze ja szukam klotni ale nie wiem po co, sam sie chcesz dowartosciowac czy podniesc "na duchu"? sobie popatrz na pare postow wczesniej to zobaczysz kto jest prowokatorem klotni, bo ja na pewno nie. przeciez wszyscy doskonale wiedza jaki ty klotliwy jestes i ciezko znalezc osoby z ktorymi sie nie klociles (chodzi jeszcze o poprzedni temat). a co do moich skilli to sie odpie*dol i tu wlasnie widac kogo dupe sciska. dla mnie temat jest zakonczony. wszystkie wasze posty ignoruje. zwyzywajcie/zlbuzgajcie co tam chcecie, bo mnie to je*ie. ignored.
Edit: nie 'zaczoles' tylko 'zaczales' (zacząłeś).
Czy dla ciebie osoba obiektywna to taka, ktora tobie przyzna racje i powie, ze wszystko to zle to napewno nie ty? Ja rozpoczolme klotnie?
To ty napisales ze "ojejejejejej ;((( ten Undi cos tam zaczol expic...."
to ja tobie napisalem "czego ty oczekiwales" , ale oczywiscie zaczoles zaraz na mnie wjezdzac, ze ja sie nie podnioslem i jestem taki i owaki...
zal mi dupe sciaska? 2 lata (jesli nie ponad 2,5 roku) masz tego chara, wbiles gowno nie lvl tyle ze wbiles 90 skill ktory i tak tobie sie nie przyda...fakt jest czego zazdroscic....
Michael Rzotkiewka
28-05-2007, 21:40
Nom mam 6 lat tego chara a do tego jak expie to ci gowno do tego. jak kiedys mowiles ze twoji kumple z harmonii graja w tibie 4-5 lat i maja ~80 lvle to bylo ok. ale jak ja to od razu.. nie dla kazdego tibia jest bogiem. caly czas mysle ze tibia to zabawa i dodatek do zycia a nie rl.. bo jak by bylo odwrotnie to juz bym bo tych dedach dawno nie gral.
Edit: a ty nie piszesz calej prawdy tylko to co chcesz pisac bo napisales "oh yeah wbil 200k expa ..I.." i to mnie wnerwilo, ten 'glos' szyderstwa...
Kasztaniaczek
28-05-2007, 22:11
Nom mam 6 lat tego chara a do tego jak expie to ci gowno do tego. jak kiedys mowiles ze twoji kumple z harmonii graja w tibie 4-5 lat i maja ~80 lvle to bylo ok. ale jak ja to od razu.. nie dla kazdego tibia jest bogiem. caly czas mysle ze tibia to zabawa i dodatek do zycia a nie rl.. bo jak by bylo odwrotnie to juz bym bo tych dedach dawno nie gral.
Edit: a ty nie piszesz calej prawdy tylko to co chcesz pisac bo napisales "oh yeah wbil 200k expa ..I.." i to mnie wnerwilo, ten 'glos' szyderstwa...
bo dla 120 lvl 200k expa to tyle co dla mnie 40k, nie wime jak ty tam bijesz lvl...
jedyny kumpel ktory gra na harmoni od 4 lat to Cichy Mac a do niego to tobie kurwa daleko wiec wara....
@Mendolinko
poprostu W*********J
@Carota
"Więc WARA od Michaela"
Muahahaha ._.
Bye Moon.
Michael Rzotkiewka
28-05-2007, 22:26
lots of laught. sam pisales ze masz kumpli co graja 4-5 lat i maja 80 lvle, jakbym chcial to bym znalazl post ale bym musial szukac kilka h...
i tak jak juz mowilem nie dla kazdego tibia jest bogiem, nie musze byc pro evul pegierem i popier*alac 24/7 zeby miec fun i kumpli z ktorymi moge pogadac ;[
Kasztaniaczek
28-05-2007, 22:37
mam 2 pytania:
1: po co ta buzka " :[ "
2: Myslisz ze jestes super kul i elo?
Ahh i jedno, zobacz kiedy powstala Harmonia.... ; ]
Michael Rzotkiewka
28-05-2007, 22:40
1. uhmm
2. a ty myslisz ze jestes? ja tylko napisalem ze mam kumpli z ktorymi moge pogadac jak czlowiek z czlowiek o doslownie wszystkim.. ale takich jest.. 3, moze 4.
btw. mam
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=1363590&postcount=5940
...mam kumpli co maja 80 lvl a graja w tibie po 5-6 lat im to wystarcza...
Ale jak ja mam pro evul rox(...) 67lvl po dwoch latach gry w tibie, przy czym
-pierwszy char
-masakrycznie duzo dedow
-od wrzesnia do listopada nie gralem (bo mialem ciekawsze zajecia, w sumie 3 miechy)
-potem nie mialem kompa 2 miechy
-tibia nie jest dla mnie bogiem (powtarzam sie :/)
to juz sie od razu mnie czepia :(
Kasztaniaczek
28-05-2007, 23:06
Tyle ze te osoby juz dawno nie graja w tibie ; ) Tylko sie loguje pagadac od 2 lat, nie chcesz wierzysc to nie, lol.
Nie odpowiedziales na zadne z moich zadanych pytan.
Nie jest bogiem? Moze nie, ale po dedzie rozpaczles jak dziecko co by mu zabrali loda.
cwaniak89
29-05-2007, 00:33
@ Zajebundo
Cos dla ciebie
Abya Rosu:
May 28 2007, 19:46:37 CEST Killed at Level 106 by Xisdezenho
Hail FfU
Kacperka
29-05-2007, 01:24
@up
HAIL:)
@Kasztan~ i Galera ~
Poprostu zal.br az nawet nie bede tego komentowal bo szkoda mi czasu i nerwow.. n/c. Wy poprostu jestescie tu tylko po to zeby szukac z kims klutni.. n/c I tak w ogole po co wy tu piszecie i kazdemu nerwy psujecie jak i tak tu juz dawno nie gracie... X(
A co do war to jest (niby) 20:20 i w ponktach mamy duza przewage a te fragi dlatego (niby) bo cos mi sie wydaje ze nam kilku fragow nie zaliczyli ;/
Ale i tak jest wypas ;) HAIL FFU :)
Kasztaniaczek
29-05-2007, 08:22
@up
HAIL:)
@Kasztan~ i Galera ~
Poprostu zal.br az nawet nie bede tego komentowal bo szkoda mi czasu i nerwow.. n/c. Wy poprostu jestescie tu tylko po to zeby szukac z kims klutni.. n/c I tak w ogole po co wy tu piszecie i kazdemu nerwy psujecie jak i tak tu juz dawno nie gracie... X(
Yhy, my stworzeni...wszystko co zle to ja i galera...
Ale jak sie rzotek rzuca, to nikt tego nie widzi, bo ta klotnia sie zaczela od tego, wystarczy umiec czytac.
" I tak w ogole po co wy tu piszecie i kazdemu nerwy psujecie jak i tak tu juz dawno nie gracie... X("
Po 1:
Bede pisac jak bede chciec i mi tego nie zabronisz
Po: 2:
Skad wiesz, ze nie gram.... co ty o mnie wiesz... Bo przeczytales moja sygnaturke albo to ze mialem hacka... ; )?
@Rzotek
Teraz popraw bledy Kacperki jakie popelnil, a nie sie do mnie rzucasz tylko ; )
Oj a wy jesteście straszni bo się tak brzydko kłócicie oj oj XD
Dobra piszcie w tym temacie o wojnie z tymi psami a nie się kłócicie...
Załóżcie sobie temat w którym będziecie moli się jeden na drugim wyżyć albo jeszcze jeden pomysł.
Jeśli posiadacie jakiś komunikator np gg to pokłóćcie się na gg.
Galera_Warrior
29-05-2007, 10:04
FFU zaliczylo kilka nowych ładnych fragów wczoraj. Miała być akcja na Astixa, ustawilismy sie czekalismy ale zamiast samego Astixa wpadli.... Xeosnar, Drozem, Neowizenho, Lambrady~ i kilku innych wiec ratowalismy sie Log Outem.
Chica Ardilla
May 29 2007, 07:07:49 CEST Killed at Level 37 by Kion Hooth
and by Jeff Hall
teraz uwaga:
RANSOEX
03:47 You see a dead human (Vol:10). You recognize Ransoex. He was killed by Markhor.
Nafizin Kunebord
May 28 2007, 14:20:18 CEST Killed at Level 53 by Kion Hooth
and by a demon skeleton of Shade'Raa
Abya Rosu:
May 28 2007, 19:46:37 CEST Killed at Level 106 by Xisdezenho
Dayanzenho
May 29 2007, 01:56:26 CEST Killed at Level 48 by Slaynar
Yarnen
May 25 2007, 14:40:27 CEST Killed at Level 82 by a demon skeleton of Cavanesi (OMG SUPER PRO EVUL DEAD ROX OMG!! HAIL!!)
Mendolina
29-05-2007, 16:17
@Kasztan
Lol n/c, to jest forum nie wyjdę stąd bo też mam prawo coś powiedzieć. Dla mnie Michael jest spox i nie musi być zadnym pro evul gamerem, ważne jest to, że mogę z nim pogadać zawsze. I znam pare innych takich osób jak np. Krzysiu Szycha, Pulpet rozprowacz, Lukan Thor, Carrion Mage, ostatnio Asen.
To jest gra, a że ty nie lubisz jak ktoś ci wmawia prawdę to nie moja wina. Po prostu nie lubisz tego i tyle. Wolę znać się z nimi i kolegować niż lizać komuś za to, że ma dobre pvp i potrafi expić. Tak było w sprawie Fantoma i Ho'lu(bez urazy), po prostu póki Ho'lu miał jakiś tam niższy lvl dawało się z nim pogadać czasami, a potem bez większego powodu padł Brave, a co najgłupsze to jak Brave wysłał mi rozmowę po dedzie i było: ty i Mendolina hunted. I za co? Nic mu nie zrobiłem. Ale ten temat był dawno, więc dałem to jako przykład. I takich ludzi jak Michael szanuje, nie musi on być najlepszy, ważne, że jest prawdziwym kumplem na którego mogę liczyć. I nie chce się kłócić, więc nie pisz postów do mnie typu: Mendolinko w*******, tylko staraj się rozmawiać jak należy.
Ale się rozpisałem:p
Kasztaniaczek
29-05-2007, 16:40
Jak mozna z toba rozmawaic normalnie?
Piszesz posta ktory odnosi sie do teamtu z przed kilku miechow, ze "To ja zaczolem ta klotnie". To Michael na mnie wjechal, ze ja sie nie podnioslem po hacku i dedach i ze jestem taki i owaki.
A ja tylko napisalme ze bil 200k expa i to nic dziwnego....
Ludzie...
A co do tego ze holu nie lubi ciebie to trudno... tez bym ciebie zabil na jego miejscu, nigdy ciebie nie szanowalem i nie bede(mam do tego stare powody), wiec nara i nie mam ochoty prowadzic dalszych rozmow z twoja osoba.
bb.
Mendolina
29-05-2007, 17:15
Jak mozna z toba rozmawaic normalnie?
Piszesz posta ktory odnosi sie do teamtu z przed kilku miechow, ze "To ja zaczolem ta klotnie". To Michael na mnie wjechal, ze ja sie nie podnioslem po hacku i dedach i ze jestem taki i owaki.
A ja tylko napisalme ze bil 200k expa i to nic dziwnego....
Ludzie...
A co do tego ze holu nie lubi ciebie to trudno... tez bym ciebie zabil na jego miejscu, nigdy ciebie nie szanowalem i nie bede(mam do tego stare powody), wiec nara i nie mam ochoty prowadzic dalszych rozmow z twoja osoba.
bb.
Powody? Raczej ich nie masz, wiesz dlaczego mnie nie lubisz? Bo jak padłem z ręki Cannidasa to napisałem na forum do phoenixa, który na mnie pluł też za nic. I wtedy się zaczęła kłótnia do której ty dołączyłeś.
tu masz dowody:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=64542&page=184
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=64542&page=190
@Mendolina/Kacperka
Macie racje :cup:
Co do Michaela to na serio fajny gość.:evul:
Może zakończyć tą kłótnię..;)
Kasztaniaczek
29-05-2007, 18:23
@Mendolina/Kacperka
Macie racje :cup:
Co do Michaela to na serio fajny gość.:evul:
Może zakończyć tą kłótnię..;)
Ty jej nie zakonczysz.
@Mendolina
Mylisz sie i nie szukaj tego na forum bo nie znajdziesz.
Kacperka
29-05-2007, 18:27
Jak juz ktos wyzej wspomnial Ransoex own3d:> i to akurat 15 minut po moim wyjscu do szkoly ;P
Ransoex
May 29 2007, 08:47:15 CEST Killed at Level 145 by Markhor
HAIL:>
A co do filmikow to mozna obejrzec jak padal Ransoex na filmikach na
http://tibicams.tibianetwork.net/ Jest na co popatrzec:> tak wlasnie padaja &^%(*&^%(*% xD
Zajebundo
29-05-2007, 18:57
Wkońcu ded Abya Rosu... ale ja i tak jeszcze go keidyś dojada ...
micheal po raz 100 ile za all uh?? nieidze cię na tibi :(
Michael Rzotkiewka
29-05-2007, 19:10
@Zajebundo
Loguje sie ale na innego chara, mam Cie w vip tzn tego Twojego real chara. Jak tylko zobacze ze bedziesz online to napisze ;)
Edit:
Name: Zerthy
May 28 2007, 02:14:47 CEST Killed at Level 98 by Xeosnar
and by Pipao Rebelled
On czasem nie byl w FTP?
17:28 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Yarnen. He was killed by Perenax.
Own3d
przez 2 x Ds myślał ze sd niemam i nagle sd xD
Moze mi ktos napisac czy to sie liczy jako frag ??
Mendolina
29-05-2007, 20:40
Ty jej nie zakonczysz.
@Mendolina
Mylisz sie i nie szukaj tego na forum bo nie znajdziesz.
Podaj swój powód i mnie oświeć.
Michalakmee
29-05-2007, 20:55
@Kasztaniaczek
wez sie schowaj bo tylko prowokujesz klotnie n/c
i odczep sie od michaela bo napewno osiagnal wiecej niz ty. Pamietaj ,ze w tibii nie liczy sie tylko lvl ale rowniez skille, mlvl, eq itd. i nie trzeba byc zadnym pg bo tibia to tylko gra...
Kasztaniaczek
29-05-2007, 22:04
@Kasztaniaczek
wez sie schowaj bo tylko prowokujesz klotnie n/c
i odczep sie od michaela bo napewno osiagnal wiecej niz ty. Pamietaj ,ze w tibii nie liczy sie tylko lvl ale rowniez skille, mlvl, eq itd. i nie trzeba byc zadnym pg bo tibia to tylko gra...
Wlasnie TY zaczynasz kolejna klotnie, Michael skonczyl, ja tez sie staram, ale jak zawsze do kazdej klotni ty i mendolina musicie sie w********c i temat bedzie drazony przez kolejne strony tego teamtu.
A co do mlev skilli eq etc.
To proisze
Mlev- 62
eq: Soft Boots, mms,c-legs,rh,g-arm,wand,aol
Skille trudno zeby byly jak bylem sorcem.
Ja siebie nie uwazam za pg. Rok gry tym moim charem i 69 lvl.
wiec moze juz skoncz....
Mendolina
29-05-2007, 22:44
Wlasnie TY zaczynasz kolejna klotnie, Michael skonczyl, ja tez sie staram, ale jak zawsze do kazdej klotni ty i mendolina musicie sie w********c i temat bedzie drazony przez kolejne strony tego teamtu.
A co do mlev skilli eq etc.
To proisze
Mlev- 62
eq: Soft Boots, mms,c-legs,rh,g-arm,wand,aol
Skille trudno zeby byly jak bylem sorcem.
Ja siebie nie uwazam za pg. Rok gry tym moim charem i 69 lvl.
wiec moze juz skoncz....
Michael nie skończył kłótni tylko po prostu cię zignorował, bo doszedł do wniosku, że dalsza dyskusja na ten temat z taką osobą jak ty nie ma sensu:p
Kasztaniaczek
29-05-2007, 22:47
Michael nie skończył kłótni tylko po prostu cię zignorował, bo doszedł do wniosku, że dalsza dyskusja na ten temat z taką osobą jak ty nie ma sensu:p
To juz zostaw dla siebie i nie wypowiadaj sie za innych
btw. zmien podpis sobie bo kopiowac od innych to zal.
Michael Rzotkiewka
29-05-2007, 23:00
Alez ja skonczylem, nie lubie sie klocic ; o ;)
Kacperka
30-05-2007, 00:17
@Zajebundo
Loguje sie ale na innego chara, mam Cie w vip tzn tego Twojego real chara. Jak tylko zobacze ze bedziesz online to napisze ;)
Edit:
Name: Zerthy
May 28 2007, 02:14:47 CEST Killed at Level 98 by Xeosnar
and by Pipao Rebelled
On czasem nie byl w FTP?
Zerthy chyba byl w ftp, gadalismy o nim raz na g chacie bo go chcielismy walic ale Neuro powiedzial ze on jest neutral. Wiec chyba teraz juz nie ma nic wspolnego z ftp, bynajmniej u nas nie ma hunta ;>
btw..
No ja mysle ze juz koniec tych klótni 8o Nareszcie :D:cup::D
Boromir_Silvera
30-05-2007, 12:59
Zerthy padl przypadkowo, bo xeosnar i pipao testowali hity z mort hurow itp. , a zerthy biegl na gran hur oni go nie zobaczyli i wszedl z mort hura i tak padl :p:p
Score: Freedom for Unity, Forever Wanted and allied 1921 points vs 1210 points Feel The Power+Allied
Frags: Freedom for Unity, Forever Wanted and alliance 26 vs 21 Feel The Power.
No no gz :cup:
Galera_Warrior
30-05-2007, 19:51
Co tu duzo mowic, FTP jest tylko mocne dlatego ze maja duze lv i jest ich wielu. A widac jak zachowuja sie pojedynczo (przyk. Ransoex).
Co tu duzo mowic, FTP jest tylko mocne dlatego ze maja duze lv i jest ich wielu. A widac jak zachowuja sie pojedynczo (przyk. Ransoex).
Nom.. właśnie przed chwilą (4.30 rano;d) skończyła się największa bitwa w tej wojnie.
W przybliżeniu 30~ osób po każdej ze stron. Początkowo miała się odbyć w podziemiach ab w drodze do wejścia hellgate'u ale ostatecznie akcja przeniosła się do venore d-lair. Całkowita porażka. Padł Duff blokujący na mostku jak za czasów sf vs ftp i masa ludzi z ffu. Część ludzi zdołała się wylogować po tym jak sytuacja wyszła spod kontroli gdy zrobili pusha na mostku i zepchnęli nas do d-lair tower. Zabrakło siły ognia.
Pewnie wkrótce gdzieś ktoś zamieści filmik, bo kilka osób kręciło, ale i tak nic ciekawego tam nie znajdziecie, ~5h stania i czekania ;P.
Kasztaniaczek
31-05-2007, 08:26
W takich bitwach ftp nie pokonacie, jedyne co wam pozostalo to ganianki.
To jest oczywiste że w takim starciu nasi nie wygrają no ale walką podjazdową :P jak tu wcześniej napisał Kasztan.
Sprawdźcie gdzie najczęściej expi czy hunci ftp i robić im trapy.
A jak już chcecie się bić z ich masą to znajdźcie miejsce gdzie was będzie masa a oni będą musieli przechodzić pojedynczo bo inaczej to nie dacie im rady
Kacperka
31-05-2007, 09:13
Afff mowilem kur** ze nie maja szans;/ juz od 20 chcieli isc sie klepac gdzie naszych bylo 15 a ich 21 i ich lvle byly po 2 x wieksze od naszych :S Mowilem ze to bez sensu a ci zebym wrzucil na luz.. dobrze ze wyszli dopiero o 4 bo wtedy juz se dalem spokoj i poszedlem spac to c hociaz nie musialem brac udzialu w tej porazce;/ i ciekawe kto teraz te fragi bedzie odrabial ;P napewno polacy... socra.. holu ;p w was nadzieja bo inaczej to przeje*** ta wojne ... ;P
Galera_Warrior
31-05-2007, 15:55
Bez sens... Art i Xeosnar kombujac z SD bija jakies 900 do 1000 pvp. Liczac reszte cip typu Pipao Rebelled, Undisputed Druid Deatharaz itd... Wychodzi combo kolo 2 do 3k hp.. Nie ma ch**ja zeby to przezyc... I Duff nie przezyl :/
A jak duffa nie bylo.. Reszte ubijali jak raty na rooku.. Kilalla, Ascanta, Meiusei.. i kilku innych
Kasztaniaczek
31-05-2007, 16:00
Zawsze "tankera" sie uha i stoi z tylu...
Nie wime kto wpadl na taki pomysl zeby bic sie z 3x silniejszymi....
Teraz czekac na jakiegos inteligenta co wymysli open battle
...
Luki_Asen
31-05-2007, 16:37
wiem, ze tu temat o wojnie ale i tak każdy robi i gada co chce wiec:
http://img388.imageshack.us/img388/6999/100ez1.jpg
Galera_Warrior
31-05-2007, 17:07
Co tu duzo mowic, poprostu gz.. Ale tego Shieldingu to nie masz imponujacego.. :P
Ale jeszcze wbijesz :D
Zawsze "tankera" sie uha i stoi z tylu...
Nie wime kto wpadl na taki pomysl zeby bic sie z 3x silniejszymi....
Teraz czekac na jakiegos inteligenta co wymysli open battle
...
Tym razem muszę się z Tobą zgodzić.
Nie rozumiem po co ustawiać "battle" itp
Ludzie nie macie szans wygrać wojny w ten sposób.. uważam że ta wojna nie ma sensu.
Jedyne co może rozbić tą gildie to wewnętrzny konflikt albo mass hacki.
Tak czy inaczej to to podziwiam waszą wole walki i niektórych pvp.
Dolar ma całkowitą racje żeby na*******ać ich kiedy się tego nie spodziewają.
A jeśli już planujecie takie większe akcje to proponuje jakieś Ventillo czy TS.
Pozdro dla Monkeya, ja cię dobrze pamiętam :P
marcinekk
31-05-2007, 19:18
Big gratz Asen:cup:
Rzot wez do mnie napisz, jak bedizesz
Kacperka
31-05-2007, 22:45
Tym razem muszę się z Tobą zgodzić.
Nie rozumiem po co ustawiać "battle" itp
Ludzie nie macie szans wygrać wojny w ten sposób.. uważam że ta wojna nie ma sensu.
Jedyne co może rozbić tą gildie to wewnętrzny konflikt albo mass hacki.
Tak czy inaczej to to podziwiam waszą wole walki i niektórych pvp.
Dolar ma całkowitą racje żeby na*******ać ich kiedy się tego nie spodziewają.
A jeśli już planujecie takie większe akcje to proponuje jakieś Ventillo czy TS.
Pozdro dla Monkeya, ja cię dobrze pamiętam :P
Nom ja sie w sumie z toba zgadzam.. my mielismy ventrillo itp.. u nas nie bylo problemu z lvlami.. u nas byl problem z pvp lidera i czlonkow guildii.. taka to jest strategia.. jakie ma szanse ekipa ktora w 15 max 100 lvl chce ubijac 20+ 100+ lvli ;S przeciez to od poczatku bylo bez sensu... no ale co.. lider wie lepiej... ja se dalem spokoj, poszedlem spac.. noi bardzo dobrze zrobilem.. ;S
Edit:
O.O!! Frags: Freedom for Unity, Forever Wanted and alliance 23 vs 38 Feel The Power. TO ONI AZ TYLE NAS ZABILI? 17 ?? Kur** przeciez to jest jakies nieporozumienie chyba ;S omg a bylo tak pieknie.. poprostu lider se musial zazyczyc nagle napad na ftp.. omg po co ja chara poswiecalem;/ moglem poczekac az bedzie new komp new net i wtedy se spokojnie grac.. bo ffu jednak nie ma przyszlosci ;/ z taka ekipa ;/
Michael Rzotkiewka
31-05-2007, 23:11
Name: Flitzenho
Former Names: Duendelouco
Loool 8o
@Kacperka
Noo przeciez dzis padlo 7 osob z FFU wiec powinno byc cos ~23:28 ale ten seppy~ wpisal all dedy Cavana i Livnnera no i tak wyszlo.
Galera_Warrior
31-05-2007, 23:15
Ostatnie moje dedy sa po odejsciu z FW. z Wojny jest moze jeden, a wszystkie wczesniejsze z przed wojny. Laren jest sprytyny, i ubija mnie jak wyjde z DP a pozniej nagada ze wyszedlem po wszystkich dedach z FW.
Kacperka
31-05-2007, 23:45
Humm moze troche przesadzilem z tym wyzej.. troche za ostro pojechalem.. sorry wkurzylem sie.. z tak kilalla moze troszke za ostro.. bo gadalem z socra i juz wiem jak to sie stalo.. ogolnie to wina duffa byla.. chociaz nawet tak nie do konca.. poprostu troszke zle miejsce;/ oczywiscie nie mowie ze kilalla bez winy bo ja pamietam dokladnie kto ten pomysl wymyslil zeby isc na ftp o tej porze;P nom ale to poprostu wypadek w akcji byl.. nie do konca zaplanowane.. chu**wo wyszlo no ale coz.. poprostu musimy pojednym fragu nabijac tak jak poprzednio... max 2.. i jakos sie wybijemy jeszcze moze... zobaczymy jak to bedzie... pzdr
Michael Rzotkiewka
01-06-2007, 00:07
Name: Pysidonzenho
Profession: Royal Paladin
Level: 55
oO a ten po hacku & rooku zaczyna znow expic xd
"omg po co ja chara poswiecalem;/ moglem poczekac az bedzie new komp new net i wtedy se spokojnie grac.."
Ta... i skończyć jak Klukens albo ja.
"bo ffu jednak nie ma przyszlosci ;/ z taka ekipa ;/"
W pewnym sensie racja ;), jeżeli ludzie będą mówić jak wyżej(przywołany cytat) to napewno nie ma przyszłości.
ps "dobrze ze wyszli dopiero o 4"
o tej godzinie się zakończyło, początek był ~23:30
Kacperka
01-06-2007, 00:28
@up
"pewnym sensie racja , jeżeli ludzie będą mówić jak wyżej(przywołany cytat) to napewno nie ma przyszłości."
Humm tu raczej nie chodzi o to co ludzie mowia tylko chodzi o to co ludzie robia.. jak tak dalej beda robic to ffu napewno nie ma przyszlosci... tutaj jedynie polska ekipa jak narazie moze cos zdzialac z tego co widze:> 1 - 2 fragi dziennie i jakos wyjdziemy na swoje
a poczatek byl troche pozniej chyba bo jak ja schodzilem to bylo bodajze po 12 czy kolo 1 a oni bawili sie w ventrillo :P jak ja wychodzilem to jeszcze zupelnie nic sie nie dzialo... fakt :P nie zaczeli o 4 :> niedokladne informacje wczesniej mialem :>
"Ta... i skończyć jak Klukens albo ja."
ehh no w sumie taka jest silvera... ale walczymy po to zeby juz taka nie byla =] ahh.. fajnie bedzie jesli wygramy xP czas pokaze ;>
Kasztaniaczek
01-06-2007, 00:38
Ale ja was nie rozumiem, z kim wy chcecie wygrac?
Myslicie ze wygonicieioch z servera?
Przecierz oni beda grac nadal bez znaczenia na wynik wojny bo nawet jak ffu wygra to co? ftp bedzie nadal... albo cos w tym stylu i te brazole beda nadal razem i beda najsilniejsi na serverze...
Jest to kolejna wojna o silverze o nic......
Boromir_Silvera
01-06-2007, 13:02
@up
masz racje, oni padaja i odrabiaja te lve w kilka dni, a FFU pada i tego juz nie odrabia i w lv i tak maja wieksza przewage i zawsze beda mieli.:p:p:p
elo, po ponad roku postanowiłem wrócić na Silverę. Mój były char to Lukasz Yoo (rl od Macho Yoo), ale pewnie i tak nikt mnie nie kojarzy :P . Narazie mam mały lvl, ale mam zamiar szybko nabić wyższy i uczestniczyć w tępnieniu br.. :)
Pozdrawiam
elo, po ponad roku postanowiłem wrócić na Silverę. Mój były char to Lukasz Yoo (rl od Macho Yoo), ale pewnie i tak nikt mnie nie kojarzy :P . Narazie mam mały lvl, ale mam zamiar szybko nabić wyższy i uczestniczyć w tępnieniu br.. :)B)
Pozdrawiam
sorry za doubla...jakis błąd :/
Kasztaniaczek
01-06-2007, 17:31
Naucz sie edytowac ^.^
Michael Rzotkiewka
01-06-2007, 20:47
Character michael rzotkiewka does not exist.
Nareszcie nie pisze drugiego nicku xD
@Kasztan
Achon Elaw to jest Tedunio? xd
@Down
No wiem wiem, wlasnie dlatego pytam :P
Character michael rzotkiewka does not exist.
Nareszcie nie pisze drugiego nicku xD
@Kasztan
Achon Elaw to jest Tedunio? xd
Tak, btw przeczytaj jego nick od tyłu:P
Jeśli chodzi o wojnę to zgadzam się całkowicie z Kasztanem.
Tak jak mówiłem ten koszmar na Silverze może zakończyć jakiś wewnętrzny konflikt albo mass hacki, bany itp
Uważam też że Killala nie jest dobrym strategiem takim jak np. Katrilla na Furorce, więc nie spodziewajcie się cudów.
Ta wojna nie ma sensu w tym kształcie jaka jest teraz.
A ma ktoś filmik z battlesa?
Kacperka
02-06-2007, 12:11
o, ta akcja mi sie podobala; ) szybko latwo i bezbolesnie.
10:31 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Dark reizer. He was killed by Kilalla.
poszlismy w kilka osob chyba z 5 czy 6 to nawet nie zdzaylem skulla wlaczyc bo jak dobieglem dociala to juz owned byL:D loot to duzo run i manasow:P ponad 20 bp uhs duzo manasow i innych runek :) takie akcje sa dobre... pozniej poszlismy klepac innych ale all w pz byli... noi ogolnie udana akcja :) tak ma byc a nie 15 vs 21 ;) pzdr
Kasztaniaczek
02-06-2007, 12:39
Zacznijmy od tego ze Katrila nie jest dobrym strategiem.
Team Speak+ paraliz potrafi duzo zdzialac ; ]
Kolesiowi sie odechcialo grac <nie mial hacka>
Name: Penancea
Profession: Knight
Level: 39
World: Harmonia
Residence: Thais
Guild membership: Thief of the Ruthless
Character Deaths
Jun 01 2007, 02:35:20 CEST Died at Level 40 by fire
May 31 2007, 13:42:32 CEST Died at Level 42 by fire
May 31 2007, 13:41:37 CEST Died at Level 43 by fire
May 31 2007, 13:40:37 CEST Died at Level 44 by fire
May 31 2007, 13:39:26 CEST Died at Level 46 by fire
May 31 2007, 13:38:17 CEST Died at Level 48 by fire
May 31 2007, 13:36:59 CEST Died at Level 49 by fire
May 31 2007, 13:34:55 CEST Died at Level 51 by fire
May 31 2007, 13:33:46 CEST Died at Level 53 by fire
May 31 2007, 13:32:24 CEST Died at Level 55 by fire
May 31 2007, 13:31:13 CEST Died at Level 56 by fire
May 31 2007, 13:30:04 CEST Died at Level 58 by fire
May 31 2007, 13:28:42 CEST Died at Level 60 by fire
May 31 2007, 13:27:30 CEST Died at Level 63 by fire
May 31 2007, 13:26:21 CEST Died at Level 65 by fire
May 31 2007, 13:24:51 CEST Died at Level 67 by fire
May 31 2007, 13:23:48 CEST Died at Level 69 by fire
May 31 2007, 03:26:33 CEST Died at Level 72 by fire
May 31 2007, 03:25:33 CEST Died at Level 74 by fire
May 31 2007, 03:24:33 CEST Died at Level 77 by fire
May 31 2007, 03:23:32 CEST Died at Level 80 by poison
May 31 2007, 03:19:32 CEST Died at Level 82 by fire
May 31 2007, 03:17:18 CEST Died at Level 85 by fire
May 31 2007, 03:16:10 CEST Died at Level 88 by fire
May 31 2007, 03:14:44 CEST Died at Level 91 by poison
May 31 2007, 03:05:34 CEST Died at Level 95 by fire
May 31 2007, 03:04:12 CEST Died at Level 98 by fire
May 31 2007, 03:02:59 CEST Died at Level 101 by fire
May 31 2007, 03:01:35 CEST Died at Level 105 by fire
May 31 2007, 03:00:22 CEST Died at Level 109 by fire
May 31 2007, 02:59:13 CEST Died at Level 113 by fire
May 31 2007, 02:57:47 CEST Died at Level 117 by fire
May 31 2007, 02:56:40 CEST Died at Level 121 by fire
May 31 2007, 02:55:43 CEST Died at Level 125 by fire
May 31 2007, 02:54:54 CEST Died at Level 129 by fire
May 31 2007, 02:53:40 CEST Died at Level 134 by fire
May 31 2007, 02:52:03 CEST Died at Level 139 by fire
May 31 2007, 02:50:21 CEST Died at Level 143 by fire
May 31 2007, 02:49:00 CEST Died at Level 149 by fire
May 31 2007, 02:47:44 CEST Died at Level 154 by fire
May 31 2007, 02:46:24 CEST Died at Level 159 by fire
May 31 2007, 02:44:44 CEST Died at Level 165 by fire
May 31 2007, 02:43:03 CEST Died at Level 171 by fire
May 31 2007, 02:39:21 CEST Died at Level 177 by fire
May 31 2007, 02:37:16 CEST Died at Level 183 by fire
May 31 2007, 02:35:00 CEST Died at Level 190 by fire
May 31 2007, 02:32:42 CEST Died at Level 196 by fire
May 31 2007, 02:28:12 CEST Died at Level 200 by a giant spider
@up
I to jest taka postawa jaka powinna byc, nie przywiazywanie wagi do postaci etc, to tylko gra :)
Galera_Warrior
02-06-2007, 15:07
@up
I to jest taka postawa jaka powinna byc, nie przywiazywanie wagi do postaci etc, to tylko gra :)
Lepiej sprzedac tego chara za 5000 zł.. Lub oddac komus z rl.
@Markiz
Odechcialo mu sie chyba po dedzie na GSie ; P
Kasztaniaczek
02-06-2007, 15:21
Lepiej sprzedac tego chara za 5000 zł.. Lub oddac komus z rl.
@Markiz
Odechcialo mu sie chyba po dedzie na GSie ; P
On nie wbil lvl chyba od pol roku....
Nawet nie expil.
Nie selnol by tego chara za 5000 zl
Bedurion poszedl za 800 dolarow.... i to na pvp...
Itemki oddal i bb ; )
Cavanesi
02-06-2007, 15:30
Ehh nauczcie sie szukać filmów też na innych tibia fansites :confused:
tu macie film jak pada duff z tibia.br
http://uploads.tibiabr.com/download.php?file=38e3ad6ef61d69c2ba21156c98f18a89
Kasztaniaczek
02-06-2007, 16:15
Ehh nauczcie sie szukać filmów też na innych tibia fansites :confused:
tu macie film jak pada duff z tibia.br
http://uploads.tibiabr.com/download.php?file=38e3ad6ef61d69c2ba21156c98f18a89
zal.br
Myslalem ze przez ten rok troche ten serv sie odnoobil....
Michael Rzotkiewka
02-06-2007, 16:31
@Kacperka
Was 15, ich 21?
http://img521.imageshack.us/img521/571/beztytu322uzj2.jpg
Ja tu sie naliczylem ich 39 ;o
Kasztaniaczek
02-06-2007, 16:58
Ale tam bylo kilka (do 10) noobcharow z low lvl...
Michael Rzotkiewka
02-06-2007, 17:12
@UP
Wlasnie problem w tym ze nie :( Jedyny noobchar to byl Kiry ~27ED no i Saro Lossox, ale nie wiem czy go mozna zaliczyc do noob chara bo to 46 druid :P
Kacperka
02-06-2007, 17:38
Jak ja wychodzilem bylo 21 :P widocznie sie pozniej logowali jeszcze o.O to tymbardziej gratz kilalla ze tam poszli :P
Kasztaniaczek
02-06-2007, 18:45
W badz kazdym razie akcja zjebana na maxa i morale napewno spadly = \
@up
Na poczatku rzeczywiscie tak bylo ale juz jest lepiej :) czesc z nas odragowala rano jak zobaczyla ze jeszcze nie przegralismy <czyt. frag na tym ek>
Gildia Feel The Power Academy to jest jakis odłam ftp czy co ? (moze juz byla o tym mowa, ale nie zwrocilem uwagi :) )
Kacperka
03-06-2007, 01:35
W sumie w nazwie tematu sa filmiki i screeny z wojny to wrzoce tu pare linkow do filmikow.
Dark'Reizer 96ek
http://tibicams.tibianetwork.net/get/25465
Ransoex 145ek
http://tibicams.tibianetwork.net/get/25246
Mala jazda w thais:>
http://tibicams.tibianetwork.net/get/25214
53Knight
http://tibicams.tibianetwork.net/get/25211
Open battle w D Lair by Neo'Jackiru(czy jak mu tam)
http://www.***********.com/362111786.html
Podobno Neurozenho robil nagrywal tez filmik, jak go zdobede to tu wstawie bo w sumie ogladajac go od strony ffu moglby byc ciekawszy:)
w miejsce kropek s p e e d y s h a r e oczywiscie :)
Kasztaniaczek
03-06-2007, 01:39
Tak sobie dzisiaj siedziaelm i czytalem forum na silv na tibia.com <i padlem na arcnai moim 16 najtem jak skilowalem od 41 ms -.-' > i doszedlme do wniosku ze ten caly Neurozenho to taki kozak niezly ;s
nice filmiki... :)
troche lipa z tym na d lair :/ ale juz trudno
Name: Magnus Verus
Profession: Elite Knight
Level: 91
Residence: Carlin
Guild membership: Freedom Fighter of the Freedom for Unity
Character Deaths
Jun 02 2007, 05:09:41 CEST Killed at Level 94 by Drozem
and by Pipao Rebelled
Jun 02 2007, 05:09:16 CEST Killed at Level 96 by Artzenho
Jun 02 2007, 05:08:41 CEST Killed at Level 98 by Drozem
and by Denix Alfok
Jun 02 2007, 05:08:31 CEST Killed at Level 101 by Artzenho
Jun 02 2007, 05:08:21 CEST Killed at Level 103 by Artzenho
and by Denix Alfok
Jun 02 2007, 05:07:55 CEST Killed at Level 106 by Pipao Rebelled
Jun 02 2007, 05:07:45 CEST Killed at Level 108 by Pipao Rebelled
Jun 02 2007, 05:07:32 CEST Killed at Level 111 by Pipao Rebelled
and by Artzenho
Jun 02 2007, 05:07:18 CEST Killed at Level 113 by Artzenho
and by Shaka Hatred
Jun 02 2007, 05:06:45 CEST Killed at Level 116 by Artzenho
Jun 02 2007, 05:06:17 CEST Killed at Level 119 by Pipao Rebelled
and by Artzenho
Jun 02 2007, 05:05:57 CEST Killed at Level 122 by Pipao Rebelled
and by Artzenho
Jun 02 2007, 05:05:43 CEST Killed at Level 125 by Viollatorzenho
Jun 02 2007, 05:01:15 CEST Killed at Level 126 by Diabo Capeta
and by Neowizenho
HUMMmmmmmmmmmmmmm :(
Btw. http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1681442
przejebane grac na silverze...
wg mnie ftp nie ma kasy na sd etc i dlatego wymyslaja takie smieszne hunty...
jesli tak dalej pojdzie to cya ;/
Name: Magnus Verus
Level: 91
Guild membership: Freedom Fighter of the Freedom for Unity
Character Deaths
Jun 02 2007, 05:09:41 CEST Killed at Level 94 by Drozem
and by Pipao Rebelled
Jun 02 2007, 05:09:16 CEST Killed at Level 96 by Artzenho
Jun 02 2007, 05:08:41 CEST Killed at Level 98 by Drozem
and by Denix Alfok
Jun 02 2007, 05:08:31 CEST Killed at Level 101 by Artzenho
Jun 02 2007, 05:08:21 CEST Killed at Level 103 by Artzenho
and by Denix Alfok
Jun 02 2007, 05:07:55 CEST Killed at Level 106 by Pipao Rebelled
Jun 02 2007, 05:07:45 CEST Killed at Level 108 by Pipao Rebelled
Jun 02 2007, 05:07:32 CEST Killed at Level 111 by Pipao Rebelled
and by Artzenho
Jun 02 2007, 05:07:18 CEST Killed at Level 113 by Artzenho
and by Shaka Hatred
Jun 02 2007, 05:06:45 CEST Killed at Level 116 by Artzenho
Jun 02 2007, 05:06:17 CEST Killed at Level 119 by Pipao Rebelled
and by Artzenho
Jun 02 2007, 05:05:57 CEST Killed at Level 122 by Pipao Rebelled
and by Artzenho
Jun 02 2007, 05:05:43 CEST Killed at Level 125 by Viollatorzenho
Jun 02 2007, 05:01:15 CEST Killed at Level 126 by Diabo Capeta
and by Neowizenho
HUMMmmmmmmmmmmmmm :(
Btw. http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1681442
przejebane grac na silverze...
wg mnie ftp nie ma kasy na sd etc i dlatego wymyslaja takie smieszne hunty...
jesli tak dalej pojdzie to cya ;/
Szkoda Magnusa :/
Ta wojna wg mnie jest bez sensu, np. dlatego, że ftp jest więcej i mają wyższe lvle... zgadzam się z Zuleq, że jeśli tak dalej pójdzie to nie będzie sensu grać na silverze.
Ja narazie mam mały lvl i się w tą wojnę nie mieszam, ale zamierzam mieć tu jakąś przyszłość.
Pozdrawiam :)
Kasztaniaczek
03-06-2007, 13:43
i znajac zycie zaraz bedzie 50+ fragow dla ftp...
nie badz takim pesymista... moze nie bedzie az tak zle...
Michael Rzotkiewka
03-06-2007, 17:57
@Zuleq
Nom.. jeszcze mial hacka Hengath Lary ;/ Oby nie doliczyli to do fragow z war...
Teraz maly offtop, co sto lat jakas katastrofa ;]
http://img452.imageshack.us/img452/1857/co100latkatastrofaws4.jpg
Kacperka
03-06-2007, 19:49
@Zuleq
Nom.. jeszcze mial hacka Hengath Lary ;/ Oby nie doliczyli to do fragow z war...
Teraz maly offtop, co sto lat jakas katastrofa ;]
http://img452.imageshack.us/img452/1857/co100latkatastrofaws4.jpg
Shuahuasha rozjebales mnei xD dobre ;] a co do wojny to nie jest moze jescze tak zle.. Magnus, Joe fito~itd i tak w tej wojnie nic nie robia.. najwazniejsi sa neuro, killy, socra, shadow'raa itd bo to sa jedyni ludzie ktorzy dbaja o fragi w tej guildii.. ;/ Ja czasem z nimi ide jak jestem.. dzialaja zawsze rano.. zazwyczaj ten 1 frag dziennie wpada.. i to jest gites ;] a ci slawni hlvle z ffu sa zazwyczaj offline.. :S
Shuahuasha rozjebales mnei xD dobre ;] a co do wojny to nie jest moze jescze tak zle.. Magnus, Joe fito~itd i tak w tej wojnie nic nie robia.. najwazniejsi sa neuro, killy, socra, shadow'raa itd bo to sa jedyni ludzie ktorzy dbaja o fragi w tej guildii.. ;/ Ja czasem z nimi ide jak jestem.. dzialaja zawsze rano.. zazwyczaj ten 1 frag dziennie wpada.. i to jest gites ;] a ci slawni hlvle z ffu sa zazwyczaj offline.. :S
kiedy oni ida to ja mam sql i to jest nie fer ;/
Michael Rzotkiewka
03-06-2007, 22:48
Na dara spotkalem jakiegos typka...
21:07 Vinyl Corleone [13]: ta ja tu bede rzadzic
21:07 Vinyl Corleone [13]: jeszcze zobaczysz
21:07 Vinyl Corleone [13]: zobaczysz ale axe na expa need
top secret: why tu grasz?
21:07 Vinyl Corleone [13]: bop tu br nooby;p
21:08 Vinyl Corleone [13]: ja tu gram rodzina
21:08 Vinyl Corleone [13]: xD
21:08 Vinyl Corleone [13]: exura
21:08 Vinyl Corleone [13]: ja tu gram rodzina
21:08 Vinyl Corleone [13]: 4
21:08 Vinyl Corleone [13]: poprosrtu
21:08 Vinyl Corleone [13]: rodzian
21:08 Vinyl Corleone [13]: nicki
21:08 Vinyl Corleone [13]: ale
21:08 Vinyl Corleone [13]: sluchaj
21:09 Vinyl Corleone [13]: my na aurea h lvl
21:09 Vinyl Corleone [13]: umiemy walczyc w huj
21:09 Vinyl Corleone [13]: na 100
21:09 Vinyl Corleone [13]: bedziemy rzadzic
21:09 Vinyl Corleone [13]: zobaczysz
21:09 Vinyl Corleone [13]: ale mnie bija narazie
21:09 Vinyl Corleone [13]: juz mam 4 ek hunted xD
21:14 Vinyl Corleone [13]: 1 z rodziny
21:14 Vinyl Corleone [13]: ;p
21:14 Vinyl Corleone [13]: rl
21:14 Vinyl Corleone [13]: teraz ide komu loota na edron zajebac
21:14 Vinyl Corleone [13]: z dragow
21:14 Vinyl Corleone [13]: mzoe sie uda
21:14 Vinyl Corleone [13]: aha
21:14 Vinyl Corleone [13]: ja na aurea
21:14 Vinyl Corleone [13]: gram
21:14 Vinyl Corleone [13]: magus julion
21:14 Vinyl Corleone [13]: zobacz se
21:14 Vinyl Corleone [13]: i vinylsheakers
21:14 Vinyl Corleone [13]: moje chary
21:15 Vinyl Corleone [13]: ms jeszcze nie ale za pare dni
21:15 Vinyl Corleone [13]: nom
21:15 Vinyl Corleone [13]: ta ale 2 to rl i 1 z auera kolega
21:15 Vinyl Corleone [13]: i mamy wszyscy w nicku corleone
21:15 Vinyl Corleone [13]: ;p
21:09 Vinyl Corleone [13]: jest nas 4 ale ogolnie 3 ktoryz pg jebna
21:10 Vinyl Corleone [13]: jak bedziemy cos robic na 60 lvl to ci powiem dolaczysz od 50 lvl mamy gildie i walimy juz kazdego;p
21:10 Vinyl Corleone [13]: zobaczysz
21:10 Vinyl Corleone [13]: znasz ludziz aurea?
21:10 Vinyl Corleone [13]: aha to ci powiemz e comander tu gra auera ;s
21:11 Vinyl Corleone [13]: i pvp ma w 1 placu aa do zabiajania jestemy 1;D zobaczysz spoko jeszcze troche
Hmm...
Kasztaniaczek
04-06-2007, 00:27
Mejbi Mejbi, ale o jakim tutaj pvp mowa? O wciskaniu hotkeya? Bo tylko to zostalo po upie z cipbotem. Jacy by nie byli ci brazole to sa.. i nie pokonaja ich...poprostu ich za duzo....
Michael Rzotkiewka
04-06-2007, 01:30
Wraca nadzieja...
Score: Freedom for Unity, Forever Wanted and allied 2229 points vs 2248 points Feel The Power+Allied
Frags: Freedom for Unity, Forever Wanted and alliance 32 vs 38 Feel The Power.
Mimo ze ich jest duzo i maja wieksze lvle... Trzeba wierzyc :)
Wraca nadzieja...
Score: Freedom for Unity, Forever Wanted and allied 2229 points vs 2248 points Feel The Power+Allied
Frags: Freedom for Unity, Forever Wanted and alliance 32 vs 38 Feel The Power.
Mimo ze ich jest duzo i maja wieksze lvle... Trzeba wierzyc :)
No widze, że nie jest aż tak źle..
Zgadzam się z Michaelem - TRZEBA WIERZYĆ !!! :)
(podobno wiara czyni cuda :D )
@up
Chyba :p ale nie zawsze sie spełnia
Kacperka
04-06-2007, 23:28
Tak jak mowilem :) Powooli, pojedyynczo dojdziemy do zwyciestwa:) Hail FFU :)
Galera_Warrior
05-06-2007, 00:05
Tak jak mowilem :) Powooli, pojedyynczo dojdziemy do zwyciestwa:) Hail FFU :)
Tak tak, ubijacie brazola, brazol spada z 150 na 149 bo ma blessy a na nastepny dzien ma 151 bo expil cala noc. I itd.. Itp..
taa... pojedynczo !
inaczej sie z nimi nie da :P :)
Mi się wydaje że ftp się szybciej rozpadnie bez wojny.
Oni sie zaczną w końcu wewnętrznie wyniszczać bo tak jest w większości tak dużych gildi jak oni
16:07 Warning! The murder of Sirikito was not justified.
skull zejdzie dam film
http://www.***********.com/617294377.html
s p e e d y s h a r e oczywiscie
Gz !!
Szybko padł.. tak powinno sie to robić :)
Brawo DawuŚ Piękna Profeska Tak Kurde 3mać
@up
dzieki :) teraz moge pokazac troche pvp nauczonego na o*s-ach :p teraz czekam na next noobka ;)
w miejsce * wpisac t <cenzura niech bedzie nie wiem czy o*s sa karane ;p>
Kacperka
05-06-2007, 23:30
22:18 Dawergo Sewery [65]: i got great plan
Dokladnie tak bym to opisal... Gratki bro :) Wszystko miales obmyslone;]
Kasztaniaczek
05-06-2007, 23:38
@up
dzieki :) teraz moge pokazac troche pvp nauczonego na o*s-ach :p teraz czekam na next noobka ;)
w miejsce * wpisac t <cenzura niech bedzie nie wiem czy o*s sa karane ;p>
tak, priv servy sa nielegalne ^.^
Narazie jeszcze jest ok, ale jeśli ftp się wkurzy to niestety ffu popamięta i raczej straci wielu członków, a w skutek tego upadnie... Ta wojna nie ma sensu, na Silverze jest zbyt dużo br i niestety zawsze będziemy w ponurej mniejszości. Rozbicie ftp jeśli nastąpi to w krótkim czasie pojawi się nowa gildia pod inną nazwą i zrzeszającą te same osoby. Narazie jedyne skutki jakie widze po tej "wojnie" to wymuszanie kasy przez członków ftp, bezpodstawne zabicia osób nie uczestniczących w wojnie. Spróbujcie wymyślić jakiś inny sposób żeby przejąc kontrolę, bo ta wojna nic nie da oprócz zniechęcenia do gry ffu i stracenia przez nich wypracowanych leveli...
Kacperka
06-06-2007, 23:39
Narazie jeszcze jest ok, ale jeśli ftp się wkurzy to niestety ffu popamięta i raczej straci wielu członków, a w skutek tego upadnie... Ta wojna nie ma sensu, na Silverze jest zbyt dużo br i niestety zawsze będziemy w ponurej mniejszości. Rozbicie ftp jeśli nastąpi to w krótkim czasie pojawi się nowa gildia pod inną nazwą i zrzeszającą te same osoby. Narazie jedyne skutki jakie widze po tej "wojnie" to wymuszanie kasy przez członków ftp, bezpodstawne zabicia osób nie uczestniczących w wojnie. Spróbujcie wymyślić jakiś inny sposób żeby przejąc kontrolę, bo ta wojna nic nie da oprócz zniechęcenia do gry ffu i stracenia przez nich wypracowanych leveli...
Jak sie ftp wkurzy?
Oni juz sie dawno wkurzyli.. a tymbardziej jak tak duzo hlvli z ich guildii pada od noob lvlow.. te nooby moga nam obciagnac.. nic to im nie pomorze ze sie wkurza.. wiem ze duzo lepszej silvery nie zrobimy ale ja walcze chociazby po to zeby pokazac bra jakie sa cioty i troche ich powkurzac i poprzeszkadzac im w tej noobowatej cheaterskiej grze ;P a na tibie i tak juz w sumie klade bo nawet na nia czasu nie mam .. wiec mi to lata czy ja bede mial jeszcze gre na silverze czy nie.. :P a co do tracenia lvli to takie lvle to mala strata... taki 70 lvl to tam jeszcze nie jest taki duzy a w tej guildii wiekszosc ponizej 70...
Gorzej juz byc nie moze a lepiej jeszcze jest taka mozliwosc :)
Edit:
Feel the power academy deleted... -.- kijowo.. tam latwe fragi byly :S ale w takim razie ftp traci duzo ludzi... i duzo jeszcze straci :evul:
No więc jednak powrociłem na Silvere...
Wielu może mnie kojażyc jako Gortizenx :p
Powrociłem żeby grać niestety bez nadzieji wbicia +100 lecz zajeb@$ia kilku wrogów z ftp ( Tak jak Ligus :p )
Kacperka
07-06-2007, 09:25
Powrociłem żeby grać niestety bez nadzieji wbicia +100 lecz zajeb@$ia kilku wrogów z ftp ( Tak jak Ligus :p )
W takim razie Witam Ponownie xD
To może ktoś napisałby chociaż newsa na hunted.pl o wojnie na Silverze? Pewnie wróciłoby kilka osób, które przeniosły się na inne servy, a narazie hunted jeszcze nie miał żadnego newsa dot. Silvery...
hmm... no zawsze można spróbować
Ha ciesze się że jeszcze są na tym forum osoby które pamiętają o starym Ligusie XD
Zajebundo
07-06-2007, 16:52
ehm... jak by można było zapomnieć o Lugusie... :) najwiekszym skills maniak na silverzez z pl według mnie. A pozatym osoba która idzie za GieKSą jak Ja... :) Tauzen i Witosa rox:D :cup:
Kacperka
07-06-2007, 17:54
Huahusahashua
Undisputed Druid owned po raz trzeci
tym razem przez 64 lvla noob chara sorddona
Undi mial red skulla a chodzil w demon helmecie i reszcie rare seta.. all polecialo hauhasuhaas... ten 64 lvl nalozyl to na siebie i pozniej padl... wypadly z niego tylko bohy huauhsahua a rare set zostal:D
A undi noob padl na jedno UE i jednego sdka i na dodatek takie eq z red skullem podczas wojny miec na sobie to masakra hauhsahashua :D i znowu 119 lvl huahsahua ;D zamocny frag i ladnie sie 64 lvlek wzbogacil:D tzn sorddon :D
HAIL FFU : )
Huahusahashua
Undisputed Druid owned po raz trzeci
tym razem przez 64 lvla noob chara sorddona
Undi mial red skulla a chodzil w demon helmecie i reszcie rare seta.. all polecialo hauhasuhaas... ten 64 lvl nalozyl to na siebie i pozniej padl... wypadly z niego tylko bohy huauhsahua a rare set zostal:D
A undi noob padl na jedno UE i jednego sdka i na dodatek takie eq z red skullem podczas wojny miec na sobie to masakra hauhsahashua :D i znowu 119 lvl huahsahua ;D zamocny frag i ladnie sie 64 lvlek wzbogacil:D tzn sorddon :D
HAIL FFU : )
hauahuahua ale noobek omg, gratz fraga i loota ;d moze undi skonczy wreszcie gre :P
Oddawac mojego demon helmeta i reszte:)
Oddawac mojego demon helmeta i reszte:)
teraz ty idz go zabij podejzewam ze z meele dasz rade w koncu to noobek moze teraz twoj dh mu spadnie ;]
Galera_Warrior
08-06-2007, 00:47
teraz ty idz go zabij podejzewam ze z meele dasz rade w koncu to noobek moze teraz twoj dh mu spadnie ;]
Wkoncu mu sie wyczerpia te DH.. A tak pozatym, moze on poprostu wbil RSa i dlatego mial taki EQ.
Wkoncu mu sie wyczerpia te DH.. A tak pozatym, moze on poprostu wbil RSa i dlatego mial taki EQ.
albo jest debilem ;p
Podobno undi byl naje@#ny i możliwe że zapomniał że next frag = rs
Wkoncu br ..
Michael Rzotkiewka
08-06-2007, 12:48
@UP
Widze ze miales 52 sorca na innym servie, co Cie sklonilo do gry tutaj?:P
History :
Pewnego dnia na silvere przyszedl nub zwany Gortizenx itd
Wbiłem 46 lvl i dostałem pierwszego hunta od br -.- (undisputed..)
Wiec doszedłem do war vs ftp (lider Krystalan , to było przed dołączeniem Killy , Neura itp. ) no i wkoncu lost char i war tak więc rookowałem postać..(zaznaczam low pvp ze względu krotkiego okresu grania w tibie )
Ponieważ miałem 30~dni pacc zaczałem grać na thori gdzie wbiłem w miecha 52 lvl ( 5~h dziennie max ) ale znudziłą mi sie thori bcus nie poznałem tam takich ziomów jak na silvie
no i doszedłem do war na thori gdzie poznalem 122 ms'a który mnie nauczył sporo "tricków" dotyczących pvp
I kolega zaproponował mi powrót na silvere gdzie bede expil do czasu otrzymania hunta po czym dołącze do ffu oraz zaj#$ie mojego wroga Uncle Olaf ( ssij jaja xD )
That's all...
Peace
Galera_Warrior
08-06-2007, 15:13
"Tajemnice Teasera są bardzo dobrze strzeżone, jednak udało nam się uchylić rąbka tajemnicy. W tym updacie, zostaną wprowadzone zupełnie nowe bronie, ma ich być ponad 50. Co najważniejsze, zmiany w grze mają zbalansować trudność grania profesjami. Jak dotąd magowie i druidzi, mieli od poprzedniego updatu najlepiej. Oczywiście podniesie się teraz bunt, ale moc czarów zwłaszcza magów znacznie osłabnie. Dotyczy to przede wszystkim poziomów ponad 70. Obrażenia, które będą zadawane, nie będą już takie same, nie będą w takim stopniu zależeć od levelu.
Najważniejsze będą jednak zmiany dla knightów i palladynów. Ci drudzy dostaną nowe czary, natomiast rycerze będą zadawali obrażenia w zależności od levelu broni i umiejętności władania nią. Level broni, to po prostu minimalny poziom od jakiego będzie można w pełni wykorzystać jej możliwości.''
Tak wiec kochani Sorcowie i Druidzi, mozecie mnie teraz pomiziac po fujarze =]
Ehh w sumie nie powinno być tak ..
Bo połowa knightów to bot a nie knight
Wbijają 80/80~ i auto exp :S
Ehh w sumie nie powinno być tak ..
Bo połowa knightów to bot a nie knight
Wbijają 80/80~ i auto exp :S
eee wbijaja? w jakim ty swiecie zyjesz "wbotowuja" :D
hehehe to prawda.. co chwile mozna spotkac knighta expiacego lub skillujacego na bocie ;] ;p
eee wbijaja? w jakim ty swiecie zyjesz "wbotowuja" :D
Heh no też prawda ... Wbijają to do 50/50 =p
( O ile to nie jest dla nich za dużo xD )
nie wiem jak wam ale ja jestem za updatem!! wypas bedzie, moze na najta przejde? zobacze ;D
Zajebundo
08-06-2007, 18:33
JuPi... wkoncu coś dla Knightów :) wkoncu doczekałem się ... no to teraz przymusowo muszę się wziąść za skillowanie :) i wykołować na pacc kolejny ;/
A booty powinny być wykryte i bany na usunięcie chara odrazu :D bo to nie fer ze ja sie mecze a oni że br to se na bootach jadą. Mają mniejsze prawdopodobieństwo że ubiją dlatego tak jest ;/
Kacperka
09-06-2007, 00:52
Poprostu ZAJE***** :D
Ja sie postaram nie pasc w tej wojnie
a pozniej do polski jade na miesiac.. jak wroce moze juz sie all uspokoji.. porusze troche kontaktow z brami i mysle ze jeszcze dam rade tu troche pograc.. bede mial juz nowego kompa i neta;) moze bedzie fajnie;] ale jak narazie musze sie skupic na wojnie ;)
Zajebundo
09-06-2007, 01:43
Kacperka zleksza nie kumam o co ci chodzineiwiem o co chodzi z tym "Poprostu ZAJE***** :D.. Ale życze tobie i twoim kompaną jak najwięcej szczęścia w tej wojnie ... Ja niestety niemam tak ze czasu niebede grac a niechce se na jabac bo ciezej zapominaja.... ALE NIGDY MOIM HAREM NIE ZAPŁACIŁEM I NIE ZAPŁACE ZA TO ZEBY MNIE NIE HUNCILI... NIGDY PRZED NIMI NIEKLĘKNE... A JAK JUZ ODPOWIEDNI CZAS NADEJDZIE WTED Y JA SIE ODEZWE... <SWIR> A a tak pozatym w ku....pie siła. Rada taka starszego dziedka :D LoL:D
Czymać kciuki za Asena robiącego DHQ ^^!(atm)
Btw. Carpa juz robil? ( Juz wiem ... Gz Too =p )
A tera coś z innej beczki
3 polak z silvery ma pacca z konkursu sms oto on:
09-06-2007 Ariel Wojak Silvera PACC na 90 dni
Kacperka
09-06-2007, 12:20
A tera coś z innej beczki
3 polak z silvery ma pacca z konkursu sms oto on:
09-06-2007 Ariel Wojak Silvera PACC na 90 dni
HUASHUAHS wygrales pacca z konkursu sms!?:D Ile smsow wyslales?
Gratki bro;] a co do Asena to niezly pg sie z niego ostatnio zrobil o.O tak jak z Vegety :P Asen czekal do 5 na tego dh i to nie wiadomo ile czasu beda go robic o.O a Vegeta juz 90~ a jescze niedawno mial 80~ ;p Ladnie sobie pogrywacie chlopaki... xD
@Kacperka
Danke. wysłałem 51 smsów i si doczekałem \,,/
@Asen
You can do it dude :cup:
@Up
:o Ale 51 Sms-ów w tej edycji czy ogółem ?
Anyway Gz! :D
@Edit
Pierwsza ofiara ;d
38 ek na bocie
@up
w tej edycji. A ogólnie to kolo 140 esów
Galera_Warrior
09-06-2007, 15:17
@Up
:o Ale 51 Sms-ów w tej edycji czy ogółem ?
Anyway Gz! :D
@Edit
Pierwsza ofiara ;d
38 ek na bocie
Nick bottera? I jaki loot?
hmmm nie taniej by bylo kupic pacc? po 3 zl jeden sms chyba, policzcie sobie ile to kasy ;s
@UP
Można było tylko:
1.Nie mogę robić tarnsferów na konta zagraniczne
2.mam abonamet w którym dostaję 200 złotych co miesiąc a płacę tylko 75 złotych
3.tak moim zdaniem jest taniej ^^
EDIT:
Moi drodzy rodacy dziś nie tylko miałem okazję sie cieszyć z wygranego pacca ale również miałem okazję paść przez pioeprzoneo nooba Felpyss z gildii War Tactical Commanders który nawet mi nie odpowiedział czemu mnie zaatakował i zabił. Ale mogę sie domyślać że to przez nią padlem Iro'nya ponieważ wszedłem na resp soldków w kazz (nie zostawiła nawet listu) potem zaczeła mnie naparzać za max 6 hit to sobie poszedlem i zostawiłem idiotkę w spokoju:/ jeśli ktoś może dorwać tego suk**synka to bardzo byłbym wdzieczny. Nadmienie tez ze przez to że padłem wypadł mi k-armor nad którym nie ma co płakać bo mam ich w zapasie jeszcze z 4 ale bardzej mnie boli utrata Bohów.
Panowie i panie tak nie może byc żeby 56 ms bił 34 kina no ale coż można było zrobic?? poprostu sie przekreciłem i nic z tym nie moge zrobić ale wy możecie pomścić kolegę.
Wybór ich losu należy do was i do mnie po tym jak postaram sie shakować całą tą pieprz**ą gildię ale to niestety wymaga czasu i precyzji :( ale dzień sądu ostatecznego i ich też sięgnie
Michael Rzotkiewka
09-06-2007, 22:21
affffs :/:/:/
No a czy tak moze byc ze 67rp bije 123ed 125ek i 85ms? :confused:
@Down
Taa nawet jakbym mial 100 bp uhow to by padl... Mialem (i mam) 745HP.. ale sobie wyobraz combo SD od 123 i 85 LVLa + weapon + exori najta... Nie bylo szans sie wyuhac, co chwile z reda UH az w koncu dead bo wiesz na UH tez jest exhaus:P Na poczatku sie trzymalem bo mialem 6 SSA, niestety szybko sie zuzyly :(
@Michel
Takie są zalety pvp nic z tym nie można zrobić :(
No chyba że nie dać sie zabić , mieć wiecej mf/uh/sd itp.
i szybko spierdzielać ;p
Nick bottera? I jaki loot?
Po 1-sze sry za mój błąd ... Knight nie ek :p
Zjechałem go noob charem a kolega dobil ...
To było wczoraj , dziś patrze 39 lvl znow ten sam -.-
Wchodze na stary char ( Gortizenx ) , rezultat :
08:04 Warning! The murder of Aika Aavafarr was not justified.
08:05 You see a vampire shield (Def:34).
It weighs 38.00 oz.
Dark powers enchant this shield.
08:05 You see a fire axe (Atk:38 Def:16).
It weighs 40.00 oz.
3 x Full bp of cash :D
:cup:
Stop Botom! -.-
@Chwile potem :
08:27 Xeosnar [175]: hutned
No blx ;s
Galera_Warrior
10-06-2007, 13:26
@Ariel
Odezwij sie na Tibii, postaram sie wytepic noobasów z tej gildii.
Michael Rzotkiewka
10-06-2007, 13:27
joł joł
Score: Freedom for Unity, Forever Wanted and allied 2663 points vs 2297 points Feel The Power+Allied
Frags: Freedom for Unity, Forever Wanted and alliance 39 vs 39 Feel The Power.
Gz dla Asena i Carpy tego Dh nie dawajcie nikomu passow:)
Dobrze że ja już tam nie gram (choć szkoda mi qmpli). ;( Ftp prędzej czy pózniej się podda.. (ja tak mysle...).
Wspomnienie Jana of Silvery i Onrowa Orixa. :(
no nie wiem czy sie poddadza....
moze to tak nie na temat, ale jak ktos nie ogladal wiadomosci niech zobaczy wypadek kubicy...:/ >> http://wypadek.kubicy.patrz.pl/
# Guild Name Mbrs
10 Freedom for Unity (*) 52
Jak można zauważyc 52 members , 3 dni temu było ich 61 , co sie stało :S ?
Galera_Warrior
11-06-2007, 15:54
Name: Denny'Verus
Level: 44
House: Park Lane 3b (Carlin) is paid until Jun 29 2007
Guild membership: First Division Cavalary of the Feel The Power
Last login: Jun 10 2007, 18:37:52 CEST
ojejku. biedny Verus ;<
z 80 lv na 40
# Guild Name Mbrs
10 Freedom for Unity (*) 52
Jak można zauważyc 52 members , 3 dni temu było ich 61 , co sie stało :S ?
neuro co jakis czas wywala osoby ktore sa w gildi ale nic nie robia w kierunku war
Z całym szacunkiem dla Kacpy ale :
Name: Kacperka
Level: 77
Residence: Thais
Last login: Jun 11 2007, 07:38:47 CEST
Comment: PzDr all friends
Hail ID
Account Status: Premium Account
Kacpa nic na wojnie nie robił ?
Wiec why nie ma gildi :o
Widziałem go w wielu akcjach ^^
Rekin Master
11-06-2007, 18:07
Ok....
zrobie world trade z silvery/berylii(znowu nie wyszlo....pa w chuj) na obsidie
jezeli jest ktos chetny- prosze tu pisac :P btw- jezeli ktos ma jakiegos 27+druta/sorca na obsidii to tez pisac
@Rekin
Ktoś ciebie wystrzelił?? nigdy nie lubiłem world trade zawsze ktoś kogoś może wy**jać :( przykro mi z tego powodu rekin i szkoda że znowu opuszczasz silvere :( może zmienisz zdanie <kiedyś> PeAcE BrO
Kacperka
12-06-2007, 09:29
Mnie nikt z guildii nie wywalil... Jak zobaczylem ten upadate to mi sie grac zachcialo.. jednak wszystko na marane... na caly lipiec jade do polski... jak sie nic nie uspokoi cya silvera.. chociaz tak wogole przeciez mielismy sie wsyzscy na inny serv przeniesc ;] u mnei to caly czas aktualne xD upadate mnie kreci :P zamocny bedzie ;].. grac mi sie zaczyna chciec ;D ale na silverze sie nie da.. taki swiat ;) trudno ;]
A co do spotkania... co ze spotkaniem?:D Ja z okolicznosci lata proponuje gdzies nad morzem.. :) nad Morzem to ja bym przyjechal na 99%:) Carolla podobno tez bardzo chetna;) i jeszcze pare innych osob;D piszcie tu cos o tym bo pozniej juz moze byc za pozno :) cya
co do zmiany serva jest mi to obojętne :)
a nad morze to zapraszam do Darłówka..! Plaża ok i w ogole wporządku... :)
Pozdro.. xD
Nad morze? Super nie ma spawy szkoda tylko że ja mieszkam w Katowicach a z Katowic nad morze trochę km jest. Miłego spotkania...
Galera_Warrior
12-06-2007, 15:58
Nad morze? Super nie ma spawy szkoda tylko że ja mieszkam w Katowicach a z Katowic nad morze trochę km jest. Miłego spotkania...
Łódź Plx? Tu jest zajebiście..
Morze jest the best =D :cup:
Mamy ( Z Kacperką) nadzieję ,że ktoś przyjedzie :D
Mi obojętnie gdzie będzie te spotkanie =):baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.