Pokaż pełną wersje : Wojna ftp vs ffu ssy i filmiki
ahhaha mialem byc retired ale wbilem sie for fun i sie bije z kolega (Gortim) i wpada Lady Mixx bije mnie za darmo ja mowie ze stop a ona nie
wiem uciekam skonczyl sie gran hur wiec znow gran hur wtedy combo 134 z lapki i 211 z exori gran .. i juz sobie spalem na ziemi xD Poznije pisze do ziomow a oni do mnie miedzy innymi z takim tekstem :
16:24 Mago Laren [107]: i dont understand ingles
16:31 Deosa'Leira [142]: i say
16:31 Deosa'Leira [142]: hey help me
16:31 Deosa'Leira [142]: .exura sio me
16:31 Deosa'Leira [142]: u dont help me yesterday
16:41 Keunecke [156]: it your problem
16:41 Royal'Bellator [126]: i havent time
WYCIAGNELEM wnioski i wyładowalem sie na trade aha mam hunta =)
6 bp mf 5 uhs blesed woden stake obsdian knife vampirka lopatka i inne duperele < malo xD wiem ale nie chodzi o to ze zalamuje sie lvl tylko o to ze tu sie nie da grac normalnie :P mozecie se mysalec ze sie latwo poddaje ale juz udowodnilem odrabiajac i padajac codziennie ze nie jestem jakims dzieckiem
16:54 Seliar'Druid [60]: asslicker = fucking br who want sio and dont help me I try help you, i help you i sio do uhs colect items and when i have problem all of you dont help me
/\spam na trade najlepszy na nerwy
Edit: jeden ziom okazal sie spoko
17:09 Xokitu [108]: later he will pay
17:09 Xokitu [108]: your loot
17:09 Xokitu [108]: :)
Ale to nvm spadam z tad =)
ahhaha mialem byc retired ale wbilem sie for fun i sie bije z kolega (Gortim) i wpada Lady Mixx bije mnie za darmo ja mowie ze stop a ona nie
wiem uciekam skonczyl sie gran hur wiec znow gran hur wtedy combo 134 z lapki i 211 z exori gran .. i juz sobie spalem na ziemi xD Poznije pisze do ziomow a oni do mnie miedzy innymi z takim tekstem :
16:31 Deosa'Leira [142]: i say
16:31 Deosa'Leira [142]: hey help me
16:31 Deosa'Leira [142]: .exura sio me
16:31 Deosa'Leira [142]: u dont help me yesterday
16:41 Keunecke [156]: it your problem
16:41 Royal'Bellator [126]: i havent time
6 bp mf 5 uhs blesed woden stake obsdian knife vampirka lopatka i inne duperele < malo xD wiem ale nie chodzi o to ze zalamuje sie lvl tylko o to ze tu sie nie da grac normalnie :P mozecie se mysalec ze sie latwo poddaje ale juz udowodnilem odrabiajac i padajac codziennie ze nie jestem jakims dzieckiem
16:54 Seliar'Druid [60]: asslicker = fucking br who want sio and dont help me I try help you, i help you i sio do uhs colect items and when i have problem all of you dont help me
/\spam na trade najlepszy na nerwy
Edit: jeden ziom okazal sie spoko
17:09 Xokitu [108]: later he will pay
17:09 Xokitu [108]: your loot
17:09 Xokitu [108]: :)
Ale to nvm spadam z tad =)
Nie ma to jak ded best frienda...
No cóż , w takim razie też żegnam silvere ... Nigdy już nie wróce żal mnie ściska jak widzę jak polacy liżą dupe/płacą brazolom żeby tylko byc wolni...
No więc ...
Powodzenia dla wszystkich polaków...
Bye Bye.
:)
@Wiadro
Sory...;(
Nie ma to jak ded best frienda...
No cóż , w takim razie też żegnam silvere ... Nigdy już nie wróce żal mnie ściska jak widzę jak polacy liżą dupe/płacą brazolom żeby tylko byc wolni...
No więc ...
Powodzenia dla wszystkich polaków...
Bye Bye.
:)
@Wiadro
Sory...;(
Masakra co sie dzieje z tymi brazolami...
Moze nie lubilem all pl ale moge stwierdzic ze im wiekszy lvl macie tym gorsi jestescie rly i chyba all tak maja bez urazy X(X( zapamietajcie mnie tak jaki bylem do dzis :D
I tak zawsze lubilem ten serw ale dzis to za duzo wszedzie klamstwa i wyzysk :P
Zrozumcie ze sa inne servery bardizje zniszcozne od silv, baa silv nawet nie jest zniszczona... to nie jest tylko problem silvery...
Zrozumcie ze sa inne servery bardizje zniszcozne od silv, baa silv nawet nie jest zniszczona... to nie jest tylko problem silvery...
Przykładem jest Berylia. Gdzie od początku servera panowali szwedzi... Polacy przegrali bodajże 3 wojny. Teraz się postawili i we fragach jest... 105 do 18 dla Polaków... A szwedzi logują sie tylko po to aby pogadać w pz :)
@Seliar
;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(
Szkooda wieelka szkooda:(
No powiem tylko tyle (wiem że i tak wszyscy mnie tu ignorują, ale i tak powiem) że to niema znaczenia czy pl czy br czy swe rządzą serverem...nie ważne kto rządzi...zawsze jest tak samo:((
hehe widze ze wiekszosc pl mądrzeje i odchodzi z tego pier** serva :) tak trzymac chlopaki!
Mendolina
06-09-2007, 18:11
Trzy dni mnie nie było a już trochę się wydarzyło. Seliar szkoda :/ ale cóż takie życie...
@oVvN3eR
Ja ani razu nie płaciłem dla br i grałem/gram z niby "huntem" od Viollatora ale mam go w dupie. Teraz to i tak nie gram bo buda więc nie ma zbytnio czasu.
Pzdro ;)
sakoskOASKoakos nie wyrobie
17:47 Seliar'Druid [60]: i leaved serw
17:47 Tico'nio [109]: and ur ekips?
17:47 Tico'nio [109]: give me?
:D:D:D:D:D
17:40 Gobrysl [124]: O,o
17:41 Gobrysl [124]: dont stop bro
17:41 Gobrysl [124]: ;<
Jedyny dobry br na servie...
Reszta to pierdolone kurwy... ; S
Np :
18:32 Kronzenho [115]: YOU HUNTED
:cup:
Kacperka
06-09-2007, 22:44
lol xD ten Gobrysl tez nie jest niewinny :D tez raz expilem se noobcharem wchodze do jaskini dwarfow a tam Gobrysl bawi sie w P.A ;D bil tam wszystkie 30+ lvle itp..
Silvera jebie.. to fakt.. w ogole tibia jest nudna... ;P coraz mniejsza ochote mam zeby do niej wrocic... jedyna motywacja to ten nieaktywowany pacc...
ale wlasnie tak se mysle ze chyba kupie se oryginalnego csa i w to bede gierzyl bo tibia juz mi sie znudzila;P
Zajebundo
07-09-2007, 00:27
http://s74.photobucket.com/albums/i242/Ponny89/?action=view¤t=wiadro.jpg
no to ja tez sie pochfale :P
p.s.
oVvN3eR wracając do tego nigdy nie lizałem dupy br i nie mam takiego zamiaru. Raz ino płaciłem za hunta i to nie dlatego ze go miałem ino ze względu na mojego bro:* nie wiem czy grałeś w czasach jak panowała gildia BB stare czasy. Oni byli moim zdaniem gorsi od FTP bo jak miałeś u nich hunta to cie na prawde huncili a nie ino pisali jak FTP ino pisza i straszą i czasem ino podbijają a jak było BB to z depo nie dało się wyjść bo odrazu ktoś od nich podbijał. Tak wiec dowiedz siię czegoś o Mnie zanim zaczniesz co o Mnie gadać.
http://s74.photobucket.com/albums/i242/Ponny89/?action=view¤t=wiadro.jpg
no to ja tez sie pochfale :P
p.s.
oVvN3eR wracając do tego nigdy nie lizałem dupy br i nie mam takiego zamiaru. Raz ino płaciłem za hunta i to nie dlatego ze go miałem ino ze względu na mojego bro:* nie wiem czy grałeś w czasach jak panowała gildia BB stare czasy. Oni byli moim zdaniem gorsi od FTP bo jak miałeś u nich hunta to cie na prawde huncili a nie ino pisali jak FTP ino pisza i straszą i czasem ino podbijają a jak było BB to z depo nie dało się wyjść bo odrazu ktoś od nich podbijał. Tak wiec dowiedz siię czegoś o Mnie zanim zaczniesz co o Mnie gadać.
Ja wiem że Wiaderko nigdy nie lizał dupy, bo gdyby lizał nie miałby ciągłych problemów z brazolami. A oni go dręczą jak innych Polaków.
Potrzebuje pilnie kontaktu z Shortysem lub Circą..
hahauhasuhahasusahuahuahusauhsahuashusahus o ja pierdole to jest dopiero zal....
rozumiem pojebanych br ale zeby polacy byli bardziej pojebani niz br ...?
12:06 Asen Yokar [126]: to ty wrzucales na forum^.-
hahaahahahhaah
owned
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
1-st
zal mi silvery jak polacy to takie skurwysynskie konfidenty bez rl ...
i to jeszcze wymyslaja pierdoly jakies ( tak jak bylo z mendolina ze to circa -.-" )
2-nd nie znam cie wiec po chuj mialbym cie wyzywac?
zal.... xD
dlatego juz tu nie gram
@btw
12:10 You advanced from Level 86 to Level 87.
bye silvera ,,I,,
hail premia
Witam wszystkich dawno mnie na tym forum nie było no i chciałbym sie spytać co tam słychać ?? :evul:
Shinhoshu
08-09-2007, 16:32
hahauhasuhahasusahuahuahusauhsahuashusahus o ja pierdole to jest dopiero zal....
rozumiem pojebanych br ale zeby polacy byli bardziej pojebani niz br ...?
12:06 Asen Yokar [126]: to ty wrzucales na forum^.-
hahaahahahhaah
owned
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
1-st
zal mi silvery jak polacy to takie skurwysynskie konfidenty bez rl ...
i to jeszcze wymyslaja pierdoly jakies ( tak jak bylo z mendolina ze to circa -.-" )
2-nd nie znam cie wiec po chuj mialbym cie wyzywac?
zal.... xD
dlatego juz tu nie gram
@btw
12:10 You advanced from Level 86 to Level 87.
bye silvera ,,I,,
hail premia
LOL, tylko nie płacz haha, i tak za 1-2 miechy wrócisz tak jak prawie każdy polak noob z tego serva ;]
LOL, tylko nie płacz haha, i tak za 1-2 miechy wrócisz tak jak prawie każdy polak noob z tego serva ;]
nom bede plakal ...
na 100 % nie wroce tu
hmm mowisz ze jestes sardas...
z twojej wypowiedzi widze ze mnie nie lubisz
moze dlatego ze cie zajebalem kiedys ^.-?
z tym ze po chuj mowiles ze sardas here...
kiedy wbijesz 110 lvl
vake? xDDDD
zdziwiony oO?
Shinhoshu
08-09-2007, 18:02
@up
gdybyś chciał wiedzieć to nie gram w tibie juz i to już chyba z poł roku nawet wiecej ;D
A jak mnie zabiles to i tak sie nie przejąlem bo se pkowalem 4fun =D
a po za tym i tak all loot parcelem wyslalem ;]
I skąd masz takie info ze ja to vake <lol2> odrazu to jestem 1990283982943 ownerem seromontisa
AvelusAdi
08-09-2007, 18:13
BB, czyzby chodzilo ci o Blood Bringers? te niedobitki z Shining force?
Mendolina
08-09-2007, 21:03
@Gorti
Widać, że to ty ;p. Łatwo rozpoznać po tym samym stylu pisania:baby:.
Myślałem, że jesteś spoko...W tibii lizałeś dupe a na forum kozaczysz żal
@Gorti
Widać, że to ty ;p. Łatwo rozpoznać po tym samym stylu pisania:baby:.
Myślałem, że jesteś spoko...W tibii lizałeś dupe a na forum kozaczysz żal
oO
nagle cos wszystko sie spierdolilo z ta silvera
polak pierdoli sciemy na polaka ... itp
ja lizalem dupe?
spytaj sie nettony seliara ambela albo kogos czy lizalem dupe ... jak uncle cos mial do mnie to nie pisalem " plx friend oneoeneone , ;@@@ " tylko go wyzywalem
no coz
wali mnie teraz to co myslicie
tyle ze nigdy nie wyzywalem Was ani nie lizalem dupy ...
@ci co mysla ze wyzywalem polakow
@mendolina :
zobacz ... po co miałbym Ciebie wyzywac ... czy kiedykolwiek sie pokłócilismy?
@asen
nie znam Cie nawet wiec po co mam wyzywac oO?
tak naprawde to nie ja pisalem ...
a style pisania ehh ...
jak byscie mnie znali byscie wiedzieli ze codziennie inaczej pisze ^.-
mialem tego nie mowic ale ok ...
a co do veronicy ...
przyznaje to moj char , ale przyznalem sie z tego chara do napisania na forum zeby ocalic komus dupe >.>
no ale nvm
21:59 You advanced from Level 87 to Level 88.
:cup:
cieszy mnie jedynie to ... ze tam spokojnie mozna expic , a nie ze trzeba lizac dupe zeby cos osiagnac ... dlatego nie mialem 60 + lvla ; S
nigdy tu nie wroce
pzdr old friends :)
Kacperka
08-09-2007, 23:54
Czemu gorti odchodzisz?:P Szkoda troszq:/
co do bb.. bylo pytanmie up czy to Blood Bringers...
Tak to chodzi o BlooD Bringers i to nie byli tylko jacystam naabki z shaning force bo ja tez uwazam ze byli gorsi od ftp;/ wtedy byly najgorsze czasy jak dla mnei..
Czemu gorti odchodzisz?:P Szkoda troszq:/
co do bb.. bylo pytanmie up czy to Blood Bringers...
Tak to chodzi o BlooD Bringers i to nie byli tylko jacystam naabki z shaning force bo ja tez uwazam ze byli gorsi od ftp;/ wtedy byly najgorsze czasy jak dla mnei..
Bywa...
Rozumiem brazoli którzy bija polaków itp itd.
Ale sam widzisz up co sie dzieje
Se ubzdurali że niby wyzywałem ich...
22:54 Reynken [137]: nobody touch u here , welcome to premia
Szukałem takiego serva...
No więc gogogo 150 :D
@Kacper
Jak by Ci sie silvera znudzila ( nie zdziwię się ) , zapraszam na premie ;)
Mendolina
09-09-2007, 00:33
Dobra ja tam się nie chce kłócić..sprawa zakończona.
Dobra ja tam się nie chce kłócić..sprawa zakończona.
Ja też nie , nic do Ciebie nie mam/nie miałem...
Peace :D
@edit
23:49 CM Grimrath on Premia [2]: Don't do what i did in trade channel , was just an accident : / its not a chat channel
Gm ciągle online - 0 botterow
Hail x D
Shinhoshu
09-09-2007, 01:28
Co do BB, to było polączenie shaining force z ftp.
Co do BB, to było polączenie shaining force z ftp.
No co ty... Był war kiedyś Blood Bringers (Czyli Aikau, Oxy, Xisde itd) vs druga gildia ale nie pamiętam nazwy (Plagen, Art, Sokkz, Arpas itd). Według mnie to z FTP nie da się do gadać, w BB był Aikau, z którym zawsze można było porozmawiać.
Gorti, a ty czemu polazłeś na Premie? Według mnie lipa serv, bo każdy ma PACC...
Za około 17~dni podobno będziecie mieć na silverze niezła niespodziankę...
Mam nadzieję ze polacy typu Asen , Vake i Inni z ftpa pomogą xxx w wojnie.
Z tego co mi mówił neuro/art w ostatnim dniu wiele osób odejdzie z ftp , czyżby koniec ftp oO?
Zobaczymy...
Serv jest zajebisty , ale trzeba znać kilka osób +100...
Największą zaletą tego serva jest to że w top 50 są bardzo mili gracze...
A nie tak jak w ftp
Np :
x - hi
uncle olaf - no inslisz
Albo poprostu olewaja ...
Seth mówił że pewnego dnia FTP rozdzieli się na 2 części i bedzie walczyć, lecz nie wie dokładnie kiedy, poprostu zwyczajny bunt FTP Members.
Seth mówił że pewnego dnia FTP rozdzieli się na 2 części i bedzie walczyć, lecz nie wie dokładnie kiedy, poprostu zwyczajny bunt FTP Members.
Bez urazy ale akurat seth to gówno wie , art mówił ze kiedyś mu cos powiedzial a on sprzedal to ftp...
Nie rozpadnie sie , taki jest plan ze za kilkanascie dni , wieeeeele noob charów xxx wbije 100 lvl , cyber mega itp odejdzie z ftp i dojdzie do xxx
co do bb... zalezy o ktore bb wam chodzi :) o to 1. czy o to 2., bo to pierwsze bb ktore pamietam bylo naprawde spoko :D
Mendolina
09-09-2007, 14:58
Niech się tłuką, ja i tak teraz nie gram więc poczekam cierpliwie na przyszłe wydarzenia. Znając zycie Arpas wbije 200, pójdą go zaje*** albo przynajmniej próbować i się zacznie wtedy Itajai vs xxx i bahia team.
Banuta Done, po 7 godzinnej walce z dźwigniami...
AvelusAdi
10-09-2007, 09:53
@kots tam
to byla wojny vs FTP (a dokladnie SF+czesc z ftp VS FTP)
Blood Bringers nigdy nie byli spoko, ale jednak byli bardziej profesjonalni od FTP
(ahhh te hunty ;))
Juz wtedy mieli duzo do gadania,ale DotNE bylo w formie (zresta ID tez )
wiec sobie nie pokozaczyli...
Gdyby przyszli teraz to by czesc z was uciekla z silveri, czesc "nagle" sie skumplowala z FTP i FTPA a czesc po prostu dawala by sie zabijac lub placila...
Wiec cieszcie sie ze FTP sie nie rozpada za szybko :P
Shinhoshu
10-09-2007, 15:25
Jak BB było to sie lepiej grało niż teraz;p
AvelusAdi
10-09-2007, 17:05
@up
nie przeczytales...
Shinhoshu
10-09-2007, 20:39
...
Przeczytałem, tylko że wyraziłem swoje zdanie o BB, bo akurat grałem w tych czasach i wiem, że bb było lepsze od ftp i nie huncili za nic.;p (bynajmniej mnie)
AvelusAdi
10-09-2007, 21:15
Twoja opinia :)
Mnie hunicli (FTP tez mnie "niby" hunci) i jakos BB lepiej to szlo...
To tylko swiadczy o tym ze BB bylo bardziej pro ^^
Shinhoshu
10-09-2007, 21:23
Wiesz, może im coś zrobiłeś, mnie tam nigdy nie huncili chociaż w tamtych czasach każdy gadał "Hunted by BB" i każdy sie bał, postrach ale bb nie było takie straszne ;p
Shinhoshu
10-09-2007, 21:24
Wiesz, może im coś zrobiłeś, mnie tam nigdy nie huncili chociaż w tamtych czasach każdy gadał "Hunted by BB" i każdy sie bał, postrach ale bb nie było takie straszne ;p A za co cie huncili?
lol, 2 posty mi napisało
AvelusAdi
10-09-2007, 22:43
Oj zrobilem,zrobilem Oj zrobilem,zrobilem :P
ale Hunte by BB oznaczalo wziasc mfs/Uh do samej granicy CAP,a hunted by FTP oznacza pay armor (rll want this kina shit?) i najwyzej dzien spendzony w PZ
@edit
Za swoje :P
@vake
Nie wiem jak było za czasów BB, ale pamiętam Oxygenza i Aik~ jednak nie wiem jak było dokładnie z tymi huntami:P
A co do ftp...hmm Zerthy mnie "huncił", a na następny dzień nie wiedział kim jestem LOLZ
Mendolina
11-09-2007, 17:18
BB to byli sami sharerzy więc złapałeś hunta dzisiaj od 1 ownera, a jutro 2 nie wie kim jesteś ;].
Shinhoshu
11-09-2007, 19:10
@vake
Nie wiem jak było za czasów BB, ale pamiętam Oxygenza i Aik~ jednak nie wiem jak było dokładnie z tymi huntami:P
A co do ftp...hmm Zerthy mnie "huncił", a na następny dzień nie wiedział kim jestem LOLZ
Nie jestem vake ;p
Nigdy nim nie grałem moje wszystkie chary którymi grałem to:
Kira Arri, Girni, Amidamaru the druid, Amidarix, Darwiex, Sardas~ i to wszystko i obecnie retired a vake to mój kolega z rl, więc nie mówcie na mnie vake...
I chyba każdy pamieta Oxygenza i Aikau, chyba każdy polak z silvery oglądał ich filmiki na youtubie ;p
Za czasów bb jak ktoś wyżej napisał... Hunted oznaczało siedzenie w PZ aż się zapłaci. U FTP, to zależy od ownera... :)
AvelusAdi
11-09-2007, 20:24
Nie jestem vake ;p
Nigdy nim nie grałem moje wszystkie chary którymi grałem to:
Kira Arri, Girni, Amidamaru the druid, Amidarix, Darwiex, Sardas~ i to wszystko i obecnie retired a vake to mój kolega z rl, więc nie mówcie na mnie vake...
I chyba każdy pamieta Oxygenza i Aikau, chyba każdy polak z silvery oglądał ich filmiki na youtubie ;p
malo osob cie kojarzy bo wpadles robiac furore z pacc i potem odeszles ruwnie syzbko jak weszles ^^
a amidamaru to byl raczej znany ze zlej strony a i tak juz koooope lat temu :P
@shilien
a co oxy~ i aik~ to ty wtedy jeeszcze naabek byles wiec watpie ze ich pamietasz z "tej" strony
Mendolina
11-09-2007, 20:38
@poreda
W FTP też zależy, który owner, ale zazwyczaj wpada pare osób i cie biją..zwiewasz i jesteś hunted albo płacisz i jesteś free tymczasowo dopóki cie nie zacznie huncić next member. Ja nie zapłaciłem nigdy nikomu i nie mam zamiaru płacić, jak Viollator pisał "armor" to go totalnie olałem, bo nawet jakbym mu zapłacił coś to by pisał "more" albo ubił myśląc, że coś spadnie. Ale miałem szczęście i nic nie spadło..;).
Aikau, Duff, Oxy nie byli tacy tępi i uparci, zawsze dało się z nimi pogadać, a teraz powiedzmy Uncle, Arpas piszą tylko "u hunted, no speak inglisz to me" etc.
AvelusAdi
11-09-2007, 20:47
nie placic-wydaje sie jedyne rozwiazanie, ale ile jest osob kture nie placa?
wiecej idzie w latwa mysl zasady " OMFG!!!11 MUJ EVUL MASTACH ED , MUSZE ZAPLACIC BO MNEI ZABIJA!!!1"
@up
Ty przez viola a ja przez Shivoxy,Toseba (ci dwaj to prawie jak kaczynscy xD) i Diabo...
bb... jak dla mnie to byly zlote czasy... wszystko bylo jakby... piekniejsze :) fajniej sie gralo, ludzie nie mysleli tylko o lvl-u a z oxym duffem i aikau zawsze sie dalo dogadac :D
Mendolina
11-09-2007, 21:57
Lerick~ opuścił FTP i doszedł do Play for Snow, moim zdaniem szykują się bany...oby
20:41 Shadow The Olimpo [84]: lerick left ftp because when he have other ban the character is delete
20:41 Shadow The Olimpo [84]: and the game master are banished guild p.a
20:41 Shadow The Olimpo [84]: neurozenho,and other ffu report
Rozumiem to tylko jako ostrożność Lericka, ale czy posypią się bany to mało prawdopodobne ale mam nadzieję.:)
Lol, niektórzy to są ostro p......jeszcze mnie straszy, za to, że go biłem for fun...heuuehe
20:59 Shaka'Frukt [70]: ;)
20:59 Solar mlody [61]: padasz
20:59 Shaka'Frukt [70]: k
20:59 Solar mlody [61]: -.-
21:05 Solar mlody [61]: nie wierze ci zajebalbys mnie gdybym na statek nie wlazl
21:07 Solar mlody [61]: jasne teraz mozesz se mowic ja mam plecy w ftp nikt mnie nie tyka a jak rusza to placi grubo
21:09 Solar mlody [61]: lol a kim ja jestem kazdy wie ze tym charem graja 2 osoby -.-
21:15 Solar mlody [61]: normalnie bym cie z lev przegonil ale teraz nie gram mam mature
21:24 Solar mlody [61]: ktos chce cie zabic ale to nikt ode mnie tylko ci mowie widze ze nie jednemu polakowipodpadle
O.o
Shinhoshu
12-09-2007, 00:28
Teraz po polakach nie można sie niczego spodziewać ;]
bb... jak dla mnie to byly zlote czasy... wszystko bylo jakby... piekniejsze :) fajniej sie gralo, ludzie nie mysleli tylko o lvl-u a z oxym duffem i aikau zawsze sie dalo dogadac :D
To fakt.
Witam all po długiej nieobecności. Znaczy się byłem i czytałem z uwagą wszystkie posty ale się nie wypowiadałem.
Myślę, że Daw~ ma rację. Z poprzednimi Panami Silvery dało się dogadać, obecni to "kupa" ownerów na różnych postaciach. Więc jak się dogadać z jakimś charem skoro on ma 3-4 graczy? Jedno mnie dziwi, że tak długo pozostają bezkarni, że GM nie reagują na ewidentne przekręty z ich strony (PA, sharing). Już wiele razy na forum tibia.com było to poruszane, włącznie z ip, imionami graczy, nr kont itp. Jakoś "bogowie" Tibi zlewają narazie Silvere. Sam nie wiem dlaczego.
Gratuluję Asenowi (Esch~ to był młody gey, bo Asen to już zupełnie inny człowiek) i Carp~ za tak duże lvl. To naprawdę coś fajnego :)
Pozdrowienia dla all przyjaciół
Pozdrowienia dla all przyjaciół
Czyli dla mnie :D
Nie no joke, a tak poważnie to w sumie racja, mimo że Neuro się stara i ma kilku kolegów GM-ów, to jednak oni nie reagują.. Może dostali polecenie od pracowników CIP SOFT-u? ;> Możemy się tylko doyślać dlaczego..
Btw:
ame: Jeriax
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 100
World: Candia
Residence: Ankrahmun
House: Botham I d (Ankrahmun) is paid until Sep 16 2007
Guild membership: Ksiaze of the Szlachta Polska
Last login: Sep 13 2007, 09:25:46 CEST
Gratz? BIG KU**A JEGO MAĆ GRATZ! :D
Michael Rzotkiewka
13-09-2007, 23:17
@Poreda
Neuro sie stara? heuheuehue chyba nie czytales tego co napisal Shaka~ ... On gadal z Neuro i on (neuro) mu powiedzial ze PA jest dozwolone i oni moga zabijac ile chca i kogo chca bo to jest serv pvp wiec to jest w tibii dozwolone i JEDYNE co moze ich powstrzymac to ban za pk czy jakos tak on to napisal...
Btw ja retired :D moge stwierdzic ze tibia to nuda :P tylko ten exp i exp.. eee w tym czasie mozna zrobic wiele pozyteczniejszych rzeczy w rl ;]
DruidPoloni
14-09-2007, 12:30
moze nic specjalnego ale wrzucic mozna;p
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30888
Mendolina
14-09-2007, 15:34
Taka prawda, Divine, Kilalla etc. się starają m.in. zakładają tematy a Neuro ma wszystko w dup** i tylko nabija posty na tibia.com.
@Rzot
Tak samo ja ;]
no i ja :D postanowilem sobie zrobic mala przerwe :)
Shinhoshu
14-09-2007, 20:33
Taka prawda, Divine, Kilalla etc. się starają m.in. zakładają tematy a Neuro ma wszystko w dup** i tylko nabija posty na tibia.com.
@Rzot
Tak samo ja ;]
A co go to obchodzi jak i tak pewnie gra na innym servie ;p
Kacperka
14-09-2007, 21:00
@Michael Rzotkiewka & Mendolina & Dawergo Sewery
Tak samo ja... lol xD
@Poreda
Neuro sie stara? heuheuehue chyba nie czytales tego co napisal Shaka~ ... On gadal z Neuro i on (neuro) mu powiedzial ze PA jest dozwolone i oni moga zabijac ile chca i kogo chca bo to jest serv pvp wiec to jest w tibii dozwolone i JEDYNE co moze ich powstrzymac to ban za pk czy jakos tak on to napisal...
Btw ja retired :D moge stwierdzic ze tibia to nuda :P tylko ten exp i exp.. eee w tym czasie mozna zrobic wiele pozyteczniejszych rzeczy w rl ;]
PA nie jest dozwolone. Nie wiem skąd masz tanie wiadomości. Cala gildia Eternal Oblivion dostala bana za PA (juz sie skonczyl). Proponuje sledzic niusy :)
Pozdrawiam
Mendolina
14-09-2007, 23:11
Wiemy o tym, że dostali bany ale sam pamiętam słowa Neuro, że nic GM na Silverze nie może zrobić bo to serv pvp. FTP podobno dostało ostrzeżenie ale zobaczymy jak to się dalej potoczy...
Neuro albo się nie zna albo nie wiem o co mu chodzi ;s.
Na dziwnym serverze jakim jest Silvera ganiają was... A na innym mniej dziwnym serverze jakim jest Iridia, ja ganiam innych:
http://i20.photobucket.com/albums/b240/parada1990/Emeryt.jpg
I taka oto truskaweczka mi ku**a mać wyskoczyła :/
Michael Rzotkiewka
14-09-2007, 23:51
@Lenidas
Przeczytaj jeszcze raz mojego posta.. to nie JA napisalem ze PA jest dozwolone, tylko NEURO napisal ze PA jest dozwolone bo to serv pvp.. nastepnym razem bede bral cytaty w cudzyslowia...
Wkońcu... :)
http://i20.photobucket.com/albums/b240/parada1990/Emeryt0011.jpg
Kacperka
15-09-2007, 16:19
Wkońcu... :)
http://i20.photobucket.com/albums/b240/parada1990/Emeryt0011.jpg
xD gz
mialem kiedys noob chara na Iridii xD
Dużo osób miało... :P
Arek'Saian, Dawergo'Saian itd.. xD
PA nie jest dozwolone. Nie wiem skąd masz tanie wiadomości. Cala gildia Eternal Oblivion dostala bana za PA (juz sie skonczyl). Proponuje sledzic niusy :)
Pozdrawiam
Podejde do ciebie i powiem "pay armor or die" dasz mi bana? Za co? Albo po wojnach, jak sie ludzie wyplacaja po 1kk albo wiecej, to tez PA? PA jest dozwolone na PvP i PvP-enfo tyle, ze do pewnego stopnia, jesli wchodza juz grozby realne, to dopiero mozna reagowac, bo to nie jest dozwolone.
Mendolina
16-09-2007, 12:31
@up
Nie koniecznie..jeśli będą huncić bez przerwy bez powodów wkońcu FTP dostanie bana. Coraz częściej GM zaczął się pojawiać na Silverze.
DruidPoloni
16-09-2007, 14:26
Lord Molek:
Sep 16 2007, 10:59:38 CEST Killed at Level 77 by Druid Poloni
and by Shadow'Raa
hehehe
Mendolina
16-09-2007, 15:37
@up
...
btw
Xeosnar
Sep 15 2007, 17:21:36 CEST Killed at Level 179 by a fire elemental of Renato Blade
:D
DruidPoloni
16-09-2007, 19:27
o co ci kurwa mendolina znowu chodzi? zaatakowal mi kumpla to padl...wiec nie pierdol bo nawet skula nie mialem frajerze.I huj mnie to obchodzi ze to polak.Ja wiem ze myslisz ze jestes super fajny i pro ale wszyscy na ciebie najezdzaja i sraja.
Mendolina
16-09-2007, 19:44
@up
Miał może powód, zresztą gildia Death do pk jest, widać po samych members, którzy są hunted więc pkują..przykład? Shade'Raa z rsem chodzi(albo Shadow) i jeszcze:
18:22 Pan Doskonaly [58]: pekuje z nimi
Żebyś ty się sam nie obsrał bo potrafisz tylko lizać dupe, niektórzy mi kopiowali z ftpa jak lizałeś a i tak zaraz cie wyj****.
Michalakmee
16-09-2007, 19:48
@DruidPoloni
Po co ubijacie polaków?Bo wy tu nie gracie?Lepiej zacznijcie ubijać br.Widze że powstała nowa gildia która będzie tępić tych co sobie spokojnie grają i nikomu nic nie robią.Jeśli już macie niszczyć swoje postacie to ubijajcie br albo chcoiaz próbujcie.
Ps.
Ostatnio przed ss jeden debil z waszej gilldi Shade'Raa czy jak mu tam próbował mnie ubić lol -.- zresztą sam to widziałeś.
DruidPoloni
16-09-2007, 20:05
Dobra mendolina jestes dla mnie pala jebana ktora wyciela sobie z zycia wakacje po to zeby lvl wbic..I nie pierdol mi zze malo grales albo cos w tym stylu bo jest taka strona jak pskonejott.com i naprawde tam wszystko pisze...
P.S. lizalem dupe ?dawaj mi przyklady
@up
Nie koniecznie..jeśli będą huncić bez przerwy bez powodów wkońcu FTP dostanie bana. Coraz częściej GM zaczął się pojawiać na Silverze.
Huncenie bez powodu? To jest server pvp wiec moge ciebie bic kiedy chce i jak chce ; o
PvP jest dozwolone -.-
Mendolina
16-09-2007, 21:21
@Kasztan
Do pewnego stopnia;)
@DruidPoloni
Żal,zabija pl i jeszcze sie tym szczyci... Hail super pro pl co mysla ze sa najlepsi a jak ich ktos deda to odrazu sie pluja za co i takie tam i placza...
DruidPoloni
17-09-2007, 00:15
No ba szczyce sie tym:* hhuahauahdsa :D huj ci do tego czy leje pl czy br moja sprawa...
ps.jak shorty i circa zabijali pl m.in ciebie to nic nie pierdoliliscie
@up
...
btw
Xeosnar
Sep 15 2007, 17:21:36 CEST Killed at Level 179 by a fire elemental of Renato Blade
:D
XD
Najlepsze to było to że Renato był najebany po paru browarach w rl ...
Gadalismy na ventrilo i coś tam mówił że idzie na edron , zauwazył xeosnara przed domkiem , no i poszło combo , chwile potem wpada z 10 ftp naabz0rów i ded :D
Ale takie brechty były...
Jednym słowem , Gz :cup:
@Edit
Wczoraj miał zacząć sie war , ale kilku członków ftp wydygało ..............................
Podobno Crox sano miał płacić 400 k , 2 dni temu chciał mnie ubić za nic , napisałem do paru osób z ftp , i już se nie pogra.... ( Podobno ^^ )
@All
Jak ja się cieszę że juz nie ram na silverze jak sie wszystko uspokoi <w co wątpię> to moze wrócę a jak nie to bede nadal grac na candii
PeAcE ludziska xDD
XD
Najlepsze to było to że Renato był najebany po paru browarach w rl ...
Gadalismy na ventrilo i coś tam mówił że idzie na edron , zauwazył xeosnara przed domkiem , no i poszło combo , chwile potem wpada z 10 ftp naabz0rów i ded :D
Ale takie brechty były...
Jednym słowem , Gz :cup:
@Edit
Wczoraj miał zacząć sie war , ale kilku członków ftp wydygało ..............................
Podobno Crox sano miał płacić 400 k , 2 dni temu chciał mnie ubić za nic , napisałem do paru osób z ftp , i już se nie pogra.... ( Podobno ^^ )
Dostales juz orgazm ?
Ehhh... Ta Silvera jest tak strasznie poje*ana że nie chce mi się gadać. Każdy narzeka, ooo on ubił polaka, hunted. A tak naprawde założe się że każdy z was bił kiedyś jakiegoś Polaka, i pamiętajcie nie liczy sie level tylko umiejętność gry i charakter ;)
Luki_Asen
17-09-2007, 15:28
ovvener
H*J Prawda
crox cie chcial huncic za klamstwa
Nvm...
Sram na tego serva i nie pisze już tu
@Noob char
Cya dzieciaku
@All retired
Weźcie sie lepiej za nauke a nie biadolicie na forum że was coś boli xD
jak jesteście takie hojraki to popiszcie sie w nauce a nie w tibi oderwijcie sie od tego świata i popatrzcie lepiej na oceny xP
BYE BYE AND peace
@All retired
Weźcie sie lepiej za nauke a nie biadolicie na forum że was coś boli xD
jak jesteście takie hojraki to popiszcie sie w nauce a nie w tibi oderwijcie sie od tego świata i popatrzcie lepiej na oceny xP
BYE BYE AND peace
Nienawidze kujonów.
Nienawidze kujonów.
Co nie oznacza, ze nie mozna sie uczyc, ja mysle o czyms wiecej niz kopaniu lapata, badz bieganiu z kijem na meczach : >
Kacperka
19-09-2007, 08:29
@Druid Poloni (Czy jakos tak xD)
Nice stronka ;)
@all
lol ale to jest przesada ile dziennie mozna siedziec przy tibii.. rozumiem ze booterzy moga miec po 20h dziennie.. ale ludzie ktorzy nie uzywaja bootow tez siedza po 6/7 czasem 4 czaem 15 godzin dziennie o.O xD
masakra to jest jak dla mnie... :D tak se mysle ze jesli to sie nazywa granie w tibie to ja sie do tego poprostu nie nadaje xD Ja wole zyc w rl niz w tibii xD PzDR
Co nie oznacza, ze nie mozna sie uczyc, ja mysle o czyms wiecej niz kopaniu lapata, badz bieganiu z kijem na meczach : >
Nie mnie to mów, bo mi jak narazie idzie dobrze MIMO IŻ nie jestem kujonem.
Nie mnie to mów, bo mi jak narazie idzie dobrze MIMO IŻ nie jestem kujonem.
To nie bylo tylko kierowane do ciebie.
btw.
kim dla ciebie jest kujon? Ten kto ma srednia 5.00 czy ten kto siedzi pol dnia nad ksiazkamii?
To nie bylo tylko kierowane do ciebie.
btw.
kim dla ciebie jest kujon? Ten kto ma srednia 5.00 czy ten kto siedzi pol dnia nad ksiazkamii?
Ten co nie ma życia, tylko książki, książki i encyklopedie.
AvelusAdi
20-09-2007, 15:42
a kimze jestes zeby oceniac cudze zycia?
A raczej ich brak?
Sam jescze w pelni "wszystkiego" nie sprubowales i kierujesz sie prymitywnymi stereotypami, miedzyinnymi nazywanie innych " kujonami " tylko dlatego ze zwracaja uwage (uzausadniona uwage) na ich oceny...
a kimze jestes zeby oceniac cudze zycia?
A raczej ich brak?
Sam jescze w pelni "wszystkiego" nie sprubowales i kierujesz sie prymitywnymi stereotypami, miedzyinnymi nazywanie innych " kujonami " tylko dlatego ze zwracaja uwage (uzausadniona uwage) na ich oceny...
Naucz się czytać... I pisać w sumie też :)
AvelusAdi
20-09-2007, 17:09
Jakies bledy oprucz gramatycznych?
Apropo Nauki
Zrozum gleboki przekaz tego posta potem zaczynaj poruszac temat uczenia sie...
Zajebundo
21-09-2007, 01:20
lol
buhahha
aushaushaushahahaha
ale macie problemy... Ja jakoś zawsze umiałem pogodzić rl życie z tibia i skzoła teraz jakoś godze tibie z praca / studiami / rl live i jakos nie widze problemu tym ze gram zaluzmy po 5 godzin a nawet wiecej jak mi czas na to pozwala i wcale nie tibia jest moim jedynym zyciem ale czescia rl zycia tak jak praca szkola czy panienki
AvelusAdi
21-09-2007, 15:53
nie zadobrze widocznie godziles tibie ze szkola....
Ja sie uczepilem slowa "kujon" a nie stosunku rl-tibia-studia-praca
Mendolina
21-09-2007, 16:04
Yo all, wreszcie komp naprawiony :), ale nic to nie zmienia :p. W sumie nie wiem czy będę grał w przyszłości bo coraz mniej czasu jest na to. Zbyt dużo nauki :/, czas się wziąść za prawko :D.
btw jak ktoś idzie na PoI to niech nagra jakiś filmik
Pzdr
Ehh Silvera sie popsula:/
Przynajmniej ja sie nie moge zalogowac tzn. wywala i od rana nie moge zlogowac:/
Wie ktos moze co sie dzieje?
Michalakmee
22-09-2007, 23:23
jakies 1,5h na pohu xD
http://img208.imageshack.us/img208/3828/uo0025zc3.jpg
Wystartowali:)
Poszli na POI questa:)
Ciekawe czy im sie uda...będą pierwszą ekipą z Silvery jak sie uda:)
Zobaczymy...
Zajebundo
23-09-2007, 20:56
nie uda im sie ja jestem od 30 minut zalogowany i 5 mass kickow... zal...
szkoda mi PL co tam poszli z niimi a reszta mogla by popadać za to ze wyje...bali takie ceny :D
UHAUHAUHAHUAHU CO BANIA HAHAHA!!
Gdy wszyscy byli na 1 kratce (za tp) kicneło ich i gdy logowali spowrotem teleportowało ich do temple huauhauhahu!!
A tak btw, GM zalogował się i ostrzegł żeby nie huncić w niebezpiecznych miejscach bo są kicki, a tu POI...
niestety zrobili poi ;/ jakim cudem?!
niestety zrobili poi ;/ jakim cudem?!
A ktoś z PL zrobił?
Mendolina
24-09-2007, 16:34
@up
Podobno Carpa, nie wiem jak Ambel.
Zajebundo
24-09-2007, 17:35
A jednak im się udało... no no no a nie wierzyłem w nich...
A przecież wiara czyni CUDA... HeHe GZ Carp i Ambel jesteście first pl z POI... :)
Michalakmee
28-09-2007, 21:27
SELL DSM/ROYAL HELMET/DEMON SHIELD/CROWN LEGS/GIANT SWORD !!!!!!!
Chce ktoś coś kupić ??? :evul:
@Rzotek
Mam sprawę do Ciebie.
Napisz mi pw z nr gg , odezwę się B)
AHAHAhAHaHa
Expiłem sobie właśnie w tombie i co widzę????
18:03 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Druid da First. He was killed by a slime.
Spadłem z krzesła:D
AvelusAdi
09-10-2007, 19:51
Dopisz jescze Zal.br czy jak tam lubisz....
zdarza sie :P
Kacperka
15-10-2007, 08:40
Dopisz jescze Zal.br czy jak tam lubisz....
zdarza sie :P
eee raczej nie zdarza sie ludzią tylko botą ;D
AHAHAhAHaHa
Expiłem sobie właśnie w tombie i co widzę????
18:03 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Druid da First. He was killed by a slime.
Spadłem z krzesła:D
AOL? :> <10 znakuf>
O boshe...nie chodzi mi o itemy!! O samo 100+ killed by a slime...
Luki_Asen
18-10-2007, 17:44
http://img518.imageshack.us/img518/4762/uo0422od9.png
ale lajt padl :)
Shinhoshu
18-10-2007, 17:50
O boshe...nie chodzi mi o itemy!! O samo 100+ killed by a slime...
Nie tylko polacy maja kicki... ;o
gz asen xD
Name: Destroyer of Fury
Level: 83
World: Silvera
Character Deaths
Oct 20 2007, 11:46:55 CEST Killed at Level 84 by Keunecke
... ;(
Nie odchodź tylko...
A jak masz zamiar usunąć chara to nie rób tego.
Wojna będzie prędzej czy później ; C
Mendolina
20-10-2007, 13:10
Zobaczymy jak wejdzie Uncle...
Michalakmee
20-10-2007, 16:08
No więc przez tego deda odechciało mi się już całkiem grać w tibie już brak mi nerwów do tej gry dlatego z nią kończe, byłem zbyt pewny siebie i myślałem że nic mi nie grozi ale myliłem się... Być może jak powstaną nowe servy to zacznę trochę grać lub zacznę grać dopiero w wakacje a może wogóle.Chciałem podziękować wszystkim za gre i moim wrogom i przyjaciołom będe tu czasem zaglądał a może nie długo wrócę 8o.
Pozdro all :(
po 1 dedzie? to co ja bym mial...
a po 2 jak ty padles? na afku?
Michalakmee
20-10-2007, 16:38
Wczoraj mialem kicka na zolwiach a dzisiaj zajebal mnie keunecke,dukzenho,shivoxy i wolfgang united bo wlaczylem skulla na jakims 35 lvlu mam kicka z ftpa i hunta jak zaloguje sie uncle to pewnie beda mieli przeje**ne ale ja i tak nie gram 200k w dwa dni stracilem...
Michael Rzotkiewka
20-10-2007, 17:01
Wczoraj mialem kicka na zolwiach a dzisiaj zajebal mnie keunecke,dukzenho,shivoxy i wolfgang united bo wlaczylem skulla na jakims 35 lvlu mam kicka z ftpa i hunta jak zaloguje sie uncle to pewnie beda mieli przeje**ne ale ja i tak nie gram 200k w dwa dni stracilem...
ja kiedys stracilem ~700k i 2,2kk expa w godzine.. to tylko gra. never give up! :<
Mendolina
20-10-2007, 18:04
Zwalona sprawa ;/, asen, vake nie grają i teraz destro -.-.
Ja postanowiłem wrócić do gry ale nie mam na pacca ;p.
Michalakmee
20-10-2007, 18:45
Ma ktoś pożyczyć na jakiś czas nie potrzebnego sorca lub druida 27 lvl bo może se zrobię palka i przydałby się do stawiania monków na mc :evul:.Jak coś piszcie na forum albo msg do mnie w grze.
DruidPoloni
20-10-2007, 20:28
Name: Destroyer of Fury
Level: 83
World: Silvera
Character Deaths
Oct 20 2007, 11:46:55 CEST Killed at Level 84 by Keunecke
... ;(
Nie odchodź tylko...
A jak masz zamiar usunąć chara to nie rób tego.
Wojna będzie prędzej czy później ; C
Ci niektorzy members ftp to jedna wielka zenada...
doskonaly11
20-10-2007, 20:44
Destroyer of Fury:
"17:04 You see a dead human (Vol:10). You recognize Kors Fighter. He was killed by Mago Laren.
Tak będzie z każdym kto mi podpadnie haha xD."
Tak ,tak rozumiem ,kozaczysz,chciales mnie ubic z ftp a , a sam od nich padles
Przepraszam że to mówie, nic JUŻ do ciebie nie mam ale tak to jest jak się liże dupe Brazolom... Oni sprzedadzą chara i całe lizadnie idzie na marne.
Michalakmee
20-10-2007, 21:13
Ja nie nazwałbym tego lizaniem dupy tylko zawieraniem znajomości :p ,uncle sie jeszcze nie wlogował więc nic jeszcze nie załatwione.
I proszę żeby mi ktoś pożyczył tego sorca lub druta bo chcę se poskillować a nie ma mi kto monka postawić :(
Mendolina
20-10-2007, 22:02
@poreda
Destro nie lizał nigdy dupy dla br, wkońcu 2x płacił, ale Crovax to naprawdę jego kumpel. Zobaczymy jak wejdzie i co na to powie..
doskonaly11
20-10-2007, 22:16
Ja placilem okolo 250k , mam dalej hunta i zyje :P
Rekin Master
20-10-2007, 22:19
@Destro
nie przejmuj sie, odrobisz
co do deada na zolwiach, to mamy cos wspolnego:
Oct 19 2007, 22:16:59 CEST Died at Level 73 by a blood crab
mass kick polowy serva ;/ jebane cipy :( nie chce mi sie odrabiac
Michalakmee
20-10-2007, 22:41
@Rekin
Narazie nie odrobie, czekam caly czas na Crovaxa, nie mam kasy na blessy. Exp to nic, ale mówie nie mam z czym isc expic. Zreszta z ftpa tez mnie wywalili.
Tak wogole to gdzie grasz?:p
Shinhoshu
20-10-2007, 22:59
Może oni cie zabili dlatego że uważają ze kozaczysz? xD
Michalakmee
20-10-2007, 23:11
@up
Kozaczyłem? Jak cos to pomagam aby dla ftpa, a to bylo raczej tak ze oni sie czaili na mnie wczesniej, bo jak zaatakowalem bota to zaraz od razu keunecke wpadl i ekipa i nie mozliwe zeby tak szybko im napisal a oni od razu na lagunie. Albo specjalnie podpuscili ten 35 lvl moze na mc, zeby miec powod do ubicia mnie, ze mialem skulla.
N/c...
Zajebundo
20-10-2007, 23:15
LoL żeby na pacc czekac w kolejce na zalogowanie... tego jeszcze nie bylo ehm... ;/
LoL żeby na pacc czekac w kolejce na zalogowanie... tego jeszcze nie bylo ehm... ;/
rotfl?
czemu ja na Harmoni z paccem nie mam kolejki jak jest 1k ludu+ online : D?
Mendolina
21-10-2007, 11:11
@up
Cytowane z hunted.pl
"W nocy 20/21.10 gracze z Premium Account doznali szoku. Mimo posiadania Pacc, zostali “zmuszeni” do stania w kolejce oczekujących, aby móc zalogować się na serwery gry Tibia."
rotfl?
czemu ja na Harmoni z paccem nie mam kolejki jak jest 1k ludu+ online : D?
Bo Harmonia to Harmonia a Silverta to Silvera :)
@Destro
Faktem jest że ciężko kozaczyłeś zbierając wrogów, i wkoncu się to odezwało. A brazolom nie moża ufac :~
Zajebundo
21-10-2007, 14:13
nikomu niemożna ufać ...
dzisiaj wybory... i na kogo głosować ??
na: qrwy złodziei czy rasistów? tak źle tak niedobrze ;/ :P
@up
Cytowane z hunted.pl
"W nocy 20/21.10 gracze z Premium Account doznali szoku. Mimo posiadania Pacc, zostali “zmuszeni” do stania w kolejce oczekujących, aby móc zalogować się na serwery gry Tibia."
:confused::confused:
Mendolina
21-10-2007, 14:32
Ja jestem za PO ;d, szkoda, że mi brakuje pare miechów do 18 ;(.
doskonaly11
23-10-2007, 20:48
Wiekszosc polakow jest huncona, wiec moze ktos zrobi kiedys jakas gildie, nie zaszkodzi sprubowac, nie ma nic do stracenia.
pozdro
DruidPoloni
23-10-2007, 20:53
Wiekszosc polakow jest huncona, wiec moze ktos zrobi kiedys jakas gildie, nie zaszkodzi sprubowac, nie ma nic do stracenia.
pozdro
wiekszosc?;o nie wydaje mi sie ;d
Kacperka
23-10-2007, 21:23
Eee no wlasnie :> nie przesadzajmy... Nie jest jeszcze az tak bardzo zle na silverze.. pomyslcie co by bylo jakby to PL rzadzili na tym servie.. :S z Brami czasem da sie dogadac.. ja tam w sumie nnie gram juz dlugo wiec nie wiem jak jest ale wiem ze duzo PL moze ostatnio normalnie expic... (wchodze czasem na tibie zeby pogadac z kumplami:)) Normalnie juz pelno 70+ Polakow jest.. :) troche jakby sie Brazolki zajely swoimi lvlami,sharowaniem,bootowaniem... humm moze szykuja sie na jakas wojne.. kto wie.. albo moze o 1 miejsce z lvlem na silverze chca powalczyc... ;)
doskonaly11
23-10-2007, 21:29
Poczekamy zobaczymy;p do kazdego sie doczepia, destro byl w gildi i co i tak go ubili, a ja place i place i hunt;p teraz zonwu elextric sie doczepil.
Kacperka
23-10-2007, 21:41
Poczekamy zobaczymy;p do kazdego sie doczepia, destro byl w gildi i co i tak go ubili, a ja place i place i hunt;p teraz zonwu elextric sie doczepil.
ehhh... ;/ nie wiem juz o co w tym chodzi ale moim zdaniem to najepiej wogole nie dochodzic do zadnych guildii, z nikim nie gadac, nikomu nie wchodzic w droge, byc jakby takim gosciem o ktorym nikt nigdy nei slyszal nikt nigdy nie widzial nie robic wokol siebie zamieszania to moze to jest najlepsza droga do bycia neutral.. takie jest moje zdanie... Pzdr:)
doskonaly11
23-10-2007, 22:31
Robilem juz tak;/, jak zaczynalem grac z nimkim nie gadalem,nie mialem zadnej gildi ,wrogow i mialem z 40lvl kupywalem manaski i wlecial elextric i zaczol mnie lac (..)zaplcilem 50k i od tego sie zaczelo ;/ i pozniej zaczeli inni sie doczepiac o nic
doskonaly11
23-10-2007, 22:35
nie chce tu sie za bardzo zalic;p tylko pisze jak jest, wiedza to takze Ci co sa w takiej samej sytuacji.
pozdro
Kacperka
23-10-2007, 22:53
ehh.. ;S nom wiem o co chodzi :( ... to chujowe troche jest.. chociaz moim zdaniem nie powinienes mu placic tych 50k tak od poczatku ;/moze dlatego pomyslal ze ty tak latwo placisz ze oplaca sie zedrzec z ciebie jeszcze raz bo na bank zaplacisz... Wiesz.. jak br zobaczy ze ci bardzo zalezy na tibii to bedzie zdzieral z ciebie az do czasu gdy skonczysz z tibia.. ja kilka payementow w tibii nie zaplacilem.. placilem tylko raz(po wojnie,mieli powod zeby mnie huncic to zaplacilem...) i ci poprzedni o mnie poprostu zapominali.. poprostu widzieli ze nie zaplace to dali se spokoj.. wystarczy sie nie logowac przez jakis czas itp.. oni te same texty pisza do kilku osob dziennie.. latwo zapomniec o kims jak on sie nie przypomina.. jak napiszesz no noob i'll never pay to you because u are fucking thief to juz cie nie zostawi.. a jak dasz poprostu loga i wejdziesz za tydzien to juz o tobie nie bedzie pamietal ;D (chyba) xD heh ale zem sie rozpisal.. dobra k,thx,bye
doskonaly11
23-10-2007, 23:00
hehe ;p oj dzisiaj go zjechalem od nooba, bo sie wkurzylem,expie i wpada hehe pogram chyba tak ja mowisz innym charem i uh porobie:)
pozdro
Kacperka
23-10-2007, 23:04
hehe ;p oj dzisiaj go zjechalem od nooba, bo sie wkurzylem,expie i wpada hehe pogram chyba tak ja mowisz innym charem i uh porobie:)
pozdro
xP on cie juz tyle czasu gnebi ze chyba juz o tobie nie zapomni xPP nom ale tak czy inaczej warto sprobowac :P albo nowego chara robic i grac "po cichu" hehe xD
PzDr
pozdro
Miałem tego nie mówić ale niech będzie ;C
No więc prawdopodobnie jak Gobrysl wbije 200 lvl to założy gildie kolegów vs reszta ftp
Oraz neurozenho gildie hunconych graczy 60-80 + lvli
Jedynym problemem jest to że Gobrysl ma ~50% rl w ftp ; C
Może będzie Itajai Team & Aliance vs Ftp?
We will see :)
Miałem tego nie mówić ale niech będzie ;C
No więc prawdopodobnie jak Gobrysl wbije 200 lvl to założy gildie kolegów vs reszta ftp
Oraz neurozenho gildie hunconych graczy 60-80 + lvli
Jedynym problemem jest to że Gobrysl ma ~50% rl w ftp ; C
Może będzie Itajai Team & Aliance vs Ftp?
We will see :)
FTP składa się prawie z samych Itajai... A zanim Gobrysl wbije 200 to zrobią nowe servy =P
doskonaly11
24-10-2007, 11:29
fajnie by bylo gdyby cos zrobili, poczekamy zobaczymy:)
Luki_Asen
24-10-2007, 16:13
eee dzis sie dowiedzialem czegos.
Nie rozumiem takich ludzi jak kacperka,seliar druid, gortizex...
wrzucaja br nooby i wogule a na otsie ich nicki:
Xeosnar,Astix,Sokkz Dow...:(
omg
Mendolina
24-10-2007, 16:16
Gobrysl szybko wbije 200 ;p, sharuje z Artem i z jakimś palkiem jeszcze.
eee dzis sie dowiedzialem czegos.
Nie rozumiem takich ludzi jak kacperka,seliar druid, gortizex...
wrzucaja br nooby i wogule a na otsie ich nicki:
Xeosnar,Astix,Sokkz Dow...:(
omg
Lmao
Tyle że ja tych nie zrobiłem xD?
A wogóle ... co ma do znaczenia nick ?
Mam br lubić tylko za ich nicki?
Ja tylko pomagałem Kacperce wbijać lvle na otsie
@btw
16 % ...:cup:
@Asen - Btw
Na 70 % nie dostałes hunta za Solara...
Art wytłumaczył mi all
Podobno od dawnego czasu w*****ałeś ich za te " kozaczenie " :p
( traktuj ten post nie jako obrazę oO )
@Up
36 palek :p
Ich cioteczny braciszek , podobno kozak w rl i do nikogo z tibi sie nie odzywa -.-
Luki_Asen
24-10-2007, 16:24
ee jescze mi nikt nawet hunted nie napisal?xd
Co do Doskonałego i Kacperki...
Ja miałem tak że Zerthy mnie osądził o to że włożyłem sobie do baga 16 sorcem 1k spear i 1k d-ham (żaden tibijczyk tyle nie uniesie ale co tam...). Wyjebał mi z UE (bo nie grałem to sie dałem:P) groził huntem 4ever i po 2 dniach nawet go nie widziałem..
A teraz co do paymentów...ja bym radził nie płacić...przecież Elextic ma kumpli i mówi do nich po br "ej **** (nick) płaci paymenty od razu wszyscy napiszmy żeby płacił i rox" a jak nie dajesz tak łatwo i za nic to już sie taki brazol trochę postresuje:P
Luki_Asen
24-10-2007, 16:30
Zapraszam na iridie xd
http://img98.imageshack.us/img98/4030/beztytuuja5.jpg
0 lag/kick w nocy online 200 osob to max w dzien do 500 ;)
edit:
hoho wpad na rl mam ;d
15:35 Marinezi [41]: niechce cie straszyc 15:35 Marinezi [41]: ale ja Cie znajde 15:35 Marinezi [41]: :D
15:36 Marinezi [41]: tak ci morde oijemy
15:36 Marinezi [41]: ze szkoda gadac
xDDD
@Asen
A da rade kamyczki etc. dla palla skołować?? widze że ty też pall ale musiałem zadać to pytanie :p:p:p
GajdziochxD
24-10-2007, 20:51
Co do Paymentów , zgadzam się z wypowiedzią Shiliena. Cwaniaki biją kase na innych...Kit im w pałe :}
Zajebundo
24-10-2007, 21:22
Ja od kad pamietam silvera kojazyla mi sie z br i ich hunted do all co im sie nie spodobali albo niebyli ich znajomymi... ( gram na tym servie 3 lata wiec troche czasu juz to trwa) huntow mialme sporo, ino za jeden placilem i to nie dal tego ze mialem hunta ino ze moj blood bro, go tez mial a jedyczna opcja zeby on nie mial to placic... jak narazie mam z nimi spokoj dzieki Jah...
@doskonaly
nie warto placic bo potem beda z ciebie zdzierac jak wczesniej juz ktos napisal.
Luki_Asen
24-10-2007, 21:46
Omo. Srry ale kamyki narazie nie xd. Ja juz nie bede raczej skiloowac:P, ale najpierw musze duzo kamieni girniemu zalatwic a potem vake xD.
Shinhoshu
24-10-2007, 22:01
Szczególnie Girniemu XD
Kacperka
24-10-2007, 22:25
@Ovvner
Eee jak to ty mi pomagales wbic lvl na ots? :P nei lec w ch*** na moja niekorzysc plx...
@Rest of world:D
Prawda jest taka ze ja zaczalem grac na tym otsie jak Sokkz Dow(Ovvner) mial juz 40 lvl i zaczalem z nim poprostu sharowac :> tak wiec to nie ja zrobilem te chary :>
@Asen
a idzie speary bo ja bym byl Newbie nie mam tam chara więc wiesz pewnie o co kaman :p:p
@Ovvner
Eee jak to ty mi pomagales wbic lvl na ots? :P nei lec w ch*** na moja niekorzysc plx...
@Rest of world:D
Prawda jest taka ze ja zaczalem grac na tym otsie jak Sokkz Dow(Ovvner) mial juz 40 lvl i zaczalem z nim poprostu sharowac :> tak wiec to nie ja zrobilem te chary :>
Ani ja ; >
Te chary były mojego rl , dotąd nie grałem na żadnych otsach itp.
A ten akurat zauważyłem u kolegi i spodobała mi sie mapka ale nvm
@btw
23:18 You advanced from Level 99 to Level 100.
Ssa wstawię potem...
No cóż , 100 lvl na premi , teraz czas się wziąść za 100 lvl na silverze :cup:
Michalakmee
25-10-2007, 17:43
Asen czy na Iridii jest dużo PA albo PK ??
Asen czy na Iridii jest dużo PA albo PK ??
PK dość dużo, PA 0. Hlv czują respekt do każdego.
@Poreda
No to każdy sobie lubi popekować xD bez 3 bp uh nie ma co wychodzić z dp :p
No to ładnie sie dzieje z tibią ... poczytajcie artykuł na hunted.pl
Btw
Character Information
Name: Cwalin
Profession: None
Level: 0
Wtf?8o
DruidPoloni
26-10-2007, 20:36
widze zas sie cos pierdoli,znowu pelno off serwerow
doskonaly11
01-11-2007, 10:36
Juz wszedzie glosno o Silverze, moze wreszcie powstanie jakas gildia . Bo jak narazie kazdy sie boi i tlumaczy sie tym ze nie ma sensu , nie ma szans itp.
Michalakmee
01-11-2007, 10:47
@doskonały
Lol, tyle siedzisz na forum, a nawet nie wiesz, że powstała polska gildia n/c.
doskonaly11
01-11-2007, 10:53
Tak wiem ale co ta gildia ma wniesc? , szukanie protekcji u ftp? jak widzisz pisalem o powstaniu innej gildi , ktora bedzie walczyc.
Rekin Master
01-11-2007, 11:01
Tak wiem ale co ta gildia ma wniesc? , szukanie protekcji u ftp? jak widzisz pisalem o powstaniu innej gildi , ktora bedzie walczyc.
moglibysmy walczyc, ale trzeba by bylo zebrac WSZYSTKICH polakow 50+ i WSZYSCY musieliby walczyc. wiekszosc brazoli ma zerowe pvp, wiec jakies szanse by byly...ale powodzenia w naklonieniu wszystkich do walki :)
Michalakmee
01-11-2007, 11:07
@up i 2x up
Nie będzie żadnej war z FTP -.-, a protekcja od FTP się przyda zawsze, przynajmniej będziemy mieli trochę spokoju i co najważniejsze możemy w grze wszyscy razem pogadac na gc.
Zazdrość bo nie jesteś zaproszony ? o,o
Celem gildi jest umilenie grania polakom na silverze , zżycie się i wogóle :p
Mam nadzieje że brazole zapoznają się z nasza gildią i będą nas szanować
Wd. mnie lepiej żeby był poprostu stały team , Kalor założył gildię w której liczyła się ilość a nie jakość , dlatego gildia złapała hunta ;S
doskonaly11
01-11-2007, 12:38
Nie bedzie wojny bo jestescie dupy ,wolicie sie podlizywac i prosic o protekcje a ftp traktuje was i tak jak smieci ,probujesz oszukac sam siebie ze tak nie jest , nawet na hunted.pl pisze jak br traktuja polakow , byles w ftp i co? padles ....
Zobaczycie za jakis czas ze sie do was doczepia.
Ovner czego mam zadroscic?
Shinhoshu
01-11-2007, 12:46
@up
A ty co wolisz wojne? Ty i tak masz tego swojego knighta 70~ to gówno nim zdziałasz, wojne byscie przegrali. I cala gildia hunted i po co? zastanów sie lepiej ftp nie jest do pokonania na takich lvlach jakie maja polaki...
doskonaly11
01-11-2007, 12:57
Nie ma rzeczy niemozliwych z takim podejsciem jak ty to napewno nic sie nie zdziala, a ty jaks masz lvl?ile grasz na tym swiecie?ja gram z 4-5 miechow i mam 70.Wiem ze wiekszosc to dupy jakich malo, podlizuja sie jak idzie zeby tylko troche pograc, i jak slysze takie pierdo... nie ma szans bo to bo tamto, tak tylko piepsza lby ktore lubia byc ponizane i traktowane jak gowno
doskonaly11
01-11-2007, 13:00
Chyba tylko na tym swiecie polacy to takie cykory, ktorzy psuja reputacje wiekszosci.
Shinhoshu
01-11-2007, 13:04
Teraz to nie gram juz gralem tu chyba rok temu 60 ms w 3~ miechy
jeszcze plagen mial najwiekszy lvl xD
i mam 100% ze jakbyscie mieli sie walic polacy vs ftp to by ftp wygralo ;P
doskonaly11
01-11-2007, 13:13
Bo sugerujesz sie ich hlvl, na moje byly by szanse ale co tu bede pisal jak to nie realne zeby polacy walczyli, to jest wrecz zalosne postepowanie, pewnie lepiej pasc pare razy placic co miecha ale pograc troche i prosic o pro haha oni pisza ze dadza pro, a za tydzien bedzie pa haha
gowno a nie szanse nie widziales wojen, nawet FFU mialo marne szanse, doszedlem do nich zajebalem manego zwialem im i tak padlem tuz po zaplaceniu 200k powojennego paymentu, a ty w ilu wojnach walczyles? pochwal sie jak padles na skillowaniu od mojego kumpla
@down
chlopcze sami polacy gowno zrobia ftp jest duzo wiecej niz nas, maja wieksze combo wiec sie szybciej skladamy kapujesz? tu nie chodzi o checi ale o realizm
doskonaly11
01-11-2007, 13:37
gowno to masz zamiast mozgu, ten pajac ubil mnie jak mi sie komp wylaczyl , a 2 gram tu 4 miechy i nie bralem tu udzialu w zadnej wojnie bo tu same nooby ktore sie boja , juz widze jak zescie walczyli z takim podejsciem jak teraz
Kacperka
01-11-2007, 15:03
gowno to masz zamiast mozgu, ten pajac ubil mnie jak mi sie komp wylaczyl , a 2 gram tu 4 miechy i nie bralem tu udzialu w zadnej wojnie bo tu same nooby ktore sie boja , juz widze jak zescie walczyli z takim podejsciem jak teraz
To widac ze grasz tu 4 miechy... :S
doskonaly11
01-11-2007, 15:05
I to wystarczajaco duzo zeby zobaczyc co tu sie dzieje,pl to cykory na tym swiecie jakich malo nie wszyscy oczywiscie.
DruidPoloni
01-11-2007, 15:14
Bo sugerujesz sie ich hlvl, na moje byly by szanse ale co tu bede pisal jak to nie realne zeby polacy walczyli, to jest wrecz zalosne postepowanie, pewnie lepiej pasc pare razy placic co miecha ale pograc troche i prosic o pro haha oni pisza ze dadza pro, a za tydzien bedzie pa haha
to moze twoje odczucia zeby placic co miesiac i padac ciagle...Niektorzy nie placa i sie jakos trzymia
Michalakmee
01-11-2007, 15:15
@doskonaly
Czy ty jesteś idiotą czy tylko udajesz? Pokaż siłe pl na silverze i podpowiedz jak mamy ubic Arpasa albo Ranso którzy mają 3k hp? Większośc pl to sami najci. Jakby było z 5-6 pl 130+ najci i z 10+ palków, sorców, drutów na 100+ to można robic war ale teraz nie ma się kompletnych szans. Samo FTPA by nas rozbiło..Troche za późno na wojny bo FTP za bardzo się wybiło z lvlami.
Proponuje dla wszystkich zignorowac doskonałego bo on nie ma pojęcia o wojnach i wogóle:baby:.
doskonaly11
01-11-2007, 15:21
stara se ignoruj cieciu, ty najwiecej lizesz dupe br prosi o pro i zaklada posty na tibia.com zeby all widzieli a i tak cie ubija byles w ftpa i co i tak padles bo jestes noobkiem, i br to wiedza i przez to padniesz znowu, tu potrafisz jechac na ftp a w tibi im dupe lizesz lol zero szacunku dla takiego frajerstwa.
juz nie odpisuje tu bo tu team noobow, powodzenia w lizaniu rowa ftp^^
@up
Twój język świadczy tylko i wyłącznie o twojej niedojrzałości psychicznej i fizycznej, proszę o ignorowanie tego użytkownika.
doskonaly11
01-11-2007, 15:30
aha jeszcze 1 jak ty masz taka taktyke w hunceniu jak te twoje zasady odnosnie gildi hahahaha to 10 lvl mozesz ubijac, jak po mnie na poh w 7 przyszliscie z ftpa zal,jaki trap hahaha
Michalakmee
01-11-2007, 15:43
@doskonaly
Z doświadczenia wiem, że przeważnie dzieci poniżej 15 roku życia wrzucają na rodziców innych osób. Wiele z tego wynika chocby to, że nie dostajesz zbyt wiele miłości od twoich starych ;p.
Ignore i już sobie nie pograsz tu ;].
doskonaly11
01-11-2007, 16:15
haha noobie skacz grac kogos kim nie jestes, ftp znowu cie ubije, mam z was beke na maksa heehe a drugie gram na innym swiecie bo tu stado baranow( sa wyjatki) straszysz mnie heehheh juz sie boje postrasz jeszcze tego co cie ubil hahahaha
aha na twoja matke nic nie jechalem... czytaj uwaznie co pisze
Michalakmee
01-11-2007, 16:32
@doskonaly
"stara se ignoruj cieciu, ty najwiecej lizesz dupe br prosi o pro i zaklada posty na tibia.com zeby all widzieli a i tak cie ubija byles w ftpa i co i tak padles bo jestes noobkiem, i br to wiedza i przez to padniesz znowu, tu potrafisz jechac na ftp a w tibi im dupe lizesz lol zero szacunku dla takiego frajerstwa.
juz nie odpisuje tu bo tu team noobow, powodzenia w lizaniu rowa ftp^^ "
Sam nie wiesz co piszesz?;o:baby:
"skacz grac " Naucz się pisac bo ośmieszasz Polaków i robisz z siebie analfabetę.
doskonaly11
01-11-2007, 16:40
lol noobie ile masz lat? nie rozumiesz chyba co to znaczy slowo ignoruj hahahahah chcesz pokazac ze jestes madry ale ci nie wychodzi hahahaha, pod jakim katem slowo ignoruj obraza twoja mame?nobku do szkoly a nie za tibie sie bierzesz XD
haha polonista sie znalazl, normalnie respekt hahaha
DruidPoloni
01-11-2007, 16:53
@doskonaly
widzisz destroyer padl,a ty placisz trzeciego albo czwartego paymenta bo jestes debilem i na kazde slowo "pay or hunted" wybierasz to 1.I daruj prosze sobie te komenty w stylu "a ty druid zamknij ryja..." bo to jest zalosne
doskonaly11
01-11-2007, 17:02
Kiedys placilem zeby pograc, ale zuwazylem jak tu jest i teraz pisze to co mysle nawet brazylom a nie tak jak wy duzo na forum szczekacie a ich o pro prosicie, czy to nie jest frajerstwo?
Michalakmee
01-11-2007, 17:13
@up
Przynajmniej sobie nie plujemy w twarz tak jak ty to robisz, a jak ktoś powie prawdę to już musisz mu nawrzucac od noobów. Najpierw odnieś się do jakiejś www i sprawdź znaczenie słowa noob.
doskonaly11
01-11-2007, 17:26
a jaka jest prawda? ze sie boicie walczyc ... juz nie pisze wiecej w tym temacie napisalem to co mialem do powiedzenia.
Michalakmee
01-11-2007, 17:34
@up
Omg, nawet jakbyśmy spróbowali to byśmy przegrali, a potem koniec Polaków na silverze -.-. Spórz dokładnie kto jest w FTP i w FTPA i porównaj szanse. Nawet jakbyśmy walczyli i by było oppen battle i powiedzmy Asen czy Carpa bo najwyższe lvle brali cały ciężar ataku na siebie to by się nie utrzymali. A my kim byśmy mogli walic combo sd, tym bardziej w 200 lvle, 189, 182 etc.
DruidPoloni
01-11-2007, 20:31
@pan
Ty patrzysz na to z innej perspektywy bo mówisz,że juz tu nie grasz i Tobie to wisi czy zhuntujesz sobie chara czy nie...A inni chcą jeszcze pograć na tym świecie i wiedzą o tym,że nie mają najmniejszej szansy wygrania.
doskonaly11
01-11-2007, 22:10
ok robcie jak chcecie ja was do nieczego nie zmuszam
Użytkownik E m e r s o n; -. mówi:
i died lol
i will stop bro
; @@
Użytkownik Gorti mówi:
;x
2 time ~;
Użytkownik Gorti mówi:
....
fucking kicks
żytkownik E m e r s o n; -. mówi:
kicks and no moneys lol
Użytkownik Gorti mówi:
;<
Użytkownik Gorti mówi:
Gr
fucking
Użytkownik Gorti mówi:
I will give u
nah bro
go go 100
when u get 100
Użytkownik Gorti mówi:
I will
i can back
Emerson - Gobrysl
Więc... mój best br friend i prot jest retired ;x
A liczyłem że wbije szybko 200 ;<
A kasy nie ma na exp bo nie robi pa jak ftp ;x
@Edit
03:31 Melda is on a lower level to the south.
Padnie skurwysyn niech tylko znajdę klucz...
Doskonały tylko pier....oli ze tu nie gra a kazdy wie ze dalej tu gra a tera tylko kozaczy a sam nic by nie zrobil... i jestes noob nawet jakby na ciebie przyszli w 10 po 20 lvl to bys padl... n/c
doskonaly11
02-11-2007, 18:11
zamknij ryj pajacu botowac tylko umiesz? i kto tu jest noobem , jaki bys mial lvl bez botowania 10? jakos po mnie bylo ftp wiele razy i tylko raz padlem burasie. juz nie odpsiuje wiecej bo tu nie gram
Na Galanie Sa Jaja Polacy VS Swe !
Nawet 8 lvl sie leja :)
Mendolina
02-11-2007, 21:17
@pan
Wyrażaj się troche ładniej, zadbam żebyś dostał bana na te konto na forum, bo śmiecisz nam temat.
btw wbij 100+ bez deada od br to pogadamy.
Kacperka
03-11-2007, 00:22
@pan
Wyrażaj się troche ładniej, zadbam żebyś dostał bana na te konto na forum, bo śmiecisz nam temat.
Mój char jeszcze nigdy nie zostal zabity przez BR B) Jeszcze 22 lvle i moze bedzie sukces xD moze to dlatego ze duzo razy bylem retired i o mnie za kazdym razem zapominali :> nawet mnie nikt nigdy tak szczegolnie nie bil.. tam pojedyncze nooby mnie bily ale ogolnie to ekipa po mnie nie wpadla jeszcze jakas wieksza o.0 :)
@doskonaly
mówiłeś do mnie o tym botowaniu?? to zebys sie tylko nie przeliczyl...
Rekin Master
03-11-2007, 11:09
@pan
nie wiem, może po prostu nie mogę sobie przypomnieć, ale br mnie chyba nigdy nie zabił(a był 79lvl)
SzychowyKrzys123
04-11-2007, 01:10
Narszecie moge pisac na forum :) B) :]
Jak zrobic avatar?:P
Od razu mówie ze to rozmowa 2 ludzi i moze byc trochu niepokolei.
13:18 Jusa of Silvera [53]: wyjdziesz na main twuj lvl pujdzie w dul
13:18 Dziki [4]: ASHUAHHAHHA
13:20 Dziki [4]: co ci zrobilem ze chcesz mnie pkowac??
13:20 Dziki [4]: xD
13:20 Jusa of Silvera [53]: mojemu kumplowi pyskujesz
13:20 Dziki [4]: ASHAHAHA
13:20 Dziki [4]: znaczy ktoremu?
13:23 Jusa of Silvera [53]: huj mnei to z kim zaczynam
13:23 Dziki [4]: nie ma to jak MC
13:23 Dziki [4]: noob
13:23 Jusa of Silvera [53]: hahah
13:24 Jusa of Silvera [53]: ja na mc
13:24 Jusa of Silvera [53]: to sprawdz ip
13:24 Jusa of Silvera [53]: noobie
13:24 Jusa of Silvera [53]: hahaha
13:24 Jusa of Silvera [53]: mas przesrnae na main
13:24 Dziki [4]: NARRA bo jak gadam z glupszymi od siebie to glupieje a na to nie moge sobie pozwolic
13:25 Jusa of Silvera [53]: tym charem nie wyjdziesz na mian
13:25 Dziki [4]: straszne
a tu drugi
13:21 Dziki [4]: tak -.-
13:21 Belix Evered [2]: no to na main
13:21 Belix Evered [2]: pudziesz w dol
13:21 Belix Evered [2]: ^^
13:22 Dziki [4]: zaaall
13:22 Belix Evered [2]: Oo widze ze z podkarpackiego jestes?
13:22 Belix Evered [2]: otsa?
13:22 Dziki [4]: stary nie wiesz z kim zaczymasz
13:22 Belix Evered [2]: no to powiec
13:22 Belix Evered [2]: skim^^
13:22 Dziki [4]: zobaczysz juz niedlugo
13:23 Belix Evered [2]: ta
13:23 Belix Evered [2]: boje sie
13:24 Belix Evered [3]: lolo mc?
13:24 Belix Evered [3]: my palo
13:24 Dziki [4]: NARRA bo jak gadam z glupszymi od siebie to glupieje a na to nie moge sobie pozwolic
13:25 Belix Evered [3]: cie zwali
13:29 Jusa of Silvera [53]: strsznie dopiero bedzie
13:29 Dziki [4]: Ofc
13:30 Dziki [4]: nie strasz bo sie zesrasz
13:30 Dziki [4]: bb
13:30 Jusa of Silvera [53]: myslisz
13:30 Jusa of Silvera [53]: ze bede ci zabijal 54 ek
13:30 Jusa of Silvera [53]: lol
13:30 Dziki [4]: nie gadam z uposledzonymi
13:30 Jusa of Silvera [53]: frgas marnowac
13:30 Dziki [4]: xDD
13:30 Jusa of Silvera [53]: 13:30 You are now ignoring player Dziki.
13:30 Jusa of Silvera [53]: dozobaczenia na main
Ofc ten 2 levelek chciał carlin sworda za 50 gp na rooku <ŻAALL>
i ofc musi sie bronić tym z 53 levelem ledwo co zrobiłem sobie nowy acc i postac a tu na rooku juz rzuca na mnie sie typo ŻAALL tyle powiem
doskonaly11
04-11-2007, 15:56
i co robisz problemy o 50 gp? xD
a po 2 polakow nie masz co sie bac
Kacperka
04-11-2007, 16:28
Nie masz co sie bac polakow po pierwsze tak jak to Pan Doskonaly napisal. A po drugie jakby ten 53 noobek cos sapal to napisz do mnie jesli bede online i ja z nim to zalatwie.. ;>
Edit: tak btw nice ma gramatyke tamten naabek :> <lol2>
Mendolina
04-11-2007, 18:47
@Omo
Jak coś to msg do mnie i Destro ;).
@Omo
Jak coś to msg do mnie i Destro ;).
Nie ma sprawy xD kolo chyba nie wie z kim rozmawiał i czeba mu to wybaczyć :p:p
@Omo
Jak bys mial z nim problem jeszcze to msg me, ja goscia znam... normalnie jest spoko, nie wiem co mu odpierdolilo ;o
EDIT
Juz z nim pogadalem, bez lipy ;]
@Rastaman Shine
Dzięki wielkie prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie :p
stara se ignoruj cieciu, ty najwiecej lizesz dupe br prosi o pro i zaklada posty na tibia.com zeby all widzieli a i tak cie ubija byles w ftpa i co i tak padles bo jestes noobkiem, i br to wiedza i przez to padniesz znowu, tu potrafisz jechac na ftp a w tibi im dupe lizesz lol zero szacunku dla takiego frajerstwa.
juz nie odpisuje tu bo tu team noobow, powodzenia w lizaniu rowa ftp^^
Kultury szczeniaku jeden.
heeh dawno mnie tu nie było ; ) elo wszystkim
:evul:
Siemanko Holu czy planujesz wielki powrót do gry??
Juz to dawno zrobilem ale wczoraj sprzedalem postac którą grałem :evul:
btw. robie testa na tutora za 30k jak ktos chce to msg :evul:
Mendolina
05-11-2007, 16:58
@up
Już wole sam zrobic:p
SirMaciarz
05-11-2007, 19:26
Juz to dawno zrobilem ale wczoraj sprzedalem postac którą grałem :evul:
btw. robie testa na tutora za 30k jak ktos chce to msg :evul:
Za ile poszla? Bo widzialem aukcja na allegro...
Btw. Kam'ykhoz chcial ja kupic :D
Kacperka
05-11-2007, 22:08
Za ile poszla? Bo widzialem aukcja na allegro...
Btw. Kam'ykhoz chcial ja kupic :D
Dobrze ze nie kupil.. bylby o 1 noob wiecej wsrod wiekszych lvli polakow.. trzeba by go bylo zrookowac w kilka osob :D
@Maciarz
konto poszło za 400k :]
A juz myslalem z enie wrocisz ;]
SirMaciarz
07-11-2007, 17:53
@Maciarz
konto poszło za 400k :]
Hmm jak by to przeliczyc na zl to 240 zl to nawet ladnie :)
Liczac ze 10k=6zl
@UP
No nawet nawet kto wie może i ja sprzedam kilka kont z postaciami jak je sobie przypomnę :p:cup:
Mendolina
09-11-2007, 22:18
Cytowane z komentarzy z hunted.pl:
"Pan Doskonaly napisał,
Data listopad 9, 2007 @ 8:13 pm
ja robie Z kumplammi dedanie br ktyo chce sie przylaczys??"
Nie wiedziałem, że jesteś taki żałosny. Zresztą z waszym pvp etc. to możecie najwyżej ubic 20, 30 lvle + :baby:.
Jesteś największym żalem na Silverze Doskonały i musisz się z tym pogodzic ;<. Jeśli coś na tym stracimy my Polacy to możesz pożegnac się na zawsze z Silverą.
SirMaciarz
10-11-2007, 20:11
Doskonały to co piszesz na hunted.pl to juz naprawde jest idiotyzm, powiedz czy nie lepiej narazie miec pro od ftp powbijac nawet ladne levele a pozniej dopiero walczyc, a zreszta ty i tak tu nie grasz wiec nie masz po co pisac B)
Życze udanej "dedaniny" <lol>
doskonaly11
11-11-2007, 13:02
Cymbale musial bym miec twoj mozg zeby tak pisac -.- ktos sie za mnie podal zal mi cie, moje komenty sa z duzych liter noobie
doskonaly11
11-11-2007, 13:06
Shaka ty mi mozesz ... burasie , od 18 lvl haracze sciagasz po 5k zalosne ,ja nigdy nie pisalem do nikogo pa. bo to noobskie , zebrac kase . Spojrz na siebie i pozniej krytykuj innych.
Mendolina
11-11-2007, 13:53
Ja nie jestem takim noobem jak ty, że w dp stoje i chodze do każdego mówiąc: "idziesz z nami dedac br?". Największą pompę miałem jak otoczyliście 50 msa w 10 i "hunted".
Tam jest pełno twoich bezsensownych commentów na hunted.pl i psujesz zdanie o Polakach i Silverze. Może lepiej byłoby zachęcac, żeby dochodzili nowi? I tak jak mówi Maciarz najpierw się wzmocnic i dopiero zacząc działac a nie z takimi lvlami do FTP i FTPA...n/c żal. Myślisz, że jak ubijecie 20, 30 lvle+ br, to już jesteście pro?
Naprawdę to żałosne jak prosisz każdego nooba 8 lvl+, żeby szedł pkowac :baby:
btw. bez powodu nie chciałem 5k:
Nov 10 2007, 13:38:15 CET Killed at Level 12 by Helena'Druid
Ubił/ubiła mi noob chara, więc jak nie wiesz to się nie wtrącaj.
Wczoraj chciałem solo z tobą, a ty stałeś w dp i się bałeś wyjśc i tylko potrafisz pluc z pz.:evul:
A i potraficie tylko przed ssem bic? HUEHEH
Doskonały jest Git ziom, co mamy nic nie robic i patrzec na to jak Br podbijają silvere albo lizać im dupe żal naprawde no comment :l
doskonaly11
11-11-2007, 14:34
w kupie sila, a nie 8 lvl tylko 30 jak juz,wole walczyc niz byc smieciem i grac bez honoru, jak popychadlo.
respekt i szacunek tylko prawdziwym gracza.
pozdro hurin
doskonaly11
11-11-2007, 14:37
shaka musial bym miec twoj inetlekt zeby pisac jak 10 latek; ''idziesz z nami dedac br'' oswiec mnie kiedy tak pisalem. zal noob xD
Ja nie jestem takim noobem jak ty, że w dp stoje i chodze do każdego mówiąc: "idziesz z nami dedac br?". Największą pompę miałem jak otoczyliście 50 msa w 10 i "hunted".
Tam jest pełno twoich bezsensownych commentów na hunted.pl i psujesz zdanie o Polakach i Silverze. Może lepiej byłoby zachęcac, żeby dochodzili nowi? I tak jak mówi Maciarz najpierw się wzmocnic i dopiero zacząc działac a nie z takimi lvlami do FTP i FTPA...n/c żal. Myślisz, że jak ubijecie 20, 30 lvle+ br, to już jesteście pro?
Naprawdę to żałosne jak prosisz każdego nooba 8 lvl+, żeby szedł pkowac :baby:
btw. bez powodu nie chciałem 5k:
Nov 10 2007, 13:38:15 CET Killed at Level 12 by Helena'Druid
Ubił/ubiła mi noob chara, więc jak nie wiesz to się nie wtrącaj.
Wczoraj chciałem solo z tobą, a ty stałeś w dp i się bałeś wyjśc i tylko potrafisz pluc z pz.:evul:
A i potraficie tylko przed ssem bic? HUEHEH
passpoaspsoapeopoaepoaeopepoapooeapoapoepopoep
loool rozjebało mnie to ... xD
doskonaly11
11-11-2007, 16:54
haha solo noobie nie mam eq 2 obok stal destro noob to by cie pewnie uhal,albo w 2 byscie mnie lali tak jak na poh w 10 hahaha i i tak mnie nie ubili nooby XD a 3 musze miec pz bo mnie ftp sciga widac ze masz mozg 5 latka XD i po co ta napinka na fotce XD
haha solo noobie nie mam eq 2 obok stal destro noob to by cie pewnie uhal,albo w 2 byscie mnie lali tak jak na poh w 10 hahaha i i tak mnie nie ubili nooby XD a 3 musze miec pz bo mnie ftp sciga widac ze masz mozg 5 latka XD i po co ta napinka na fotce XD
lool mi o to chodzi jak nikogo nie bedzie nabie xd
lool jaka napinka?
ja tam prawie spałem
..
ale niee najlepsza jest twoja fotka ty evul kul joł pakierze ... każdy sie polewał z ciebie bo to nawet nie ty xddd
doskonaly11
11-11-2007, 17:09
czerwony ryju haha a jak nie wiezysz ze to ja to wejdz w profil i pisze tam pan doskonaly tibia lol nabie, i to nie bylo do ciebie tylko do shaki,jeb sie geju idz pucuj w dupe shake i reszte nabow. nie odpisuje ****a, w rl bym ci morde obil wyrzutku hahaha.matka cie dupa wysrala i cie kijem dzgala bo nie wiedziala co ty jestes hahaah XD
Lol... wziąłes te foty z grono czy innego gówna i zrobiles tam profil.. co za problem?
AHSauhuhs dawaj
Zapraszam do warszawy xddd
Taki kozak jesteś przez neta ,,I,,
Warszawa
Targówek - Bródno
Ul. Wysockiego 19 m. 81
;>>>
@edit
Ta fota była robiona 1,5~roku temu xD
doskonaly11
11-11-2007, 17:25
zrobie nowe niedlugo to ci wstawie tu na forum hahaha warszawa omg dno xD nie trace juz wiecej czasu na gadanie z noobkiem
Mendolina
11-11-2007, 18:45
@Doskonały
Cały czas tak piszesz ;d, btw nie masz własnych starych, że się przy***** innych? Nie mam 5 lat tylko 17 :confused:.
"warszawa omg dno xD
I co, że Warszawa? A ty gdzie mieszkasz? W jakiejś zapchlonej wiosce, gdzie widac po twoich wypowiedziach nie obowiązuje kultura osobista. Do szkoły chyba też nie masz jak dojechac bo twoje błędy ortograficzne są gorsze niż 5 latka.
I odwal się z forum na temat polskiej gildii, sam chciałeś, żeby all dołączyli do Paradise. Jednak Destro zrobił nową gildię, a ty nie dostałeś invita i teraz płaczesz i najeżdżasz na wszystkich członków.
WYP******Z TEGO FORUM BO JE ZAŚMIECASZ, a po drugie bez double postów plx, chyba, że nie umiesz pisac wszystkich myśli w jednym poście.
doskonaly11
11-11-2007, 19:01
wskaz mi moje bledy ortograficzne przeszczepie i skacz udawac madrzejeszego niz jestes , bo nic ciekawego soba nie reprezentujesz , mozesz mnie pocalowac w dupe , bede tu pisal kiedy bede chcial i nie mieszkam w wiosce zdechlaku , masz 17 lat a wygladasz jak wydmucha , caly dzien przed kompem , wygladasz jakbys mial wodoglowie .
ja gralem 5 miechow i zrobilem taki lvl jak wy przez rok czy dwa .. i nie sciemniaj ze miales przerwy czy cos tam, po prostu jestes noobem
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.